Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Csorna
#202400028
25.3 millió Ft
Alapterület 150 m2,  1 842 m2-es telken
Szobák száma 6 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Átlagos
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Kilátás: Vegyes
  • Fűtés: Vegyes tüzelés
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Dupla komfort
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Hamar birtokba vehető nagy ház eladó Csornán!

Ajánlom elsősorban nagycsaládosok, vállalkozók figyelmébe ezt az 1980-ban épült, 150 nm-es hasznos lakóterülettel rendelkező tágas és 6 szobás otthont Csorna központ közeli részén. Az ingatlan 2 részből áll: a földszinti lakótérbe egy szélfogón át juthat be a házba. Itt található egy kényelmes nagyságú közlekedő, egy 25 nm-es tágas külön bejáratú szoba, egy 15 nm-es szintén külön nyíló szoba, egy 10 nm-es konyha -étkező és hozzátartozó kamra, fürdőszoba és külön mosdó, valamint a gépészeti helyiség. A második része a háznak a beépített tetőtér, ahol egy fürdőszobát, közlekedőt, egy 15 nm-es különálló erkéllyel rendelkező szobát, egy 23 nm-es, egy 14 nm-es különálló szobát ,illetve egy 13 nm-es szobát és abból nyíló kamra helységet talál ami hajdanán konyhaként funkciónált.

Terméskővel kirakott lábazatra épült családi házat téglából építették és vakolással fedték. Az épület vasbeton födémes, tetejét palával rakták, szigetelték és bádogozták. A nyílászárók fa szerkezetűek, a földszinten 2010-ben lettek kicserélve. A fűtést vegyes tüzelésű, központi rendszer biztosítja, radiátoron keresztül. A belső burkolatoknál a parketta, a járólap és a szőnyegpadló, metlaki dominál. Itt mindenki számára jut hely bőven! A ház hangulata igazán otthonos, minden helyisége világos.

A telek 1842 nm-es, körbekerített, jó arányokkal rendelkezik. A közművek felett éjszakai- , ipari árammal és fúrt kúttal is rendelkezik a porta. A gázt az utcán találja, ha igényét érzi. Az udvaron autója oltalomra talál, hiszen a melléképületek mellett garázs is rendelkezésére áll. Ha szeret barkácsolni, fontos az Ön számára, hogy legyen melléképület itt nem érheti csalódás.

 

Amennyiben jól ellátott kis városra vágyik és tehermentes, azonnal birtokba vehető ingatlant szeretne remek elosztással, keressen fel elérhetőségeim bármelyikén. Némi fantáziával, korszerűsítéssel itt megtalálhatja számításait!

 

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról.

Kapcsolat

Tisch Gyöngyi

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter