Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Külterület, Eger, Almagyar
#10822778
39.9 millió Ft
Alapterület 3 670 m2
Szobák száma nincs megadva
Építési mód nincs megadva
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

Részletes leírás

EGERBEN, művelési ágból kivett, udvar besorolású külterület ELADÓ.

C I T Y C Λ R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja:

 

EGERBEN, művelési ágból kivett, udvar besorolású külterület ELADÓ.

 

EGER RÓZSADOMBJÁN, az ALMAGYAR DOMBON, kertes lakóövezeti rész közvetlen szomszédságában, panorámás, Lke (kertvárosi lakóterületek) építési övezet besorolású, 3670 négyzetméteres külterület ELADÓ.

 

Eger Helyi Építési Szabályzatról szóló 4/2016.(II.26.) önkormányzati rendelet és annak mellékletét képező Almagyar-Merengő városrészre vonatkozó beépítési paraméterek a következők:

 

Beépítési mód: szabadonálló.

Beépítési %: 30%

Épületmagasság: 7,5 méter.

Legkisebb kialakítható telekterület: 500 négyzetméter.

Legkisebb zöldfelület: 50%

 

Az általános illeszkedési követelmények szerint telkenként legfeljebb 2 darab, lakóépület, szállás jellegű épület, a helyi lakossági ellátást szolgáló, a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület, hitéletet támogató, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális épületek helyezhetők el.

 

Gépjárművek tárolásáról új beépítés esetén mindig telken belül kell gondoskodni.

 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 507/2017. (XII.21.) határozatával elfogadott Arculati kézikönyv alapján az ingatlan "laza előkertes családiházas karakter" besorolást.

 

Az Önkormányzat Közgyűlésének Eger településképi védelméről szóló 6/2018.(II.23.) rendelete alapján az ingatlan Eger településkép szempontjából meghatározó területén belül helyezkedik el.

 

A hatályos szabályozási terv értelmében az ingatlan belterületbe vonásra javasolt. A szabályozási tervben meghatározott építési paraméterek csak akkor érvényesíthetők, ha az ingatlan rendezett, azaz a belterületbevonás és a telekalakítás megtörtént, valamint az ingatlan teljes közművesítése is kiépítésre került (víz, szennyvíz, csapadékvíz, áramellátás).

 

Belterületen és a belterülethez közvetlenül kapcsolódó beépítésre szánt területek építési övezeteiben épület csak teljes közművesítéssel kezdhető el. Az út és közművek kiépítése a fejlesztésben érdekeltek kötelezettsége és költsége.

 

Az ingatlan irányára: 39 900 000.-Ft

 

További részletekről a komoly érdeklődőket készséggel tájékoztatom. Kérem keressen a következő elérhetőségeim valamelyikén:

 

ÜDVÖZLETTEL:

FORGÁCS MAGDOLNA

INGATLANSZAKÉRTŐ

+3630-817-1551

F.MAGDOLNA@CITYCARTEL.HU

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

Kapcsolat

Forgács Magdolna

Ingatlanszakértő - Realty Specialist

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter