Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó szántó
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Sürgős

Eladó Szántó, Orgovány,
17.9 millió Ft
Telekméret: 16 500 m2
Orgoványon szántó eladó.
Orgoványon, 16,5 HA, jó minőségű szántó megnevezésű termőföld eladó.  Hívjon!
Eladó Szántó, Kaposmérő,
2.99 millió Ft
Telekméret: 14 455 m2
Kaposmérőben szántóföld eladó
A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1762-es számú szántóföldet. A LIDO HOME KAPOSMÉRŐI SZÁNTÓ jellemzői: -a szántóföld a Kaposmérő-Kaposfő közötti elkerülőn 14.455nm-en helyezkedik el. -a földet művelik. -jelenleg kivan adva egy bérlőnek, ezért januártól lehet birtokba venni. -az árban benne van egy 3973nm-es szántóföld, ami a Mérői dombon helyezkedik el.   Amennyiben felkeltette érdeklődését hívjon vagy írjon nézzük meg együtt!   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A kaposvári ingatlanok specialistája!
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Siófok,
5.5 millió Ft
Telekméret: 2 869 m2
Kiliti Szőlőhegyen terület eladó
Kiliti Szőlőhegyen kedvező fekvésű zártkerti terület eladó. Csend, nyugalom, természet. LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 04350 sorszámú, SIÓFOKI ZÁRTKERTI TERÜLETET, amelynek jellemzői az alábbiak: - a terület nagysága 2869 m2, kerítetlen, szabálytalan téglalap alakú, lankás fekvésű - művelési ága szerint gyep és szántó - víz, villany közművek biztosíthatók - a telekre építési lehetőség van - a terület most még igény szerint bővíthető, maximum 2 hektárig vásárolhat itt ingatlant! - panorámás, csendes, zöldövezeti terület, ahol a közelben jó színvonalú hétvégi házak és lakóházak is találhatók - aszfalt úton, majd döngölt földúton, személyautóval is megközelíthető - Kiliti központ, a Park Center bevásároló központ (Tesco, Aldi) távolsága csak 1,5 - 3 km   Amennyiben a 04350 sorszámú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI ZÁRTKERTI TERÜLET, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!
Eladó Szántó, Kács,
14 millió Ft
Alapterület: 15 212 m2
Kácson 15212 nm-es belterület és szántó eladó
Egertől  40  km re  a  nevezetes  Kács, jó levegőjű  és kegyhely  faluban, 9355 nm-es  belterület,  30 %  os beépítési lehetőséggel , építési engedéllyel, egy  110  nm-es házra, eladó mellette  5857  nm-es  szántóval és legelővel  együtt. A belterületen  a  közmű  a  telek szélén található, valamint az utca  zsákutca  és aszfaltozott, nemrég készült  el.  a   terület mellett patakmeder  található, mely patakot   a Jézus Kútja  táplálja. A szántó és  legelő  5857  nm-es  terület. A terület  fölött  erdő  található,  szomszéd már nem lesz, és  közelben  van  a nevzeti  park is.
Eladó Szántó, Hajdúszoboszló,
16 millió Ft
Telekméret: 27 067 m2
Termőföld eladó
Hajdúszoboszló mellett, Ebes felé a Kun Pál dűlőben 2,7067 hektár szántó eladó. Aranykorona értéke: 98,73.Termőföld műszaki adatai: kerület: 1102 m, minőségi osztályok: szántó 1 0.87 ha 34.9 ak, szántó 2 1.83 ha 63.83 ak, tematikus fedvények: lejtő 12%, 0 %, lejtő 17%, 0 %, belvízzel veszélyeztetett terület 0 %, erózió-veszélyeztetett terület 0 %, aszály érzékeny terület, 0 %, nitrátérzékeny terület 100 %, nem támogatható terület 1 %.
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Siófok,
9.9 millió Ft
Telekméret: 8 982 m2
Kiliti Szőlőhegyen terület eladó
Kiliti Szőlőhegyen kedvező fekvésű zártkerti terület eladó. Csend, nyugalom, természet. LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 04232 sorszámú, SIÓFOKI ZÁRTKERTI TERÜLETET, amelynek jellemzői az alábbiak: - a terület nagysága 8982 m2, kerítetlen, szabálytalan alakú, domboldali fekvésű - művelési ága szerint gyep és szántó - víz, villany közművek biztosíthatók - a telekre építési lehetőség van - a terület most még igény szerint bővíthető, maximum 2 hektárig vásárolhat itt ingatlant! - panorámás, csendes, zöldövezeti terület, ahol a közelben jó színvonalú hétvégi házak és lakóházak is találhatók - aszfalt úton, majd döngölt földúton, személyautóval is megközelíthető - Kiliti központ, a Park Center bevásároló központ (Tesco, Aldi) távolsága csak 1,5 - 3 km   Amennyiben a 04232 sorszámú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI ZÁRTKERTI TERÜLET, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!
Áron alul

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Sümeg,
4.5 millió Ft
Telekméret: 2 500 m2
Eladó szántó Sümegen
A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 601 550-es számú, jó fekvésű SÜMEGI SZÁNTÓ TERÜLETET.   A LIDO HOME KESZTHELY által kínált SÜMEGI SZÁNTÓ jellemzői: - Sümegen az Öreg - hegyen található - a telek mérete 2500 nm - minden közmű (víz, villany, gáz) a telek előtt elérhető, csatorna az utcában - aszfaltos útról könnyen megközelíthető - a mellette lévő szőlő terület és a jó állapotú fürdőszobás présház is eladó, így egy kisebb családi vállalkozás is kialakítható - elhelyezkedése miatt építési területnek is alkalmas (átminősítés után) - befektetésnek is kiváló   Amennyiben a 601 550-es számú a LIDO HOME által kínált SÜMEGI SZÁNTÓ TERÜLET, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Ráckeve,
17 millió Ft
Telekméret: 16 350 m2
VÍZPARTI TERÜLET ELADÓ
Ráckeve Somlyó szigeten 16350 nm-s Duna és aszfaltút melletti panorámás vízparti erdő és szántó. Kiváló befektetési lehetőség. 
Eladó Szántó, Ráckeve,
3.5 millió Ft
Telekméret: 3 156 m2
TANYA ÉS SZÁNTÓ RÁCKEVÉN
Ráckeve Újhegyen, út melletti jó helyen, (a szomszédok állandó lakosok) a tulajdoni lap szerint 403 nm tanya és 2753 nm szántó. A valóságban már a tanya épülettel nem rendelkezik. Közművek az utcában.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Balatonfőkajár,
2.3 millió Ft
Telekméret: 3 000 m2
BALATONFŐKAJÁRI ZÁRTKERTI SZÁNTÓ!!
A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínál BALATONFŐKAJÁRON egy SZÁNTÓT! A LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFŐKAJÁRI ZÁRTKERTI SZÁNTÓ jellemzői:   - A 2 db Hrsz számon lévő, szép erdős terület Balatonfőkajár csendes, de központhoz közeli területén fekszik - 3000 m2 összterület - Közművek: VEZETÉKES VÍZ és VILLANY a telken - Bányaszolgalmi jog: MOL NYRT, FGSZ Földgázszállító RT, 30-30 méter biztonsági övezet - Aszfaltos, néhány méteren murvás úton megközelíthető. - Kis faház található a telken  - Nincs bekerítve.   NAGYSZERŰ BEFEKTETÉS!!!!   Amennyiben a LIDO HOME által kínált BALATONFŐKAJÁRI ZÁRTKERTI SZÁNTÓ, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!  
1
2
3
4
5
6
7
»