Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó társasház
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Társasház, Budapest, VII. kerület,
84.9 millió Ft
Alapterület: 102 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Emelet: 1. emelet
Szobák: 3 szoba
Eladó 102 m2-es lakás a VII. kerületben
Eladó Külső Erzsébetvárosban, a megújuló Városliget zöldjére néző első emeleti 3 szobás, 102 m2-es nagypolgári öröklakás. A lakás jó állapotú, de kisebb felújítás, festés mázolás szükséges.Az 1905-ben épült szecessziós épület legpatinásabb lakása, nagy ablakokkal, eredeti Róth Miksa ólombetétes üvegekkel, falburkolatokkal és gipsz stukkókkal.  3 éve felújított kondenzációs cirkó kazánnal, részben padló, részben radiátoros fűtéssel rendelkezik. Egyedi vízmérésses. Tehermentes. Kiváló közlekedés. A társasház közössége állandóan pályázik, hogy megújuljon az épület. Jelenleg az éves elnyert pályázati pénzekből az összes függőfolyosó felújítása folyik, mely során a helyi örökségvédett ház az eredeti állapotában kerül felújításra. Irányár: 84,9 Millió forint További információkért kérem keressen bizalommal az alábbi számon! Pataki Elek: 06 70 341 8812  
Jó közlekedéssel

Eladó Társasház, Budapest, XII. kerület,
550 millió Ft
Alapterület: 480 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 5 szoba
Kissvábhegyen TÖBB LAKÁS céljára alkalmas CSALÁDI HÁZ eladó!
XII. ker.-ben különleges adottságú, hivatalosan 480 nm, természetben 520 nm kétlakásos, BAUHAUS stílusú villa eladó. A 672 nm-es gyönyörű ősfás telken,1993-ben épült családi villa 4 szint + tetőtér!   Két lakószint van: az alsó szint 130 nm. A reprezentatív nappaliból a ház hátsó frontjába egy 25 nm-es kertkapcsolatos teraszon keresztül jutunk A kert szépen gondozott díszkert. Ezen a szinten helyezkedik el még egy 25 nm-es hálószoba fürdővel, gardróbbal, külön WC-vel valamint a minőségi bútorokkal beépített és gépesített elegáns konyha, nagy méretű kamra.   A felső szinten lévő lakás, (mely összesen 170 nm) belső kétszintes,  beosztása: nappali szoba, két hálószoba, (az egyik 50 nm) fürdőszoba, gardrób szoba, külön WC, konyha, 3 nm-es kertre néző erkély. A felső lakás hatalmas (kb. 60 nm-es) tetőteraszáról csodás panoráma tárul elénk a Várra, a Halászbástyára.   A földszinten található a 80 nm-es, 3 állásos garázs, (+3-4 motor is elfér) mosókonyha, tárolóhelyiségek. A ház hátsó frontján helyezkedik el a zárt úszómedence (3 x 7 m), a szauna, zuhanyozó, WC, valamint az alagsorban egy borospince, és az uszoda gépészeti berendezése. A szintek közötti lift előkészítve. Mindenütt márvány burkolatok, különleges belsőépítészeti megoldások teszik elegánssá a belső kialkítást, légkondicionáló, riasztó felszerelve.  Fütése: padlófűtés és radiátorok!    Az épület kiváló elhelyezkedésű, a lift beüzemelésével akadálymentessé alakítható. A lakások teljesen szeparáltak, külső lépcsővel megközelíthetőek. A környéken minden megtalálható,: kiváló infrastruktúra, remek tömegközlekedés! KIVÁLÓAN ALKALMAS CÉGKÖZPONTNAK, NAGYKÖVETSÉGI REZIDENCIÁNAK, vagy több család együttélésére alkalmas családi háznak, ill. TÁRSASHÁZNAK!   Irányára: 550 M Ft   Dr. Babella Györgyné területi igazgató 06 30 815 2509
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Társasház, Miskolc,
27.99 millió Ft
Alapterület: 53 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Építés alatt
Emelet: Földszint
Szobák: 2 szoba
Lakás, iroda, befektetés
Univerzális apartman-ház épül Miskolctapolca szívében 2020 4. negyedévi átadással, a lakások előszerződéssel már leköthetőek. Az épület szintjei: mélygarázs, fsz., 1. és 2. emelet, valamint tetőtér. A lakások mérete 34 és 113 m2 között van. Az 50 cm-es külső téglafalazat 20 cm-es szigeteléssel készül, a lakások elválasztása 30 cm-es hang-gátló téglafalazattal történik. Háromrétegű Thermo üvegezéssel ellátott nyílászárókkal, minimális energia igényű levegő-viz rendszerű hőszivattyús padlófűtéssel, mennyezet-hűtéssel épül, energetikai besorolása AA++. A lakások bejárati ajtaja fémszerkezetű, a beltéri ajtók mdf alapú, blokktokos nyílászárók. A telek nyugati és keleti oldala utcával határolt, tehát két oldalról közelíthetők meg a lakások. Az épület szabadon álló, a telekhatároktól 4 és 5 m távolságra helyezkedik el, ez a földszinti lakások előkertjeként, valamint kültéri parkolóként funkcionál. A ház alatt 12 férőhelyes mélygarázs, az udvaron szintén 2 kocsi számára nyitott beálló található, mely külön megvásárolható 3,5 és 2 MFt-ért. A földszinten lévő 3 db tároló szintén gazdára vár, de a 34 m2-nél kisebb alapterületű lakások tulajdonosai elővételi jogot élveznek ezekre. Igény szerint akár 2 vagy több lakás is egybenyitható most, vagy a későbbiek folyamán, amennyiben ezt időben jelzi a vevő. Jelen lakás a földszinti „D” jelű lakás, D-Ny-i fekvésű, 53 m2 alapterületű, 2 szoba nappalis, 2 fürdőszobás, 24+15 m2-es udvarral. Kérésre nagyítható pdf alaprajzot küldök.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Társasház, Miskolc,
21.91 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Építés alatt
Emelet: Földszint
Szobák: 1 szoba
Lakás, iroda, befektetés
Univerzális apartman-ház épül Miskolctapolca szívében 2020 4. negyedévi átadással, a lakások előszerződéssel már leköthetőek. Az épület szintjei: mélygarázs, fsz., 1. és 2. emelet, valamint tetőtér. A lakások mérete 34 és 113 m2 között van. Az 50 cm-es külső téglafalazat 20 cm-es szigeteléssel készül, a lakások elválasztása 30 cm-es hang-gátló téglafalazattal történik. Háromrétegű Thermo üvegezéssel ellátott nyílászárókkal, minimális energia igényű levegő-viz rendszerű hőszivattyús padlófűtéssel, mennyezet-hűtéssel épül, energetikai besorolása AA++. A lakások bejárati ajtaja fémszerkezetű, a beltéri ajtók mdf alapú, blokktokos nyílászárók. A telek nyugati és keleti oldala utcával határolt, tehát két oldalról közelíthetők meg a lakások. Az épület szabadon álló, a telekhatároktól 4 és 5 m távolságra helyezkedik el, ez a földszinti lakások előkertjeként, valamint kültéri parkolóként funkcionál. A ház alatt 12 férőhelyes mélygarázs, az udvaron szintén 2 kocsi számára nyitott beálló található, mely külön megvásárolható 3,5 és 2 MFt-ért. A földszinten lévő 3 db tároló szintén gazdára vár, de a 34 m2-nél kisebb alapterületű lakások tulajdonosai elővételi jogot élveznek ezekre. Igény szerint akár 2 vagy több lakás is egybenyitható most, vagy a későbbiek folyamán, amennyiben ezt időben jelzi a vevő. Jelen lakás a földszinti „C” jelű lakás, D-i fekvésű, 40 m2 alapterületű, 1 szoba nappalis, 26 m2-es udvarral. Kérésre nagyítható pdf alaprajzot küldök.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Társasház, Miskolc,
25.02 millió Ft
Alapterület: 47 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Építés alatt
Emelet: Földszint
Szobák: 2 szoba
Lakás, iroda, befektetés
Univerzális apartman-ház épül Miskolctapolca szívében 2020 4. negyedévi átadással, a lakások előszerződéssel már leköthetőek. Az épület szintjei: mélygarázs, fsz., 1. és 2. emelet, valamint tetőtér. A lakások mérete 34 és 113 m2 között van. Az 50 cm-es külső téglafalazat 20 cm-es szigeteléssel készül, a lakások elválasztása 30 cm-es hang-gátló téglafalazattal történik. Háromrétegű Thermo üvegezéssel ellátott nyílászárókkal, minimális energia igényű levegő-viz rendszerű hőszivattyús padlófűtéssel, mennyezet-hűtéssel épül, energetikai besorolása AA++. A lakások bejárati ajtaja fémszerkezetű, a beltéri ajtók mdf alapú, blokktokos nyílászárók. A telek nyugati és keleti oldala utcával határolt, tehát két oldalról közelíthetők meg a lakások. Az épület szabadon álló, a telekhatároktól 4 és 5 m távolságra helyezkedik el, ez a földszinti lakások előkertjeként, valamint kültéri parkolóként funkcionál. A ház alatt 12 férőhelyes mélygarázs, az udvaron szintén 2 kocsi számára nyitott beálló található, mely külön megvásárolható 3,5 és 2 MFt-ért. A földszinten lévő 3 db tároló szintén gazdára vár, de a 34 m2-nél kisebb alapterületű lakások tulajdonosai elővételi jogot élveznek ezekre. Igény szerint akár 2 vagy több lakás is egybenyitható most, vagy a későbbiek folyamán, amennyiben ezt időben jelzi a vevő. Jelen lakás a földszinti „A” jelű lakás É-i fekvésű, 47 m2 alapterületű, 2 szoba nappalis, 24 m2-es udvarral. Kérésre nagyítható pdf alaprajzot küldök.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Társasház, Miskolc,
30.57 millió Ft
Alapterület: 64 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Építés alatt
Emelet: 1. emelet
Szobák: 2 szoba
Lakás, iroda, befektetés
Univerzális apartman-ház épül Miskolctapolca szívében 2020 4. negyedévi átadással, a lakások előszerződéssel már leköthetőek. Az épület szintjei: mélygarázs, fsz., 1. és 2. emelet, valamint tetőtér. A lakások mérete 34 és 113 m2 között van. Az 50 cm-es külső téglafalazat 20 cm-es szigeteléssel készül, a lakások elválasztása 30 cm-es hang-gátló téglafalazattal történik. Háromrétegű Thermo üvegezéssel ellátott nyílászárókkal, minimális energia igényű levegő-viz rendszerű hőszivattyús padlófűtéssel, mennyezet-hűtéssel épül, energetikai besorolása AA++. A lakások bejárati ajtaja fémszerkezetű, a beltéri ajtók mdf alapú, blokktokos nyílászárók. A telek nyugati és keleti oldala utcával határolt, tehát két oldalról közelíthetők meg a lakások. Az épület szabadon álló, a telekhatároktól 4 és 5 m távolságra helyezkedik el, ez a földszinti lakások előkertjeként, valamint kültéri parkolóként funkcionál. A ház alatt 12 férőhelyes mélygarázs, az udvaron szintén 2 kocsi számára nyitott beálló található, mely külön megvásárolható 3,5 és 2 MFt-ért. A földszinten lévő 3 db tároló szintén gazdára vár, de a 34 m2-nél kisebb alapterületű lakások tulajdonosai elővételi jogot élveznek ezekre. Igény szerint akár 2 vagy több lakás is egybenyitható most, vagy a későbbiek folyamán, amennyiben ezt időben jelzi a vevő. Jelen lakás az 1. emeleti „B” jelű lakás 64 m2 alapterületű, 2 szoba nappalis, erkélyes, K-i fekvésű. Kérésre nagyítható pdf alaprajzot küldök.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Társasház, Miskolc,
27.51 millió Ft
Alapterület: 57 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Építés alatt
Emelet: 1. emelet
Szobák: 2 szoba
Lakás, iroda, befektetés
Univerzális apartman-ház épül Miskolctapolca szívében 2020 4. negyedévi átadással, a lakások előszerződéssel már leköthetőek. Az épület szintjei: mélygarázs, fsz., 1. és 2. emelet, valamint tetőtér. A lakások mérete 34 és 113 m2 között van. Az 50 cm-es külső téglafalazat 20 cm-es szigeteléssel készül, a lakások elválasztása 30 cm-es hang-gátló téglafalazattal történik. Háromrétegű Thermo üvegezéssel ellátott nyílászárókkal, minimális energia igényű levegő-viz rendszerű hőszivattyús padlófűtéssel, mennyezet-hűtéssel épül, energetikai besorolása AA++. A lakások bejárati ajtaja fémszerkezetű, a beltéri ajtók mdf alapú, blokktokos nyílászárók. A telek nyugati és keleti oldala utcával határolt, tehát két oldalról közelíthetők meg a lakások. Az épület szabadon álló, a telekhatároktól 4 és 5 m távolságra helyezkedik el, ez a földszinti lakások előkertjeként, valamint kültéri parkolóként funkcionál. A ház alatt 12 férőhelyes mélygarázs, az udvaron szintén 2 kocsi számára nyitott beálló található, mely külön megvásárolható 3,5 és 2 MFt-ért. A földszinten lévő 3 db tároló szintén gazdára vár, de a 34 m2-nél kisebb alapterületű lakások tulajdonosai elővételi jogot élveznek ezekre. Igény szerint akár 2 vagy több lakás is egybenyitható most, vagy a későbbiek folyamán, amennyiben ezt időben jelzi a vevő. Jelen lakás az 1. emeleti „A” jelű lakás 57 m2 alapterületű, 2 szoba nappalis, erkélyes, É-i fekvésű. Kérésre nagyítható pdf alaprajzot küldök.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Társasház, Miskolc,
59 millió Ft
Alapterület: 113 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Építés alatt
Emelet: Tetőtér
Szobák: 3 szoba
Lakás, iroda, befektetés
Univerzális apartman-ház épül Miskolctapolca szívében 2020 4. negyedévi átadással, a lakások előszerződéssel már leköthetőek. Az épület szintjei: mélygarázs, fsz., 1. és 2. emelet, valamint tetőtér. A lakások mérete 34 és 113 m2 között van. Az 50 cm-es külső téglafalazat 20 cm-es szigeteléssel készül, a lakások elválasztása 30 cm-es hang-gátló téglafalazattal történik. Háromrétegű Thermo üvegezéssel ellátott nyílászárókkal, minimális energia igényű levegő-viz rendszerű hőszivattyús padlófűtéssel, mennyezet-hűtéssel épül, energetikai besorolása AA++. A lakások bejárati ajtaja fémszerkezetű, a beltéri ajtók mdf alapú, blokktokos nyílászárók. A telek nyugati és keleti oldala utcával határolt, tehát két oldalról közelíthetők meg a lakások. Az épület szabadon álló, a telekhatároktól 4 és 5 m távolságra helyezkedik el, ez a földszinti lakások előkertjeként, valamint kültéri parkolóként funkcionál. A ház alatt 12 férőhelyes mélygarázs, az udvaron szintén 2 kocsi számára nyitott beálló található, mely külön megvásárolható 3,5 és 2 MFt-ért. A földszinten lévő 3 db tároló szintén gazdára vár, de a 34 m2-nél kisebb alapterületű lakások tulajdonosai elővételi jogot élveznek ezekre. Igény szerint akár 2 vagy több lakás is egybenyitható most, vagy a későbbiek folyamán, amennyiben ezt időben jelzi a vevő. Jelen lakás a tetőtéri (minimális lecsapásokkal) penthouse teljes alapterülete 79 m2+25 m2 terasz, és ezeken kívül a lépcsőházi folyosó (9 m2) egyedüli használata. Elhelyezkedése okán csodálatos panorámával rendelkezik. Kérésre nagyítható pdf alaprajzot küldök.
Eladó Társasház, Eger,
16.9 millió Ft
Alapterület: 79 m2
Építési mód:
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 szoba
Felújítást igénylő,de azonnal is, használhatóan beköltözhető Kettő lakásos családiház,nagyobbik lakása eladó,az Attila utcában Az ingatlan 1 nagy és 2 közepes méretű szobából, nagy konyha-étkezőből,nagyobb éléskamrából zuhanytálcás-wc-mosdóból betonozott udvar-teraszból gyümölcsfákkal,eperrel,málnával,szederrel beültetett déli fekvésű kertkapcsolattal fedett színaljával,sufnival kettő autóbeállós ,bontható garázs-műhellyel-szerelőaknával ellátva beépíthető padlástérrel    
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Társasház, Gyula,
25 millió Ft
Alapterület: 110 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 3 szoba
Eladó lakás kis kerttel Gyula belvárosában
Belvárosban lévő 3 szobás összkomfortos,felújított sarki telken lévő családi ház,kocsibeállóval, melléképülettel. Földszinti min. 2 szobás lakást beszámítok.
1
2
3
4
5
6
»