Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Irodaház, Budaörs
#10823156
1068.74 millió Ft
Alapterület 821 m2
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Új építésű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Irodaház

Részletes leírás

Irodaház Budaörs kiváló helyén!

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja: 

 

Budaörs forgalmas, közkedvelt részén, Budapesthez közel, kiváló lokáción eladó magas minőségű, nagy utcai üvegportálos, intelligens épületautomatizálási rendszerrel ellátott, új építésű, 821 nm-es utcafronti A kategóriás irodaház, nagy eladó-bemutató térrel, garázsokkal, parkolókkal eladó. 

Az épület 3 szintes: nagy üvegportálos földszint, emelet, tetőtér elosztású.  (A ház részben magastetős, részben lapostetős.)

Kiválóan alkalmas cégközpontnak, irodaháznak, áruháznak, ügyfélfogadó tevékenységre, egészségügyi és oktatási intézménynek, bemutatóteremnek raktárral, vendéglátó egységnek (kávézónak, cukrászdának, étteremnek) gépjármű szalonnak,sportközpontnak, orvosi rendelőnek stb. 

Az ingatlan egyben, vagy külön-külön egységenként is hasznosítható.

A vevő most még beleszólhat a tevékenységének megfelelő kialakításba.

A földszinten a teljes épületegyüttes gépkocsi bejárata, az egyes épületek gyalogos bejáratai, a főépületet kiszolgáló garázsok, illetve 1 db bemutatótér-üzlet vagy bolt (földszinti egység) kapott helyet a funkcióból adódó szociális helyiségekkel. A földszinti egység alkalmas lehet bemutatóterem, egészségügyi rendelő, vendéglátó egység (kávézó, vendéglő, stb.) kialakítására. Alapszerelvényezés előkészítve.

Az emeleteken további 2-2 egy légterű irodahelyiség került kialakításra, a szükséges kiegészítő és szociális helyiségekkel, azonban a sok ablakos kialakításnak köszönhetően a terület könnyen alakítható.

A magas minőségben épült épület az előírt hőtechnikai szabályoknak megfelelő hőszigetelő rendszerrel készült (15 cm grafitos hőszigetelés). Az épület külső nyílászárói antracit színű hőhídmentes aluminium szerkezetek 3 rétegű hőszigeteléssel, a tetőtéri  ablakok műanyag profilrendszerrel, többrétegű hőszigeteléssel készültek.

Elektromosság: a földszinten 1 kör, az emeleten, tetőszinten 2-2 önálló egység. Bérlők esetén külön mérhetően.

Fűtés: korszerű hőszivattyús rendszerrel (3 db Daikin) központilag kerül előállításra, fan-coil hőleadókkal, egyénileg szabályozható termosztáttal, a közös területek hőigényét padlófűtési rendszer fedezi.  (Zárt gázcsonk van az épületben, de nincs rá szükség.)

A hűtés-fűtés energiafogyasztása irodánként önállóan mérhető rádiófrekvenciás távleolvasásos rendszer segítségével.

Korszerű és magas szintű beléptető és biztonsági rendszer, mobiltelefonnal vezérelhető fő- és irodabejárat beléptetési pontok TMRW Office App alkalmazással, a bejáratokat és a parkoló területét kamerák is felügyelik.

A telken (használati megállapodással) hátul lakóépület, elől irodaház van. Belső parkoló 8 db van, zárt parkoló 3 db van (raktárnak is használhatók). Vendégek részére parkolás az épület előtt megoldott.

A központi elhelyezkedésnek köszönhetően az épület könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel vagy gépjárművel, elektromos autók részére töltőállomás került kiépítésre.

.

Az épület elé is ki lehet alakítani parkolókat (bár ez nem lehet kizárólag saját). Az udvarba nagyobb szállító jármű be tud jönni.

Méretek: 821 nm hasznos terület,

Földszint:191,71 nm
Első szint: 288.67nm
Legfelső szint: 284,nm
Fedett parkoló 56.6 nm

ebből:    Eladótér:                107 nm

              Iroda:                     480 nm

              Raktár:                  118,5 nm

              Közös helyiségek: 115,5 nm

 

Buszmegálló 2 perc séta, óvoda, iskola, játszótér, üzletek gyalog is elérhetők

 

Ár: 2,7 M Ft + áfa (cégvásárlás esetén áfamentes)

 

Amennyiben érdekli az ingatlan, örömmel segítek Önnek.

 

Kérem jelentkezzen az alábbi elérhetőségeken:

 

ÜDVÖZLETTEL:

DR VINCELLÉR ZSUZSA

ÜGYVEZETŐ, CEO, LUXURY SPECIALIST

+3630-815-2510

V.ZSUZSA@CITYCARTEL.HU

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

Kapcsolat

Dr. Vincellér Zsuzsa

Ügyvezető, Jogász, Managing director

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter