Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
16.5 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Kecskemét- Kisfáiban 65 m2-es lakóingatlan ELADÓ!
Kecskemét - Kisfáiban 2 szobás, tégla építésű, szigetelt, 65 m2-es külterületi lakóingatlan a fotókon látható teljes berendezéssel, kerti gépekkel együtt ELADÓ!  (Ingóság az árban!)   Minden adott, amire szüksége lehet. Azonnal költözhető!   Részletekért hívjon bátran, beszélgessünk együtt álmai megvalósításáról. Segítünk!   CSOK igénylésére is van lehetőség, amit a TELJESKÖRŰ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK mellett INGYENESEN vehetnek igénybe ügyfeleink!    
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Lakitelek,
18.5 millió Ft
Alapterület: 120 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Kecskemét közelében a nyugalom szigete lett eladó!!!
Kecskeméttől 23 km-re található ez a tanya komplexum. A terület összesen 10000 nm, 3 hrsz-on. A főépület 120 nm, a kicsi épület 45 nm.. Mindkettő központi fűtéses, vegyes-tüzelésű kazán, kemence és  kandalló. Külön villanyórák, 2 fúrt kút. Közigazgatásilag Lakitelekhez tartozik. Hívjon bizalommal!
Eladó Tanya, Besenyszög,
5.5 millió Ft
Alapterület: 84 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 + 1 szoba
Eladó tanya Besenyszög közelében
Kedves Érdeklődő!  Eladó a képeken látható 3805 m2-es tanya amely Besenyszögtől nem messze Szórópusztán található. A telken egy 84 m2 alapterületű vályog építésű lakóingatlan áll, mely 3 +1 fél szobával, konyhával rendelkezik. A házban 2 szobában illetőleg a konyhában műanyag nyílászárók kerültek beszerelésre, a többi helység fa nyílászáróval rendelkezik. A tanyán ezen kívül fészer, 3 férőhelyes, sertéstartásra alkalmas ól, csirke ól, illetve egy körülbelül 35 m2-es melléképület található amely szintén lakóépületté alakítható.  Irányára: 5.500.000 Ft Ha felkeltettem érdeklődését, várom megkeresését a 06 20 382 59 95-ös telefonszámon!  Üdvözlettel: Bogdán Patrik  Referens koordinátor
Eladó Tanya, Kálmánháza,
18 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Kálmánházán eladó tanyás ingatlan felújítandó lakóházzal!
Nyíregyházától 15 km-re, Kálmánházán eladó egy tanyás ingatlan, 30.000 m2-es földterülettel. Az épület felújítást igényel. Vályogból épült, betonalappal. Található benne 2 szoba, fürdőszoba+WC, konyha és spájz. A fűtés gázkonvektorral és cserépkályhával lehetséges. Találunk még az udvaron egy hatalmas, 180 m2-es gazdasági épületet. Alkalmas az ingatlan lakóház építésére is, az utcafrontja 120 m, illetve bármilyen mezőgazdasági vállalkozásra, állattartásra. Fiatal gazdák akár vissza nem térítendő támogatást is tudnak igényelni a tanya megvásárlásához. Az ingatlan az aszfaltozott úttól kb. 500 m-re található, közművek közül megtalálható itt a víz, gáz és a villany. A tanya igény esetén akár gépekkel együtt is megvásárolható. Hívjon, ha felkeltette érdeklődését a hirdetésem és nézze meg! Komoly érdeklődés esetén az ár minimálisan alkuképes!
Áron alul

Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kiskunfélegyháza,
4.9 millió Ft
Alapterület: 73 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 szoba
Eladó Tanya Kiskunfélegyházán
Eladó tanya Kiskunfélegyházán az Aranyhegyi csárda közelébe!   Ajánlom mindazoknak, akik csendes nyugodt környezetben szeretnének élni, távol a város zajától. Alkalmas állattartásra, akár nyolc bikát is lehet az istállóban tartani. A tanyán két darab fúrt kút van 86 méter mélyről adják az ivóvizet. Az áram ellátás megoldott légkábelen. A tanya fűtését gravitációs csövezéssel ellátott központi fűtés rendszer látja el. A vegyes tüzelésű jó állapotú kazán újszerű kéménybe van bekötve.  Földúton jól megközelíthető, akár egy kisebb gazdaság is kialakítható. A tanya állandóan lakott, karbantartott.   A tanyához vásárolható még 3 ha 3857 négyzetméter 68,37 Ak értékű földterület 5 millió Ft értékben. A terület szomszédos a tanyával, jelenleg kukorica van benne termesztve.   Amennyiben szeretne egy saját kis gazdaságot kialakitani Kiskunfélegyháza közelében, akkor kérem mindenképp keressen!      
Eladó Tanya, Szolnok,
5.3 millió Ft
Telekméret: 4 400 m2
Állapot: Átlagos
Eladó tanya Szolnokon
Kedves Érdeklődő! Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam a képeken látható állattartásra alkalmas tanyát, mely Szolnok hátárban található a 32-es főúttól mindössze 1 Km-re. A tanyán egy két helységes lakóépület illetve állattartásra alkalmas ólak találhatók. Az ingatlan alapterülete 4400 m2. A terület ipari árammal is ellátott. A tanyán jelenleg is állattartás folyik. Elsősorban olyanoknak ajánlom, akik állattartás (nem lakhatás) céljából használnák a területet. Megközelítése esős időben nehezebbé válhat, érdeklődés esetén kérném ennek figyelembe vételét.   Irányára: 5.300.000 Ft Ha felkeltettem érdeklődését, vagy bármilyen kérdése volna, hívjon a 06 20 382 59 95-ös telefonszámon!  Üdvözlettel: Bogdán Patrik Referens
Eladó Tanya, Kiskunfélegyháza,
160 millió Ft
Alapterület: 120 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 5 szoba
Félegyháza határárban eladó gazdaság
Kiskunfélegyháza határában, a várostáblától 2 km-re, de aszfaltút mellett eladó egy komplett gazdaság! A lakóépület kb. másfél hektáros területen fekszik, a füves udvaron automata öntözőberendezés gondoskodik a gyepről. 4 db fúrott kút található a területen, ipari áram bevezetve, és tartályos gáz telepítve. A házat egyébként 3 különböző kazánnal lehet fűteni. A melléképületben külön szoba-konyha-fürdő található az állatgondozó személyzet részére.  -Mázsaház 60 tonnás hídmérleggel, 11,5 tonnás állatmérleggel  -880 m2-es magtár -500 m2-es istálló -300 m2-es istálló -takarmánytárolók, terménytárolók -disznóólak -2.5 hektár karámokkal bekerített terület a jószágoknak -5 hektár erdő -5 hektár legelő -50-60 hektárnyi bérelhető, művelhető szántóföld a szomszédban Teljes felszereléssel, traktorokkal, munkagépekkel, akár a teljes jószágállománnyal együtt ELADÓ! Van kérdése? Nézzük meg együtt!  
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Jászberény,
5.9 millió Ft
Alapterület: 72 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 + 1 szoba
Eladó Porteleken egy 72nm-es tanya  a központtól, 1km-re. A ingatlanban 2 +fél szoba, konyha, ebédlő,nappali, fürdő+wc, és spejz található. 1857nm-es telken fekszik,melyen még melléképület, garázs, fólia, és hátul egy konyhakert található.   Ha felkeltettem érdeklődését, hÍvjon bizalommal.
Eladó Tanya, Debrecen,
82 millió Ft
Alapterület: 208 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Debrecen, 13531 m2-es telken 4 szobás ház + melléképületek: 82 M Ft
Debrecen, 13531 m2-es telken 4 szobás ház + melléképületek: 82 M Ft   Debrecen és Bánk között, főút melletti, a földhivatalnál lakóház, udvar, szántó, telephelyként bejegyzett 13531 m2-es földterületre épült 208 m2-es víz, gáz, áram közművekkel ellátott lakóingatlan és több melléképület összesen kb. 300 m2 területen, 82 M Ft-ért eladó.   A 2001-ben épült 3 szobás, 103,97 m2-es téglaházat 2011-ben felújították, hőszigetelték, és 104,48 m2-es, szintén téglából épült galériás résszel bővítették. A 380 V-os, 3 fázisú ipari árammal, gázzal és vezetékes vízzel, vezetékes telefonnal és internettel ellátott épület szennyvízelvezetése két szennyvízszikkasztó aknába történik. Szennyvízcsatorna a ház előtti úton található. A gázkazános és vegyes tüzelésű kazános épületben a régi szárny radiátoros fűtésű, az új szárny padlófűtéses. Az igényes, modern burkolatokkal ellátott, esztétikusan kialakított galériás nappaliban a padlófűtés mellett még egy kandalló is beépítésre került. Az épület födémje könnyűszerkezetes, üveggyapottal hőszigetelt vakolt gipszkarton. A tető Bramac cserép héjalású. Az udvaron fúrt kút, vezetékes kút, kerti épített kemence, 100 m2-es garázs és tárolóépület található. Az elkerített gazdasági udvarban kb. 200 m2 területen istállók, tárolók, 5 tonnás csörlővel ellátott csűr biztosítja az állattartást. A teljesen körbekerített, részben tégla kerítéses ingatlan régebben telephelyként funkcionált. A 66 m-es utcafrontú telek udvarán hitelesített hídmérleg működik. A telek hátsó részén 20 db. termő gyümölcsfa, és szántó helyezkedik el.   Az épület régi szárnyának helyiségei: előtér 3,82 m2, közlekedő 6,58 m2 + 4,04 m2, szoba 36,00 m2, szoba 18,00 m2, szoba 11,60 m2, konyha-étkező 17,40 m2, fürdőszoba 5, 03 m2, WC 1,5 m2.   A 2011-ben épült új szárny részei: kazánház - közlekedő 4,10 m2, tároló 10 m2, nappali 53,58 m2, lépcsőház 7,50 m2, galéria 29,30 m2.   A karbantartott, jó elhelyezkedésű ingatlan mérete és beosztása folytán alkalmas befektetésre, telephelyként, családi vállalkozásra és otthonként.   Ára: 82 M Ft.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Békés,
28 millió Ft
Alapterület: 136 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 4 szoba
Békés és Békéscsaba között szép tanya eladó
Békéscsaba-Békés között a Lévai Ingatlan és Hiteliroda eladásra kínál egy Jó állapotú Tanyát ( Ranch-ot). Az épület 1998-2000 között épült telephelynek. Falusi turizmusra, állattenyésztésre alkalmas kb. 136 négyzetméter alapterületű családi ház, 125 négyzetméteres melléképülettel. A telek a bekerített parkosított gyümölcsfás részen kívül kb. egy hektár szántóval rendelkezik.A lakóépületben 4 szoba, nappali, étkező, fürdőszoba, mosókonyha, külön WC, zuhanyzó WC-vel a vendégszobához, konyha melyben beépített konyhabútor, kerámia lapos tűzhely, mosogatógép van és kamra található.A szobák laminált padlóval burkoltak, a többi helyiség járólapos. Az étkezőt a nap déltől napnyugtáig bevilágítja. A naplementék csodálatosak! Az udvar felőli részen fedett terasz teszi lehetővé, hogy a nyári záporok idején is szabad levegőn lehessenek a ház lakói. A lakóépület fűtését egy vízteres csempekandalló biztosítja amely fűti a radiátorokat valamint a padlófűtést is ellátja meleg vízzel. Az ingatlan saját fúrt kúttal ivóvíz minőségű vízzel, 3 fázissal rendelkezik. A melléképületben 4 ló tartására alkalmas istálló -kiépített önitató rendszerrel- van, melynek padlása széna, szalma tárolására lett kialakítva. Ebben az épületben található egy garázs, fatároló, nyári konyha, kamra, fürdőszoba (zuhanyzó + WC), tároló, melyekben vegyes tüzelésű kazán biztosítja a fűtést. Közvilágítás, internet, vezetékes telefon lehetőség . Az ingatlan két bejárattal rendelkezik. Hitel Igénylése esetén 15 év munkatapasztalattal és díjmentes ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésükre.
1
2
3
4
5
6
7
8
»