Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó külterület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Külterület, Sopron,
7.99 millió Ft
Telekméret: 6 330 m2
6303 m2-es telek eladó Sopronban ( Balf mellett )
Sopronban ( Balfon ) 6303 nm-es telek ( volt szőlő, jelenleg szántóföldként van jegyezve ) eladó. Villany lehetőség a közelben. Közel van a Fertő-tóhoz, nagyon szép a kilátás. A balfi gyógyszanatórium a telektől 4-500 m-re található... az új M85-ös gyorsforgalmi út a közelben fog megépülni ( kb. 1.5 km-re )...
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Külterület, Cserszegtomaj,
5 millió Ft
Telekméret: 2 461 m2
Külterületi telek Cserszegtomajon eladó!
A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 01545-os számú, CSERSZEGTOMAJI TELKET. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált CSERSZEGTOMAJI TELEK jellemzői: - az 2461  nm-es külterület reális áron. - Cserszegtomaj  jól megközelíthető helyén, zöldövezetben, új házak környékén fekszik - közmű nélküli, de az utcából bevezethetőek, kivétel a gázt. - kiváló befektetésnek is! Amennyiben 01545-os számú a LIDO HOME KESZTHELY által kínált TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Áron alul

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Külterület, Cserszegtomaj,
6.9 millió Ft
Telekméret: 4 000 m2
PANORÁMÁS külterület CSERSZEGTOMAJ határában ELADÓ
A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 01543-as, CSERSZEGTOMAJI KÜLTERÜLETI TERÜLETÉT A LIDO HOME KESZTHELY által kínált CSERSZEGTOMAJ KÜLTERÜLETI TERÜLET jellemzői: - a 4000 nm-es panorámás terület Cserszegtomaj és Keszthely között terül el - közmű nélküli, de az utcában minden ott van, onnan be lehet vinni - műútról  megklözelíthető - a telek 30%-a beépíthető - kiváló befektetésnek és építkezéshez is! Amennyiben a 01543-as számú a LIDO HOME által kínált KESZTHELYI, GAZDASÁGI, KERESKEDELMI TERÜLET, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Eladó Külterület, Hosszúpályi,
976.5 millió Ft
Telekméret: 175 000 m2
Hosszúpályi 175 000 m2 ipari,kereskedelmi,idegenforgalmi fejlesztési terület 976,5 M Ft (18 euró/m²)
Debrecentől 17 km-re, az épülő M35-ös autópályától, a Debreceni Nemzetközi Repülőtértől, és létavértesi határátkelőtől nem messze, Hosszúpályi határában eladó egy 175 000 m2-es földterület. A Pályi ér két partján elterülő ingatlan beépíthetősége 15 %, megengedett építménymagasság 7,5 m2, alatta 72 C fokos termál víz található. Az áramellátást 22 kV-os elektromos légvezeték biztosítja. Hátrányos helyzetű kistérség fejlesztésére pályázható a terület. (Turisztika, gyógyturizmus, sportturizmus, rekreáció, bentlakásos gondozóház.) Az ingatlanon 30 000 m2 tanya, 20 000 m2 régen quadpályaként működő sportterület található, 40 000 m2 gyep, rét, legelő, és 85 000 m2 szántó. Az árammal (3 * 26A), vízzel (fúrt kútból), szennyvízelvezetéssel (szennyvízakna) ellátott, mozgásérzékelős riasztóval felszerelt tanyán, szélvédett helyen vályogtéglából épült, 180 m2-es istálló áll, amelyben egy 10 m2-es és egy 4 m2-es belső tároló van kialakítva. A tanyarész haszonbérletbe van adva. Bérleti díja 130 000 Ft/hó.   A földterület gazdálkodásra és pályázattal történő területfejlesztésre is kiváló befektetés.   Irányár: 976,5 M Ft, ( 18 euró/ m2).
Zöldövezeti

Eladó Külterület, Balatonlelle,
2.5 millió Ft
Telekméret: 3 150 m2
Külterületi telek Balatonlellén
A Lido Home Ingatlaniroda megvételre kínál Balatonlelle külterületén, a belterületi határtól 200 méterre egy 3150 m2-es külterületi telket.   - A telek a város Lelle-Felsői részén, A Balatontól 5-600 méterre helyezkedik el.   - Tulajdonviszonyai rendezettek, az ingatlan per-, teher-, és igénymentes.   - Kiváló választás, ha hosszútávú befektetést keres.   Amennyiben a Lido Home Balatonlelle által 1773-as számon hirdetett Balatonlellei külterületi telek vagy bármely, a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Eladó Külterület, Debrecen,
1.5 millió Ft
Telekméret: 895 m2
Debrecenben, a Veres Péter kertben 895 m2-es közmű nélküli telek 1,5 M Ft.
Debrecenben a Berzsenyi utca közelében két oldalról bekerített, 895 m2-es közmű nélküli telek eladó. A telek mellett két közművel ellátott telephely van. A telek kiválóan alkalmas lakóházas telephelynek, ahol a jó levegőt, természetközeli életet élvezőknek nem kell elszakadniuk a nagyváros által nyújtott lehetőségektől.   Irányár: 1,5 M Ft.  
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Külterület, Sopron,
5.8 millió Ft
Alapterület: 2 630 m2
Sopronban, aszfaltos út mellett, kert eladó.
Sopronban, ágfalvi kerékpár út közelében kert eladó. - 2630 m2, - két út között található, -17 m utcafront és 14 m, - hétvégi pihenésre, kikapcsolódásra alkalmas.   Amennyiben az eladó soproni kert felkeltette érdeklődését kérem hívjon a megadott telefonszámon!
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Külterület, Ágfalva,
6.4 millió Ft
Alapterület: 5 813 m2
Pihenést nyújtó kert Ágfalván!
Ágfalván eladó egy nagyon jó fekvésű, 5813 négyzetméteres, körbekerített, igazi kikapcsolódást, pihenést nyújtó kert. A gondozott, változatos növényzet a tulajdonos szorgos kezeinek munkáját dicséri. - Jó időben Rusztot és a Fertő tavat is láthatjuk, - három helyről is megközelíthető, - gyümölcsök (alma, körte, szilva), - 53 db örökzöld, 20 db díszbokor, pl. babérmeggy, - 50 kg ehető erdei gomba évente.
Áron alul

Jó közlekedéssel

Eladó Külterület, Keszthely,
13.5 millió Ft
Telekméret: 12 887 m2
Keszthelyen gazdasági, kereskedelmi terület olcsón Eladó!
  A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 01224-es, KESZTHELYI, GAZDASÁGI, KERESKEDELMI TERÜLETÉT. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált KESZTHELYI GAZDASÁGI, KERESKEDELMI TERÜLET jellemzői: - 12 887 nm - közmű nélküli - 2 műút között található - a telek 50%-a beépíthető   Amennyiben a 01224-es számú a LIDO HOME által kínált KESZTHELYI, GAZDASÁGI, KERESKEDELMI TERÜLET, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Külterület, Keszthely,
13 millió Ft
Telekméret: 1 247 m2
Külterületi telek eladó Keszthelyen
Kizárólag nálunk. A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 601220-as számú KÜLTERÜLETI TELKÉT KESZTHELYEN!   A LIDO HOME KESZTHELY által kínált KÜLTERÜLETI TELEK jellemzői: - 1247 nm-es külterületi ingatlan - ipari célra is alkalmas, mivel közel van az úthoz - befektetésnek is kiváló lehetőség, mivel a mellette lévő telkek is eladók - a közművek a közelből bevezethetők  Amennyiben a 601220-as számú a LIDO HOME által kínált KÜLTERÜLETI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»