Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Süttő
#130202939
28 millió Ft
Alapterület 342 m2,  988 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód nincs megadva
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Bútorozottság: Gépesített
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Eladó vendéglátó egység Süttőn

Eladó Süttőn a 10-es főút mellett elhelyezkedő korábban cukrászda és sörözőként üzemelő vendéglátó egység. Az ingatlan alkalmas más kereskedelmi illetve vendéglátói tevékenységre is. Az épület kétszintes, több vendégbejárattal rendelkezik, ennek köszönhetően igény szerint több külön üzlethelyiség is kialakítható benne.
Jól megközelíthető, kitűnő közvetlen parkolási lehetőség van a bejárat előtt. A nagy parkoló turistabuszok fogadására is alkalmas. Parkosított zárt hátsó kert tartozik hozzá, betonozott autóbeállóval.
A cukrászda két szinten helyezkedik el, terasz is tartozik hozzá. A földszinti kiszolgáló térben található süteményes vitrin, fagylaltpult, csomagoló, italhűtő, forgópolcos tortavitrin, bútorok. A vendégtérben sarok ülőgarnitúra, asztalok és székek vannak. Teljesen felszerelt cukrászműhely tartozik hozzá gépekkel és eszközökkel, valamint hűtőkamrával. 
A sörözőhöz is tartozik terasz, kb 40 fő befogadására alkalmas vendégtér, italhűtőkamra, italhűtő, raktár, biliárdasztal, csocsó asztal, darts gép.
A telek mérete 988 nm, az épület 342 nm.
Az ár tartalmazza a berendezést és a teljes felszerelést is. Az ingatlan berendezés nélkül is megvásárolható.
Amennyiben az ingatlan felkeltette a figyelmét, további információra van szüksége, vagy szeretné azt megtekinteni, várom hívását.

Kapcsolat

Andai Béla

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter