Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Tanya, Albertirsa,
17.9 millió Ft
Alapterület: 150 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 5 szoba
Albertirsán akác erdős tanya eladó
Eladásra kínálom Albertirsa határában madárfüttyös erdőtájon ezt a 2 lakóépületből álló tanyát a hozzá tartozó 2000-ben telepített 900 db.-os akác erdővel. Az első épület 1972-ben épült melyben található  2 nagy szoba,melynek fala fűrészporos  tapétás, aljazat csillogó lakkozott parkettás. Az előszoba kerámia lapos, derékig lambériás, itt található egy plafonig nyúló lambériás gardrób. A konyha csempézett és fűrészporos tapétával fedett  oldalfallal, járólapos aljazattal ellátott. A fűtést egy vegyes tüzelésű, hordozható cserépkályha szolgáltatja. Az épület tiszta,ápolt rendezett, tulajdonosa csodásan rendben tartja. A második épület 1960-ban épült az idei évben felújították. Ebben a házban két nagy szoba, nappali,előtér, konyha, zuhanyzó WC és éléskamra került kialakításra. Belső burkolatok járólap és laminált padló. Az épület 2 bejáratos. Mindkét ház kemény betonalapra épült ,tégla és vert vályogfalazattal. A nyílászárók fából készültek, redőnyösek, szúnyoghálósak. A telek körbekerített, hatalmas földterületet ölel magába.A ház mellett konyhakert és virágos kert ékeskedik. Kérem jöjjön el, nézze meg a környéket, vásárolja meg a kínált tanyát. Ezen a környéken igazán kiélvezheti a természet szépségét, madárdal fújja az ébresztőt,erdei vadak sétálnak ablaka előtt,nap-nap után tapasztalhatja az igazi hamisítatlan vidéki életérzést. A közelben buszmegálló, a főút 50m.-re fekszik
Eladó Tanya, Újszilvás,
18.8 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 + 1 szoba
Eladó Újszilvás szélén egy 5754nm-es, telken fekvő tanya. Alkalmas, vállalkozásokra, és kertészkedésre, jószágtartásra egyaránt. Az ingatlan 90nm-es, melyben három szoba, konyha, fürdő+wc, közlekedő, folyosó található. Bp-től 70km-re, az M4-es autópályától 5 percre, buszmegálló pedig 2 percre. Két utcára nyíló telek.   Ha felkeltettem, érdeklődését hívjon bizalommal.
Eladó Tanya, Paks,
12 millió Ft
Alapterület: 160 m2
Pakstól 6 km-re betonút mellett, állattartásra alkalmas terület, hatalmas tanyával együtt ELADÓ! A tanya felújításra szorul. A területen 3 fázis és fúrt kút is van. A terület állattartásra tökéletesen alkalmas. Hívjon bizalommal és beszéljük meg a részleteket!
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Tanya, Aszód,
60 millió Ft
Telekméret: 10 000 m2
Aszódon, jól megközelíthető, központ közeli helyen, tanya besorolású földterület eladó! A két helyrajzi számon található 1hektáros terület 30%-os beépítéssel rendelkezik, közművek a telek előtt megtalálhatóak. Aszfaltos úton megközelíthető, a terület 5 hektárig bővíthető, M3-as autópálya felhajtó a közelben. Iár:60.000.000Ft. Hivatkozási szám:2515993. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988  sajattibor@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!    
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Nagykőrös,
12.9 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Szobák: 2 + 1 szoba
Nagykőrösön városszéli tanya ingatlan eladó !
Nagykőrösön Kórházhoz közeli , városszéli tanya , száraz talajvíz mentes területen eladó. Az ingatlan 70 m2 , 4209 m2-es területen van , + gazdasági épületek , akár önálló lakás kialakítására alkalmas. Víz + gáz bekötési lehetőségek 200 méterre találhatók. Áramellátása fogyasztói Vízellátása 2 fúrt kút , fürdőszobában villany bojler van. Fűtése kályhával történik , központi fűtés kialakítása lehetséges. Ha nyugodt környezetre vágyik , de a városhoz mégis közel , az ingatlan megtekintéséhez hívjon bizalommal.    
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
4.5 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Állapot: Elbontandó
Szobák: 1 szoba
Matkón bontandó tanya Eladó, telekhatáron gáz, vízlekötési lehetőség !
Kecskeméttől 6 km-re Matkó településhez közel , bontandó tanyaingatlan vált eladóvá , ahová új lakását felépítheti. A terület 2229 m2 nagyságú ,szomszédokkal körülvett csendes szép környezetben található. Autópálya lehajtó kb 4 km , 54 -es úttól kb 2 km , buszmegálló 200 méterre van. Ha csendes nyugodt környéken szeretne élni , de a városhoz mégis  közel , az ingatlan megtekintéséhez hívjon bizalommal.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Albertirsa,
7.9 millió Ft
Alapterület: 75 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújított
Albertirsa határában erdő mellett tanya eladó
Albertirsa határában:akácerdő -mező,állatvilág szomszédságában eladásra kínálom ezt a 4484 nm.-es 7.66 AK értékű földterületen lévő 75 nm.-es tanya házat. A ház vert sár falazatú, látványgerendás, nyeregtetős cserepes héjazatú. Tulajdonosa folyamatosan karban tartja. A nyílászárók újak, az ablakokon redőny és védőrács,az elektromos vezetékek és a vízvezeték cseréje megtörtént.A fűtésről fafűtéses kandalló és kályha gondoskodik. A belső térben :folyosó,3 laminált padlós szoba, konyha, fürdőszoba, kamra került kialakításra. A lakóház mellett az udvaron 3 mellék épület épült. Az egyik alatt befőttek, zöldség-gyümölcs és egyebek tárolására alkalmas pince húzódik. Az udvaron fúrt kút saját házi vízművel. A kertben szőlő lugasok és gyümölcsfák teremnek. Ez a hely kiválóan alkalmas elvonulni az emberektől, saját terményeket termelni, állatot tartani. A levegő minősége kiváló. Az erdei madárdal fújja az ébresztőt reggelente....mesebeli látvány a zöldellő rét és erdő. Kérem jöjjön el,tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Nyíregyháza,
15.9 millió Ft
Alapterület: 112 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 + 1 szoba
Nyíregyháza Oroson tanyás ingatlan eladó
Nyíregyháza Oroson tanyás ingatlan eladó! A telek nagysága:1136nm Gyümölcsös:6343nm Fásított terület:477nm Tehát az össz terület:7956nm A telken található egy 112nm vályog ház, mely kölsőleg jó állapotú, belül felújításra szorul. Masszív szerkezetű erős alappal rendelkező ingatlan, melynek oldalában egy garázs is található. A telek 38 méteres utcafronttal rendelkezik, akár gazdálkodásra is alkalmas. A kertben lévő fákat a jelenlegi tulajdonos eltávolította, viszont a földterület átminősítése nem történt meg. Buszmegálló 300m-re található. Kérem tekintse meg.    
Eladó Tanya, Kecskemét,
11 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Kecskeméten az Auchan áruház közelében, jól megközelíthető helyen, a főúttól 500 m-re ELADÓ 2 szobás házszámos tanya, 1951 nm-es bekerített telken.  A ingatlan tulajdoni lapján szereplő adatok szerint zártkertként nyilvántartott terület, 400 nm kivett tanya, 1551 nm kert, művelés alól nem kivett terület. A terület teljes beépíthetősége: 20%, 4,5 m épület magasságig. A ház jelenleg is lakott, kb. 80 nm, azonban felújításra szorul, vegyes falazatú, bevezetésre került: városi víz, gáz, villany. A bejáraton keresztül belépve előszobában találjuk magunkat, az előszobából nyílik a fürdőszoba, külön WC, spájz, konyha valamint két szoba.A fűtés konvektorral megoldott. A telken termő gyümölcsfák, akácfák mellett kis tároló, valamint az öntözéshez fúrt kút található.   A telek elhelyezkedése miatt remek befektetés építkezni vágyók részére is!  Amennyiben megtekintené, várom szeretettel hívását!          
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kocsér,
32 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 szoba
Kocséron 2 tanyás ingatlan 22.4 HA területen Eladó !
Kocsér községtől 3 km-re , szilárd útburkolat mellett , gazdálkodásra, turizmus kialakítására , nagy területen 2 különálló tanya ingatlan vált eladóvá , ami kamerás rendszerrel van felszerelve. A hely szépsége, a falu közelsége alkalmas , nyugodt élet körülmény megteremtésére , erdő , mező , szántó , játszópark , befejezésre váró kis kerti tó áll rendelkezésre. Az egyik és másik ingatlan áramellátása fogyasztói . Vízellátásuk fúrt kút. Fűtése egyik ingatlan 3 m3 -es telepített gáztartályból radiátorokkal , vagy kandalló segítségével. Másik ingatlan fűtése kályhával történik.   A községben kamerarendszer működik, több bolt áll rendelkezésre, ezenfelül óvoda, iskola, sportcsarnok, könyvtár, műv.ház, orvos, gyógyszertár, benzinkút van. A horgászat kedvelői több tónál is megtalálhatják kikapcsolódási lehetőségüket. Az ingatlan megtekintéséhez ,  hívjon bizalommal.    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»