Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Erkélyes/teraszos

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Buzsák,
35 millió Ft
Alapterület: 220 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítás alatt
Szobák: 2 szoba
Kéka Tanya
A City Cartel Ingatlaniroda kínálatában eladó egy 4700 m2 nagyságú földterületen álló, közel 55 m2-es, 100 éves parasztház, amelyhez 2000-ben épült egy 142 m2-es téglaépület, mely vendéglátó egységként működött. Déli oldalról egy kb. 40 m2 nagyságú nyitott, fedett teraszról jutunk be az épületbe. Az étterem részbe érkezünk. Mosdókat, előkészítőket, konyha, tároló helyiségeket találunk még itt ebben az épületrészben. A válaszfalak egyszerűen bonthatók így nagyszerűen átalakíthatók. A tető szerkezete új, tökéletes állapotú. Napelemes rendszer is kiépíthető rá. Az épületet talajnedvesség ellen szigetelték. A közvetlen mellette található parasztház vegyes falazatú, viszont száraz, világos a szintén déli fekvésének köszönhetően. A tulajdonosok évekkel ezelőtt eltervezték és elkezdték a felújítást. Ahogy elképzelték a helyiségeket egy előszoba, szoba, konyha, fürdőszoba került volna kialakításra. Az álom, az egyedi téglakályha elkészült. Ez lett a kis házikó dísze. Az udvaron van egy kb. 15 m2 nagyságú pince. Saját fúrt kutak, amelyek közül az egyik 120 méter mélyről 3 fázisú szivattyúval hozza a közegészségügy által előírt minőségű vizet. A mennyisége szinte határtalan. A területen található még a szabályok szerint is előírt víztározó. Tartályos gázrendszer került kiépítésre. A keletkezett szennyvizek a csatolt szennyvíz tárolóban nyernek elvezetést. Sok mindenre lehet alkalmas ez a hely. Várja új tulajdonosát, aki távol a nyüzsgéstől szeretne élni, és aki önfenntartó életmódban gondolkozik.   Befektetésnek is tökéletes, hiszen alig pár kilométerre található Csisztapuszta meleg vizes fürdője, amit sokan látogatnak egész évben. Vagy valami egész másban gondolkozik?   Ha bármi kérdése lenne, hívjon bizalommal.   NE FELEDJE NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.  8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!   Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.  Az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatónkat:   https://www.citycartel.hu/adatkezeles/
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Balástya,
27.8 millió Ft
Alapterület: 140 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Szobák: 3 szoba
Őszibarackos tanya
Szeged vonzáskörzetében kínálom megvásárlásra ezt a közel 4 hektár területen lévő tanyás gazdaságot.   Az ingatlan Balástya előtt közvetlen az 5 -ős főút mellett fekszik, bejárója 300 méteres homokos út mely télen-nyáron kiválóan járható.     A területet jelenlegi tulajdonosai évtizedek óta művelik, veteményes, virágos, gyümölcsös, szántó, legelő mind megtalálható a tanyán, és biztosítja egy család anyagi biztonságát.  A gyümölcsösben 140 darab 4-5 éves őszibarackifa, számos szilvafa, meggy, alma, és sok más termő fa található a fenntartásához kialakított komoly öntözőrendszerrel.  A területen külön bekerített szabad állattartásra, legeltetésre alkalmas rész található, eredeti nevén "birkakert, amely természetesen más állat befogadására is alkalmas.     A tanyás ingatlanon 5 épület van:( mind feltüntetve a Földhivatali térképen!)   - 140 nm lakóépület vezetékes gázzal ellátva, ahol 3 szoba, két konyha, és tusolókabinos fürdőszoba található.  - 50 nm műhely, két légtéres helyiséggel, és pincével,  - 50 nm gabona tároló,   - 40 nm két állásos garázs,  - 40 nm állat istálló.   Ezeken kívül számos féltetős megoldással épített góré, kisebb nagyobb ólok, gépjármű beállók, melyeket frissíteni újítgatni kell.      A terület 2 helyrajzi számon szerepel a földhivatali nyilvántartásban:   kivett tanya, legelő: 4927 nm   szántó, gyümölcsös, legelő: 33.266 nm     Jelenlegi tulajdonosai az elmúlt években a főépület tetőszerkezet cseréjét, és a fürdőszoba felújítását elvégezték a területet folyamatosan művelik, gondozzák, így a gazdaság probléma nélkül azonnal átvehető.  Ha Ön érez magában annyi lendületet, hogy kézbe vegye ennek a gazdaságnak az irányítását, ne habozzon hívjon tekintse meg!     Üdvözlettel:                       Kocsis Ágota       ☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣                    IngatlanVlog 
Eladó Tanya, Balástya,
2.5 millió Ft
Telekméret: 2 877 m2
Balástyai tanya és gyümölcsös eladó!
Az ingatlan adatai: Balástya, Fehértő dűlői, 665 m2-es tanya, lebontandó házzal és 2212 m2-es gyümölcsössel eladó! Közmű jelenleg nincs, de a környező tanyákon keresztül elérhető az áramszolgáltatás, illetve fúrt/ásott kút létesítésére is van lehetőség!   Nekem miért tetszik? A területen jelentős mennyiségű akácfa található, amely kitermelhető, így bevételt jelent az új tulajdonosának. A gyümölcsösben a fák már elöregedtek, az újak telepítéshez kedvezményes, vissza nem térítendő támogatásokat lehet igényelni, illetve van lehetőség napelem telepítésére vonatkozó pályázatra is. A tanyán lévő, lebontandó ingatlan helyére lehet másik házat építeni!   Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon!
Eladó Tanya, Dunavarsány,
325 millió Ft
Alapterület: 900 m2
Építési mód: Vegyes
Telephelynek vagy turisztikai célra használható ingatlan!
Az 51-es út mellett, Budapest határától 15 km-re található Dunavarsányban, saját magánúton megközelíthető, teljesen összközműves, jelenleg birtokként használt 41 000 nm-es, teljesen körbekerített külterület, rajta egy 130 nm-es modern családi házzal eladó.   A teljesen zárt területre sorompón és automata kapun keresztül lehet bejutni. A telken található több, állattartásra alkalmas istálló, lovaskarám. Jelenleg is még néhány háziállat, racka juh és barátságos kecske szaladgál a hatalmas területen. Találunk még 6 db egyenként 70-80 nm-es, fél méter vastag betonfalú, 5 méter magas raktárnak használható épület, amik földbe süllyesztettek, rajtuk 5-10 méteres földréteg.  Mindegyiken kétszárnyú vasajtó, az egyik vendégek fogadására is alkalmas. Külön még egy nagy 70 nm-es aknás műhely is megtalálható.   A telek kissé magasabb pontján egy 2000-ben épült masszív 130 nm-es családi ház. A földszinten étkezős konyha, szép tágas nappali, a sarokban szépen megépített cserépkályha. A sarokkádas fürdő mellett egy tároló, kazán és egy nagyobb irodai rész is kialakításra került. Az iroda a kert felől is megközelíthető. A felső szinten találjuk a hálószobát, és a WC-t. Az ablakokon alumínium redőny és szúnyogháló található. A fűtés konvektoros, a melegvizet a gázbojler biztosítja. A kinti ház előtti részen egy kellemes teraszt alakítottak ki. A telken minden közmű megtalálható, 20 KW-os energiaellátással. Az egész terület kamerázott, szolgáltatóhoz bekötött riasztórendszerrel.   A birtok igazán szép. Mindenhol hatalmas fák, erdős terület, tiszta, friss levegő. A régebben telephelyként használt ingatlan sok célra felhasználható. Akár turisztikai, akár logisztikai célra, cég elhelyezésére is alkalmas. De ha valaki szeretne állattartással foglalkozni, annak is tökéletes ez a hatalmas terület. Közelben élményközpont és lovastanya is található.   Az 51-es úton az M0-ás negyedóra alatt elérhető, így akár nagyobb kamionos forgalom is lebonyolítható.   Irányár: 325 000 000 Ft   Érd: Érmelléki Zsóka Tel: 06 30 815 2508  
Eladó Tanya, Újfehértó,
15 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
Szobák: 3 szoba
Újfehértón tanyás ingatlan aszfalt út mellett
Újfehértón eladó egy tanyás ingatlan.A ház vályogból épült,jó állapotú,száraz,jelenleg is lakják. Főbb jellemzői: -100 m2-es -három szoba -fürdőszoba,wc egy külön részen van kialakítva,de nincs kész -konyha -étkező -közlekedő -fűtése cserépkályha,de vegyes tüzelésű rendszer is kialakítható,melyhez minden meg lett vásárolva,de ennek beépítése már új gazdájára vár. -búrkolata járólap,padlószőnyeg és laminált padló. -víz,gáz,szennyvíz nincs,a házban is fúrott kútról van vízellátás -az udvaron fedett filagória,8 fiókos disznó ól,istálló,kukorica kas,tyúkol,2 állásos autó beálló. Az ingatlan aszfaltozott út mentén van,sarok telek így bármilyen vállalkozásra alkalmas. Csendes nyugodt környezet,de szomszédok is vannak.
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Békéscsaba,
4.8 millió Ft
Alapterület: 45 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 + 1 szoba
Tanya eladó Békéscsabán
Békéscsabán, a Magyar utca környékén ELADÓ 45 nm-es tanya. A telek mérete 1365 nm. Az eredeti épület vert falazatú, a később hozzáépített rész pedig téglából van. Fűtését egy kisebb kandalló biztosítja. Áram bekötése folyamatban van.  Az ingatlan felújítandó. Részletekért hívjon bizalommal.
Áron alul

Azonnal költözhető

Eladó Tanya, Orgovány,
3.99 millió Ft
Alapterület: 98 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Orgovány határában a Tolvajos dűlőben eladó tanya, termő szőlővel.
Orgovány határában a Tolvajos dűlőben eladó tanya! Családi hagyományokkal rendelkező házias tanya, 1 hektár termő szőlővel!   Főbb jellemzői: -Tanya 3 helyiségből áll: 1 kiskonyha + belső szoba, 1 pince, 1 kamra -Anyaga: 60 cm vastag vert vályogfal -Hullámpala tető -Kiülős fedett rész asztal + pad   Hívjon bizalommal!
garázs is van hozzá

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
15.9 millió Ft
Alapterület: 120 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
ELADÓ lakható, gazdálkodásra alkalmas tanya Matkópusztán
ELADÓ tanya, barackos gyümölcsössel Kecskeméttől 10 km-re Matkópusztán! A 2 helyrajzi számon lévő több mint 1,5 Ha terület a település központjától nem messze, jó minőségű földúton közelíthető meg. Tulajdoni lap szerint:  - tanya terület: 5755 nm - barackos, erdő : 11016 nm - kifüggesztéses   Főbb jellemzők:   - 60 nm-es HB38-as tégla építésű, cserép tetős, lakható tanya, épület alatt pince - szoba - zuhanyzós fürdőszoba, wc - konyha  - terasz - fűtése vegyes tüzelésű kandalló - vízellátás saját fúrt kútról, melegvíz: villanyboyler - vályog építésű, lakható melléképület - 2 szoba - előszoba - villany - melléképületek, ólak, tárolók - garázs   Termő sárgabarack, körte, cseresznye... gyümölcsfák Szabad felhasználású akácos.   Gazdálkodásra kiválóan alkalmas! Megtekintéssel kapcsolatban várom hívását!
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
27.9 millió Ft
Alapterület: 200 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 szoba
Kecskemét, Felsőcsalánosban, jól megközelíthető 1,2ha erdő, 200m2 tanyával eladó!
Kecskemét, Felsőcsalánosban, 1,2ha erdővel, 3719m2-es bekerített tanya területen, 100m2-es (alatta 80m2-es pince) és 50m2 felújítandó (rossz állapotú, 10éve nem lakott tanya) tégla ház, fúrt kúttal -villannyal (380V), 200m2-es pajtával eladó egyben. (gáz, városi víz a telek előtt) Irányár:24,9M;  érd:30/9594-299;  Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!További kínálatunkat tekintse meg a ABLAK INGATLAN weboldalán
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Budapest, XVII. kerület,
48 millió Ft
Alapterület: 92 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 3 szoba
RÁKOSHEGYEN KÜLTERÜLETI GAZDÁLKODÁSRA ALKALMAS CSALÁDI HÁZ HATALMAS TELEKKEL ELADÓ!
  XVII. Kerületben Rákoshegy egyik csendes utcájában eladásra kínálok egy külterületi 92m2 es 3 szobás, dupla pincés, 5205m2 es telekkel rendelkező kivett lakóház, kert, gyümölcsös, szőlő megnevezésű családi házat. Az ingatlan kitűnően alkalmas gazdálkodásra. Jelenleg 2120m2 kert, 1212 gyümölcsös, 1789m2 szőlő, üvegház található rajta. Állattartás is lehetséges, de akár szimplán egy kellemes otthonnak is megfelelő. Utca név és házszámmal is rendelkezik. A csatornán kívül minden közmű bevezetve.  A ház 90-es évek elején épült, tégla építésű, dryvit szigeteléssel rendelkezik. Fűtéséről gázcirkó gondoskodik, jó állapotú fa nyílászárók. A képeknek megfelelő az állapot. Az épületben kialakításra került egy konyha-étkező, 3szoba, fürdőszoba. A ház dupla picével rendelkezik, ezeket kívülről közelíthetjük meg. A kerítés jó állapotú. Iskola, óvoda, buszmegálló, vasútállomás, vásárlási lehetőségek a közelben.  Rugalmasan megtekinthető! Bármilyen kérdése lenne jelezze. Az ingatlan vételára: 48MFt. 
1
2
3
4
5
6
7
»