Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó családi ház
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Családi ház, Budapest, XVIII. kerület,
45 millió Ft
Alapterület: 200 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 4 + 4 szoba
Budapest XVIII. kerületében 200 nm-s családi ház eladó!
Budapest, XVIII. kerületében kínálunk eladásra egy 540 nm-es telken elhelyezkedő, 1 szintes, 200 nm-es alapterülettel rendelkező összkomfortos,  4 + 4 szobával, cirkó fűtéssel, külön fürdővel és wc-vel, nyugati tájolással és udvari kilátással rendelkező felújítandó állapotú családi házat.   Két 100 nm -s hàz talàlható a teleken.   Hàznak, műhelynek is hasznàlható, 380-s àram is van. Az ingatlan tetőtere beépíthető, belmagassága 3m alatti, a fürdő és a WC külön van, tartozik hozzá erkély/terasz. A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.
Eladó Családi ház, Mezőkövesd,
25.4 millió Ft
Alapterület: 132 m2
Építési mód: Gázbeton, YTONG
Állapot:
Szobák: 4 + 1 szoba
Mezőkövesden 132 nm-s családi ház eladó!
Mezőkövesd településen kínálunk eladásra egy 321 nm-es telken elhelyezkedő, 2 szinttel, 132 nm-es alapterülettel rendelkező összkomfortos,  4 + 1 szobával, cirkó fűtéssel, egyben és külön is fürdővel és wc-vel, déli tájolással és udvari kilátással rendelkező jó állapotú családi házat.   Mezőkövesd központjában csendes helyen ( Hadas városrész) a Zsóri fürdőtől 3 km-re, lakó- illetve vendégháznak is alkalmas családi ház.   A közelben kézműves tájházak találhatók.   Dinamikusan fejlődő városrész. Az ingatlan tetőtere beépített, belmagassága 3m alatti, a fürdő és a WC egyben és külön is van, tartozik hozzá erkély/terasz, ami 7 négyzetméteres. A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.  
Eladó Családi ház, Debrecen,
21.5 millió Ft
Alapterület: 49 m2
Építési mód: Tégla
Szobák: 1 szoba
Debrecen Júliatelepen,Ág utca környékén,49 m2-es,1 szoba,fürdőszoba,konyha,spájz,folyosó helyiségekből álló,tégla alapon,tégla falazatú,száraz,palatetős,redőnyös,konvektor fűtésű csalási ház,500 m2-es,téglalap alakú telken,kis nyári konyhával eladó.
Azonnal költözhető

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Családi ház, Ozora,
5.5 millió Ft
Alapterület: 150 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Kertes ház borospincével eladó!
Kecskemét belvárostól 100 Km-re, Tolna megyében, Ozorán, történelmi hangulatú, várkastélyos településen Csipkerózsikaálomban lévő  ház várja, hogy új gazdája felébressze. Három szoba, konyha, fürdő+wc, melléképületek, összesen 150 nm. Villany , vezetékes víz a házban, gázcsonk a telken belül. CSOK-ra alkalmas. A kert díszszcserjékkel, gyümölcsfákkal és gyógynövényekkel tele. A kert végében SAJÁT gyorsfolyású hegyi patak folyik, duzzasztógáttal, mini vizierőműnek kiváló! És...mindez szinte gombokért, vagy üveggyöngyökért!! Komolytalan királyfiak kíméljenek! Ja, és a bónusz! Fél hektár szőlő, felszerelt présházzal, borospincével! Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Eladó Családi ház, Kecskemét,
8 millió Ft
Alapterület: 85 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
FELÚJÍTANDÓ, de nagy lehetőséget rejt!
NAGYON JÓ ÁRON! Kecskemét Hunyadivárosban csendes kis utcában eladó, erős felújítást igénylő házrész önálló udvarrésszel. Felújítást, korszerűsítést követően kellemes otthona lehet.   - száraz, tégla falazat - 85 nm lakótér - önálló barátságos, parkosított udvar - 2 nagy szoba - tágas konyha étkezővel - félkomfortos, a fürdőszoba kialakításra vár - konvektoros fűtés  
Áron alul

Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Családi ház, Ozora,
4.99 millió Ft
Alapterület: 150 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Családi ház eladó
Kecskemét belvárostól 100 Km-re, Tolna megyében, Ozorán, történelmi hangulatú, várkastélyos településen Csipkerózsikaálomban lévő,  ház várja, hogy új gazdája felébressze. Három szoba, konyha, fürdő+wc, melléképületek, összesen 150 nm. Villany , vezetékes víz a házban, gázcsonk a telken belül. CSOK-ra alkalmas. A kert díszszcserjékkel, gyümölcsfákkal és gyógynövényekkel tele. A kert végében SAJÁT gyorsfolyású hegyi patak folyik, duzzasztógáttal, mini vizierőműnek kiváló! És...mindez szinte gombokért, vagy üveggyöngyökért!! Komolytalan királyfiak kíméljenek! Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Családi ház, Kiskunlacháza,
16 millió Ft
Alapterület: 135 m2
Építési mód: Panel
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 + 2 szoba
Kiskunlacházán központban két ház egy telken ELADÓ!!!!!
Kiskunlacházán a központtól a buszmegállótól és az orvostól 100mre található egy 100m2 es és egy 30m2 es családi ház egy telken, összközműves az 1970es években épült 2 + 1/2 szobás étezős-konyhás fürdőszobás kis nappalis a kis ház kialakítható egy külön álló egyszobás lakásnak mely alá van pincézve!!! CSOK, állami támogatott hitel lehívható az ingatlanra!!! Ajánlati ár:-15.900.000,ft Érd: +36303941029
Eladó Családi ház, Szegvár,
30 millió Ft
Alapterület: 490 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 5 + 5 szoba
Szegváron 490 nm-s családi ház eladó!
Szegvár településen kínálunk eladásra egy 1300 nm-es telken elhelyezkedő, 1 szintes, 490 nm-es alapterülettel rendelkező összkomfortos,  5 + 5 szobával, gázkazán fűtéssel, egyben és külön is fürdővel és wc-vel, északkeleti tájolással és vegyes kilátással rendelkező átlagos állapotú családi házat.   Úszómedence az udvaron. Az ingatlan tetőtere nem beépíthető, belmagassága 3m feletti, a fürdő és a WC egyben és külön is van. A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.  
Zöldövezeti

Eladó Családi ház, Békéscsaba,
29.9 millió Ft
Alapterület: 180 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Szobák: 5 szoba
Békéscsabán 180 nm-s családi ház eladó!
Békéscsaba településen kínálunk eladásra egy 2000 nm-es telken elhelyezkedő, 2 szinttel, 180 nm-es alapterülettel rendelkező összkomfortos,  5 szobával, vegyes tüzelés fűtéssel, külön fürdővel és wc-vel, keleti tájolással és vegyes kilátással rendelkező jó állapotú családi házat.   Az ingatlan nagyon jó elhelyezkedésű, és nagyon sok lehetőséget rejt magában. Békéscsabához közeli, mégis csendes utcában taláható Mezőmegyeren. Az összkomfortos ház elrendezése által alkalmas vállakozóknak, illetve gazdálkodáshoz, hisz gazdasági épületekkel, szántőfölddel rendelkezik. ( 4300 nm).   Tágas, világos ebédlő és nappali, kiváló színtere a közösségi életnek, az öt szoba és a két fürdőszoba pedig lehetőséget ad az elvonulásra. A lakóhelyiségek fa-parketta és laminált-padló burkolatúak, a konyhák és étkezők, ill. a fürdőszobák és mellékhelyiségek járólap borításúak.   A pihenés a földszinti teraszon, valamint a parkosított kertben biztositott. 3 garázs, nyárikonyha, kamra csatlakozik a főépülethez.   A ház szigetelt, dupla nyílászárókkal modern gáz és vegyestüzelésű kazánokkal. Békéscsabai lakás beszámítása lehetséges.  Az ingatlan tetőtere nem beépíthető, belmagassága 3m alatti, a fürdő és a WC külön van, tartozik hozzá erkély/terasz, ami 30 négyzetméteres. A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.  
Zöldövezeti

Eladó Családi ház, Tapolca,
31 millió Ft
Alapterület: 140 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 4 + 2 szoba
Tapolcán 140 nm-s családi ház eladó!
Tapolca településen kínálunk eladásra egy 842 nm-es telken elhelyezkedő, 2 szinttel, 140 nm-es alapterülettel rendelkező összkomfortos,  4 + 2 szobával, konvektor fűtéssel, külön fürdővel és wc-vel, déli tájolással és utcára kilátással rendelkező jó állapotú családi házat. Az ingatlan tetőtere beépített, belmagassága 3m alatti, a fürdő és a WC külön van, tartozik hozzá erkély/terasz, ami 8 négyzetméteres. A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»