Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó társasház
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Áron alul

Eladó Társasház, Nyíregyháza,
13.25 millió Ft
Alapterület: 43 m2
Építési mód: Tégla
Emelet: 1. emelet
Szobák: 1 + 1 szoba
Északi körúti első emelet
Nyíregyházán az Északi körúton szigetelt tégla társasház első emeletén 43 nm-es lakás eladó!  Az ablakok műanyag nyílászáróval vannak felszerelve.  A belső felújítás a leendő tulajdonosra vár. Közelben iskola, óvoda, bölcsőde, buszmegálló. Hívjon jöjjön el nézze meg.    
Jó közlekedéssel

Eladó Társasház, Nyíregyháza,
18.2 millió Ft
Alapterület: 51 m2
Építési mód: Tégla
Emelet: 2. emelet
Szobák: 2 szoba
Nyíregyháza belvárosi téglalakás eladó
Belvárosban felújított, 51 m2 -es lakás eladó! Nyíregyháza Kígyó utcán, téglaépítésű házban, második emeleti,  51 m2 –es, 2017-ben felújított, 2018-ban klímát és műanyag nyílászárókat kapott, erkélyes, napfényes belvárosi lakás, szép konyhával és fürdőszobával, igényes beltéri ajtókkal és laminált padlóval eladó. Jellemzői: egyedi gázfűtés, alacsony rezsi, nyílászárókon redőny, szúnyogháló. Ha felkeltette a hírdetés az érdeklődését hívjon és beszéljük meg a részleteket.
Eladó Társasház, Budapest, V. kerület,
1200 millió Ft
Alapterület: 6 375 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
5. kerületben Eladó egy épület. Telek méret: 1420 nm. Bépíthetőség: 80% Szinterületi mutató: 5,5 (7810nm összesen) Építési övezet: VK-V Jelenleg a projekt 85%-a  értékesíthető. A maradék 15%, 4 lakás tulajdon joga, melyet 4 különböző tulajdonos birtokol. Ők is támogatják a helyreállítást, és a beépítési koncepciót. Elkészült egy koncepció terv, melyben 6375nm a teljes bruttó felület.( 4,49 szintterületi mutatóval) vegyes (Iroda -Lakó) funkcióval. Továbbá Hotelt funkció kialakítása is lehetséges.   Ár: 1,2 milliárd Ft
Zöldövezeti

Eladó Társasház, Veresegyház,
75 millió Ft
Alapterület: 206 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Veresegyházon a Széchényi-domb részen eladó egy két generációnak alkalmas társasház
REMEK LEHETŐSÉG ÖSSZE KÖLTÖZÖKNEK!! Veresegyházon a Széchényi-domb részen, de mégis közel a vasút állomáshoz eladó két darab külön álló társasház. Mind egyikhez tartozik telek, ami el van kerítéssel választva, külön vannak a közműórák, külön kapu bejárattal rendelkeznek. Az egyik korszerűbb ez egy földszintes 120 nm-es alapterületű. A hozzátartozó telekrész 360 nm-es. Az ingatlant teljesen szigetelték: ajzat + külső hőszigetelés kapott, műanyag nyílászárókkal rendelkezik, betonfödémes. A betonfödém plusz szigetelést kapott. A tetőn bramac cserép van. A fűtésről gáz-cirkó gondoskodik és egyszerre van padlófűtés és radiátor rendszer. Helység lista: első terasz: 6 nm, közlekedő: 14,13nm, félszoba: 10,7 nm, szoba: 12,24 nm, szoba: 13,5 nm, WC: 3 nm, fürdőszoba: 8,05 nm, amerikai konyha-nappali: 50 nm. kamra: 1 nm, terasz: 7,5 nm A másik ház nagyobb: Különálló 186 nm-es alapterületű társasház. A hozzátartozó telekrész 500 nm-es. Az ingatlan összközműves, külön mérőórákkal rendelkezik. Az házon dryvit szigetelés van és fa nyílászárókkal rendelkezik, betonfödémes. A tetőn bitumenes hullámlemez van. A fűtésről gáz-cirkó gondoskodik, mellette van még egy vegyes tüzelésű kazán is. A tetőtér emelt parapet magassággal épült, ezért a szobák teljes méretét ki lehet használni. Ezen kívül tartozik még a házhoz két darab garázs ( 25-25 nm-es) és tárolóhely (16 nm) Helyiség lista: - földszint: első terasz: 12,8 nm, szoba: 14,5 nm, fürdőszoba: 7,5 nm, fürdőszoba: 2,7 nm, amerikai konyha-nappali: 44 nm. Kamra: 16 nm - tetőtér: szoba: 15 nm, szoba: 15 nm, szoba: 15nm, szoba: 15 nm, nappali: 20 nm, fürdőszoba: 6,28 nm, A vasútállomástól gyalog 10 perc sétára van a családi ház. Érdemes megnézni nagy családosok figyelmébe ajánlom! Kérdés esetén kérem hívjon bízalommal!  
Zöldövezeti

Eladó Társasház, Veresegyház,
35 millió Ft
Alapterület: 120 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 3 + 1 szoba
Veresegyházon az Széchényi-domb részen eladó egy 120 nm-es társasház
Veresegyházon a Széchényi-domb részen, de mégis közel a vasút állomáshoz eladó egy földszintes, külön telekkel rendelkező, különálló 120 nm-es alapterületű társasház. A hozzátartozó telekrész 360 nm-es. Az ingatlan összközműves, külön mérőórákkal rendelkezik. Az ingatlant teljesen szigetelték: ajzat + külső hőszigetelés kapott, műanyag nyílászárókkal rendelkezik, betonfödémes. A betonfödém plusz szigetelést kapott. A tetőn bramac cserép van. A fűtésről gáz-cirkó gondoskodik és egyszerre van padlófűtés és radiátor rendszer. Helység lista: első terasz: 6 nm, közlekedő: 14,13nm, félszoba: 10,7 nm, szoba: 12,24 nm, szoba: 13,5 nm, WC: 3 nm, fürdőszoba: 8,05 nm, amerikai konyha-nappali: 50 nm. kamra: 1 nm, terasz: 7,5 nm. A vasútállomástól gyalog 10 perc sétára van a családi ház. Kérdés esetén hívjon bízalommal!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Társasház, Veresegyház,
40 millió Ft
Alapterület: 186 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 7 szoba
Veresegyházon a Széchényi-domb részen eladó egy két generációnak alkalmas családi ház
Veresegyházon a Széchényi-domb részen, de mégis közel a vasút állomáshoz eladó egy földszintes, külön telekkel rendelkező, különálló 186 nm-es alapterületű társasház. A hozzátartozó telekrész 500 nm-es. Az ingatlan összközműves, külön mérőórákkal rendelkezik. Az házon 3 cm-es dryvit szigetelés van és fa nyílászárókkal rendelkezik, betonfödémes. A betonfödém plusz szigetelést kapott. A tetőn bitumenes hullámlemez van. A fűtésről gáz-cirkó gondoskodik, mellette van még egy vegyes tüzelésű kazán is. A tetőtér emelt parapet magassággal épült, ezért a szobák teljes méretét ki lehet használni. Ezen kívül tartozik még a házhoz két darab garázs ( 25-25 nm-es) és tárolóhely (16 nm) Helyiség lista: - földszint: első terasz: 12,8 nm, szoba: 14,5 nm, fürdőszoba: 7,5 nm, fürdőszoba: 2,7 nm, amerikai konyha-nappali: 44 nm. kamra: 16 nm - tetőtér: szoba: 15 nm, szoba: 15 nm, szoba: 15nm, szoba: 15 nm, nappali: 20 nm, fürdőszoba: 6,28 nm, A vasútállomástól gyalog 10 perc sétára van a családi ház.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Társasház, Nyíregyháza,
16.45 millió Ft
Alapterület: 54 m2
Építési mód: Panel
Állapot: Kiváló
Emelet: 4. emelet
Szobák: 1 + 2 szoba
Nyíregyháza Örökösföldön lakás eladó
Nyíregyháza örökösföld sarló utcai lakás eladó A lakás nemrég teljeskörű felújításon esett át, melyben új burkolatok belső külső ajtók vezetékelések cseréje megtörtént. -Ravak szaniterek -minőségi lámpák -nagy kopásállóságú burkolatok -hatalmas tolóajtós beépített szekrény Amennyiben csak költözni vágyik nem mesterek után szaladgálni és mindet felújítani akkor ez a csoda Örökösföldön csak Önre vár. Hívjon bátran késői időpontban vagy akár hétvégén is.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Vízparti

Eladó Társasház, Budapest, III. kerület,
98 millió Ft
Alapterület: 104 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 4 szoba
Közvetlenül a Duna parton, azonnal beköltözhető földszinti apartman ELADÓ!
Közvetlenül a Duna parton, azonnal beköltözhető földszinti apartman, saját kerttel ELADÓ! *****ÚJ ÉPÍTÉSŰ apartman a RÓMAI PARTON!!*****  A luxus földszinti lakás 103,37m2-es és 149,49 m2 saját kert tartozik hozzá. 4 szobás , kíváló elosztású lakás. Mindegyik apartmanunkat jellemzi a jól átgondolt, remek alaprajz, így apartmanjaink funkcionálisan nagyon jól használhatóak. A garázst és a lakószinteket lift köti össze. A Római Lakópart új építésű ingatlanjai nem csak a csodálatos természeti környezet miatt különlegesek. Az előre telepített okos otthon megoldások, okos konnektorok, a távolról vezérelhető fűtés, a mobiltelefonról kapcsolható világítás a komfort, a biztonság és az energiahatékonyság egy egészen új dimenzióját kínálja minden lakónak. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ebben a rohanó világban legyen egy csendes hely, ahol valóban föl lehet töltődni. Ahová öröm hazatérni, és ahonnan reggelente jókedvűen, energikusan tudunk iskolába, munkába indulni. A víz, a természet ilyen fokú közelsége biztosítja ezt számunkra. Aki itt él, szerencsésnek mondhatja magát. A két épületből álló projekt, teljesen elkészült, mind jogilag, mind építészetileg. A telek kivételesen nagy, több mint 1 hektár, mely csodálatosan parkosítva van. A lakás nyugati tájolású. Házközponti fűtése van, mely szabályozható, akár az okos otthon kialakításnak köszönhetően távolról is. A természetben élhet, mégis a belváros közelében - 15 perces autóúttal a Bazilikánál lehet. Tömegközlekedése is kiváló, a 34 busz éppen a bejáratnál áll meg. A természet és a sport szerelmeseinek ajánlom, akár egyedülálló, akár családos - itt mindenki otthon érezheti magát. Irányára: 98.000.000,- Ft Várom megtisztelő hívását:  Kun Tünde 06-70-433-3506
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Vízparti

Eladó Társasház, Balatonfüred,
153.4 millió Ft
Alapterület: 114 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Luxus
Szobák: 3 szoba
****LUXUS lakás a Balaton parton!! *****
Balatonfüreden luxus társasházban 3 szobás, 72,2 nm-es lakás 82,6 nm-es terasszal eladó. A lakás a 3. emeleten található. Fűtési-hűtési rendszere hőszivattyúkkal biztosított, központi melegvíz ellátással, lakásonkénti almérőkkel. Padlófűtés, mennyezethűtés, a fürdőszobákban törölközőszárítós radiátor. A lakások Balatoni panorámával, saját stranddal, wellness résszel rendelkeznek. 1 db autóbeálló a vételár része. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. A földszint + 4 emelet magas 64 lakásos luxus társasház 105 méteres Balatoni partszakasszal, saját stranddal, fürdőzési lehetőséggel, örök panorámával rendelkezik a Tihanyi-félszigetre. 20 000 m2-es területén igényesen kialakított zöldterület található, fákkal, növényzettel, ligetes kerttel. A társasház két épületszárnyát jól megtervezett, pihenésre, kikapcsolódásra hangolt wellness rész köti össze. A wellness részben található finn szauna, infraszauna, gőzkamra, balatoni panorámával rendelkező gyerekmedence, masszázsmedence, valamint úszómedence melyek a lakók kényelmét és maximális kikapcsolódási lehetőségét biztosítják. Irányár: 153.400.000,-Ft A bővebb tájékoztatásért az értékesítés menetéről, az egyedi konstrukciókról vagy a foglalási/fizetési ütemezéssel kapcsolatban keressen bizalommal! Kun Tünde 06-70-433-3506
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Társasház, Nyíregyháza,
18.5 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Emelet: 2. emelet
Szobák: 2 szoba
Belvárosi téglalakás
Nyíregyháza belvárosában, viszont nyugodt csendes utcában tégla lakás eladó. 2 emeleti udvarra néző erkéllyel. -hőszigetelt fa ablakok -külön fürdő wc -gázcirkó fűtés Gyere el szeress bele, hívj bátran hétvégén vagy a késői órákban is akár.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»