Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó iroda irodaházban a+
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Iroda irodaházban A+, Budapest, VIII. kerület,
94.8 millió Ft
Alapterület: 118 m2
Állapot: Felújítandó
Szobák: 4 szoba
8. KERÜLETBEN, PALOTANEGYEDBEN, 118 NM-S 4 SZOBÁS, ELSŐ EMELETI, KÖZEL 4 MÉTERES BELMAGASSÁGÚ, POLGÁRI LAKÁS ELADÓ! A LAKÁS ALKALMAS IRODÁNAK VAGY CSENDES ÜZLETI TEVÉKENYSÉGRE! A lakáshoz tartozik egy 8 nm-s tároló is a pincében. A lakás elrendezése az alaprajz szerint. A 3 emeletes ház 1871-ben épült, tervezője és építője, Dötzer Ferenc. A konyhában, a fürdőszobában és a kisebbik szobában már kicserélték az ablakokat. A lakás fűtését gázkonvektor, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A közös költség 36 580 Ft.-,amely tartalmazza a vízfogyasztást is. A lakás felújítás után alkalmas lehet lakásnak, szálláshelynek, irodának, rendelőnek egyaránt. Parkolás az utcán, fizetős, de helyi lakosok jelképes összegért éves matricát kapnak, ezen kívül lehetőség van az udvaron való parkolásra is. Infrastruktúra kiváló: metrók, buszok, villamosok, pár percre. Iskolák, egyetemek, vendéglátó egységek, posta, bankok, és mindenféle üzletek valamint szolgáltató egységek megtalálhatóak a közelben. Ha bármi további kérdése van, hívjon bizalommal! AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Eladó Iroda irodaházban A+, Miskolc,
34.8 millió Ft
Alapterület: 85 m2
Állapot:
Megvételre kínálok Miskolc frekventált részén két egymás mellett elhelyezkedő, mégis teljesen különálló irodahelyiséget. Befektetőknek kiváló lehetőség, jelenleg megbízható bérlők használják az irodákat, akik szívesen maradnának is a megszokott helyükön, ha valaki így szeretné megvásárolni az ingatlanokat. Az épület 2004-ben épült, téglaszerkezetű, albetétenként önálló gáz, elektromos- és vízbekötéssel rendelkezik. Az irodák kiválóan felszereltek, risztórendszer, telefon, internet és vezetékes telefonhálózat is biztosított. Az ingatlanokokhoz teremgarázs hely is megvásárolható, melynek ára: 3.990.000 Ft+ ÁFA A két helyiség kizárólag egyben eladó 34.800.000 Ft + ÁFA összegért. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.
Jó közlekedéssel

Eladó Iroda irodaházban A+, Budapest, II. kerület,
147 millió Ft
Alapterület: 114 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Luxus
BUDAPEST 2. KERÜLET ÁRPÁD FEJEDELEM ÚTJÁN PANORÁMÁS IRODA
Épület: 114 m2 BUDÁN PANORÁMÁS IRODA Budapest II. kerületében a Duna parton Prémium minőségű iroda eladó az épület 4. emeletén. Az utcai irodából a Dunára, Margit-szigetre, nyílik kilátás, mely riasztóval és klímával szerelt. Az épület patinás állapotának visszaállítása mellett került korszerűsítésre. Frekventált elhelyezkedéséből adódóan a tömegközlekedés néhány perces sétával elérhető. Bevásárlási-, szórakozási-, és szabadidős tevékenységhez számtalan alternatívát kínál a közvetlen környezet. A magas színvonalú irodát ajánlom befektetőknek valamint olyan vállalkozások számára akiknek fontos a megjelenés. Amennyiben a fent leírtak felkeltették érdeklődését, kérem, hívjon!   Értéknövelő tulajdonságok Riasztó, Recepció, Irodának kialakítva, Panorámás kilátás, Légkondícionáló  
Eladó Iroda irodaházban A+, Sopron,
47.99 millió Ft
Alapterület: 123 m2
Állapot:
Szobák: 4 + 1 szoba
ÁRCSÖKKENÉS! Sopron belvárosában, az Erzsébet utcában ELADÓ egy 120 m2 -es, I. emeleti, 4+fél szobás nagypolgári lakás, mely kiválóan alkalmas ügyvédi vagy mérnöki irodának. Irányára 47.990.000 Ft. ID szám: 286244 Az épület homlokzata míves kidolgozásával és a szépséges utcára néző kilépőjével az utca legpazarabb épülete. A forgalmas belvárosi utcában számtalan iroda működik, a ház előtt parkolók, a közelben mélygarázsok találhatóak. Pár lépésre elérhetőek bankok, iskolák, hivatalok, posta, üzletek, buszmegálló és a pályaudvar is. A méretes ablakok nagy világosságot adnak a tágas belső tereknek. A fűtés gáz (cirkó) kazánnal történik. Ajánlom azoknak, akik frekventált helyen egy szép, nagystílű mérnöki vagy ügyvédi irodát szeretnének vásárolni. GDN hitelcentrumunk, 32 bankot versenyeztet és lebonyolítja a teljes ügyintézést. Számtalan variáció létezik, ezért kérje FÜGGETLEN szakértőnk személyre szabott, egyedi javaslatát! I speak English.
Eladó Iroda irodaházban A+, Pápa,
370 millió Ft
Alapterület: 1 543 m2
Állapot: Újszerű
Szobák: 23 szoba
KORSZERŰ, ENERGIATAKARÉKOS ÜZEMELTETÉSŰ IRODAÉPÜLET ELADÓ PÁPA, IPARVÁROS TERÜLETÉN! Az épület egy 2.584 m2-es telekterületen helyezkedik el. A három szintes irodaépület bruttó alapterülete 602 m2, a körülötte levő zöldterület 815 m2. A 2014-ben teljeskörűen átépített és felújított épület teljes hasznos alapterülete 1.543 m2, ebből kb. 1.200 m2 iroda, tárgyaló funkciót tölt be, a további 343 m2-en pedig a lépcsőház, folyosók, szociális és vizesblokkok kaptak helyet, valamint kazánház és tárolók. A földszinti és első emeleti szinten 16 iroda és 7 tárgyaló helyiség kapott helyet, a tetőtéri szinten 2 hatalmas nyitott -világos tér található, mely kiválóan alkalmas modern innovatív munkatér kialakítására. Az épület körül 43 gépkocsi számára van parkolóhely, térkövezett burkolattal, melynek felülete 1.166 m2. Az épület elsődleges hűtése-fűtése az ún."hőkocka", de a másodlagos fűtés lehetőség gáz-cirkó rendszerre alapoz. Az épületnek így alacsony az üzemeltetési költsége (600.000 Ft/év), mely az imént említett megújuló energiára alapoz, mint a tetőre szerelt napelemek és hőszivattyú rendszer, melyet kiegészít az épület 10 cm-es fal szigetelése és a korszerű nyílászárók. Az ingatlan aszfaltos közútról két bejáratról is jól megközelíthető. Irodaházként az épület megtérülési mutatója 1.500 Ft/m2 ár mellett kb.15 év. Az iroda munkásszállóvá történő alakításához kész tervek vannak. Ha az irodaépületet szálláshellyé alakítják (100-120 személyes munkásszálló), akkor a megtérülés kb. 8 év. Ennek a beruházási költsége kb. 50 millió Ft lenne. Az árban benne van a szomszédos terület és a raktárépületek is, mely további fejlesztési lehetőségeket biztosít a vevőnek. Irodai referenciaszám: Aj 401 További információkért forduljon hozzánk bizalommal és kérjük hivatkozzon irodai referenciaszámunkra!