Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
27.9 millió Ft
Alapterület: 200 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 szoba
Kecskemét, Felsőcsalánosban, jól megközelíthető 1,2ha erdő, 200m2 tanyával eladó!
Kecskemét, Felsőcsalánosban, 1,2ha erdővel, 3719m2-es bekerített tanya területen, 100m2-es (alatta 80m2-es pince) és 50m2 felújítandó (rossz állapotú, 10éve nem lakott tanya) tégla ház, fúrt kúttal -villannyal (380V), 200m2-es pajtával eladó egyben. (gáz, városi víz a telek előtt) Irányár:24,9M;  érd:30/9594-299;  Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!További kínálatunkat tekintse meg a ABLAK INGATLAN weboldalán
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Budapest, XVII. kerület,
48 millió Ft
Alapterület: 92 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 3 szoba
RÁKOSHEGYEN KÜLTERÜLETI GAZDÁLKODÁSRA ALKALMAS CSALÁDI HÁZ HATALMAS TELEKKEL ELADÓ!
  XVII. Kerületben Rákoshegy egyik csendes utcájában eladásra kínálok egy külterületi 92m2 es 3 szobás, dupla pincés, 5205m2 es telekkel rendelkező kivett lakóház, kert, gyümölcsös, szőlő megnevezésű családi házat. Az ingatlan kitűnően alkalmas gazdálkodásra. Jelenleg 2120m2 kert, 1212 gyümölcsös, 1789m2 szőlő, üvegház található rajta. Állattartás is lehetséges, de akár szimplán egy kellemes otthonnak is megfelelő. Bejelentkezés lehetséges, utca név és házszámmal is rendelkezik. A csatornán kívül minden közmű bevezetve.  A ház 90-es évek elején épült, tégla építésű, dryvit szigeteléssel rendelkezik. Fűtéséről gázcirkó gondoskodik, jó állapotú fa nyílászárók. A képeknek megfelelő az állapot. Az épületben kialakításra került egy konyha-étkező, 3szoba, fürdőszoba. A ház dupla picével rendelkezik, ezeket kívülről közelíthetjük meg. A kerítés jó állapotú. Iskola, óvoda, buszmegálló, vasútállomás, vásárlási lehetőségek a közelben.  Rugalmasan megtekinthető! Bármilyen kérdése lenne jelezze. Az ingatlan vételára: 48MFt. 
Eladó Tanya, Zákányszék,
10.8 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
A zákányszéki tanyavilágban eladó egy 5755 m2 földterülettel rendelkező, 100 m2-es alapterületű tanya, a hozzá tartozó melléképületekkel. A fűtés gázkonvektorokkal megoldott. 3x16 amper elektromos teljesítmény, valamint fúrt kútról is működtethető hidroforos vízhálózat is rendelkezésre áll. Az ingatlan megvásárlásához a falusi CSOK igénybe vehető! A tanya melletti 2,4 hektár terüleű szántó is megvásárolható, így a két ingatlan tökételetesen alkalmas gazdálkodásra, állattenyésztésre. A szántó ára 3.500.000 Ft. Amennyiben megtekintené az ingatlant, keressen elérhetőségeim valamelyikén!  
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
13.5 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújított
Szobák: 1 + 1 szoba
Tanya Szarkásban
Eladó Kecskemét-Szarkásban egy belülről teljesen felújított 65 nm-es tanya épület, 3052 nm-es területen. A tanya művelési ág alól kivett tanyaként szerepel, így nem kell kifüggeszteni. A területhez tartozik egy másik HRSZ-on szereplő 8541 nm-es terület, mely szőlő, szántóként van nyilvántartva.   Az egész kerítéssel körbekerített.  Az épületben villany és városi víz van, gázcsonk az udvarban. Az udvaron fúrt kút és derítő található. A tanya épület áll egy előszobából, konyha-étkezőből, fürdőszobából és másfél szobából. Fűtése elektromos panel, illetve kályha. Villanyvezetékek cserélve lettek, éjszakai áram is van. Ablakok és a bejárati ajtó műanyagra lettek cserélve. Nagyszobában laminált parketta, a többi helyiség hideg burkolatot kapott. Mivel a két terület együtt 11593 nm, így ajánlom gazdálkodásra, állattartásra. Lovakkal foglalkozóknak is ideális.   Amennyiben felkeltette érdeklődését a hirdetés, hívjon, mutatom!  
Eladó Tanya, Röszke,
6.5 millió Ft
Alapterület: 56 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Röszke IV. körzetében kínálom eladásra ezt a könnyen, betonozott és jó minőségű mart aszfaltos útról megközelíthető, szerkezetileg tökéletes tanyát.   Az összterület 2878 m2, mely 1065 m2 művelés alól kivont területből és 1813 m2 szántóból áll.   A művelés alól kivont területen kb. 60 m2 alapterületű ház és egy melléképület található.   A szántón található 6 darab fólia, melyek a tanyával együtt kerülnek eladásra.   Mivel az elmúlt években rendszeres gazdálkodás folyt itt, ezért a tanya egész területe gondozott és megvigyázott. Minden eszköz adott, hogy ezt a következő tulajdonos tovább folytassa.   Közművek közül a villany be van vezetve, a víz telken belül található, illetve 2 darab fúrt kút is rendelkezésre áll.   Ha egy kis nyugalomra és friss levegőre vágyik, de mégis Szeged közelében maradna, ez a tökéletes választás!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kerekegyháza,
46.5 millió Ft
Alapterület: 162 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Eladó a nyugalom szigete tanya komplexum
Eladó a nyugalom szigete!   Kecskeméttől 20 km-re található, Kerekegyháza központjától 2,5 km-re elhelyezkedő igényesen felújított tanyaépület, gazdasági épületekkel . Az ingatlan 1,1 ha területen helyezkedik el és az építési szabályok szerint birtok központként nyilvántartott, ami további beépítést tesz lehetővé. Felújításakor a legkorszerűbb építési technikákat alkalmazták, ezért a mai kor követelményeinek teljes mértékben megfelel, ezáltal még  CSOK igénybevétele is lehetséges. Az épületek vízellátását fúrott kút biztosítja, azonban beépítésre került ívóvíz biztosítására szolgáló víztisztító berendezés. A keletkezett szennyvizeket egy biológiai házi szennyvíztisztító kisberendezés ártalmatlanítja, így szippantásra csak ritkán van szükség. Fűtését az épületeknek faelgázosítós kazánnal kialakított központi fűtés biztosítja. A temperált fűtést 3 db hűtő-fűtő klíma látja el. A fűtött épületek korszerű szigetelésű a tanyához hű, spalettás nyilászárokkal és hőszigeteléssel ellátva kerültek felújításra. A főépület 3 szobával rendelkezik, mindegyik szobához saját fürdő tartozik. Ezen felül találunk még benne egy gardrób, egy konyha és étkező továbbá egy kamra helyiségeket is. Az épület előtt egy lopott tornác került kialakításra , ami ígény szerint beépíthető. Az egyik gazdasági épület ad helyet a tanya teljes elektromos és gépészeti központjának számító kazánháznak. Itt van a 6,5 kW-os kapacitású napelem rendszer invertere, továbbá a melegvíz előállításásra szolgáló napkollektoros rendszer vezérlése. Ebben a helyiségben kapott helyet a víztisztító rendszer is. A következő épületben kialakított disznóvágásokra is alkalmas konyha lett kialakítva.Itt kapott helyet a gazdálkodáshoz nélkülözhetetlen külső wc és zuhanyzó helyiség is. Ehhez az épülethez kapcsolódik 2 db, a baromfi tartásásra szolgáló ól helyiség. A fűtési rendszerhez szükséges száraz fa tárolásást egy tanya udvar elengedethetetlen látványát biztosító góré látja el. Tanyához tartozik még egy családi összejövetelekre is alkalmas udvari kiülő, ami 12 férő helyes. Ezenfelül  a kisgyermekes családoknak rendelkezésre áll egy játszótér mászókával, függeszkedővel, láncos és mérleg hintákkal, gumiburkolat kialakítással. Extraként említeném meg az udvaron található dézsafürdőt illetve a benti infra szaunát, ami teljes értékű wellnes érzést ad leendő tulajdonosának. A tanyához saját bejáró tartozik... és mikor az ingatlanhoz érünk egy olyan panoráma tárul elénk, ami megfizethetetlen  és méltó a nyugalom szigete megnevezésre. Erdők, mezők, őzek, ameddig a szem ellát.    Ez a nyugalom szigete most az Öné lehet! Hívjon és nézzük meg!
CSAK NÁLUNK!

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Nyírtelek,
1.3 millió Ft
Alapterület: 10 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Elbontandó
Pallagpusztán tanya eladó
Nyírtelek, Pallagpuszta, 618 nm kivett tanya, 977 nm szántó besorolású( 1.70 AK kateszteri jövedelmű) összesen 1595 nm eladó. A 977 nm-es 15 éves akácfák találhatóak. Található rajta egy 10x10-es vályogház, ami mindenképpen bontandó.   Ha felkeltettem megtisztelő figyelmét, várom hívását!
Áron alul

Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Dabas,
16.9 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Dabason, kivételes lehetőségekkel és remek helyen kínáljuk eladásra a lentiekben olvasható paraméterekkel megáldott ingatlant!   Dabason 62 év elteltével kerül eladásra első tulajdonosától a következő ingatlan.   Aszfaltozott út mentén található, 3940 m2-es duplatelken nagy lehetőségeket valósíthat meg az, aki értékeli a Magyar földet, ahol szorgalommal gazdálkodni, vagy termelni is lehet! Ugyanis a fenti paraméterű telek  minősítése is gazdáknak, őstermelőknek passzol igazán! A főépület funkciójában is lakóépületnek épült, minősítése " tanya" besorolású.( 448 m2) A további telek adottsága pedig két minősítésben szerepel a tulajdoni lapon : Művelési ág alatt : :SZŐLŐ minősítésben : 1457 m2 Művelési ág alatt: SZÁNTÓ minősítésben pedig : 2031 m2 Így összesen 3936 m2-es telken mind a napi gazdálkodó, termelői munka mind a család otthona is egy helyen valósulhat meg! Fontos, hogy a duplatelek utcafronti szélessége több mint 30 méter, tehát nem nyeles telek, hanem szabályos alakot öltő és értékes földterület is  az Öné lehet. Figyelem : A két Művelési ág alatt lévő telekrész kifüggesztés köteles.   A lakóépület 1961- ben épült, helyiségei : előszoba, 2 szoba, fürdő és wc és egy nagy méretű konyha, amelyhez csatlakozik egy spejz is. Összeségében 70 m2-es a lakótér! Fűtése gázkonvektorral történik, az ingatlanban pár évvel ezelőtt történt modernizálás is, kialakításra került egy új fürdőszoba sarokkáddal, új szaniterekkel. A lakóépülethez csatlakozva további melléképületek helyezkednek el :  Nyári konyha : A víz, gáz villany ide is bevezetve, jó állagú helyiség. Továbbá garázs, Istáló, zárható tároló is hadra fogható, korábbi tulajdonosának mindennapi használatban voltak.. A telken két fúrt kút is üzemel, az egyik 36 méteres, míg a másik 58!   Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg és hétvégén is szívesen mutatom! Várom hívását, kérdésekkel kapcsolatban! Pontosan tájékoztatom, tehát felkészülten várom érdeklődését! R.R.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
27.9 millió Ft
Alapterület: 120 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 szoba
Kecskeméttől, kB. 10km-re, Borbáson, 11,1ha területű kis gazdaság, 3szobás tanyával, eladó!
ELADÓ! Kecskeméttől, kB. 10km-re, Borbás külterületen, a mű úttól kb. 1200méter jól járható homokos úton, jól megközelíthető, a terület részei:- szántó: 38137 m2 - tanya (bővített) +hozzá a tanya udvar: 2847m2 (tanya 120m2, 3 szoba, felújítandó állaőptban van, 2002-ben lett kibővítve. A tanyához tartozik több melléképület is.)- erdő: 5HA - legelő: 2.2HA Összesen: 111559 m2= 11,1HA, Egyben eladó:27,9 M Ft i; illany: 380volt 3x16A; nagy teljesítményű csőkút; tanya és az udvar bekerítve drótszövettel. a tanya felújítandó, 2szoba+nppali fürdő, konyha, központi fűtés fatüzelésű kazán lehetőségvan. Érdeklődni:30/9594-299; (csendes, villany, ipari áram, félkomfortos)   Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni! További kínálatunkat tekintse meg a ABLAK INGATLAN weboldalán.    
Jó közlekedéssel

Eladó Tanya, Lajosmizse,
6.9 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Eladó Lajosmizse külterületén 1500 portán egy 65 m2-es lakóház
ELADÓ Lajosmizse külterületi részén egy 1500 m2-es telken egy 65 m2 területű kivett lakóház-udvarként feltüntetett családi ház. Az ingatlan felújítandó, a vizet fúrott kút szolgáltatja, a fűtés fa tüzeléssel megoldott.  Az ingatlan bármikor megtekinthető!   Hívjon bizalommal és nézzük meg!
1
2
3
4
5
6
7
8
»