Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Eger, Tihaméri városrész, Kalcit köz
#205703319
72.5 millió Ft
Alapterület 81 m2
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Új építésű
Emelet 2. emelet

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Természetre néző
  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Gépesített
  • Szintek száma: 3
  • Komfort: Összkomfort
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Természetközeli, nagy erkélyes lakás eladó Egerben!

Egerben a Tihaméri városrészben, a patak közvetlen közelében található ez az egyedi stílusjegyeket felsorakoztató, remek, 3 szobás, 81 nm-es, 2. emeleti, négy éve épült téglalakás 12 nm-es erkéllyel!

 

Kiknek is ajánlom? Szingliknek, pároknak, egyedül élőknek, családosoknak. Mindenkinek, aki szereti az egyedi hangulatú, VILÁGOS, légies és könnyed stílust (bármiben).

 

Mit fog megérezni azonnal, amikor belép ebbe a lakásba? Kicsit ambivalens lesz, amit írok. Feldobott nyugalmat! Amikor egy fárasztó nap után hazaérve egyszer csak azt érzi, hogy tovaszállt a fáradtsága, levertsége és visszatért az energiája. Én hétvégén jártam ebben a csodás ingatlanban, amikor egy kicsit már "gyűrött" voltam a heti hajtástól. Beléptem és egyből feldobott a lakás miliője. 

 

Kilépve a tágas erkélyre elámultam, mert amit tapasztaltam, azt csak itt és innen lehetett igazán látni és megélni. Ősfák, patakcsobogás, békakuruttyolás, vadkacsák látványa - és a már végtelenül unott ingatlanos kifejezés -  a madárcsicsergés. De itt tényleg ez van. Lenyűgöző! 

 

A lakás mind a négy oldalán és helyiségeiben (kivéve a wc) ablakok helyezkednek el. Ezáltal a lakást a napfény körbejárja, vagyis mindig fényárban úszik, amely egy fesztelen és oldott légkört, hangulatot teremt. A lakóhely színvilága is ezt segíti elő. 

 

Kiváló a helyiségek elrendezése és elosztása. Mindegyik helység különálló.

A külön ide tervezett magas minőségű bútorok, maximálisan illeszkednek a lakás formavilágához. Nincs egy felesleges bútordarab, viszont mindent elnyelnek.

Nagyon érdekes, de azt is mondhatnám, nagyon meglepett az, hogy abszolút nem érzékelhető, hogy egy tetőtéri lakásban vagyok. Tágasak és roppant világosak a terek. A két szobában a beépített szekrények üveggel borítottak, amelyek nem csak a térérzetünket növelik, hanem különlegessé is teszik azokat.

A konyhai rész teljesen belesimul a nappaliba és a legmodernebb eszközökkel van felszerelve, ami értelemszerűen a vételár részét képezi. A fürdőszoba kényelmesen tágas és nagy ablaknak köszönhetően természetesen világos. A komfortérzetünket szolgálja a fürdőszobában, a wc-ben és a folyosón elhelyezett padlófűtés is.

 

"Látogatásomkor" kint 30 fok volt, de ebből bent semmit nem lehetett érezni. Köszönhető ez a tökéletes szigetelésnek és a Velux ablakoknak. Ezt bizonyítják a meglepően alacsony fűtésszámlák is! Egyébként az összes rezsi is meghökkentően alacsony.

 

Parkolási lehetőség az udvarban van, esetlegesen garázs is bérelhető.

 

Teljesen egyedi és izgalmas módon egy kis gyalogösvény, út indul az erkély alól, a patak mentén, be egészen a strandig. Nagyon hangulatos!

 

A közlekedés és a lokáció kiváló, minden, ami a mindennapi élethez szükséges, könnyen elérhető.

 

Engem teljesen lenyűgözött a lakás egyedi mivolta, hangulata és a környezete. 

Ha Ön valami teljesen különlegeset és egyedülállót keres, akkor ez a lakás a telitalálat!

 

Amennyiben kedvező hitellehetőséggel szeretné megvásárolni ezt az ingatlant, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet.  

Kapcsolat

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter