Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület, Kassák Lajos utca
#196200012
31.9 millió Ft
Alapterület 43 m2
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet Földszint

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel

Részletes leírás

Lehel piacnál másfél szobás lakás eladó!

A XIII. kerület központi részén mégis nyugodt környezetben kínálom megvételre ezt a remek adottságokkal rendelkező barátságos kis otthont.

 

A lakás 43 négyzetméteres és a ház magasföldszintjén helyezkedik el. Jó hír, hogy a magasság bőven a sétáló emberek feje felett található, ezért hangulatában inkább első emeletinek mondanám.

 

Tulajdoni lapon 1 plusz egy fél szoba, de jelenleg egy tágas étkezős konyha került kialakításra, mely minimális ráfordítással akár vissza is alakítható eredeti állapotába.

 

A lakás kelet-nyugati tájolású, így kilátás nyílik a csendes belső kertre és az utcára.

Az elmúlt években a tulajdonos nagy gondot fordított a lakás felújítására, ami látható is a nyílászárók, burkolatok és festés állapotán is. Az elektromos- és vízvezetékek is felújításra kerültek.

 

Ugyanilyen takaros az egész ház, mely téglából épült 1941-ben, 12 lakásos kis létszámú lakóközösséggel rendelkezik és folyamatosan újítanak a közös költségből félretett felújítási alapból.

 

Elhelyezkedését tekintve a Kassák Lajos Lehel piachoz közeli részén található és ezzel együtt a legideálisabb, hiszen könnyen eljuthat az itt lakó könnyedén eljuthat bárhova (3-as metró, 14-es villamos, számtalan busz), illetve a bevásárlást is pár perc alatt el tudja intézni a közelben lévő üzleteknek köszönhetően (Lehel piac, Lidl, Aldi, Spar stb…)

 

Ajánlom fiatal pároknak, akik első közös fészküket keresik, illetve olyan jelentkezőknek, akik kiadásban gondolkodnak, hiszen a birtokbaadástól kezdve már termelheti is a passzív jövedelmet.

 

Hívjon bármikor!

Kapcsolat

Kis Gergely

Irodavezető

+36 70 672-3233
kis.gergely@kingingatlan.hu
KinG Ingatlan
www.kingingatlan.hu
Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter