Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Csopak
#186600006
84 millió Ft
Alapterület 120 m2,  800 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Új építésű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Újjonan épülő családi házak eladók Csopakon

A BALATON-FELVIDÉKI Ingatlaniroda eladásra kínál CSOPAKON 2 darab ÚJ ÉPÍTÉSŰ két szintes CSALÁDI HÁZAT.

 

A beruházás során egy kétszintes IKER-ÉPÜLET kerül kialakításra, melyben a két épületrész helyiségeinek kiosztása azonos lesz.

- FÖLDSZINT: 
A földszinten egy az előszobából nyíló amerikai konyha kerül kialakításra, egybenyitva a nappalival és az étkezővel. Ezek mellett pedig egy szoba, és egy fürdőszoba kap még helyet ezen a szinten.

- EMELET: 
Az emelet részeit három hálószoba, egy tároló és egy fürdőszoba alkotják majd, így elegendő hely kínálkozik egy nagyobb család, vagy társaság számára is.

- TETŐ: 
Az épület nyeregtetős kialakítással tervezett, a két épületet lapos tető köti össze, melyekről az esővizet külső ereszcsatornákon keresztül vezetik le a zöld felületekre.

- TELJES KÖZMŰ: 
Az ingatlan víz, szennyvíz és áramszolgáltatással ellátott, valamint a szükséges közműkapacitások is rendelkezésre állnak.

- KORSZERŰ FŰTÉS: 
A lakások melegvíz-ellátását elektromos bojler biztosítja, a lakóegységek ideális hőmérsékletének kialakításáért pedig a hőszivattyús padlófűtés, és a klímarendszer felelnek.

- NAPELEMEK: 
Az ikerházak tetőszerkezetére napelemes rendszerek kerülnek beépítésre, amelyek környezetbarát módon állítanak elő a napenergiából villamos energiát.

- DUPLA PARKOLÁS: 
Minden lakóegységhez önálló kertrész és két parkolóhely tartozik.

- Az IKER-HÁZ CSOPAK csendes lakóövezetében épül. A Balatonpart gyalogosan kb 20 perc alatt elérhető. A Balatonfüredi sétány, a kikötő gépkocsival 5-10 percnyire van.

 

Az IKER CSALÁDI HÁZ CSOPAKON felkeltette az érdeklődését? Kérdései lennének? Vagy a BALATON-FELVIDÉKEN keres INGATLANT? Hívjon és megválaszolom a kérdéseit, megkeresem az ÖN ingatlanát!

Kapcsolat

Sibak András

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter