Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Szentkirály,
6.9 millió Ft
Alapterület: 88 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 szoba
Szentkirály külterületén felújításra váró fürdőszobás tanya vált eladóvá !
Eladóvá vált 5755 m2 es területen , 88 m2-es felújítandó , kemencével ellátott házszámos tanyás ingatlan. Az ingatlan kb 15 éve rendelkezik áramellátással és fürdőszobával. Épületanyaga vályog. Vízellátása fúrt kút , jó vízminőség. Áramellátása földkábellel, fürdőszobában villany bojler , ami a mosogatóhoz is szolgáltatja a meleg vizet. Fűtése kályhával , igény szerint kemence segítségével. Nyílászárók régi típusűúak. Az aszfalt út közelsége , Kocsér és Kecskemét településhez ad bejárást. A háztáji  gazdálkodáshoz jó minőségű termőföld kapcsolódik , továbbá ólak állnak rendelkezésre. Aki a nyugalmat keresi távol a város zajától , ideális megközelítésű tanyát alakíthat át magának. Az ingatlan megtekintéséhez hívjon bizalommal.  
Jó közlekedéssel

Eladó Tanya, Kecskemét,
8.5 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 szoba
Kecskemét-Úrihegyben 50 nm-es, komfortos tanya 2050 nm-es telken ELADÓ! Főbb jellemzői: - osztatlan közös tulajdon, de ügyvéd általi HASZNÁLATI MEGOSZTÁS VAN!  - fizikálisan is le van választva, így mindenki azt használja, ami a tulajdona - alap területe 50 nm, amely 25 nm-es szobából, 12,5 nm-es konyhából és egy térben lévő előtér, fürdő + wc-ből áll - fűtés: cserépkályha - vezetékes víz - 2050 nm telek, amiből 1762 nm kivett tanya + 288 nm szántó - vályog falazat, jól megépített tégla alapon - melléképület: 2 db faház, ami alkalmas műhelynek vagy tárolásra.  - kertben fúrott kút - könnyen megközelíthető   Amennyiben ingatlan vásárlását önerőből nem tudja megoldani, SEGÍTÜNK! DÍJMENTESEN kérheti cégünk teljeskörű segítségét támogatások igénylésében, valamint hitel igénylésben is. - Babaváró hitel (szabadon felhasználható 10 Millió Ft) - Piaci hitel   TOVÁBBI KÉRDÉS ESETÉN KERESSEN BIZALOMMAL!! 
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Jakabszállás,
8 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Eladó Tanya
Bács-Kiskun Jakabszállás Eladó Tanya + 3 hektár terület. Kecskeméttől pár percre Jakabszálláson külterületi  3 hektár terület a hozzá tartózó kb 90 nm-es felújítást igénylő tanyával  eladó. A szomszédságban található kb 2 hektár erdő, ami megbeszélés tárgyát képezi. Áram, fúrt kút, kis tó, csatorna, van  a tanyán. A csendes nyugodt területen, valamikor szebb napokat látott  tanyás terület keresi új  gazdáját, aki időt, energiát nem sajnálva ismét felvirágoztatja, kiépíti kis gazdaságát. Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, ha felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal.
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Nyíregyháza,
12.5 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Vályog
Borbányán Tanya eladó
Nyíregyháza-Borbányán eladó egy 6500m2-es tanyás jellegű ingatlan, melyre építési engedély is van. Kb 40m2-es kis ház található rajta, ami felújításra szorul, valamint egy 400m2-es lemezhodály, amiben korábban bárányok voltak, de jelenleg üres és kívállóan alkalmas bármilyen célú raktározásra. Az udvaron a kamion is nyugodtan meg tud fordulni. Ha állattartásra szeretné használni, akkor vele szemben 100 hektár terület is bérelhető! Bármilyen kérdése van hívjon nyugodtan!
garázs is van hozzá

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kecskemét,
29.8 millió Ft
Alapterület: 140 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
ELADÓ igazi kis gazdaság 2 családi házzal!
Kecskeméten, Szarkás városrészben ELADÓ 2 helyrajzi számon lévő tanyás ingatlan. Terület nagysága 8242 m2, ebből 800 m2 kivett tanya.  Amennyiben szeretne egy igazi kis gazdaságot a várostól és az M5 autópályától pár percre jó helyen, ne is keressen tovább. A terület körbe kerített, víz, villany (ipari áram is) gáz bevezetésre került. Az öntözés 2 fúrt kútból történik, termő gyümölcsfák, üvegház, kertészkedésre külön rész, akácos de természetesen a pihenésre szépen parkosított rész is ki lett alakítva, kis halastóval. A hához kandelláberek biztosítják a megfelelő, világítást sötétedésben. Mi kell még egy gazdasághoz? Ólak, nagy garázs, mely szerelő műhelyként is funkcionálhat, tárolók nád fedeles pince mind-mind megtalálható. És milyen a ház? Hangulatos, beton alapon,vegyes falazat 2 lakóingatlan, egyikben 2 szoba, (+ 1 szoba kialakítható) konyha, fürdőszoba, WC napfényes nappali + étkező, galéria. a másiban 1 szoba (de még 1 szoba kialakítható) fürdőszoba, WC, nagy konyha+nappali+étkező, gardróbszoba, nyári konyha vagy spájz. A fűtést melegvízet gáz vagy vegyes tüzelésű kazán biztosítja. Amennyiben nem szeretne minden nap autózni, városi busz a szomszédból indul, kivéve nyári szünetben. Óvoda, iskola a közelben. Biztonságos környék, jó szomszédok. Nézzük meg együtt, tegyen rá ajánlatot!  
Eladó Tanya, Albertirsa,
19.99 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Szobák: 4 szoba
Albertirsa határában tanyaparadicsom eladó
Értékesítésre kínálom Albertirsa határában ezt a 2500 nm.-es körbe kerített tanya besorolású ingatlant.  A lakóépület 100nm.-es, beton alapon tégla és vegyes falazatú. Fafödémes, új tetős mázas agyagcserép héjazatos. Az építkezés 1975-ös, 2000 -ben nyerte el jenelegi arculatát. Tulajdonosa azóta is folyamatosan szépítgeti, gondozza. Az ingatlan riasztóval védett, telefonra jelez. A belső térben 4 szoba, konyha, étkező, 2 fürdőszoba és előtér került kialakításra. A burkolatok: festett falazat, lambéria, csempe, járólap, laminált padló, parketta. A fűtés központi rendszerről történik radiátorokkal, vegyes kazánról. Esetlegesen gázfűtés üzembe helyeztethető mert a rendszer és a kémény kialakított.  A nyári melegben klíma hűti a levegőt. A nyílászárók fából készültek, hőszigetelt üveggel ,alu redőnyökkel . A bejáratnál faácsolatos lambériás terasz épült.   A házhoz szorosan kapcsolódik a kazánház. Szemben nyári konyha és alatta pince. További épületek: 3 istálló , szénatároló, 2 beállós garázs, gazdasági kiszolgáló helyiségek.  Az udvaron lefedhető medence került kialakításra. Filagória áll rendelkezésre pihenésre, kerti partikhoz. Két fúrtkút biztosítja a vízellátást házi vízművel.  Aki erdős tájon kívánja élni a mindennapjait, erre kiváló alkalma nyílik. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.  Szomszédai lehetnek az őzek , dámok, nyulak, mókusok.... csend honol csak a fák suhogása hallatszik.  A tanyához igény szerint megvásárolható külön egy 25 éve telepített  7 hektáros erdő. Rendkívül előnyös elhelyezkedésű, közel a szilárd burkolatú út, az állomás és a bevásárlási lehetőségek, iskola,  hamar megközelíthető autóval. Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.  Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.  Energetikai tanúsítvány készítése 24 órán belül.
Eladó Tanya, Albertirsa,
5.9 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Albertirsai tanya erdei környezetben eladó
Értékesítésre kínálom Albertirsa határában ezt az 5755 nm.-es tanyát . A tanyaház  1970-ben épült 50 nm.-es alapterületű. Falazata vertsár és tégla vegyesen , fafödémes, agyagcserép héjazatos. A belső térben: 2 szoba, étkező, előszoba került kialakításra. A nyílászárók fából készültek, az épület fűtése kályháról vagy elektromosan megoldott. Az épületen belül csak hidegvíz áll rendelkezésre. Fürdőszoba kialakítása lehetséges.  Az épület mellett számos állattartásra alkalmas ólak, gazdasági épületek állnak. Gépkocsi tárolásra garázs áll rendelkezésre.  A kert területen gyümölcsfák és szőlők teremnek. Az előkertben örökzöldek virulnak,  virágok nyílnak.  Aki szeretne a természetbe vissza vonulni, ezen a tájon megteheti. Az erdei vadak és az erdő csendje várja.  Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.  Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 
Eladó Tanya, Jásztelek,
15 millió Ft
Alapterület: 360 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Eladó tanya Jásztelek közelében
A 32 sz. főút közelében, gépkocsival, aszfaltozott úton megközelíthető tanya eladó Jásztelek - Pusztamizsén. A tanyához 6800 m2 földterület tartozik, kb. száz gyümölcsfával beültetve, a tanyaépület pedig 364 m2 alapterületű. Ebből 120 m2-en lakóépület került kialakításra, melyben 3 szoba, nappali, konyha, 3 wc, 2 fürdőszoba és több kisebb helyiség is megtalálható. A szobák szalagparkettásak, a többi helyiség járólapos. A lakótér folytatása a 180 m2-es, 12 boxos istálló és a 114 m2-es műhely. Az épület téglából épült, palatetővel fedett, fűtése vegyestüzelésű kazánnal történik. Saját vízellátása van, rendelkezik ipari árammal is. A szennyvíz elvezetése derítőbe történik.  Az ingatlan állandó lakhatásra és gazdálkodásra kiválóan alkalmas. Jászberénytől kb. 10 km-re, de Szolnoktól is mindössze 40 km-re van.  Bővebb információkért kérem keressen bizalommal!     
garázs is van hozzá

Eladó Tanya, Kecskemét,
10.9 millió Ft
Alapterület: 59 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Kecskemét Szarkásban 65 nm-es, 2 szobás ház eladó.
Kecskemét Szarkásban 65 nm-es lakóépület + pince, 5.878 nm-es területtel eladó. Nappali + konyha étkező, 2 szoba, nagy előtér, fürdőszoba, pince, melléképületek. Falazata: az épület nagyobbrészt téglából, kisebb része vert falból készült. Fűtése kályhával megoldott, 2 kémény áll rendelkezésre. Villany, városi víz a házban, gázcsonk telken belül. Fúrt kút az udvarban. Kis ráfordítással jó elosztású, barátságos otthonná alakítható.
Azonnal költözhető

Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Oroszlány,
44 millió Ft
Alapterület: 170 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 6 szoba
Oroszlány közelében szabadidőpark eladó
A Vértes hegyei között, gyönyörű erdei környezetben Oroszlány közelében szabadidőpark eladó. A tavak közelében elhelyezkedő 8847 nm területű kúria fúrt kúttal, elektromos árammal és egy 170 nm jó állapotú épülettel rendelkezik. Vadásztársaságoknak, vállalatok szabadidő parkjának, ipari tevékenységre kiválloan alkalmas. Azonosító:1124 
1
2
3
4
5
6
7
»