Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó erdő
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Erdő, Jászberény,
3.8 millió Ft
Telekméret: 7 500 m2
JÁSZBERÉNY, ÚJERDŐBEN AKÁC és NYÁRFÁT tartalmazó ERDŐ ELADÓ!
JÁSZBERÉNY, ÚJERDŐBEN 7500 M2 TERÜLETŰ, szabályosan kiméretett TANYAHELY ÉS UDVAR besorolású, többségében VÁGÁSÉRETT AKÁC és NYÁRFÁT tartalmazó ERDŐ ELADÓ! - az erdőt a tulajdonos kivásárolta az Erdőbirtokossági társaságtól, szabadon bármikor vágható, - bármilyen időjárási körülmények között jól megközelíthető, homokos út mellett helyezkedik el, - buszmegállótól 800 m-re, - villany a telek előtt. Amennyiben a JÁSZBERÉNY ÚJERDŐBEN található ERDŐ, vagy bármely a kínálatomban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a 30/93-53-058-as telefonszámon. Ha kevés szabadidővel rendelkezik, vagy nem sikerült megtalálnia igényeinek megfelelő ingatlant, hívjon, én MEGKERESEM ÖNNEK. Nem rendelkezik a kiszemelt ingatlan teljes vételárával? Díjmentes, banksemleges HITEL és CSOK ügyintézéssel állok rendelkezésére. PROFI INGATLANOST KERESETT? MEGTALÁLTA!
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Erdő, Helvécia,
45 millió Ft
Telekméret: 850 000 m2
85 hektár erdő eladó
Nem tévedés!!! 850.000. m2 egybefüggő erdő, egy helyrajzi számon, egy tulajdonostól eladó! Kecskeméttől kb. 20 kilométerre. Külön sávokban vágásérett fenyő, nyárfaerdő,  Gyéríthető akácos, fenyves,  Valamint friss telepítésű sarjak is megtalálhatóak a területen. 700.000. Ft/Hektár, csak egyben eladó. Az ár még mindig alkuképes! Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Eladó Erdő, Piliscsév,
280 millió Ft
Telekméret: 566 729 m2
Eladó faanyag termelő tölgyerdő a Pilisben
Kitűnő befektetést ajánlunk Önnek érték alatti áron. Eladó faanyag termelő tölgyerdő mennyiségi fakitermeléssel, gazdasági korlátozás nélkül. Területe 57 hektár a Pilisben, aranykorona értéke 215,36. Az ingatlan védett terület, amely a Natura 2000-es jogszabályok alá tartozik, ezért évente 2 millió Ft támogatás igényelhető rá. Az erdő hozama fakitermelés esetén 6-8 ezer forint / m3, fatermelői áron. A területen csertölgy, kocsánytalan tölgy, molyhos tölgy, akác található 95 %-ban, egyéb fajták, pl. virágos kőris 5 %-ban vannak jelen. A terület őznek, szarvasnak, vaddisznónak és apróvadnak is élőhelye. Nincs művelés alatt, illetve nincs bérbe adva vadásztársulat részére sem. Az ingatlanon egy 2 hektáros lábazati kőnek ill. burkolásra alkalmas ciklop mészkőbánya is található. Irányára 280 millió forint. Arnóty Attila +36 30 815-2521 arnoty@citycartel.hu
Ár alatt!

Árcsökkenés

Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Új építésű

Vízparti

Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Erdő, Kiskunlacháza,
0.01 ezer Ft
Telekméret: 8 576 m2
Építési mód: Fa
Állapot: Luxus
Erdő Eladó!!
Kiskunlacházi belterületi Erdő ELADÓ!!!Tegyen ÖN ajánlatot!!!!!!!! -8.576m2-es az-az 0.85HT  zárt erdő , belterületen eladó!! Lovastanyának, méhészetnek, ős dzsungelt kedvelőknek!! 2018.09.15.-éig kézpénz esetén tehet ajánlatot!!!! Érd:+36303941029
Eladó Erdő, Somogybabod,
15.9 millió Ft
Telekméret: 92 976 m2
Somogybabod külterületi részén, főúttól pár száz méterre kínáljuk megvételre ezt a 2 helyrajzi számon nyilvántartott (egymás mellett fekvő 50590 m2 + 42386 m2) összesen 92976 m2 alapterületű erdőt. A tulajdoni lap szerint pontos megnevezés "erdő". Összetételük 70%-ban kocsányos tölgyes, valamint cser. Az erdők 2005 és 2007-es telepítésűek és EU támogatottak (még kb. 9 évig igénybe vehető). A területeket út választja el egymástól és vadvédelmi kerítéssel körbekerítettek. Jelenleg nincs előírt elvégezendő pótlás, illetve munka. A két ingatlan kizárólag egyben eladó. További részletekért kérem, hívja irodánkat.
Eladó Erdő, Kecskemét,
7.9 millió Ft
Telekméret: 27 000 m2
Kecskemét Katonatelepen 2,7 ha 15 éves akác erdő eladó
Kecskemét Katonatelepen 27.000 M2 kb. 15 éves, egyszer gyérített akác erdő eladó. 
Eladó Erdő, Hangony,
110 millió Ft
Alapterület: 950 000 m2
A Hangonyi tó közelében közel 95 hektáros VÁGÁSÉRETT ERDŐ Eladó
ÁRCSÖKKENÉS! ALKALMI VÉTEL! !   Borsod- Abaúj-Zemplén megyében, a szlovák határ közelében, különleges minőségű és összetételű, közel 95 Ha-os - nem Natura 2000- vágásérett erdő SŰRGŐSEN eladó! Az erdő fáinak összetételét tekintve vegyes - így a kitermelt különleges fafajták több területen is jól hasznosíthatóak - értékesíthetőek....  stb. Az értékesítés alatt álló erdő két területből tevődik össze: egyrészt egy 93 ha  erdő terület - másrészt egy közel 2 ha  erdő és szántó megnevezésű külterületi ingatlan részből áll. Az eladó erdő terület fáinak fajtái - területi megoszlás szerint 7 féle fafajtából tevődik össze: cser, juhar, gyertyán, fenyő, bükk, tölgy és akác. A pontos %-os megoszlási arányt,  a fák életkorára vonatkozó adatokat komoly érdeklődés esetén megküldjük. A két HRSZ számon lévő ERDŐ csak egyben eladó!   CSÖKENTETT Irányár: 110.000.000 Ft vagy 349.000 EUR   Amennyiben kérdése van az eladó ingatlannal kapcsolatban, kérem, forduljon hozzám bizalommal. A tárgyaláshoz előzetes időpont egyeztetése szükséges. Várom érdeklődését, akár hétvégén is!   Patkás Jánosné Vezető értékesítő +36 30 815 2505   
Eladó Erdő, Szőlősgyörök,
4.9 millió Ft
Telekméret: 68 520 m2
A Comfort House Ingatlanszolgálat Szölösgyörök külterületén 6,8 Ha, vegyes nyár, berek, akác (nem vágás érett) erdőt kínál eladásra. A terület fő útról megközelíthető. További részletekért kérem, hívja irodánkat.
Árcsökkenés

Eladó Erdő, Balatonföldvár,
4.8 millió Ft
Telekméret: 16 800 m2
ÁRCSÖKKENÉS! MOST EGY MILLIÓVAL OLCSÓBB!
GYÖNYÖRŰ ERDŐRÉSZ BALATONI PANORÁMÁVAL! Kizárólag a siófoki City Cartel kínálatában ajánlom figyelmébe ezt a csaknem 2 hektáros, panorámás erdőrészletet Balatonföldváron, Kőröshegy határában. A ritka szép területet saját járható földút szeli át, amelyen keresztül egyszerűen megközelíthető a földvári partszakasz. Az erdőben vadászles és vadetető is található, áramellátás megoldható. Az ingatlan 1/1-es tulajdonú, tehermentes, azonnal megvásárolható, itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy balatoni birtokot vásároljon jóval ár alatt! Hívjon mielőbb, mert kevés már az ilyen nagy méretű egybefüggő erdő ilyen közel a Balatonhoz! Ez egy nem mindennapi lehetőség! NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ! 30%-OS VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL, HOZZÁSEGÍTJÜK ÁLMAI OTTHONÁHOZ! További információkért nyugodtan használja alábbi elérhetőségeim bármelyikét! Hívhat Skype-on, FB-on és Viber-en is! Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.
Eladó Erdő, Somogyacsa,
600 ezer Ft
Telekméret: 2 555 m2
NEGYEDHEKTÁROS ERDŐ SOMOGYACSA BELTERÜLETÉN! A siófoki City Cartel eladásra kínálja ezt a gyönyörű erdőrészletet Somogyacsa határában. VADÁSZOK, FIGYELEM! Az erdő közelében jól bejáratott magasles található! Az önkormányzat által belterületté nyilvánított terület kiválóan alkalmas méhészkedésre, erdőgazdálkodásra is, de a pusztán nyugalomra, csendre vágyók is megtalálhatják itt a számításukat. A Balaton vagy Kaposvár félórára, az igali termálfürdő 10 percnyire található. Ez a csinos kis község számos nyugat-európai betelepülőt vonzott már ide, akik szépen felújított házaikkal emelik a táj szépségét. Hívjon mielőbb, mert befektetésnek sem utolsó egy ilyen ingatlan ezen a gyönyörű környéken. NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ! 30%-OS VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL, HOZZÁSEGÍTJÜK ÁLMAI OTTHONÁHOZ! További információkért nyugodtan használja alábbi elérhetőségeim bármelyikét! Hívhat Skype-on, FB-on és Viber-en is! Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.
1
2
»