Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó présház
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Présház, Balatonendréd,
4.5 millió Ft
Alapterület: 77 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Eladó zártkert, présház Balatonendréden!
Hív a természet! Kis pince, nagy földterülettel eladó Balatonendréden!   A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 4289-es számú ZÁRTKERTET BALATONENDRÉDEN, rajta hangulatos pincével, rengeteg gyümölcsfával. Balatonendréd 8 km-re a Balatontól, 14 km-re Siófoktól helyezkedik el, egy dombokkal körülvett völgyben.   A LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONENDRÉDI ZÁRTKERT, PRÉSHÁZ jellemzői:   - hangulatos környéken, békés természet-közeli völgyoldalban megbújó pince, mellette egy istálló, korábban kecskéket tartottak benne - a területen sok a gyümölcsfa, nagy zöldterülettel - az ingatlan közmű nélküli, az áramot aggregátor biztosította - felmérések szerint van víz a föld alatt, kút fúrható - fűtés: fatüzeléses kályhával - a présház helységei: pince, szoba, tároló, terasz   Amennyiben a 4289 számú a LIDO HOME által kínált BALATONENDRÉDI zártkerti ingatlan, vagy bármely a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Eladó Présház, Szalonna,
15 millió Ft
Alapterület: 167 m2
Építési mód:
Állapot:
Szobák: 4 + 1 szoba
Vadászház, présház eladó
Szalonna településen kis telken lévő, gyönyörű kilátással rendelkező összkomfortos, háromszintes présház, vadászház eladó. A község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Miskolctól 50 kilométerre, Szendrőtől 7 km-re, míg Edelénytől 21 km-re északra a Rakaca-patak széles völgyében, a Szalonnai-hegység déli széle alatt (a Szár-hegy déli nyúlványánál), a Rakaca-víztározó és a Bódva közelében terül el. Közúton a 27-es főúton, vasúton a Bódva völgyében futó 94-es számú Miskolc–Tornanádaska-vasútvonalon érhető el (Szalonna vasútállomás). Az épület 60 cm-es kő falazatú, földszint, emelet, tetőtér, garázs, borospince részekből áll. Elsősorban társasági élet kedvelőinak, vadászháznak, nagy családi hétvégi háznak, de akár állandó tartózkodásra is kiválóan alkalmas. A földszinten előtér, zuhanyzó, WC, mosdó, konyha, étkező-nappali, mögötte feldolgozó helyiség, mögötte 11 méter mély, 1,90 magas boltíves borospince található, emeleten szintén vizesblokk, konyha-étkező-nappali, hálószoba, a tetőtérben úgyszintén vizesblokk, nappali, hálószoba helyezkedik el. Az épület fűtése elektromos kazánnal, vegyes tüzeléssel is működtethető, fagyállóval feltöltött radiátoros hőleadókkal. Az elektromos kazán távolról vezérelhető, így a ház felérkezésre előfűthető, majd a vegyes tüzelésű kazánnal folyamatosan hőn tartható. Meleg víz ellátás villanybojlerről történik, minden vizes rendszer és berendezés téliesíthető. Kamerarendszer, riasztó, biztonsági záras vas ajtórendszer gondoskodik a biztonságáról. A szomszédban borospincék, szép présházak találhatóak, település főútja 900 méterre. Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is lehetséges.
Eladó Présház, Eger,
19.5 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Egerben Szépasszonyvölgyben pince, borházzal és 1 szoba, konyha felépítménnyel 660nm-es telken eladó! - a borház és a felépítmény 1989-ben épült - a pince kb. 25nm, a borház kb. 16nm és a felépítmény kb. 30nm - az ingatlanban villany van, a többi közmű az ingatlan előtt van - aszfaltos úton megközelíthető, 
Áron alul

Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Présház, Lepsény,
3.9 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Lepsényben présház és gyümölcsöskert eladó
Kizárólag irodánkat bízták meg!   A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 4121-es számú, nyugodt csendes helyen levő SZŐLŐSKERTET PRÉSHÁZZAL LEPSÉNYBEN. A LIDO HOME SIÓFOK által kínált LEPSÉNYI SZÓLŐSKERT PRÉSHÁZ jellemzői: - 1950-ben épült a présházra és a kiváló klímájú borospincére 2 szoba, - - a padlástérben  szintén lehet aludni- az épületbe a villany be van vezetve - nyílászárói fából készültek - hatalmas pincéje, ami kiboltozott, kővel ki van rakva az első része 52 nm, a többi, folytatásban sima lösz falba vájt, 44 nm - a gyönyörű panorámás szőlőskertben kordonos telepítésű borszőlő ( rizling, rizlingszilváni ) terem bőven és jó minőségben  - a zártkertben több számos gyümölcsfa, zöldésges kerti és konyhakerti növénynek ad helyet - a présház teljes berendezése vár az új borosgazdára, csak szüretleni kell! - a területen kiválóan lehet pihenni, közel van a Balaton, emiatt hétvégi háznak, nyaralónak is alkalmas.   Amennyiben a 4121-es számú a LIDO HOME SIÓFOK által kínált LEPSÉNYI SZŐLŐSKERT PRÉSHÁZ, vagy bármely a kínálatunkban taláható SZŐLŐSKERT PRÉSHÁZ felkeltette az érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollegám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Azonnal költözhető

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Présház, Kötcse,
5.5 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Kötcsei pince a Balaton vonzáskörzetében.
Kötcsén, Balatonszárszótól 10 km-nyire kínálja eladásra 4092-es számon ezt a mezőgazdasági ingatlant pincével, présházzal a LIDO HOME ingatlaniroda. A telek még külterület, de a szomszédai már belterületek. Az összes közmű a telek sarkán található. A 7124 m2-es terület 3%-a beépíthető. A rajta lévő pince berendezett, muzeális „érétkű” eszközökkel. Gyönyörű a kilátás a nagycsepelyi és teleki völgyre, valamint a magasabban fekvő részről a balatoni panoráma is látható. (Ezen az ingatlanon túl csaknem 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a  Balaton Déli partján Kenesétől Keszthelyig. Amennyiben a 4092-es számú kötcsei pince és mezőgazdasági terület,  vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan hol,  mit is keres?). Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel választja ki az Önnek legmegfelelőbb hitelt!
Eladó Présház, Várpalota,
5 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Eladó lakható présház, szőlővel, gyümölcsössel
Eladásra kínáljuk Várpalota-Inota Baglyas szőlőhegyen ezt a 960 négyszögöles területet, melyen egy alápincézett lakható épület található. A ház 2003-ban épült, állapota megfelelő, egy szoba, fürdőszoba, konyha található benne. Fűtése villannyal és fával megoldot. Városból kiköltözőnek ideális megoldás. A telek körbekerített,   800 tőke borszőlővel, gyümölcsfákkal. A terület megmunkálásához, valamint a szőlő feldolgozásához minden eszköz adott.    
Sürgős

Eladó Présház, Lesencetomaj,
35 millió Ft
Alapterület: 234 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Panorámás hegyvidéki környezetben LESENCETOMAJON SZŐLŐ PRÉSHÁZZAL ELADÓ
 KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!  LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 01435-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, közel 1,8   HEKTÁROS LESENCETOMAJI BIRTOKOT.  A LIDO HOME KESZTHELY által kínált LESENCETOMAJI BIRTOK jellemzői:   - A 234 m2-es kereszt-alakú pince téglából épült. - A szőlőterület 12459 m2 , a fennmaradó terület 5356 m2. - Saját ásott kút - Villany a területen belül (villany óra), három fázissal. - Közvetlen megközelítése a Lesencetomaj-Várvölgy közötti műútról kb. 400 m földúton.  - Tapolcától 8 km-re, a Balatontól 9 km-re található. - Csodálatos panoráma a Tapolcai medencére és a Balatonra. - Ez a jó fekvésű ingatlan egy megkezdett, de családi okok miatt az első szintnél megállt beruházás                folytatásának a lehetőségét is tartalmazza  - A tulajdonos a tervezett panzió-vendégház építészeti dokumentációját teljes egészében átadja. - Az ingatlan 500 m-es körzetén belül már 3 működő vendégház-pince található. Amennyiben a 01435-ös számú a LIDO HOME által kínált közel 1,8 HEKTÁROS BIRTOK, vagy bármely a kínálatunkban található BIRTOK felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Eladó Présház, Gyöngyös,
120 millió Ft
Alapterület: 1 500 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Mátraalja történelmi borvidékén Gyöngyös és Mátrafüred között a 24. sz. országos főútvonal közelében a Sárhegy nyugati lábánál található 11 db (jogilag önálló helyrajzi számon nyilvántartott) de egybefüggő pinceág kerül értékesítésre. A környezetében főként hasonló, de lényegesen kisebb pincék és mezőgazdasági (elsősorban szőlő) művelés alatt álló területek találhatók. Az adott térségben ilyen nagyméretű összefüggő pincerendszer egy tulajdonban nincs.   Elhelyezkedés, megközelíthetőség: A pincerendszer Gyöngyös belterületén a 24. sz. főútvonal közvetlen közelében a Mérges patak mellett található. Gyöngyös város központja a pincéktől mintegy kettő kilométeres távolságra van, az ingatlanok Gyöngyös közigazgatási határát jelző táblától mintegy 600 méteres távolságra jobbra helyezkednek el. Az ingatlanok megközelíthetősége gépjárművel a pincesorig burkolt úton lehetséges, parkolni a pincesor előtt lehet.   A pincerendszer jellemzői: A pincerendszer műemlékileg védett. A műemléki védettség a pincék és a pincék előtt található présházak kialakítására, formájára vonatkozik.   Az eredeti kettős pince 1786-ban épült, báró Orczi Lőrinc megrendelésére. A többi pinceágak vélhetően az 1830-1840 évek között kerültek kialakításra a hegy andezit tufa sziklájából melyet folyamatosan bővítettek. A létesítmény a jelenlegi formáját az 1960-as években kapta, amikor is a pincesor végén lévő keresztirányú összekötő folyosót építették ki.   A pincék állandó természetes hőmérséklete (10 fok), és a 90%-os páratartalma lehetőséget biztosít a minőségi bortárolására. Az oldalfalakon és a mennyezeteken vastag nemes penész réteg van. A pincék kialakítása, lejtése alkalmas arra, hogy képződő mustgáz a gravitáció révén távozzon a pincékből. A bortárolásra berendezett pincékben döntően két oldalt elhelyezett nagyméretű fahordókban tárolják a bort. A pincesorokat összekötő hátsó keresztágban beton tároló hordó is kialakításra került az 1960-as években.   Valamennyi pinceág önálló helyrajzi szám alatt van nyilvántartva, részben mint présházhoz tartozó (pince) ingatlan, részben mint közterületről nyíló pince földhasználati joggal.   Négy pinceág előtt találhatók önálló helyrajzi szám alatt nyilvántartott épületek, melyek a tulajdoni lap szerint présház megjelölésűek. Az épületek részben kétszintes, vendégfogadásra, szállás céljára kerültek kialakításra, míg a földszintesek raktár illetve kiszolgáló funkcióra vannak kialakítva.   A pincesoron korábban egy épület (8751/26 hrsz) elbontásra került, e helyett a szabályozási terv a már meglévő présházakkal azonos jellegű présház építésére nyújt elvi lehetőséget.   A bortároló pinceágakban fahordók vannak, melyeket a pincékben állítottak össze. (Egyben a pincéből kiszállítani ezért nem lehetséges). A hordók többsége használatra alkalmas állapotban van, bár az elmúlt időszakban már kevés bor került ott betárolásra. Jelenleg a hordók többsége üres.   A pinceágak együttes alapterülete 1964 m2   Az egyes ágak 5-8 m szélességűek és változó 15-57 m hosszúságúak.   Az egyik pinceágban mintegy 200-250 fő egyidejű elhelyezésére alkalmas vendégtér került kialakításra. Ebben a pincesorban több a pince oldalában vájt, ráccsal ellátott un. borszéf került kialakításra. A pince ezen része borkóstolások lebonyolítására, turista csoportok fogadásra kiválóan alkalmas.   Közművesítettsége: Az ingatlancsoport részlegesen közművesített, vezetékes ivóvíz, szennyvíz csatorna és villany (ipari áram) közművel van ellátva. Az ingatlanoknál korábban fúrt kút is üzemelt. A vezetékes telefonvonal kiépített. A gázvezetékre az ingatlan nem került csatlakoztatásra a korábbi igények hiánya miatt.     Az eladó pincék adatai az ingatlan-nyilvántartás szerint: Helyrajzi szám        Megnevezés                             Minősítés                     Terület m2         8751/20/H                Közterületről nyíló pince           Önálló                                 110 8751/20/G                Közterületről nyíló pince           Önálló                                  95 8751/20/F                Közterületről nyíló pince            Rendszerbe kötve              285 8751/20/N                Közterületről nyíló pince           Önálló                                   66 8751/20/C                Közterületről nyíló pince            Rendszerbe kötve              269 8751/20/D                Közterületről nyíló pince            Rendszerbe kötve              222 8751/20/M                Közterületről nyíló pince           Rendszerbe kötve              178 8751/20/B                Közterületről nyíló pince            Rendszerbe kötve              258 8751/25                    Présház                                     Önálló                                  63 8751/26                    Présház (lebontva)                    Önálló                                  52 8751/20/L                 Közterületről nyíló pince            Rendszerbe kötve              173 8751/20/K                 Közterületről nyíló pince            Rendszerbe kötve              112 8751/20/A                 Közterületről nyíló pince            Rendszerbe kötve              196 8751/24                    Présház                                      Önálló                                  52 8751/23                    Présház                                      Önálló                                  70     A rendszerbe kötött ágakhoz együttesen tartozik az összekötő folyosó és az abban elhelyezett betonhordók. Részletekért hívjon bátran, beszélgessünk a lehetőségekről! Segítünk!   Vegye igénybe INGYENES, TELJESKÖRŰ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSAINKAT!
Eladó Présház, Eger,
1.7 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Egerben Tihaméren 80 nm-es pince eladó
Egerben  Tihaméren  80  nm-es  tufa  pince  eladó.
Eladó Présház, Balatoncsicsó,
7 millió Ft
Alapterület: 67 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Présház borászoknak, nyugalmat keresőknek a Nivegy-völgyben!
A balatoncsicsói pince, szőlőterületek jellemzői: - Balatonfüred-csopaki borvidéken belül a Nivegy-völgy közepén helyezkedik el. - gyönyörű panoráma a balatoncsicsói domboldalra, környező településekre - 0,76 ha mezőgazdasági szőlőkataszteri területen magas művelésű, kiváló minőségű olaszrizling szőlő található - 67 m2 hasznos alapterületű présház, pince, amelyben 1 szoba, tetőszoba, előkészítő helység és 19 m2-es régi boltíves, száraz pince található - a tetőt 1998-ban emelték meg, mely által 16 m2-es plusz kialakítható szobát nyertek - villany a présháznál bevezetve, víz ciszternával, szállítással oldható meg - a festői környezetben a terület könnyen elérhető, jól járható murvás úton közelíthető meg - ajánlom a területet borászattal ismerkedőknek, illetve akik csendre, nyugalomra vágynak   Amennyiben az ingatlan elnyerte tetszését, várom jelentkezését!
1
2
3
4
»