Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó téglalakás
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Téglalakás, Székesfehérvár,
74.9 millió Ft
Alapterület: 165 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 3 + 1 szoba
Belvárosi lakás és üzlet 165 nm - 70-703 9997
Belvárosi lakás és üzlet 165 nm - 70-703 9997 Székesfehérvár belvárosában eladó egy földszint plusz tetőtér beépítéses társasházi lakás .A ház három tulajdoni egységből áll. Udvarkapcsolatos, tetőtérben padlástérrel.Belvárosi utca, üzlethelyiség és iroda céljára is alkalmas. Tul. lap szerint 165 nm lakás és üzlet.Földszinten nagy nappali ,konyha , fürdő , wc, kazánház található és egy közvetlen utcára nyíló üzlethelyiség ami szobaként is használható. Felújított elektromos és vízrendszerrel. Azonnal birtokba vehető.
Jó közlekedéssel

Eladó Téglalakás, Budapest, VII. kerület,
44.9 millió Ft
Alapterület: 72 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Emelet: Földszint
Szobák: 2 + 1 szoba
A Keleti pályaudvartól 3 percre 3 szobás lakás eladó
Eladó a Garay utcának a Keleti pályaudvar felé eső végén egy földszinti, udvari kilátású, 3 szobás (plusz külön konyhás, előszobás) lakás. Kialakításának és pláne infrastruktúrájának köszönhetően irodának is kiválóan alkalmas. A környéken 2 perc sétán belül nem csak boltok és éttermek, de a metró és számtalan buszjárat is elérhető. Az épület és a lakás is nagyon csendes. A tulajdoni lap szerint 72 négyzetméter, de a konyhából nyílik egy 8 négyzetméteres kamra is, mely a 12 négyzetméteres lichthófból lett leválasztva, vagyis a valós, használható terület 80 négyzetméter. A lakás fényviszonyai átlagosak, egy hagyományos, udvari lakásnak felelnek meg. Kérdés és igény esetén várom megkeresését!
Áron alul

Jó közlekedéssel

Eladó Téglalakás, Budapest, XIX. kerület,
55.2 millió Ft
Alapterület: 72 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Emelet: 3. emelet
Szobák: 3 szoba
XIX.-kerület, Artúr utcában, újépítésű társasházi lakás eladó!
A projekt keretében 18 db lakás kerül értékesítésre. Energetikai besorolásuk BB!!! Zöldhitel + Zöld Csok igényelhető!!! 5%-os áfával (és annak visszaigénylésével) leköthető még bármelyik lakás! Ne várja ki a tavaszt, hiszen nem tudhatjuk mit hoz a jövő az építőiparban. Az itt meghirdetett 16. számú lakás DNy-i fekvésű, belső két szintes, duplakomfortos, nagyteraszos lakás, 72,12 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik és 16,08 m2 terasz tartozik hozzá.   Vasbeton sávalapon 30 cm-es Porotherm falazat nyugszik, 20 cm-es monolit vasfödémmel, 5 cm-es lépésálló szigeteléssel, cserép héjalással, alul és oldalt 10 cm EPS, míg az emeleti zárófödém 30 cm hőszigetelés kőzetgyapot szigeteléssel. A hőleadást padlófűtés látja el, ennek a hőnek az előállítása hőszivattyún keresztül a hűtést falra szerelt Fan coil rendszer látja el, az energia ellátása a tetőn elhelyezett napelemeken keresztül történik. A nyílászárók 7 légkamrás műanyag ablakok, 3 rétegű üvegezéssel, rejtett redőnytokkal szerelve. A lakások nem tartalmaznak konyhabútort. A lakáshoz 1db felszíni fedett gépkocsi beálló megvásárolható ennek az ára 2MFt, melyet a közös kapun keresztül lehet megközelíteni. Szobákban laminált padló vagy igény szerint választható. Hidegburkolatok 5.500 Ft/m2-ig választhatók Melegburkolatok 4.500 Ft/m2-ig választhatók Beltéri ajtók kilinccsel: 55.500 Ft/db-ig választhatók A projekt, környékbeli referenciával rendelkező beruházó által lesz megvalósítva. A beruházó tőkeerős, ezért a fizetési ütemezés rugalmas így, ha el kell adni előbb az Ön ingatlanját, akár az is beleférhet a határidőbe. CSOK, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak. Az építkezés elkezdődött és a tervezett ütemben halad. Átadás legkésőbb 2022. III. negyedév. Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel! Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön! Zöld hitel, Zöld Csok, Otthonfelújítási Támogatás 3+3M, -Ft, Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni! Részletes információért és műszaki leírásért kérem, hívjon bátran akár hétvégén is.  
Áron alul

Jó közlekedéssel

Eladó Téglalakás, Budapest, XIX. kerület,
55.2 millió Ft
Alapterület: 76 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Emelet: 3. emelet
Szobák: 3 szoba
XIX.-kerület, Artúr utcában, újépítésű társasházi lakás eladó!
A projekt keretében 18 db lakás kerül értékesítésre. Energetikai besorolásuk BB!!! Zöldhitel + Zöld Csok igényelhető!!! 5%-os áfával (és annak visszaigénylésével) leköthető még bármelyik lakás! Ne várja ki a tavaszt, hiszen nem tudhatjuk mit hoz a jövő az építőiparban. Az itt meghirdetett 15. számú lakás DNy-i fekvésű, belső két szintes, duplakomfortos, nagyteraszos lakás, 75,8 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik és 11,08 m2 terasz tartozik hozzá.   Vasbeton sávalapon 30 cm-es Porotherm falazat nyugszik, 20 cm-es monolit vasfödémmel, 5 cm-es lépésálló szigeteléssel, cserép héjalással, alul és oldalt 10 cm EPS, míg az emeleti zárófödém 30 cm hőszigetelés kőzetgyapot szigeteléssel. A hőleadást padlófűtés látja el, ennek a hőnek az előállítása hőszivattyún keresztül a hűtést falra szerelt Fan coil rendszer látja el, az energia ellátása a tetőn elhelyezett napelemeken keresztül történik. A nyílászárók 7 légkamrás műanyag ablakok, 3 rétegű üvegezéssel, rejtett redőnytokkal szerelve. A lakások nem tartalmaznak konyhabútort. A lakáshoz 1db felszíni fedett gépkocsi beálló megvásárolható ennek az ára 2MFt, melyet a közös kapun keresztül lehet megközelíteni. Szobákban laminált padló vagy igény szerint választható. Hidegburkolatok 5.500 Ft/m2-ig választhatók Melegburkolatok 4.500 Ft/m2-ig választhatók Beltéri ajtók kilinccsel: 55.500 Ft/db-ig választhatók A projekt, környékbeli referenciával rendelkező beruházó által lesz megvalósítva. A beruházó tőkeerős, ezért a fizetési ütemezés rugalmas így, ha el kell adni előbb az Ön ingatlanját, akár az is beleférhet a határidőbe. CSOK, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak. Az építkezés elkezdődött és a tervezett ütemben halad. Átadás legkésőbb 2022. III. negyedév. Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel! Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön! Zöld hitel, Zöld Csok, Otthonfelújítási Támogatás 3+3M, -Ft, Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni! Részletes információért és műszaki leírásért kérem, hívjon bátran akár hétvégén is.  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Téglalakás, Budapest, VIII. kerület,
51.9 millió Ft
Alapterület: 61 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Emelet: 6. emelet
Szobák: 3 + 1 szoba
VIII. kerület, Baross utcában, teljeskörűen felújított lakás eladó!
A társasház kívülről jó állapotban van, belülről folyamatos felújításon megy keresztül. A tetőt a villanyhálózatot az igényes lakóközösségnek köszönhetően, teljes mértékben lecserélték. Már csak a festés van hátra, hogy teljes pompájában tündököljön a ház. Az ingatlan a 6. emeleten található, természetesen lift van a házban.   A lakás pár éve szerkezetileg és esztétikailg teljes felújításon esett át, így az új tulajdonosnak a felújítással már nem kell foglalkoznia. Két galéria lett kialakítva az ingatlanban, természetesen fekvőhelynek, de akár tárolónak is használható mindkettő. A teljes konyhabútor a villanyvezetékek és a vízhálózat, valamint hőleadók a légkondicionáló és a kazán modern, takarékosabb egységekre lettek cserélve. Az ablakok felújított állapotban vannak, mindenhol dupla üvegezéssel és redőnnyel szereltek.   A felújítás óta albérletben van kiadva az ingatlan, jelenleg is bérlők lakják, akik szívesen maradnának a továbbiakban is. A képeken látható teljes bútorzatot az ár tartalmazza, így befektetésnek kiváló a lakás, hiszen az adásvétel után azonnal pénzt termel az új tulajdonosnak.   Az ingatlan azonnal birtokba vehető!   Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket az ingatlanról készült 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot!  Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!  Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön! Otthonfelújítási Támogatás 3+3M, -Ft, Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!  Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!
Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Téglalakás, Nyíregyháza,
33.99 millió Ft
Alapterület: 72 m2
Építési mód: Tégla
Szobák: 3 szoba
Belvárosban fiatalos, igényes lakás eladó!
Nyíregyháza Belvárosában a Géza utcában 2 emeletes szigetelt, tégla építésű társasházban fiatalos lakás eladó!   A lakás jellemzői: -2. emelet -72/60 nm -cirkófűtés -műanyag és velux nyílászárók árnyékolóval és UV védővel felszerelve -klíma -2 közös tároló -nyugati fekvés -szobákban radiátor, a többi helyiségben padlófűtés -udvari beálló   A konyhabútor és a gépek  1 évvel ezelőtt lettek kicserélve. Igény esetén az ingatlanban található bútorok megegyezés tárgyát képezik.   Ha további kérdése van vagy hasonló ingatlant keres hívjon bizalommal!
Jó közlekedéssel

Eladó Téglalakás, Nyíregyháza,
26.99 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Tégla
Szobák: 3 szoba
Szarvas utcán 3 szobás lakás eladó!
Nyíregyházán a belvárostól pár perc sétára a Szarvas utcán 4 emeletes szigetelt, tégla társasházban lakás eladó!   A lakás jellemzői: -2. emelet -80 nm -3 szoba -műanyag nyílászáróval és redőnyökkel felszerelt ablakok -gázcirkó-fűtés -kelet-nyugat fekvés -közös tároló -2 erkély   Az ingatlanhoz igény esetén vásárolható garázs is mely 15 nm-es és 3.5 millió forintba kerül.   Ha további kérdése van vagy hasonló ingatlant keres hívjon bizalommal!
Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Téglalakás, Nyíregyháza,
28.99 millió Ft
Alapterület: 110 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 4 szoba
Sólyom utcán 4 szobás, belső szintes lakás eladó!
Nyíregyháza belvárosától pár perc sétára a Sólyom utcán 3 emeletes tégla társasházban 4 szobás lakás eladó!   A lakás jellemzői: -8 lakásos társasház -3. emelet -110/96 nm -cirkófűtés -műanya és fa velux nyílászárók szúnyoghálóval felszerelve -közös tároló -észak-déli fekvés -inverteres klíma -parkolási lehetőség az udvaron   Ha további kérdése van vagy hasonló ingatlant keres hívjon bizalommal!
Áron alul

Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Téglalakás, Nyíregyháza,
22.45 millió Ft
Alapterület: 41 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Belvárosban fiatalos, felújított lakás eladó!
Nyíregyháza belvárosában az Új utcában 2004-ben épült 3 emeletes szigetelt, tégla társasházban fiatalos lakás eladó!   A lakás jellemzői: -3. emelet -41/37 nm -cirkófűtés -velux tetőtéri ablakok árnyékolóval -műanyag nyílászárók redőnyökkel felszerelve -kelet-nyugat fekvés -2 közös tároló -erkély -beállási lehetőség az udvaron   Az ingatlan 2018-ban teljes felújításon esett át mely magába foglalja: konyhabútor cseréje, előszoba bútor beszerelése, inverteres klíma felhelyezése, burkolatok cseréje, festés, stb.   Ha további kérdése van vagy hasonló ingatlant keres hívjon bizalommal!
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Téglalakás, Péteri,
56.5 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 3 szoba
KIVÁLÓ AJÁNLAT!! GYÖMRŐ SZOMSZÉDSÁGÁBAN PÉTERIBEN NAGYSZERŰ HELYEN ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZFÉL ELADÓ!
Péteri csendes mellékutcájában eladó egy saroktelken elhelyezkedő 80m2-es új építésű ikerházfél, 300m2-er saját telekkel, felszíni gépkocsi beállóval. Megbízható kivitelezőtől, a környéken számos referencia munkával. Már csak az egyik fele eladó!!!!! A LÁTVÁNYTERV CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!!!! A házban kialakításra kerülnek az alábbi helyiségek: -előterasz: 2,40m2 -előszoba: 4,32m2 -amerikai konyhás nappali: 32,34m2 +terasz: 12m2 -tároló: 1,80m2 -közlekedő: 1,43m2 -fürdőszoba: 6,40m2 -Wc: 1,46m2 -szoba: 12,80m2 -szoba: 9,45m2 -szoba: 9,91m2 A ház fűtéséről kondenzációs kazán gondoskodik, viszont hőszivattyús fűtés is kérhető! Burkolatok 4000Ft/m2 áron választhatók! Várható átadás 2022. májusa. Siessen le ne maradjon, már csak az egyik fele elérhető!!!!! A környék rendezett, lakóközösség kulturált. Buszmegálló, bolt pár perc sétára. Az ikerházfél kedvezményes kulcsrakész vételára : 56,5MFt. ( kondenzációs kazánnal) Hőszivattyús fűtés esetében: 58,5MFt.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»