Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
14 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújított
Szobák: 2 szoba
Kecskemét Kisfáiban Tanyás Ingatlan ELADÓ
   ELADÓ Kecskeméthez közel, Kisfáiban 3300 m2 területen lévő kb.90 m2 hasznos alapterületű  tanyás ingatlan,majdnem a teljes bútorzattal együtt. Az ingatlanban 2 szoba,nagy konyha   nappalival,fürdő,spejz és mosdó található. A fűtést vegyestüzelésű kazán radiátorokkal biztosítja,  de a nappaliban egy kandalló is található. A vízellátás fúrt kútról van üzemeltetve.  A ház oldalában lett kialakítva a garázs és a kazánház.  Több kültéri tároló,egy aknás műhely, mely felett egy padlás is van. Ezen kívül kerti kiülő,szalonna  sütögető, és díszhalakkal betelepített kerti tó is van. A hátsó részen gyermekek részére egy emeletes  Fa játszótér lett építve hintával és homokozóval.  Betonút,buszmegálló 1 km-re. Nyugodt,rendezett,csendes környék.    Ha érdeklődését felkeltette,hívjon,nézzük meg!!
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kiskunfélegyháza,
95 millió Ft
Alapterület: 300 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 5 szoba
Eladó egy gyönyörűen, luxus minőségben 2010-ben felújított ódon épület, hatalmas, 1000 m3-es fürdőtóval a telken, amit kõ kerítés zár körbe. M5-ös autópályához 3 km, gyorsan és könnyedén közlekedhető Kecskemét, és Kiskunfélegyháza irányába is. Falusi turizmusnak is megfelel! Ha ön szereti a luxust, amiért csodálni fogják ismerõsei, és szereti a természetbe csöppent nyugodt élette, akkor EZ AZ INGATLAN AZ ÖNÉ! Bízza rám ingatlan ügyeit, nem csak az ingatlan megvásárlásában, hanem a jogi ügyintézésben a földhivatali eljárásban, a hitelben ha szükséges, és biztosításban is! A legjobb választásban, a kényelemben, és a biztonságban segítek!
Eladó Tanya, Kecskemét,
15 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Kecskeméten a Talfája köz környékén 3,8 hektáros területen 60 nm-es felújításra szoruló tanya, melléképületekkel együtt ELADÓ. A terület 4 helyrajzi számon van, szántó és rét besorolású, valamint kivett tanya. A rét és a szántó folyamatosan művelve van. Gazdálkodásra tökéletesen alkalmas! Bővebb információért , megtekintéshez hívjon bizalommal.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Albertirsa,
35.99 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Szobák: 3 szoba
Igényes tanya halastóval eladó
Eladásra kínálom ezt a 14000 nm.-es körbe kerített földterületen fekvő tanya ingatlant. A belső udvarban két épület áll. A jelenlegi lakóépület 70 nm.-es. Alapja beton, tégla falazatú, fafödémes látványgerendás , sátortetős betoncserép héjazattal. A belső térben:amerikai konyhás-nappali étkező, 2 hálószoba,fürdőszoba,spejz,előszoba került kialakításra. A falakon pasztell festék,az ajtók művészi kézi eljárással festettek. A teraszon műanyag a belső bejáratnál acélszerkezetes bejárati ajtó,az ablakok műanyagok.A konyhában a beépített szekrény valamint egyéb bútorok megegyezés szerint a vételár részét képezik. Hangulatos belső tér jellemzi a kis családi fészket. Az épület fűtése a hidegburkolaton padlófűtés,melegburkolaton központi fűtés lapradiátorokkal vegyeskazánról megoldott. Az udvaron egy további 210 nm.-es tégla építésű épület áll, ahol két helyiség került kialakításra. Ebből tetszés szerint lakóépületet lehet kialakítani vagy jelenlegi kialakításban garázs tároló mellékpületként funkcionálhat. Mellette nyári konyha és alatta pince épült. A ház mögött nádfedeles filagória kínál a napsütötte délutánokon árnyékot.  A kerítésen túl egy 1600nm.-es vízfelületű halastó terül el,kiváló alkalom a vizes halas családi baráti összejövetelek megrendezésére. Ezen a helyen az év minden szakában kiválóan megtapasztalhatja az igazi hamisítatlan vidéki életérzést.Közel a vasútállomás,a főváros 50 perc alatt elérhető. Kérem jöjjön el,tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.
Eladó Tanya, Szolnok,
22 millió Ft
Alapterület: 250 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szolnokon 1 hektáros tanya eladó!
Eladó a képeken látható 1 hektár területű tanya Szolnokon. A terület körbekerített, rajta egy kb. 50 m2-es tégla építésű lakóingatlan (szoba + konyha + nappali / fürdőszoba nincs!) illetve egy 250 m2 alapterületű szintén téglából épült, takarmány tárolására alkalmas melléképület is található. 230-380V áramvételi lehetőség biztosított! A lakóingatlan fűtéséről fatüzelésű kandalló gondoskodik. A tanyán fúrott kút található.  A tanya melletti út szélesítése jelenleg folyamatban van, illetve a terület körül további utak megépítésére fog a jövőben sor kerülni, melynél fogva a tanya még frekventáltabbá válik!  Irányár: 22.000.000 Ft Ha felkeltettem érdeklődését, várom hívását a 06 20 382 59 95-ös telefonszámon!  Üdvözlettel: Bogdán Patrik
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kocsér,
22.9 millió Ft
Alapterület: 86 m2
Építési mód: Vályog
Szobák: 2 szoba
Kocséron gázfűtéses tanya nagy föld területtel , szilárd útburkolat mellett eladó!
Kocséron 2 hrsz.-on szilárd útburkolat mellett , 37 179 m2 -es területen 86 m2-es felújításra szoruló tanyaingatlan eladó , amiben vezetékes víz + vezetékes gáz + ipari áram van. A főépület + nyári konyha + istálló + karám + ólak + tárolók + szerelő aknás garázs. Az ingatlanban vezetékes gáz , ipari áram , vezetékes víz található. Nyári konyhában vezetékes gáz , vezetékes víz. A tanya terület 2914 m2 + szántó 6454 m2 + ősgyep 27 811 m2. Gazdálkodásra, vállalkozásra kiválóan alkalmas. Bővebb információért , megtekintéshez hívjon bizalommal.  
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kocsér,
16.9 millió Ft
Alapterület: 86 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Kocséron közművesített tanya , szilárd útburkolat mellett eladó !
Kocséron szilárd útburkolat mellett , 2914 m2 -es területen 86 m2-es felújításra szoruló tanyaingatlan eladó. A főépület + nyári konyha + istálló + karám + ólak + tárolók + szerelő aknás garázs. Az ingatlanban vezetékes gáz , ipari áram , vezetékes víz található. Nyári konyhában vezetékes gáz , vezetékes víz. A tanyához mellette  külön hrsz. számon + 6454 m2 szántó + 27 811  m2 ősgyep vásárolható. Bővebb információért , megtekintéshez hívjon bizalommal.    
Eladó Tanya, Albertirsa,
8.6 millió Ft
Alapterület: 48 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
Albertirsa határában tanya eladó
Albertirsán eladásra kínálom ezt a jó állapotú, 80 m2-es tanya épületet 2632 m2-es-es telken. Az ingatlan kamionnal is jól megközelíthető, főútvonal mellett található. Területi besorolása kereskedelmi-gazdasági építési terület, tehát állattartásra, vagy egyéb vállalkozás telephelyének is kiválóan alkalmas. Jelenleg lakóépületként funkcionál. Az épület alapja beton,falazata tégla, beton födémes ,mázas cserepes. A bejáratnál fedett betonos terasz áll. A földszinten nappali, konyha-étkező, fürdő, WC, a tetőtérben 2 szoba található. Az ingatlan kandallóval fűthető, a vízellátás fúrt kútról történik, derítőgödör van. A tanya udvar körbe kerített, A földrészlet akácost és legelőt tartalmaz. Kérem jöjjön el, tekintse meg, és ha lát benne lehetőséget, vásárolja meg. Szeretettel várom hívását akár hétvégén is!  
Eladó Tanya, Albertirsa,
9 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
Albertirsa határában takaros kis tanya eladó
Albertirsa határában eladásra kínálom ezt a tanya épületet 1931 m2-es földterülettel együtt, amiből 500 m2-es az udvar területe. Itt szőlő és gyümölcsfák találhatók, az udvaron ólak, gk.beálló és gazdasági épületek, valamint kamra és alatta pince állnak. A lakóépület 100 m2-es, a szobák pvc-vel burkoltak, tágas konyha és étkező, fürdőszoba, éléskamra és beépített előszobából áll. A fűtés vegyes kazánnal, központi fűtéssel történik. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. A nyílászárók fából készültek, műanyag redőnyök védik az ablakokat. Az épület alapja beton, falazata vert sárfal és tégla vegyesen, fafödémes, kapcsos cserép fedi a tetőt, körben ereszcsatorna húzódik. Kérem jöjjön el, tekintse meg az ingatlant. Amennyiben csendes vidéki életre vágyik, itt megtalálja. A tanya bejárata főúton helyezkedik el, a buszmegálló szó szerint a kapu előtt áll. Gyerekeknek iskola busz az iskola időszakban biztosított. Irodánk szolgáltatásai nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra: teljes körű jogi és földhivatali ügyintézés, ügyvédi adás-vételi szerződés elkészítése kedvezményes áron, energetika tanúsítvány elkészítése, ingyenes hitelügyintézés, CSOK, lakástakarék. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Albertirsa,
24.5 millió Ft
Alapterület: 420 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Albertirsa határában szakrális helyen fekvő csodaszép tanya eladó
Eladásra kínálom Albertirsa főútjához közel, de mégis félre eső helyen ezt a csodás, szakrális helyen lévő, 2 házból álló, igényes kivitelezésű, 12400 m2-es tanyát. Belépéskor érzi a látogató a jótékony energiát, ami sugárzik a helyből. Az épületek alapja beton, falazata tégla, melyeket kívűlről 10 cm-es hungarolcell dryvit szigetelés fed, fafödémes, csabai cserepes, körben ereszcsatorna húzódik. A nyílászárók műanyagból készültek, redőnyösek, szúnyoghálóval felszereltek. Az egyik lakó épület 180 m2-es amiben két háló szoba, nappali, nagy konyhás egyterű belsőtér, olasz csempézett, járólapos fürdőszoba található. Az épület hátsó részén külön sajt előállító konyha és helyiségei kapnak helyet. A másik épület 240 m2-es alapterületű. Itt tetszés szerint tarthatók ezoterikus vagy egyéb összejövetelek, sport események, vagy bármilyen szabadidős tevékenység megvalósítható. 3 nagy helyiség kap benne helyet, amely vendég fogadásra, elszállásolásra is alkalmas. Az épületek mögött jelenleg 5 ló elszállásolására való  igényes istálló kap helyet, további állatok tartására több épület épült.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»