Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó kert, gyümölcsös
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Kert, gyümölcsös, Felsőörs,
7.2 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Veszprém Megye, Felsőörs, eladó összközműves telek.
Felsőörs központjához közel eladó egy 1468 nm.-es panorámás telek. Az ingatlanon présház, pince található. A földterület részben szőlő, részben gyümölcsös, mely eléggé elhanyagolt. A présházban víz, villany bevezetve, gáz, csatorna a telken. Panoráma a környező lankákra, Balatonra Rendkívül jó ár/ érték arány/
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Nyíregyháza,
6.5 millió Ft
Telekméret: 5 280 m2
Nagy gyümölcsös 5280 nm-es, építési engedéllyel eladó
Nyíregyházától 5 km-re / Tiszavasvári út  vonzás körzetében/ aszfaltozott út mellett 5280 nm-es körbekerített vegyes gyümölcsös eladó. Az ingatlan építési engedéllyel rendelkezik.  A villany, és a vezetékes gáz a kis házba be van vezetve,  a víz, és a szennyvízcsatorna a bejárat előtt.  A fúrt kút 15 éve lett létesítve. Csendes, nyugodt környék, új családi házak környezetében. Buszmegálló kb 500 m.
Eladó Kert, gyümölcsös, Nyíregyháza,
10 millió Ft
Alapterület: 42 000 m2
4,2 ha gyümölcsös eladó Oroson!
Oros - Nyírpazony határában eladó 3,6 ha termő gyümölcsös + 0,6 ha termő meggyes. A nagyobbik terület almával telepítve: idared, jonatán, jonagold, stb... Jól megközelíthető helyen, körbekerített területen várja a gazdálkodni vágyókat!   Hívjon bizalommal!   A vevők részére díjmentesek a szolgáltatásaink!  
Eladó Kert, gyümölcsös, Kaposhomok,
3.8 millió Ft
Alapterület: 56 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Ideális pihenésre, magányra, gazdálkodásra, zöldség, gyümölcs termesztésre, ott lakást és megélhetést is biztosít.
Csendes helyen 2869 m2 nagyságú telken saját gyűrűs kúttal rendelkező alápincézett 57 m2 alapterületű lakóházzal rendelkező ingatlan eladó.  A területhez tartozik sok szőlő, gyümölcsfás telepítés. Ideális hely a csendet békét, magányt kedvelő személyek számára, akik szeretik a természetet és természetes körülmények között, szerényen és nyugodtan kívánnak élni. Előnyös azok számára, akik saját munkájuknak gyümölcsében jobban bíznak, mint a boltban megvásárolhatóban. A felesleget értékesíteni szeretnék. Jelenleg, szőlő és külön gyümölcsfás terület is van. Igény szerint a szomszédos területek is megvásárolhatóak, amellyel a gazdaság bővíthető. Saját gyűrűskútból, amelynek mélysége 14 m, mind a háztartás, mind a gazdaság és növénytermesztés víz-, öntözés igénye megoldható. Két bejárattal és két külön egyenként kb. 20 m2 1,80 cm belmagasságú pince van az épület alatt. A lakóépület és pince falazata tégla. Tető fedése hullámpala. Az épület 1970-es években épült. Várja új gondos és szerető gazdáját.
Eladó Kert, gyümölcsös, Sóly,
6 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Veszprém megye, Sóly, eladó pihenő házas telek.
Veszprém  melletti Sóly szőlőhegyen eladó egy 60nm.-es, két szobás épület! Az ingatlan 2400nm.-es gondozott telken fekszik, melyen kordonos szőlő és gyümölcsfák találhatók! Az épület alsó szintjén feldolgozó és hozzá tartozó pince található. A ház szinteltolásos, a teraszról 180 fokos panoráma tárul elénk  a környék lankáira, szőlőire. Az ingatlan fűtése kandallóval, illetve kályhával történik, villany van. Kis ráfordítással összkomfortossá tehető, ahogy a környékbeli állandó lakosok tették! Veszprémhez való közelsége, idilli elhelyezkedése, békéje, teszi vonzóvá ezt az ingatlant!
Eladó Kert, gyümölcsös, Nyíregyháza,
6.9 millió Ft
Telekméret: 9 600 m2
9600 m2 gyümölcsös Császárszálláson eldó
HELY: Nyíregyháza-Császárszállás MÉRET: GYÜMÖLCSÖS: 9600 m2 KÖZMŰVEK: ipari áram, fúrt kút, vezetékes víz, csepegtető öntözőrendszer A TERÜLET FELÉPITÉSE: 400 DB termő meggyfa, a terület körbe van kerítve, bejáratot vevőkörrel rendelkezik EGYÉB: kifüggesztés köteles, de őstermelők számára azonnal átvehető. Biztos bevételi forrás. Belvárosi lakás, minimum 60 m2-es, tégla-cirkó, 4. emeletig 20 millióig beszámolható Vevőink felé minden szolgáltatásunk ingyenes!  
Eladó Kert, gyümölcsös, Balatonalmádi,
4 millió Ft
Telekméret: 1 500 m2
Veszprém megye, Balatonalmádi, Vöröshegyen zártkerti gyümölcsös eladó!
Balatonalmádiban, a Vöröshegyen, 1500nm zártkerti panorámás gyümölcsös eladó. Az ingatlan 3%-ig beépíthető, max. 100 nm épülettel. A telekhez saját út lett kialakítva. Panoráma a fűzföi öbölre. A gyümölcsfák 10éves telepítésűek. A telken villany van.
Eladó Kert, gyümölcsös, Balatonboglár,
4 millió Ft
Telekméret: 5 384 m2
Balatonboglár külterületi részén (Kentaur üdülőfalu mögött) kínálunk megvételre egy a tulajdoni lapon - gyümölcsös - megnevezésű ingatlant. A helyi rendelet szerint az ingatlan különleges területű turisztikai (KTu) övezetbe tartozik. Többek között az alábbi szabályok vonatkoznak rá: A turisztikai övezetben maximum beépíthetősége 8 legfeljebb 10%-os, a megengedhető legnagyobb építménymagasság 7,5 m lehet. Az épületeket szabadon-álló beépítési móddal kell elhelyezni . A telek területének legalább 50 %-át növényzettel fedetten kell kialakítani. Az M7-es út autópálya 250 méteres védőtávolságán belül épület nem helyezhető el. A területet legalább részleges kőzművesítettséggel kell ellátni. A területen az alábbi funkciójú épületek helyezhetők el: a) a legeltetést biztosító állatállomány szállásául, a lovas turizmus bázisául szol-gáló hagyományos istállóépület; b) egyéb turisztikai és sportépítmény; c) kereskedelmi szállásférő-helyek; d) vendéglátó, szolgáltató-; e) igazgatási-; f) kereskedelmi építmény; g) a tulajdonos, használó és a személyzet részére lakások; h) esőbeállók 4,5 m-es épületmagassággal; i) tűzrakóhely. Az ingatlan csendes nyugodt környezetben helyezkedik el, az autópálya lehajtójától 1 km, a Balatontól 3 km-re található. A további részletekért kérem, keresse irodánkat.
Eladó Kert, gyümölcsös, Paloznak,
8.3 millió Ft
Alapterület: 1 500 m2
Eladásra kínáljuk a Balaton mellett Palóznakon, nyugodt, csendes környezetbe ezt az 1500 nm-es zártkertet. A kert teljes egészében  kordonos szőlővel telepített, mely főként olaszrizling. A telken található még számos termő gyümölcsfa: barack, körte, dió. A szőlő jelenleg is gyönyörűen ápolt, gondozott. A kertben a telek sarkánál van vezetékes víz, valamint  ásott kút is található.
Eladó Kert, gyümölcsös, Nagykálló,
2 millió Ft
Telekméret: 1 900 m2
1918 m2-es belterületi telek Nagykállóban
Nagykállóban, a Kossuth Lajos utca szomszédságában eladó egy 1918 m2-es belterületi telek. 19m*100m. A területen jelenleg gyümölcsfák és szőlő található, valamint egy új garázs is van rajta és körbe van kerítve. Víz, valamint a villany telken belül, míg a gáz és a csatorna 100 m-en belül található. Szintén eladó a szomszédos telek is amely 1700 m2.   Vevőink felé minden szolgáltatásunk ingyenes.
1
2
3
4
»