Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó társasház
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Társasház, Kecskemét,
85 millió Ft
Alapterület: 162 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Szobák: 7 szoba
Komplett, új építésű, 3 lakásos társasház!
BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE! 2020-ban épült, komplett 3 különálló lakásból álló, összesen 162 m2 nagyságú apartmanház eladó! FÖLDSZINTI LAKÁS: 82 nm, nappali + 2 szoba 2db EMELETI LAKÁS: 41 nm, nappali + 1 szoba. A lakások önálló bejárattal, különálló mérőórákkal rendelkeznek. A 349 nm nagyságú udvar biztosítja a parkolást a gépkocsik számára. MŰSZAKI JELLEMZŐK: - 30-as Porotherm tégla falazat + 12 cm szigetelés - elektromos infrafűtés, külön mérőkkel - klímának előkészülve. Ajánlom olyan befektetőnek, aki egy jól jövedelmező ingatlant keres. Illetve tökéletesen alkalmas az épület olyan családnak is, akik beköltöznének a földszinti lakásba, és az emeleti ingatlanokat pedig vagy a gyerekek lakják, vagy kiadják albérletbe, ugyanis igény esetén biztosítható a külön bejárás és a leválasztott udvar is! A tulajdonos kérésére kizárólag a FOCUS INGATLAN van megbízva az értékesítéssel, további információt kizárólag személyes találkozó alkalmával áll módunkban adni. További kínálatunkért tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalát!
Jó közlekedéssel

Eladó Társasház, Tát,
16.5 millió Ft
Alapterület: 68 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Emelet: Földszint
Szobák: 2 szoba
Négylakásos társasház földszinti lakása eladó!
Négylakásos társasház földszinti lakása eladó!   A lakásban található egy előszoba (7,5 nm), egy konyha (10,8 nm) tárolóval ( 5,2 nm), két szoba (15,8 és 20,8 nm), valamint egy wc (0,9 nm) és egy fürdőszoba 4,3 nm). Az ingatlanhoz tartozik a kert felől egy 8 nm-es fedett terasz is. A házban kialakításra került egy hall is, ami kb 6-8 nm, kisebb átalakítással akár szobát is lehet belőle kialakítani. Az otthon melegét gázkonvektorok biztosítják. Új nyílászárók és új bejárati ajtó került beépítésre. Az ingatlanhoz tartozik egy 307 nm-es telek, amelyen található egy fáskamra, egy 21 nm es aknás garázs, a kertben gyümölcsfák és szőlő.  Kisebb ráfordítással hangulatos otthont varázsolhatunk belőle.   A lakástól kb egy perce buszmegálló található, néhány perc sétával megközelíthető a város központja, posta, üzletek, orvosi rendelők, bölcsőde, óvoda, és gyógyszertár.   Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, keressen bizalommal! "Matt Ingatlan Iroda - Többet adunk!"
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Társasház, Miskolc,
39.85 millió Ft
Alapterület: 97 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű, azonnal költözhető
Emelet: 3. emelet
Szobák: 2 szoba
Új lakások a Bodó-teraszon
56 lakásos, liftes társasház épült Miskolc közkedvelt lakóövezetében, a Bodó tetőn. A földszint+három emeletes épületben különböző alapterületű lakások kerültek kialakításra, amelyek É-i vagy D-i tájolásúak. A földszinti ingatlanokhoz terasz és lekerített előkert tartozik. Az épület alatt 32 autó befogadására alkalmas, liftkapcsolattal elérhető teremgarázs épült, mely a talajviszonyokból adódóan önálló térszinti bejárattal létesült. Minden beállóhoz tartozik tároló (4-6 m2). A parkoló-állások 3,2 és 3,6 MFt közötti áron vásárolhatók meg. A külső falak HB 30-as téglából készültek, 14 cm-es hőszigeteléssel. A válaszfalak anyaga YTONG.   A külső nyílászárók műanyag SCHÜCO 7 kamrás profilúak, 3 rtg. hőszigetelt üvegezéssel.   A bejárati ajtó kazettás műanyag szerkezetű 5 ponton záródó MABISZ biztonsági zárral. A belső ajtók utólag szerelt MDF lapok, több színű felületkezeléssel. A teremgarázs távműködtetésű HÖRMANN garázskaput kapott.   A belső falazat vakolt, fehér diszperziós festékkel festett. A lépcső és erkélykorlátok festett acél szerkezetűek.   A lakószobák 8 mm-es vastagságú laminált szalagparkettával burkoltak, az egyéb helyiségek padlózata mázas kerámia. Az erkély fagyálló kerámia burkolatú.   A vizes helyiségek csempézettek, a fürdőszoba és a WC beépített berendezési tárgyakkal felszerelve, mosógép csatlakozási lehetőség kiépítve, 60 W-os lámpatestekkel, égővel és burával felszerelve. A konyha berendezési tárgyak nélkül, épületgépészeti rácsatlakozási lehetőségekkel (páraelszívó, víz-, szennyvíz, elektromos-energia csatlakozás) alapszinten ellátva.   A lakások fűtése és hűtése, lakásonkénti egyedi szabályozással és hőmennyiség-méréssel történik. A használati meleg vizet ARISTON100 villanybojler biztosítja.   Kábel-TV- Internet, riasztó bekötéséhez védőcsövek elhelyezve, kaputelefon kiépítve. Lakásonkénti ventilátoros szellőztetés felszerelve.   Jelen lakás az 3. em. 3., D-i fekvésű, 97 m2-es, 2 szoba nappalis, 20 m2-es terasszal.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Társasház, Miskolc,
37.08 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű, azonnal költözhető
Emelet: 2. emelet
Szobák: 2 szoba
Új lakások a Bodó-teraszon
56 lakásos, liftes társasház épült Miskolc közkedvelt lakóövezetében, a Bodó tetőn. A földszint+három emeletes épületben különböző alapterületű lakások kerültek kialakításra, amelyek É-i vagy D-i tájolásúak. A földszinti ingatlanokhoz terasz és lekerített előkert tartozik. Az épület alatt 32 autó befogadására alkalmas, liftkapcsolattal elérhető teremgarázs épült, mely a talajviszonyokból adódóan önálló térszinti bejárattal létesült. Minden beállóhoz tartozik tároló (4-6 m2). A parkoló-állások 3,2 és 3,6 MFt közötti áron vásárolhatók meg. A külső falak HB 30-as téglából készültek, 14 cm-es hőszigeteléssel. A válaszfalak anyaga YTONG.   A külső nyílászárók műanyag SCHÜCO 7 kamrás profilúak, 3 rtg. hőszigetelt üvegezéssel.   A bejárati ajtó kazettás műanyag szerkezetű 5 ponton záródó MABISZ biztonsági zárral. A belső ajtók utólag szerelt MDF lapok, több színű felületkezeléssel. A teremgarázs távműködtetésű HÖRMANN garázskaput kapott.   A belső falazat vakolt, fehér diszperziós festékkel festett. A lépcső és erkélykorlátok festett acél szerkezetűek.   A lakószobák 8 mm-es vastagságú laminált szalagparkettával burkoltak, az egyéb helyiségek padlózata mázas kerámia. Az erkély fagyálló kerámia burkolatú.   A vizes helyiségek csempézettek, a fürdőszoba és a WC beépített berendezési tárgyakkal felszerelve, mosógép csatlakozási lehetőség kiépítve, 60 W-os lámpatestekkel, égővel és burával felszerelve. A konyha berendezési tárgyak nélkül, épületgépészeti rácsatlakozási lehetőségekkel (páraelszívó, víz-, szennyvíz, elektromos-energia csatlakozás) alapszinten ellátva.   A lakások fűtése és hűtése, lakásonkénti egyedi szabályozással és hőmennyiség-méréssel történik. A használati meleg vizet ARISTON100 villanybojler biztosítja.   Kábel-TV- Internet, riasztó bekötéséhez védőcsövek elhelyezve, kaputelefon kiépítve. Lakásonkénti ventilátoros szellőztetés felszerelve.   Jelen lakás az 2. em. 5., É-i fekvésű, 90,0 m2-es, 2 szoba nappalis, 14,04 m2-es terasszal.
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Társasház, Miskolc,
21.73 millió Ft
Alapterület: 64 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű, azonnal költözhető
Emelet: 2. emelet
Szobák: 2 szoba
Új lakások a Selyemréten
42 lakásos, 2 lépcsőházas, 2 liftes társasház épült Miskolc közkedvelt lakóövezetében, a Selyemrét utcán. A földszint+négy emeletes épületben az 1 szobás garzontól a 3 szobásig változatos alaprajzi elrendezésű lakások kerültek kialakításra, többnyire K-i, vagy NY-i tájolású erkéllyel rendelkeznek. A külső, homlokzati falak 38 cm vtg. kisméretű téglából, a lakás elválasztó falak SILKA mészhomok téglából készültek, 14 és 20 cm-es  DRYVIT hőszigetelő réteggel, vékony  szilikon vakolattal. A közbenső födémek között 3-5  cm vastag, lépésálló,- hang-, és hőszigetelő anyaggal készültek.   A külső nyílászárók műanyag SCHÜCO 7 kamrás profilúak, 3 rtg. hőszigetelt üvegezéssel.   A bejárati ajtó kazettás műanyag szerkezetű 5 ponton záródó MABISZ  biztonsági zárral, a belső ajtók utólag szerelt MDF lapok, festett acéltokkal.   A belső falazat vakolt, fehér diszperziós festékkel festett. A lépcső és erkélykorlátok festett acél szerkezetűek.   A lakószobák 8 mm-es vastagságú laminált szalagparkettával burkoltak, az egyéb helyiségek padlózata mázas kerámia. Az erkély fagyálló kerámia burkolatot kapott.   A vizes helyiségek csempézettek, a fürdőszoba és a WC beépített berendezési tárgyakkal felszerelve, mosógép csatlakozási lehetőség kiépítve, 60 W-os lámpatestekkel, égővel és burával felszerelve. A konyha berendezési tárgyak nélkül, épületgépészeti rácsatlakozási lehetőségekkel (páraelszívó, víz-, szennyvíz, elektromos-energia csatlakozás) alapszinten ellátva.   A lakások fűtése központi gázkazánról történik, lakásonkénti egyedi szabályozással és hőmennyiség-méréssel. A használati meleg vizet ARISTON100 villanybojler biztosítja.   Kábel-TV- Internet, riasztó bekötéséhez védőcsövek elhelyezve, kaputelefon kiépítve. Lakásonkénti ventilátoros szellőztetés felszerelve.   Jelen lakás (25.) 2. emeleti, K-i fekvésű, 63,91 m2-es, 2 szoba-nappalis, erkélyes (3,26 m2). Érdeklődés esetén szívesen küldök pdf alaprajzot.  
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Társasház, Miskolc,
24.6 millió Ft
Alapterület: 73 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű, azonnal költözhető
Emelet: 1. emelet
Szobák: 2 szoba
Új lakások a Selyemréten
42 lakásos, 2 lépcsőházas, 2 liftes társasház épült Miskolc közkedvelt lakóövezetében, a Selyemrét utcán. A földszint+négy emeletes épületben az 1 szobás garzontól a 3 szobásig változatos alaprajzi elrendezésű lakások kerültek kialakításra, többnyire K-i, vagy NY-i tájolású erkéllyel rendelkeznek. A külső, homlokzati falak 38 cm vtg. kisméretű téglából, a lakás elválasztó falak SILKA mészhomok téglából készültek, 14 és 20 cm-es  DRYVIT hőszigetelő réteggel, vékony  szilikon vakolattal. A közbenső födémek között 3-5  cm vastag, lépésálló,- hang-, és hőszigetelő anyaggal készültek.   A külső nyílászárók műanyag SCHÜCO 7 kamrás profilúak, 3 rtg. hőszigetelt üvegezéssel.   A bejárati ajtó kazettás műanyag szerkezetű 5 ponton záródó MABISZ  biztonsági zárral, a belső ajtók utólag szerelt MDF lapok, festett acéltokkal.   A belső falazat vakolt, fehér diszperziós festékkel festett. A lépcső és erkélykorlátok festett acél szerkezetűek.   A lakószobák 8 mm-es vastagságú laminált szalagparkettával burkoltak, az egyéb helyiségek padlózata mázas kerámia. Az erkély fagyálló kerámia burkolatot kapott.   A vizes helyiségek csempézettek, a fürdőszoba és a WC beépített berendezési tárgyakkal felszerelve, mosógép csatlakozási lehetőség kiépítve, 60 W-os lámpatestekkel, égővel és burával felszerelve. A konyha berendezési tárgyak nélkül, épületgépészeti rácsatlakozási lehetőségekkel (páraelszívó, víz-, szennyvíz, elektromos-energia csatlakozás) alapszinten ellátva.   A lakások fűtése központi gázkazánról történik, lakásonkénti egyedi szabályozással és hőmennyiség-méréssel. A használati meleg vizet ARISTON100 villanybojler biztosítja.   Kábel-TV- Internet, riasztó bekötéséhez védőcsövek elhelyezve, kaputelefon kiépítve. Lakásonkénti ventilátoros szellőztetés felszerelve.   Jelen lakás (15.) 1. emeleti, 2 szintes, Ny-i fekvésű, 72,59 m2-es, 2 szoba-nappalis, 2 erkélyes (össz.: 6,46 m2). Érdeklődés esetén szívesen küldök pdf alaprajzot.
Áron alul

Jó közlekedéssel

Eladó Társasház, Balatonlelle,
144 millió Ft
Alapterület: 270 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Szobák: 12 szoba
Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Társasház, Esztergom,
24.5 millió Ft
Alapterület: 76 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Emelet: 1. emelet
Szobák: 3 szoba
Esztergom-Kertváros rendezett részén újszerű állapotú lakás eladó!
Esztergom-Kertváros rendezett részén újszerű állapotú lakás eladó!   A lakás egy tíz lakásos társasház első emeletén található, mely kialakítása nagyon praktikus, fiatalos. Egy légtérben található a tágas napfényes amerikai konyha, étkező és a nappali. Ezek mellett találunk két szobát, a fürdőszoba és a WC külön helyiségben van. A konyhában új beépített bútor valamint Bosch mosogatógép van, melyek az ár részét képezik. A lakás komfortját tovább növeli a Fischer hűtő-fűtő klíma. Az ablakok műanyagok, thermo üveggel, szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelve. Az otthon melegét a gázkazán biztosítja. A közös költség 8.150 Ft, mely magában foglalja a társasház megtakarítását, a biztosítást és a felújítások költségét.   Az ár irányár!   Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, keressen bizalommal! "Matt Ingatlan Iroda - Többet adunk!"
Eladó Társasház, Budapest, XIII. kerület,
29.7 millió Ft
Alapterület: 31 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Emelet: 1. emelet
Szobák: 1 + 1 szoba
Csendes kis utcában, hangulatos lakás eladó!
Csendes kis utcában eladó egy modern, igényes lakás.  Az ingatlant a világos, nagy terek szerelmeseinek ajánlom. A nagy ablakokon keresztül roppant sok fény jut a lakásba, ami nagyban hozzájárul az ott élők jó közérzetéhez. A konyha és nappali színeinek összhangja harmóniát kölcsönöz a lakásnak és növeli az otthonérzetet. Nemcsak hangulatában, hanem anyagában is nagyon igényesen lettek kiválasztva. A letisztult designú kabinos zuhanyzóban felfrissülve kezdhetjük meg a pihenést, egy nehéz nap után, vagy indíthatjuk jól a napunkat. A lakás Budapest dinamikusan fejlődó részén, jól frekventált helyen, szinte mindenhez közel helyezkedik el. Ha Ön például a Váci úti irodaházakban dolgozik akkor néhány perc séta után már otthon is lehet és élvezheti azt az otthon melegségét és a csendet, amit a környék áraszt. Az ingatlanhoz tartozik egy kis tároló is, illetve saját parkoló, amit 1 800 000 Ft.-ért külön meg tud vásárolni. A lakás kiváló mind egyedülállók, mind egyetemisták, de fiatal párok számára is.  Ne hagyja ki az alkalmat, ennek a csodás ingatlannak a megvásárlására! 
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Társasház, Miskolc,
38.34 millió Ft
Alapterület: 91 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű, azonnal költözhető
Emelet: 1. emelet
Szobák: 2 szoba
Új lakások a Bodó-teraszon56 lakásos, liftes társasház épült Miskolc közkedvelt lakóövezetében, a Bodó tetőn. A földszint+három emeletes épületben különböző alapterületű lakások kerültek kialakításra,
56 lakásos, liftes társasház épült Miskolc közkedvelt lakóövezetében, a Bodó tetőn. A földszint+három emeletes épületben különböző alapterületű lakások kerültek kialakításra, amelyek É-i vagy D-i tájolásúak. A földszinti ingatlanokhoz terasz és lekerített előkert tartozik. Az épület alatt 32 autó befogadására alkalmas, liftkapcsolattal elérhető teremgarázs épült, mely a talajviszonyokból adódóan önálló térszinti bejárattal létesült. Minden beállóhoz tartozik tároló (4-6 m2). A parkoló-állások 3,2 és 3,6 MFt közötti áron vásárolhatók meg. A külső falak HB 30-as téglából készültek, 14 cm-es hőszigeteléssel. A válaszfalak anyaga YTONG.   A külső nyílászárók műanyag SCHÜCO 7 kamrás profilúak, 3 rtg. hőszigetelt üvegezéssel.   A bejárati ajtó kazettás műanyag szerkezetű 5 ponton záródó MABISZ biztonsági zárral. A belső ajtók utólag szerelt MDF lapok, több színű felületkezeléssel. A teremgarázs távműködtetésű HÖRMANN garázskaput kapott.   A belső falazat vakolt, fehér diszperziós festékkel festett. A lépcső és erkélykorlátok festett acél szerkezetűek.   A lakószobák 8 mm-es vastagságú laminált szalagparkettával burkoltak, az egyéb helyiségek padlózata mázas kerámia. Az erkély fagyálló kerámia burkolatú.   A vizes helyiségek csempézettek, a fürdőszoba és a WC beépített berendezési tárgyakkal felszerelve, mosógép csatlakozási lehetőség kiépítve, 60 W-os lámpatestekkel, égővel és burával felszerelve. A konyha berendezési tárgyak nélkül, épületgépészeti rácsatlakozási lehetőségekkel (páraelszívó, víz-, szennyvíz, elektromos-energia csatlakozás) alapszinten ellátva.   A lakások fűtése és hűtése, lakásonkénti egyedi szabályozással és hőmennyiség-méréssel történik. A használati meleg vizet ARISTON100 villanybojler biztosítja.   Kábel-TV- Internet, riasztó bekötéséhez védőcsövek elhelyezve, kaputelefon kiépítve. Lakásonkénti ventilátoros szellőztetés felszerelve.   Jelen lakás az 1. em. 8., É-i fekvésű, 77,03 m2-es, 2 szoba nappalis, 14,04 m2-es terasszal.
1
2
3
4
5
6
7
8
»