Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Üzlethelyiség, Budapest, VIII. kerület, Józsefváros – Csarnoknegyed
#10821744
340 millió Ft
Alapterület 352 m2,  352 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Gázkazán
  • Komfort: Dupla komfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)

Részletes leírás

Egészségügyi szolgáltatásnak alkalmas üzlet!

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja:

 

VIII. kerületben, metrótól néhány perces sétára, két bejáratos, belső három szintes, jelenleg egészségügyi szolgáltatásnak helyet adó nettó 352 nm-es üzlet eladó.

 

A nagy üvegablakos ingatlan előtt mozgáskorlátozottak részére két parkolóhely áll rendelkezésre. A benti kialakítás jó elosztású, barátságos hangulatú. A földszinti rész 181 nm-es. Benne ügyfélkiszolgáló, iroda, rendelőnek kialakított szoba, tornaterem, kezelő, akadálymentes WC, ezen kívül is két WC, zuhanyzós fürdő és konyha található az itt dolgozók részére. Az előtér és a hátsó kiszolgálóhelyiségek külön ajtón keresztül közelíthetőek meg, ide az udvar felől is van bejárat.  A felső 82 nm-es galéria szinten irodai részek, tágas konyha étkezővel, vizesblokk és műhely van elhelyezve.

 

A pinceszint 124 nm-es, raktárak és nagy üvegfalakkal elkülönített műhelyeket találunk. A tiszta pormentes levegőt több nagy teljesítményű szellőző biztosítja. Itt is találunk vizes helyiséget. Látható, hogy a rend és tisztaság nem csak az irodai részen, de a műhelyben dolgozóknál is elengedhetetlen.

Az ipari áram bevezetve, a fűtésről szintén nagy teljesítményű gázkazán gondoskodik. A kamerarendszert kialakították, az irodahelyiségekben mindenhol központi szerver kialakítva, a lenti szinten a telefonközpont található. Régebben a belső lift is kialakításra került. Jelenleg szintenként leválasztva helyiségként funkcionálnak, de akár ismételt kialakítás is lehetséges.

 

Megközelíthetőség szempontjából is jó választás lehet egy egészségügyi szolgáltatásnak, rendelőnek, vagy akár más jellegű tevékenység kialakítására, mert a körúti villamosokkal vagy a metróval bárhonnan könnyen elérhető, de a Keleti pályaudvar is tíz percre található.

 

Ár: 340 000 000 Ft, ÁFA mentes

 

ÜDVÖZLETTEL:

ÉRMELLÉKI ZSÓKA

INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST

+3630-815-2508

ERMELLEKI@CITYCARTEL.HU


 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

 

Kapcsolat

Érmelléki Zsóka

Ingatlanszakértő - Realty Specialist

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter