Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Nyíregyháza,
58 millió Ft
Alapterület: 510 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Szobák: 7 szoba
Álmodtam egy világot magamnak……..Lovastanya eladó Nyíregyházától pár Km-re.
Álmodtam egy világot magamnak…….. Tőlem rendhagyó módon, nem a száraz tényeket sorolom. Ide el kell jönni és személyesen kell megtapasztalni ezt az érzést. A végtelem nyugalom és csend szigete kerül most értékesítésre. Lovastanya, Nyíregyházától pár Km-re. A tanya területe 2,5 Ha, 25.000 m2. Több épületegyüttes is megtalálható rajta: A főépület, Nappali + konyha-étkező, 4 szoba, Fürdőszobák WC-vel. + 200 m2 terasz. Pajtarész: 240 m2, női-férfi mosdó és öltöző, 2 szoba, 40 m2-es közös helyiség, szerszámszoba. Vendégház: 2 szoba, fürdőszoba-WC. Kinti több állásos boksz. Játszótér, kifutók, lovaglásra elkerített területek, erdő, takarmánytárolók és még sorolhatnám. Kb. 510 m2 van beépítve, ha a teljes területet vesszük alapul. Az épületegyüttesek összesen 20 fő elszállásolására, táboroztatására alkalmasak. És itt jön az üzleti vonal. Visszatérő ügyfélkör. Remek lehetőség vállalkozásnak, amely kis odafigyeléssel igen komoly jövedelemmel bír. De szerintem azoknak a vállalkozó szellemű embereknek, akik ebben tevékenykednek nem kell bemutatnom ezt a remek lehetőséget. A képek magukért fognak beszélni. A fotókon szereplő lovak és szamár, nem képezik részét a vételárnak! További információért keressen bátran a hét minden napján. 9.00-21.00-ig állok ügyfeleim rendelkezésére. Vevőim felé ingatlanértékesítéssel kapcsolatos szolgáltatásaim ingyenesek! Szerezd meg a jövődet a jelenben! SZOLGÁLTATÁSOK: -Ingatlan adás-vétel -Kertépítés A-Z (medence, fürdőtó, biotó, automata öntözőrendszerek telepítése, térkövezés, gyepszőnyeg, növénytelepítés, automata fűnyírók telepítése stb.) -Teljes körű ingatlan felújítás -Asztalos munkák rövid határidővel - Költöztetés-Fuvarozás, akár egész Európán belül -Nyílászárók, bejárati ajtók, elektromos garázskapuk, redőnyök, rovarhálók, klímák, riasztók, biztonsági rendszerek javítása, felmérése, beszerzése, beszerelése akár rövid határidővel -Ingatlanok, autók, bútorok magas szintű professzionális takarítása -Magas minőségű klímák beszerelése és karbantartása -Jakuzzik, szaunák, kerti bútorok, grillek forgalmazása -Teljes körű ügyvédi szolgáltatások -Lakáscélú és szabad felhasználású jelzáloghitelek, állami támogatások, babaváró támogatás, CSOK, falusi CSOK, személyi kölcsön, vállalkozói hitelek teljes körű ingyenes ügyintézése. 12 bank hitelajánlata közül választhat egyedi kedvezményekkel, rugalmas időpontokban, 100%-os hatékonysággaranciával -Energetikai tanúsítványok készítése -Generálkivitelezés. Ha van egy telked és új építésű ingatlant szeretnél, mi megtervezzük és felépítjük neked álmaid házát... -Építész tervezések, 30 éves szakmai háttérrel és rengeteg referenciamunkával A szolgáltatások a tervezés kezdeti lépéseitől egészen a kiviteli tervekig terjednek. Tevékenységi körök: Tervezés: Családi házak/Társasházak/Üdülők/Gazdasági épületek/Ipari épületek/Melléképületek/Kerítések/Üzletek/Reklámtáblák Egyéb: Költségvetések készítése/Fotorealisztikus látványtervek készítése Herceg Béla, az Ön Brókere…  
Eladó Tanya, Sopron,
16 millió Ft
Alapterület: 800 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Tanya a város szélén
Eladó egy tanya a Somfalvi úttól nem messze, egy kisebb és egy nagyobb házzal, 800 nm-es telken. Amennyiben igény van rá, a határos 2400 nm területből vásárolható még hozzá, 1000 Ft/nm áron. A nagyobbik ház kb. 50 nm, a kisebbik kb. 22 nm. Mindkét házon a tető felújítva.  A vizet fúrt kút szolgáltatja, fűteni cserépkályhával lehet.   Mivel a területhez csak földút vezet, ezért esős időben a megközelítéséhez terepjáró szükséges. A közelben épül az Ágfalvát a 84-es úttal összekötő elkerülő út.   Befektetésnek vagy akár gazdálkodásra is alkalmas.
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Felsőlajos,
25 millió Ft
Alapterület: 150 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Felsőlajoson 150nm-es felújitandó tanya eladó
Felsőlajoson 150nm-es  felújitandó kúria ,5754-nm-es területtel eladó.   Villany lekötve, a vizet fúrott kút biztositja. Az ingatlan statikai állapota, tetőszerkezete megfelelő. Tágas szobák .nagy család számára nyújt kényesmes otthont. A vizes blokk kialakitása elkezdődött. Az ingatlanhoz tartozik 50nm-es borospince, amely a ház ékessége   Felsőlajos település szerepel a Falusi Csok programban!!!     Irodánk  Ügyfelei számára,  teljeskörű ingyenes  tanácsadást nyújt: CSOK, hitel, biztositás, generál kivitelezés, jogi ügyletek.   Figyelem! Az adatlap megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!  
Eladó Tanya, Járdánháza,
18.3 millió Ft
Alapterület: 152 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Kiváló
Szobák: 3 szoba
JÁRDÁNHÁZA, TANYA 152nm
AKÁR RÉSZLETRE IS!!!.....    Miként tudsz magadnak Boldogságot vásárolni ? Olvasd el az ajánlatomat! Imádott kis tanyánk most új gazdáját keresi! A tanya egy hektáron fekszik, rendezett papírokkal, egy tulajdonossal. Két, külön bejáratú ház áll rajta, mindkettőnek tetőtere beépített. Méreteik: 80 illetve 60 nm.  A birtok teljesen körbekerített, árammal ellátott, forrásvíz folyik a csapokból. Termő gyümölcsfák, játszótér, kültéri szauna és dézsafürdő vár itthon. 100 négyzetméteres szerelőaknás műhely, istálló 4 beállással, ólak, gazdasági épületek, szénatároló, kutyakenel…   Minden ami ahhoz szükséges, hogy ki se kelljen mozdulnod, ha nem szeretnél. Az árban természetesen nincs benne, de megbeszélés tárgya a teljes géppark: traktor rendezett papírokkal, minden földműveléshez szükséges szerelvénnyel, fejőgép, terménydaráló… és még rengeteg minden…. melyet látni kell! A tanya állattartási helyként is be lett jegyezve, regisztrált kecskeállománnyal, de lesznek tojótyúkjaid, puha nyuszikáid és bégető bárányaid… Illetve már tető alatt vannak az idei évre szükséges bálák is. Nos?…. Így lehet egy álomból valóság! Tehát, ne csak arról álmodozz, hogy milyen jó lenne tanyán élni, hanem ragadd meg az alkalmat! Mi életünk legszebb éveit töltöttük itt és ez ITT most már csak Rád vár!
Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Nyíregyháza,
24.9 millió Ft
Alapterület: 75 m2
Építési mód: Vályog
Szobák: 2 szoba
Nyíregyháza-Bálintbokorban cca,: 4 ha tanya eladó teljes körűen felújÍtott 2 szobás 75 m2-es csládi házzal......
Nyíregyháza-Bálintbokorban cca.: 4 ha tanya eladó teljes körűen felújÍtott 2 szobás konyha-étkezős  75 m2-es , vályog falazatú vegyes tüzelésű családi házzal és a hozzátartozó garázzsal és melléképületekkel együtt eladó , esetleg nyíregyházi családi házra cserélhető értékegyeztetéssel.   
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Lajosmizse,
22 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Lajosmizse családi ház
Lajosmizse külterületén zöld övezetben, 60nm-es lakóingatlan 7733nm-es területtel eladó.   Kettő szobás ház 2006-ban épült . Az ingatlanhoz tartozik egy külünálló lakható épület ,hasznos alapterület 80-nm , szoba, konyha, fürdő , 60nm-es közzöségi tér, a ház melegét épitett kemene biztositja.   A terület nagysága, gazdasági épületek , állattartásra gazdálkodásra is alkalmas.   Ha szeretne madárcsicsergésre ébredni, hivjon mutatom.   Irodánk  ügyfelei számára teljeskörű ingyenes tanácsadást nyújt: CSOK, hitel, biztositás, generál kivitelezés, jogi ügyletek.   Figyelem! Az adatlap megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!                         .    
Eladó Tanya, Kunbaracs,
5.5 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Bács-Kiskun megyében, Kunbaracson tanya ELADÓ!
Kunbaracson, a falu központjától 10 perc sétára, tanya eladó Az ingatlan össz területe 7000 nm, a lakóépület 50 nm. Maga a lakóépület felújításra szorul,- de lakható. Villany, víz be van vezetve, gazdálkodásra kiváló, hiszen nagy terület tartozik az ingatlanhoz. De ha valaki csendre, nyugalomra vágyik, -erre minden lehetőség adott,- a tanyát erdő veszi körül, nagyon szép, megnyugtató látvány Az ingatlan megvásárlásához az irodánk teljes körű ingyenes hitelügyintézésben is segítséget tud nyújtani
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
16 millió Ft
Alapterület: 45 m2
Állapot: Felújított
Szobák: 1 szoba
Felsőszéktóban felújított tanya eladó
Felsőszéktóban tanya eladó! Az ingatlan 2018-ban felújításon esett át.   Az ingatlan megvásárlásához irodánk teljes körű és ingyenes hitelügyintézéssel áll rendelkezésére! A számos konstrukció közül a bankszektorban és pénzügyi területeken is hosszú évek tapasztalatával rendelkező munkatársaink segítenek kiválasztani az Önnek megfelelőt. Akár nagyon ALACSONY ÖNRÉSSZEL is hozzájuthat álmai otthonához! A részletekről érdeklődjön munkatársunknál. Keressen minket, hogy személyesen tudjunk válaszolni a felmerülő kérdéseire!  
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
16 millió Ft
Alapterület: 75 m2
Építési mód: Vegyes
Szobák: 1 szoba
Felsőszéktóban tanya eladó
Felsőszéktóban tanya nagy földterülettel eladó! Gazdálkodásra kiválóan alkalmas.   Az ingatlan megvásárlásához irodánk teljes körű és ingyenes hitelügyintézéssel áll rendelkezésére! A számos konstrukció közül a bankszektorban és pénzügyi területeken is hosszú évek tapasztalatával rendelkező munkatársaink segítenek kiválasztani az Önnek megfelelőt. Akár nagyon ALACSONY ÖNRÉSSZEL is hozzájuthat álmai otthonához! A részletekről érdeklődjön munkatársunknál. Keressen minket, hogy személyesen tudjunk válaszolni a felmerülő kérdéseire!  
Jó közlekedéssel

Eladó Tanya, Ballószög,
22 millió Ft
Alapterület: 55 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Szobák: 2 szoba
LAKÁS ÁRÁBAN EGY IGAZÁN ÉLHETŐ OTTHON! Kecskemét-Ballószögön a fürdőtől 200 m-re netto:55 nm-es tanya, 3000 nm-es telken ELADÓ!   Főbb jellemzői: - 3000 nm-es telek, ahol veteményeskert is kialakításra került - ház alapterülete netto: 55 nm, amely 2 szoba, konyha, fürdő + wc-ből áll - ház mellett 36 nm-es könnyűszerkezetes garázs - területen található még egy 25 nm-es épület, ami kamraként funkcionál, tárolásra alkalmas - fűtés: 5 éves vegyestüzelésű kazán, gáz a telekhatáron van - 32 m-es fúrt kút - vegyes falazat - 2006-ban felújítás történt:       -új 2 rétegű fa nyílászárók       -új villanyvezetékek, rézkábel       -új ajzatbeton       -új hideg-meleg burkolatok       -új belső vakolás, festés       -új gipszkarton álmennyezet       -új külső vakolás       -új csatorna       -új tetőlécezés       -új külső ajzatszigetelés   Mindenkinek ajánlom ezt az ingatlant, aki a város zajától kicsit messzebb képzeli el az életét, ugyanakkor egy élhető otthont keres!   Amennyiben ingatlan vásárlását önerőből nem tudja megoldani, SEGÍTÜNK! DÍJMENTESEN kérheti cégünk teljeskörű segítségét támogatások igénylésében, valamint hitel igénylésben is. - Babaváró hitel (szabadon felhasználható 10 millió Ft) - Piaci hitel - Személyi kölcsön - CSOK   TOVÁBBI KÉRDÉS ESETÉN KERESSEN BIZALOMMAL!! 
1
2
3
4
5
6
7
8
»