Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó téglalakás
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Téglalakás, Albertirsa,
28.03 millió Ft
Alapterület: 61 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 3 szoba
Albertirsán UTOLSÓ! lakóparki lakások elérhetők még
Értékesítésre kínálom Albertirsa szívében épülő lakóparkban ezt a földszinten kialkított 60,93 nm.-es  lakást. A lakópark most épül, lakások lefoglalhatók 2021 év második felében  kerül kulcsrakész átadásra.  A belső térben :  2 szoba, nappali, konyha- étkező, gardrób, fürdőszoba , és előtér került kialakításra. Az épület együttes  alapozása mikrocölöp alapozással készül monolit vasbeton talpgerendákkal. A falazat tégla,a födém monolit vasbeton lemez. A falazat külső oldalán 15 cm szigetelt , színre festéssel. Az emeletre két karú monolit vasbeton szerkezetű lépcső vezet. A tetőszerkezet fa elemei lángmentesítő és gombaölővel kezeltek. Barna színű cserép héjazat fogja fedni. Motorizált kapu kerül az utca frontra, valamint kapu telefon minden lakáshoz. Kívül-belül fehér színű műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre. A beltéri ajtók dekorfóliás küszöb nélküliek lesznek. A fűtés és melegvíz ellátás a középső tömb padlásterében kialakított hőközpontból központilag fog történni, gázfűtésről. A lakásokban lapradiátorok lesznek felszerelve . A lakóhelyiségekben laminált parketta, járólap, csempe kerül beépítésre, a kivitelező által felkínált 4 típusból. A fürdőkád falazott és burkolt kivitelű, a falak egységes fehér színre festettek. A teraszok fagyálló burkolatot kapnak, a homlokzat színével harmonizáló színben.  A lakásokra 3 év garancia jár, plusz az építő anyagokra akár 20év  is lehet. A nem megfelelő használatra nem jár garancia. Az épülő lakások ára bruttó 460,000 HUf. /négyzetméter. Aki nem szeretne nagy kertet, viszont vonzza a lakás gondolata,érdemes tájékozódnia tőlem. Kérem keressen bizalommal. A lakópark lakásai igen vonzóak lesznek, mert kiváló az elhelyezkedése.  Minél előbb jelentkezik, annál nagyobb a választás lehetősége!  Már csak néhány elérhető! Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.
Azonnal költözhető

Eladó Téglalakás, Göd,
25 millió Ft
Alapterület: 31 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Göd Duna-part melletti társasházi villalakás eladó!
FELSŐ-GÖDÖN, DUNA-PART KÖZELÉBEN (MÁSODIK TELEK), VILLA-ÉPÜLETBEN EGYSZOBÁS LAKÁS ELADÓ!    Dunaparti lakás? Miért ne? Kiváló ár/érték arány! Nagyszerű lehetőség!  Ahol az élet nyaralás!  Dunához csupán 60 méterre, Felső-Gödön, rendezett környezetben eladó ez az egyszobás, szoba, konyha, előszoba, fürdőszoba helyiségekből álló, praktikus elrendezésű 30,9 négyzetméteres lakás! A lakáshoz tartozik még egy  külön helyrajzi számon nyilvántartott 13,4 négyzetméteres saját pince, és egy 61 m2-es kertrész.   A Társasház mindössze három lakást tartalmaz, ahol jelenleg két fő él, a ház rendezett környezetben található, minimális rezsiköltséggel.  MŰSZAKI TARTALOM: Az épület tégla építésű, rendszeresen karbantartott, tetőfelújítása megtörtént, a lakás is részleges felújításon esett át, melynek során műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, és a szoba laminált padló burkolatot kapott.  KÖZMŰ és EXTRÁK:  Teljes közművesítettség, gáz-konvektor fűtéssel.   ELHELYEZKEDÉS, KÖZLEKEDÉS, PARKOLÁS: Felső-Göd, Budapest Belvárosától 34 km-re, Vác központjától 9 km-re található. Kíváló lokáció, közkedvelt, keresett környék, nagyszerű lehetőség, Duna-part 60 méter.  Parkolási lehetőség az udvaron.  Vasút: A 24 km-re lévő Budapest-Nyugati Pályaudvar 33 perc alatt érhető el. A zónázó járatok fél óránként közlekednek. Autóbusz: A távolsági buszjáratok csúcsidőben szintén félóránként indulnak (300-as busz megállója 600 méterre van), fél óra alatt az Újpest, Városkapu végállomásra érkeznek Gödről. Gépjármű: Az M0-s körgyűrűre, a Megyeri hídhoz 21 perc alatt lehet beérni, de Budapest belvárosa is csupán háromnegyed óra alatt elérhető. FEKVÉS, NÖVÉNYZET, KERT:  Duna-közeli, ősfás környezet.  Kis tárolóval, saját kertrész áll rendelkezésre.  Meggyőződésem, hogy ebben a kategóriában Ön a legjobbra talált! Megtekintésre komoly érdeklődőket várunk, az ingatlan bemutatására rugalmasan állunk rendelkezésre!    
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Vízparti

Eladó Téglalakás, Békéscsaba,
20.9 millió Ft
Alapterület: 69 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Emelet: 2. emelet
Szobák: 3 szoba
Békéscsabán 69 nm-es, erkélyes lakás ELADÓ a Penza ltp. elején
A Lévai Ingatlan és Hiteliroda megvételre kínál Békéscsabán, a Penza lakótelep elején 69 nm-es lakást. A lakásba zárható függőfolyósóról juthatunk be. Részei: 2 nagy + 1 kisebb szoba, konyha, kamra, WC, fürdőszoba. További jellemzők:  - tégla építésű, - 2. emeleten található, - erkélyes, - fűtése kovnektoros - közös költsége 7 700 Ft/hó, ez az összeg a szemétszállítás díját is magába foglalja - a két nagyobbik szoba az Élővíz csatornára néz - a fürdőszoba előtti folyosón hatalmas beépített szekrény kapott helyet  - akár bútorokkal együtt is megvásárolható Kisebb felújítást követően kellemes otthona lehet időseknek, gyermekes családoknak, de befektetési lehetőségnek is kiváló. Részletekért hívjon bizalommal. Vevőinknek díjmentes hitelügyintézést biztosítunk.
Eladó Téglalakás, Tatabánya,
29.85 millió Ft
Alapterület: 48 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Emelet: Földszint
Szobák: 2 szoba
Tatabánya Óvárosban új lakások leköthetők
A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában új építésű, kulcsrakész lakások leköthetők! Tatabánya egyik kedvelt részén, Óvárosban kerül megépítésre egy 4 szintes, 58 lakásos, liftes társasház, melyben 2-4 szobás lakások lesznek kialakítva 41-67 nm-ig. Az ingatlan korszerű, minőségi anyagokból épül, megbízható kivitelezőtől. Az építmény és annak részei úgy kerülnek kivitelezésre, hogy a rendeltetésszerű és biztonságos használathoz szükséges energiafelhasználás a lehető legkisebb mértékű. Az épület tervezésekor a leendő lakók teljes körű kényelmét, nyugalmát helyezték előtérbe, ezért a ház központi részén helyezkedik el a lift és a lépcsőház. Minden földszinti lakáshoz teraszok, az emeletiekhez pedig erkélyek tartoznak. Az épületben kialakításra kerül 21 db különböző méretű garázs, valamint 34 db tároló, melyek külön megvásárolhatóak. A társasház fűtését távfűtés biztosítja, a lakásokban egyedi fogyasztásmérés kerül kiépítésre. Az épület körül kialakításra kerülnek felszíni parkolóhelyek is, melyek ugyancsak megvásárolhatóak. Várható átadás: 2023 I. negyedév. A földszinten 1 db egy szoba+nappalis, amerikai konyhás lakás kerül kialakításra, mely 47,8 nm alapterületű, 7 nm-es terasszal. Haszálja ki az állami támogatás adta lehetőségeket és költözzön új lakásba!  Amennyiben további információkkal szolgálhatunk Önnek, hívjon bizalommal!
Eladó Téglalakás, Tatabánya,
25.85 millió Ft
Alapterület: 45 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Emelet: 1. emelet
Szobák: 2 szoba
Tatabánya Óvárosban új lakások leköthetők
A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában új építésű, kulcsrakész lakások leköthetők! Tatabánya egyik kedvelt részén, Óvárosban kerül megépítésre egy 4 szintes, 58 lakásos, liftes társasház, melyben 2-4 szobás lakások lesznek kialakítva 41-67 nm-ig. Az ingatlan korszerű, minőségi anyagokból épül, megbízható kivitelezőtől. Az építmény és annak részei úgy kerülnek kivitelezésre, hogy a rendeltetésszerű és biztonságos használathoz szükséges energiafelhasználás a lehető legkisebb mértékű. Az épület tervezésekor a leendő lakók teljes körű kényelmét, nyugalmát helyezték előtérbe, ezért a ház központi részén helyezkedik el a lift és a lépcsőház. Minden földszinti lakáshoz teraszok, az emeletiekhez pedig erkélyek tartoznak. Az épületben kialakításra kerül 21 db különböző méretű garázs, valamint 34 db tároló, melyek külön megvásárolhatóak. A társasház fűtését távfűtés biztosítja, a lakásokban egyedi fogyasztásmérés kerül kiépítésre. Az épület körül kialakításra kerülnek felszíni parkolóhelyek is, melyek ugyancsak megvásárolhatóak. Várható átadás: 2023 I. negyedév. Az 1. emeleten 11db egy szoba+nappalis, amerikai konyhás lakás kerül kialakításra, mely 44,8 nm alapterületű, 4  és 4,3 nm-es erkéllyel. Haszálja ki az állami támogatás adta lehetőségeket és költözzön új lakásba!  Amennyiben további információkkal szolgálhatunk Önnek, hívjon bizalommal!
Eladó Téglalakás, Tatabánya,
30.85 millió Ft
Alapterület: 53 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Emelet: 1. emelet
Szobák: 3 szoba
Tatabánya Óvárosban új lakások leköthetők
A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában új építésű, kulcsrakész lakások leköthetők! Tatabánya egyik kedvelt részén, Óvárosban kerül megépítésre egy 4 szintes, 58 lakásos, liftes társasház, melyben 2-3 szobás lakások lesznek kialakítva 41-67 nm-ig. Az ingatlan korszerű, minőségi anyagokból épül, megbízható kivitelezőtől. Az építmény és annak részei úgy kerülnek kivitelezésre, hogy a rendeltetésszerű és biztonságos használathoz szükséges energiafelhasználás a lehető legkisebb mértékű. Az épület tervezésekor a leendő lakók teljes körű kényelmét, nyugalmát helyezték előtérbe, ezért a ház központi részén helyezkedik el a lift és a lépcsőház. Minden földszinti lakáshoz teraszok, az emeletiekhez pedig erkélyek tartoznak. Az épületben kialakításra kerül 21 db különböző méretű garázs, valamint 34 db tároló, melyek külön megvásárolhatóak. A társasház fűtését távfűtés biztosítja, a lakásokban egyedi fogyasztásmérés kerül kiépítésre. Az épület körül kialakításra kerülnek felszíni parkolóhelyek is, melyek ugyancsak megvásárolhatóak. Várható átadás: 2023 I. negyedév. Az 1. emeleten 1 db 53,2 nm alapterületű, 2 szoba+nappalis, amerikai konyhás lakás kerül kialakításra, 4,3 nm-es erkéllyel. Haszálja ki az állami támogatás adta lehetőségeket és költözzön új lakásba!  Amennyiben további információkkal szolgálhatunk Önnek, hívjon bizalommal!
Eladó Téglalakás, Tatabánya,
25.95 millió Ft
Alapterület: 41 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Emelet: Földszint
Szobák: 2 szoba
Tatabánya Óvárosban új lakások leköthetők
A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában új építésű, kulcsrakész lakások leköthetők! Tatabánya egyik kedvelt részén, Óvárosban kerül megépítésre egy 4 szintes, 58 lakásos, liftes társasház, melyben 2-4 szobás lakások lesznek kialakítva 41-67 nm-ig. Az ingatlan korszerű, minőségi anyagokból épül, megbízható kivitelezőtől. Az építmény és annak részei úgy kerülnek kivitelezésre, hogy a rendeltetésszerű és biztonságos használathoz szükséges energiafelhasználás a lehető legkisebb mértékű. Az épület tervezésekor a leendő lakók teljes körű kényelmét, nyugalmát helyezték előtérbe, ezért a ház központi részén helyezkedik el a lift és a lépcsőház. Minden földszinti lakáshoz teraszok, az emeletiekhez pedig erkélyek tartoznak. Az épületben kialakításra kerül 21 db különböző méretű garázs, valamint 34 db tároló, melyek külön megvásárolhatóak. A társasház fűtését távfűtés biztosítja, a lakásokban egyedi fogyasztásmérés kerül kiépítésre. Az épület körül kialakításra kerülnek felszíni parkolóhelyek is, melyek ugyancsak megvásárolhatóak. Várható átadás: 2023 I. negyedév. A földszinten 7 db egy szoba+nappalis, amerikai konyhás lakás kerül kialakításra, mely 41,5 nm alapterületű, 7 nm-es terasszal. Haszálja ki az állami támogatás adta lehetőségeket és költözzön új lakásba! Amennyiben további információkkal szolgálhatunk Önnek, hívjon bizalommal!
Erkélyes/teraszos

Társasházi nyaraló

Vasút és a Balaton között

Zöldövezeti

Eladó Téglalakás, Balatonlelle,
45.9 millió Ft
Alapterület: 68 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Emelet: 1. emelet
Szobák: 3 szoba
A nagy érdeklődésre való tekintettel, megkezdtük a II. ütem értékesítését.  A Balatontól mindössze 100 méterre!  A CITY CARTEL INGATLANIRODA eladásra kínál Balatonlelle kedvelt részén, a strandtól mindössze 100 méteres távolságra megvalósuló, 19 lakásos társasházi ingatlanokat. A lakások amerikai konyhás nappali és hálószoba elrendezésűek, valamint terasz, illetve erkélykapcsolattal kerül kivitelezésre. Okostelefonról távolról is vezérelhető használati meleg víz előállító rendszer, továbbá hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer jellemzi. A lakások alapfelszereltségébe tartozik többek között a kívül-belül fa hatású, 3 rétegű, nagy felületű műanyag nyílászárók, magas minőségű szaniterek és lámpatestek. Fizetési konstrukció: 10% foglaló, fennmaradó vételár a használatbavételi engedélyt követően. A felszíni parkolókat nem tartalmazza a lakás vételára, azok ára 2.500.000 Ft/parkoló. Várható átadás: 2022. I. negyedév.    További részletes információért forduljon hozzám bizalommal, a hét bármely napján!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!   Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.  Az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatónkat:   https://www.citycartel.hu/adatkezeles/
Eladó Téglalakás, Albertirsa,
3 millió Ft
Telekméret: 809 m2
eladó zárt kert
Értékesítésre kínálom Albertirsa zártkerti övezetében, de sűrűn lakott kőrnyezetben ezt a 809 nn-es zárterti besorolású telket.  Az utcában áram, illetve optikai kábel  bekötésekre van lehetőség. Aki építkezni szeretne, vagy csak egyszerű gazdálkodásra szeretne vásárolni, mindkettőre itt a kiváló lehetőség.  Iskola 15 perc sétával elérhető.  Kérem hívjon bizalommal , tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.
Eladó Téglalakás, Budapest, XVI. kerület,
33.9 millió Ft
Alapterület: 51 m2
Építési mód: Csúsztatott zsalus vasbeton
Állapot:
Megvételre kínálunk a XVI. kerületben, Ómátyásföld szívében, akár azonnali költözéssel egy 51 nm2-es, IV. emeleti 1+2 félszobás, (jelenleg mobilfallal kis nappali + 3 félszoba van kialakítva) franciaerkélyes, csúszó zsalus, társasházi lakást. A lakás az impozáns villanegyed és a sportolási, valamint kulturális lehetőségeket is kínáló Erzsébet liget mellett található, ős fás, nyugodt környezetben. A lakáson redőnnyel ellátott műanyag nyílászárók találhatók. Fűtése, melegvízellátása cirkó, saját kéménnyel. A lakás 3 oldalról közrefogott, télen alacsony rezsivel fenntartható. A lakáshoz 12 nm2-es saját és közös tároló is tartozik. A ház pénzügyileg rendezett, megtakarítással is rendelkezik. A parkolást az épület udvarán található, zárható parkoló biztosítja. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, óvoda, bölcsőde, általános iskola, színház, edzőterem, gimnázium, orvosi rendelő, gyógyszertár, a BGF Külkereskedelmi Kara, illetve a Lidl pár perc sétára található. Buszok: 45,46-os, 176E, 276E HÉV: 8-9-es vonal Őrs vezértere illetve Gödöllő/Csömör felé Irányár: 33,9 M Ft
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»