Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Telephely, Péteri
#692000063
172 millió Ft
Alapterület 500 m2,  6 339 m2-es telken
Szobák száma 1 szoba
Építési mód Acélszerkezetes
Állapot Átlagos
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel

Részletes leírás

Nagyban gondolkodik? Itt a lehetőség!!

A Sikeres Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ ipari ingatlan Péteri község külterületén található, össztömeg korlátozás nélkül megközelíthető övezetében. A közlekedési kapcsolatok kiválóak, a telephely az M4-es autópálya lehajtójától kb. 2000 m-re, a településen belül a főúttól 700 m-re található, környezetében jellemzően ipari ingatlanok találhatóak. Autóval, kamionnal is aszfaltos útról könnyen megközelíthető.

Az ELADÓ ipari ingatlan sokoldalúan hasznosítható, az övezeti előírások lehetővé teszik, hogy az ingatlan kereskedelmi, szolgáltató tevékenységet folytató vállalkozás telephelye, székhelye legyen.

A Péteri község településrendezési terv alapján az ELADÓ ipari ingatlan GKSZ-1 övezeti besorolás alá esik, melynek a paraméterei alapján az épületek szabadon állóan helyezhetők el, a beépítettsége nem lehet nagyobb, mint 40 %, az építménymagasság max. 6 m lehet, a kialakított zöldfelület mértéke nem lehet kisebb, mint a telek területének 25 %-a, az építési övezetben kialakítható telek mérete nem lehet kisebb, mint 850 nm.

A telek teljesen körbekerített, bejutás egy 6 m-es tolókapun lehetséges. A széles udvar autóbuszok, kamionok befogadására alkalmas, így az áruszállítás, illetve a teher- és a személygépjárművek parkolása is megoldható. A telephely fele nagy teherbírású 25 cm vastagságú térbetonnal burkolt, ezáltal 60 db 40 tonnás kamion parkolása megoldható. Személygépkocsik számára külön elkerített parkolórész van kialakítva.

Az ELADÓ ipari ingatlan teljes területe 6339 nm, melyen a felépítmény 500 nm-es. Az épület 1993-ban acél vázra épült, stabil 80 cm-es sávbeton alapokon, jó szerkezetű szendvicspanel oldalfalazattal, kőzetgyapot szigeteléssel, felülvilágító ablakokkal, félköríves szigetelt trapézlemez tetővel. A csarnok eredeti funkciója kamion szerelő műhely, a felépítmény ennek megfelelően épült. 2 állásos, szélessége 14, hosszúsága 37, legnagyobb magassága közel 7 méter. 18 méter hosszú aknával, két külön elektromos kapuval rendelkezik. A csarnokhoz kamionmosó is tartozik.
A csarnok hátsó részén elhelyeztek két konténert, melyben egy iroda, és egy személyzeti rész lett kialakítva mosdóval. A csarnok még 2000 nm-rel bővíthető.

Az ELADÓ ipari ingatlan ipari árammal ellátott, az áram teljesítménye bővíthető. A csarnok fáradt olajjal működő kazánnal fűthető. A vízellátás nagy kapacitású fúrt kútból megoldott. Vezetékes víz, csatorna és gáz az utcában megtalálható.A biztonságról kiépített riasztó, és kamerarendszer gondoskodik.  

Az ELADÓ ipari ingatlan jelenleg egy sikeresen működő cégnek biztosít telephelyet. Bérlői saját gépjárműik tárolásával, javításával foglalkoznak. A területen nagyobb zajjal járó tevékenység is végezhető, közvetlen szomszédságban fa és fémipari munkálatokat végeznek.

A két állásos csarnok mérete, műszaki kialakítása többféle tevékenység végzésére alkalmas.

Az autópálya közelsége sok új lehetőséget kínál az ingatlan fejlesztésre. Az épület számtalan tevékenységre hasznosítható, mint például ipari termelésre, műhelynek, raktárnak, logisztikai központnak, kamionparkoló, mosó és szerviznek. A belmagasság lehetővé teszi az ipari termeléshez szükséges gépek elhelyezését.

A telephely ipari tevékenység szempontjából kiváló helyen található. Az épület rendszeresen karbantartott, melyet tovább fejleszthet és korszerűsíthet új tulajdonosa. A kiváló adottságokkal rendelkező ipari ingatlan tökéletes helyszíne lehet telephelynek, kereskedelmi vagy ipari tevékenység folytatására, ill. egyéb vállalkozás üzemeltetésére egyaránt. Minél több a fantázia, annál több a lehetőség.

Előzetes egyeztetés alapján kizárólag velem tekintheti meg az eladó ipari ingatlant!

Ha vállalkozna, ez egy jó befektetési lehetőség, ezért ajánlom figyelmébe. 

Jogi hátérrel, hitelügyintézéssel, kapcsolódó szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre.

Várjuk hívását!

Kapcsolat

Lukácsi Illa

Irodavezető, Értékesítési vezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter