Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Áron alul

Azonnal költözhető

Költségmentesítve

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Nyíregyháza,
18.5 millió Ft
Alapterület: 115 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Régi típusú
Szobák: 3 szoba
Magával ragadó TANYA ELADÓ!
Szép Napot Kedves Érdeklődő! Megvásárolható lett egy a mai világtól független és magávalragadó Tanya! Az 5400m2-es területen fekvő vályogból készült nagyon szép nádtetős(amely 2009ben lett újra rakatva) házak összesen 115m2-esek. Található az udvaron 1 filagória,valamint medence és egy kút. Maga a látvány magáért beszél,az épület mellett is valamint a kert végén szintén lugas fut,melyen szép számmal terem szőlő. Ahogy belépünk a házba a kb60cm-es falaknak köszönhetően elképesztő klíma hatást tapasztalhatunk..Télen tartja a belül generált meleget,melyet akár a konvektorok,valamint a fa tüzelésű cserépkályha hoz létre,nyáron viszont a kinti melegnek nagyon kis töredéke jut be. A jellege mellett a hideg/meleg víz is megtalálható a házban valamint a sparhej mellett a gáztűzhelyen is lehet a konyhai tevékenységeket folytatni! Ajánlom azoknak a figyelmébe,akik ilyen jellegű ingatlant keresnek,azok nagyon jó helyen járnak!     A tanya mellett található nagy méretű terület külön is eladó! Ezt telefonos úton tudom részletezni!   Ha felkeltette az Érdeklődését,ne habozzon,nézzük meg együtt! Hívjon bizalommal az alábbi telefonszámon! +36308200186
Áron alul

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Tanya, Nyíregyháza,
14 millió Ft
Alapterület: 85 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújított
Simai út közelében teljesen felújított ikerház eladó!
Nyíregyháza, Sima út közelében 665 m2-es telken eladásra kínálunk egy 85 m2 alapterületű, vályog építésű ikerházat. A ház 2018-ban teljes körű felújításon esett át. Vezetékrendszerig fel lett újítva, műanyag nyílászárók és műanyag bejárati ajtó lett beépítve. A ház az északi oldalon 10 cm szigetelést kapott, a többi részen 5 cm-t. Az ingatlanon belül 2 db külön bejáratú szoba, konyha, étkező, közlekedő, előtér, fürdőszoba-WC található. FONTOS!!! Az ingatlan művelés alól kivett tanyaként van nyilvántartva. Kifüggesztés köteles! 60 nap + jóváhagyási idő. Nem átminősíthető!
Áron alul

Azonnal költözhető

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Zsombó,
5.9 millió Ft
Alapterület: 55 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Kis tanya, hatalmas fák árnyékában, a szatymazi út mentén
KISKNYHÓ, VITYILLÓ, KI LAKIK A VITYILLÓBAN? TALÁN HAMAROSAN ÖN! Zsombó határában, a szatymazi út mentén, hétvégi kertnek, nyári laknak, de gazdálkodásra is alkalmas, hangulatos kis tanya várja új tulajdonosát, aki az idő nyomát letakarítva, ismét életet hoz ebbe a paradicsomi környezetbe. A tanyaépület némi ráfordítással egy, de akár két szobás otthonná is alakítható, Fűtése vegyes tüzelésú kályhával/kandallóval megoldható, víz hidroforral biztosítható, derítő és villany van. A tanyaudvarhoz három különálló helyrajzi számon nyilvántartott, de egymással szerves kapcsolatban álló, tekintényes méretű földterület is tartozik, részben szántó, részben rét besorolással.   A tanyaegyüttes részei: - 55 m2-es lakótér, több mint 14 ezer m2 földterület, a  - a tanyaépületben: konyha, fürdőszoba, nappali-étkezők, szoba, terasz, fedett előtér és tároló helyiség tartozik.  - az udvarban még több kissebb építmény is található Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bátran akár hétvégén is, időpont egyeztetés után szívesen megmutatom Önnek! Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző áll rendelkezésünkre.  
garázs is van hozzá

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kiskunfélegyháza,
29.9 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
Tanya eladó
Gazdálkodni vágyók paradicsoma! Kecskemét belvárostól 30 Km-re, a félegyházi út mellett eladó 3 szobás 100 nm családi ház. 70-es években épült, betonalapon, vályogfalú házikó, pár éve vadonatúj tetőt kapott. Több, mint 300 nm fedett istálló, melléképületek, 2 nyárikonyha, 3 garázs, + traktorgarázs, szénatároló, termény-takarmánytároló helyiségek, ja, és nem mellékesen 4,5 hektár föld a tanya körül. 2 gázóra, 3x25 Amper áram, fúrott kút, vegyes tüzelésű kazán + gázkazán is. Betonozott udvar, + 1 fedett kocsibeálló, és az egész tanya bekerítve... Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Azonnal költözhető

Új építésű

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Ráckeve,
3.9 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Lőtt beton
Állapot: Felújítandó
Ráckeve Újhegyen Tanya és Szántó ELADÓ!!!
!400.000,ft AKCIÓ!!!!Ráckeve központ 2000m a nagy duna 1000m erdő mező a telek határon csendes nyugott környék a szomszéd lakott! 3156m2-es szántó tanyával eladó!! Vételár ár:3.500.000,ft Kp esetén! Érd: +36303941029
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kocsér,
3.6 millió Ft
Alapterület: 62 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 + 1 szoba
Kocséron út melletti FELÚJÍTANDÓ tanya földterülettel eladó !
Kocsér községtől 2 km-re ,szilárd út burkolat mellett lévő felújítandó tanya vált eladóvá. Jellemzői.:  3 hrsz. számmal rendelkező, tanyaingatlannal összefüggő földterület. 14 100 m2 szántó- 21.67 AK   1650 M2   szántó     2.87 AK   2877 m2   Tanyaterület  Az ingatlan felújítandó, 5 helyiségből áll. + melléképületek. Áramellátása fogyasztói + ipari. Vízellátás bevezetésre vár , fúrt kút áll rendelkezésre.   A községben kamerarendszer működik, több bolt áll rendelkezésre, ezenfelül óvoda, iskola, sportcsarnok, könyvtár, műv.ház, orvos, gyógyszertár, benzinkút van. A horgászat kedvelői több tónál is megtalálhatják kikapcsolódási lehetőségüket. Az ingatlan megtekintéséhez ,  hívjon bizalommal.
Eladó Tanya, Nyírtelek,
3.5 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Nyírtelek közelében tanyás ingatlan eladó
Nyírtelek közelében tanyás ingatlan eladó Nyírtelek és Nyíregyháza közelében eladó 65nm-es 1 szoba, konyha, fürdő, vályog falazatú terméskő alapú cserépkályhás, kandallós, félkomfortos tanyás ingatlant. A ház nyugati fekvésü, a vezetékek cseréje nemrég megtörtént, valamint új tetőt kapott a ház. Villany víz bevezetve, a gáz az utcában található. Csend nyugalom békesség jellemzi mindez úgy, hogy a város 10-15-perc alatt elérhetö. Kérem tekintse meg
Áron alul

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Zákányszék,
12.9 millió Ft
Alapterület: 99 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújított
Szobák: 2 szoba
Felújított tanyaház, közel 3 hektáros földterülettel, Zákányszéken
IRÁNY A TERMÉSZET, SZORGOS KEZEKET VÁR A ZÁKÁNYSZÉKI HANGULATOS TANYAHÁZ! Itt az alkalom a váltásra! Szeged elérhető közelségében Zákányszék külterületén, öko-bio, de akár intanzív gazdálkodásra is alkalmas tanya, körülkerített udvarral várja új gazdáját. A tanyaudvarhoz nagyméretű szántó is tartozik. Az ingatlanon áll a közel 100 m2 hasznos alapterületű, klasszikus elrendezésű, kandallókkal fűtött hangulatos parasztház. A ház 2013-ban jelentős átalakításon esett át. Falazatának nagy részét blokktéglával erősítették meg, a ház végéhez tágas tároló helyiséget építettek. A tető is új gerendázatot és cserépfedést, míg a lábazat szigetelést, a padozat teknőszigetelést és aljzatbetont kapott. A szobák szőnyegpadló burkolatuak, a konyhát-étkezőt is magában foglaló lakóelőtér és az innen nyíló korszerű fürdőszoba járólappal burkolt. Az udvari melléképület szintén rendbe lett hozva.   A házon kívül virágokkal, bokrokkal, fákkal teleültetett hangulatos tanyaudvar található. A tanyát tekintélyas méretű szántó veszi körül. Kerékpárral, gépkocsival könnyen megközelíthető. A tanyára, a Zákányszékre vezető főúttól, télen-nyáron jól járható, 3 km hosszú bekötőút vezet. A bekötőúthoz közel található a buszmegálló, ahonnan könnyedén, gyorsan tud akár Szegedre is beutazni. - 84 + 29 m2-es lakótér, több mint 2,7 hektáros földterület (tanyaudvar, szántó), a házban 2 szoba, fürdőszoba, lakóelőtér, benne étkező-konyha, fürdőszoba, tároló helyiség, fedett veranda, - a tanyában éjszakai és nappali 3 fázis van, a melegvizet bojler biztosítja, a tetőzet kiválóan alkalmas napelemek elhelyezésére, a felújítás során az elektromos gerinchálózat kiépítése infrafűtés számára is megtörtént, - a gáz esetleges bevezetése kb. 1 millió forintos költséggel oldható meg. Az ingatlan értékesítése a termőföld adásvételére vonatkozó előírás, az "elővásárlási jog intézménye" alapján történhet meg. Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bátran akár hétvégén is, időpont egyeztetés után szívesen megmutatom Önnek! Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző áll rendelkezésünkre.  
Azonnal költözhető

Költségmentesítve

Eladó Tanya, Nyíregyháza,
9.5 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Borbányán tanya eladó
Borbányán eladó egy 6500m2-es tanyás jellegű ingatlan, melyre építési engedély is van. 50m2-es kis ház található rajta, ami felútásra szorul, valamint egy 400m2-es lemezhodály, amiben korábban bárányok voltak, de jelenleg üres és kívállóan alkalmas bármilyen célú raktározásra. Az udvaron a kamion is nyugodtan meg tud fordulni. Ha állattartásra szeretné használni, akkor vele szemben 100 hektár terület bérelhető! Bármilyen kérdése van hívjon nyugodtan!
Áron alul

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Bordány,
15.9 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 4 + 1 szoba
Tanya Bordány határában, főutak találkozásánál
LEGYEN TANYÁJA BORDÁNYBAN, PARADICSOMI KÖRNYZETBEN Ha szeretne élhető környezetben, a természet közelében élni, veteményest, gyümölcsöst gondozni, állatokat nevelni, itt az alkalom. Szeged vonzáskörzetében, Bordányban található ez a szépen karbantartott, takaros tanya, hozzá tartozó lakható melléképülettel, garázsokkal, műhellyel, ólakkal, művelhető földterülettel. A 741 m2-es tanyaudvarhoz további 1752 m2-es szőlő besorolású, de vegyes művelésre használt terület is tartozik. Az ingatlanon áll egy 100 m2 alapterületű, klasszikus elrendezésű, vegyes és gáz tüzelésű kazánnal/radiátorokkal fűtött hangulatos parasztház. A házba lépve a tágas lakóelőtérbe jutunk amelytől balra és szemben 3 szobát, jobbra a fürdőszobát, kamrát, kazánházat, konyhát, pincét és egy külön szobát is magában foglaló toldalék épületet találjuk, amely központja a külön bejárattal is rendelkező konyha szélfogóval. A házhoz kivülről illeszkedik egy mérete féltetejű fáskamra. A tanyaudvart, már nem fiatal lakói, gyermekeik, unokáik és maguk számára hangulatosan alakították ki: virágokkal, bokrokkal, fákkal, növényekkel gazdagon ültették be, paradicsomi környezetet teremtve. A tanya szorgos kezekért kiállt, talán épp az Önére!  A tanya a bordányi út mentén található, a falu kerékpárral, gépkocsival könnyen megközelíthető, de a buszmegálló is karnyújtásnyira van, ahonnan könnyedén, gyorsan tud akár Szegedre is beutazni. - 100 m2-es lakótér, közel 2500 m2-es földterület (tanyaudvar, gyümölcsös), a házban 3,5 szoba, lakóelőtér, fürdőszoba, konyha, közlekedő, kamra, kazánház és pince található. - a tanyaudvaron 40 m2-es lakható melléképület, garázsok, műhely, ólak sorakoznak. Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bátran akár hétvégén is, időpont egyeztetés után szívesen megmutatom Önnek! Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző áll rendelkezésünkre.  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»