Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó kert, gyümölcsös
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Kert, gyümölcsös, Nyíregyháza,
10 millió Ft
Alapterület: 42 000 m2
4,2 ha gyümölcsös eladó Oroson!
Oros - Nyírpazony határában eladó 3,6 ha termő gyümölcsös + 0,6 ha termő meggyes. A nagyobbik terület almával telepítve: idared, jonatán, jonagold, stb... Jól megközelíthető helyen, körbekerített területen várja a gazdálkodni vágyókat!   Hívjon bizalommal!   A vevők részére díjmentesek a szolgáltatásaink!  
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Siófok,
5.99 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 + 1 szoba
Siófok kertvárosi részén szőlő, gyümölcsös eladó lakható házzal!!!
Kizárólag irodánk kínálatából eladó ez a 4324 sz Siófok kertvárosi részén található gazdasági épület és udvar megnevezésű ingatlan!     Az ELADÓ szőlő-gyümölcsös jellemzői: -a zártkerti telek Siófok kertvárosában található -1240 m2 a telek, mely keskeny és hosszú -a telken található egy 40m2-es kétszintes ház pincével -az emeletre külső lépcsőn keresztül tudunk felmenni -az alsó szinten egy szoba, fürdőszoba és konyha van -innen nyílik a közel 15m2-es pince -a házban kályha adja a meleget -a ház alsó szintje 1990-ben lett felújítva -viz, villany, emésztő -a telken gyümölcsfák, 4 sor szőlő, kis kert található. -a ház autóval és gyalog is könnyen megközelíthető -osztatlan közös a telek a szomszéddal Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a SZŐLŐ, GYÜMÖLCSÖS SIÓFOKON, hívjon elérhetőségemen!   LIDOHOME A BALATONI INGATLANOK SPECIALISTÁJA
Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Siófok,
5.9 millió Ft
Alapterület: 33 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Siófok szőlőhegyen kert és gyümölcsös eladó!
A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínál 4319 sorszámon, SIÓFOKI ZÁRTKERTI TERÜLETET   A Lido Home Siófok által kínált zártkert jellemzői az alábbiak:   - Kiliti Szőlőhegyen kedvező fekvéssel rendelkezik - kert és gazdasági épület és szőlő megnevezéssel bíró terület - 33 m2-es házikó, hangulatos 14 m2-es fedett terasszal és borospince található a telken - A terület nagysága 1092 m2  - Víz, villany közművel ellátott az ingatlan - A kertben gyümölcsfák virulnak (szilva, sárgabarack, ringló, cseresznye, meggy, dió), gazdag terméssel megajándékozva a telek gazdáját   - Ideális hétvégi házat keresőknek, akik szeretnének kertészkedni, gyümölcsfákat nevelni, gazdálkodni, csendes, madárcsicsergős birtokon!   Amennyiben a 4319 sorszámú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI ZÁRTKERTI TERÜLET, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!
Eladó Kert, gyümölcsös, Kaposhomok,
3.8 millió Ft
Alapterület: 56 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Ideális pihenésre, magányra, gazdálkodásra, zöldség, gyümölcs termesztésre, ott lakást és megélhetést is biztosít.
Csendes helyen 2869 m2 nagyságú telken saját gyűrűs kúttal rendelkező alápincézett 57 m2 alapterületű lakóházzal rendelkező ingatlan eladó.  A területhez tartozik sok szőlő, gyümölcsfás telepítés. Ideális hely a csendet békét, magányt kedvelő személyek számára, akik szeretik a természetet és természetes körülmények között, szerényen és nyugodtan kívánnak élni. Előnyös azok számára, akik saját munkájuknak gyümölcsében jobban bíznak, mint a boltban megvásárolhatóban. A felesleget értékesíteni szeretnék. Jelenleg, szőlő és külön gyümölcsfás terület is van. Igény szerint a szomszédos területek is megvásárolhatóak, amellyel a gazdaság bővíthető. Saját gyűrűskútból, amelynek mélysége 14 m, mind a háztartás, mind a gazdaság és növénytermesztés víz-, öntözés igénye megoldható. Két bejárattal és két külön egyenként kb. 20 m2 1,80 cm belmagasságú pince van az épület alatt. A lakóépület és pince falazata tégla. Tető fedése hullámpala. Az épület 1970-es években épült. Várja új gondos és szerető gazdáját.
Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Kőröshegy,
17.49 millió Ft
Telekméret: 1 620 m2
KŐRÖSHEGYEN ELADÓ csodás körpanorámás TELEK tervrajzzal, építési engedéllyel
A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 04205 számú KŐRÖSHEGYI TELKET, amely elhelyezkedését tekintve különleges körpanorámával rendelkezik.   A LIDO HOME SIÓFOK által kínált kínált TELEK jellemzői: -nagyszerű alkalom nyaraló építésére, mert már rendelkezik tervrajzzal és építési engedéllyel -telken belül a vezetékes víz és villanyáram -könnyen megközelíthető, a Balatonpart is mindössze öt perces autóúttal elérhető, ahogy bevásárlási és étkezési lehetőség -a Balaton mellett panoráma nyílik a Kőröshegyi völgy-hídra, továbbá egy gyönyörű levendula ültetvényre -befektetésnek is kiváló lehetőség    Ne gondolkozzon sokáig,hívjon még ma! Amennyiben a 04205 számú LIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI TELEK, vagy bármely a kínálatubnkban található ÉPÍTÉSI TELEK, CSALÁDI HÁZ, NYARALÓ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon! Várom jelentkezését! Vásárolna,de nincs rá keret?Kollégám díjmentes,bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME-A balatoni ingatlanok specialistája!
Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Kőröshegy,
5.9 millió Ft
Telekméret: 1 118 m2
ELADÓ KŐRÖSHEGYI KERT, GYÜMÖLCSÖS különleges panorámával
A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 04204 számú KŐRÖSHEGYI KERTET, GYÜMÖLCSÖST, amely a hegy tetején Balatonföldvár központjából pár perc autóútra található.   A LIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI KERT, GYÜMÖLCSÖS jellemzői: -Az 1118 nm-es telek könnyen megközelíthető. -A telekről panoráma nyílik a Balatonra, a Kőröshegyi völgy-hídra, és egy gyönyörű levendula-ültetvényre. -A telek mellett elvezetett vezetékesvíz és villanyáram található -Rendszeresen karbantartott, gyümölcsfákkal, bokrokkal, a telek nagy részén csak lekaszált, tiszta terület hívogat. -Befektetésnek is kiváló.   Ne késlekedjen, hívjon még ma! Amennyiben a 04204-es számú LIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI KERT, GYÜMÖLCSÖS, vagy bármely a kínálatunkban található ÉPÍTÉSI TELEK, NYARALÓ, CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Várom jelentkezését! Vásárolna,de nincs rá keret? Kollégám díjmentes,bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME-A balatoni ingatlanok specialistája.
Eladó Kert, gyümölcsös, Nyíregyháza,
6.9 millió Ft
Telekméret: 9 600 m2
9600 m2 gyümölcsös Császárszálláson eldó
HELY: Nyíregyháza-Császárszállás MÉRET: GYÜMÖLCSÖS: 9600 m2 KÖZMŰVEK: ipari áram, fúrt kút, vezetékes víz, csepegtető öntözőrendszer A TERÜLET FELÉPITÉSE: 400 DB termő meggyfa, a terület körbe van kerítve, bejáratot vevőkörrel rendelkezik EGYÉB: kifüggesztés köteles, de őstermelők számára azonnal átvehető. Biztos bevételi forrás. Belvárosi lakás, minimum 60 m2-es, tégla-cirkó, 4. emeletig 20 millióig beszámolható Vevőink felé minden szolgáltatásunk ingyenes! email: redlinyiregyhaza@gmail.com web: redlineingatlan.hu
Áron alul

Eladó Kert, gyümölcsös, Ráckeve,
4 millió Ft
Telekméret: 2 000 m2
TERMŐ GYÜMÖLCSÖS RÁCKEVÉN
A Ráckeve Duna, Hév, TESCO, buszmegálló közeli kiváló adottságú 3700 nm-s (40 m széles) LKE-3T övezeti besorolású 3700 nm-s építési telken, 40 nm-s gyümölcstároló és termő gyümölcsfák vannak. Villany és víz bekötve, csatorna és gáz az utcában. Rendkívül kedvező áron kínáljuk építési vállalkozóknak, mezőgazdasági kistermelőknek vagy akár családi birtoknak is.
Eladó Kert, gyümölcsös, Debrecen,
3.6 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Fa
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Debrecen, Bayk András-kert, 739 m2 kert 20 m2-es faházzal: 3,6 M Ft
Eladó Debrecenben, a Bayk András-kertben egy 739 m2-es művelési ág alól kivont telek, rajta egy 20 m2-es faházzal, és 10 m2 tárolóval. A faházban egy szoba, előszoba, kamra, és nagy fedett terasz található. A telken gázcsonk, egy ásott kút, fúrt kút 3 csappal, és áram van. Az ingatlan a 41-es számú helyi busszal közelíthető meg. Kiváló befektetés nyugalomra, jó levegőre, saját termesztésű élelmiszerekre vágyóknak.   Irányár: 3,6 M Ft.
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Balatonendréd,
5.9 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Balatonendrédi szőlő, gyümölcsös
Balatonendrédi szőlőt és gyümölcsöst kínál eladásra 3899-es számon a LIDO HOME ingatlaniroda. A fél hektáros, zártkerti jellegű ingatlanon kb. 300 tőke csemege- és borszőlő és gyümölcsfák (alma, cseresznye, meggy, körte, dió, mandula…) találhatók, valamint a telek végén egy lakható konténer-ház 3 ággyal, kályhával. A területre egy 48 m2 alapterületű épület építhető. A jelenlegi tulajdonos évente mintegy 6-8 mázsa szőlőt, 2-4 mázsa almát szüretel. Villany a telek aljánál, víz nincs, de fúrt kúttal megoldható. Megállapodás esetén a jelenlegi tulajdonos a terület további művelésében is segíthet. (Ezen az ingatlanon túl csaknem 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a  Balaton Déli partján Kenesétől Keszthelyig. Amennyiben a 3899-es számú balatonendrédi zártkerti nyaraló, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan hol,  mit is keres?). Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel választja ki az Önnek legmegfelelőbb hitelt!
1
2
3
4
5
6
»