Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó vendéglátóipari egység
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Vendéglátóipari egység, Szolnok,
10.9 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Szolnokon vendéglátó egység eladó
Szolnokon található, régen Vendéglátó egységként működő 60 m2-es könnyűszerkezetes épület, 600 m2-es területtel eladó.   Irányár: 10,9M Érd: 70 411 9927
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Vendéglátóipari egység, Ságvár,
37.5 millió Ft
Alapterület: 267 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 7 szoba
Ságváron Vendéglátóipari egység / Üzlet / Iroda eladó
Jó helyre vitorlázott!!!   Ságváron 1994-es építésű, vendéglátóipari egység / üzlet / irodarész kialakítására tökéletesen alkalmas épület eladó.  Több generációs ház 2 külön lakrésszel, mely további számos lehetőséget rejt magába. Az épület hátsó részében raktárhelység és előkészítő kialakítható. Az udvar 5 szgk. parkolására alkalmas és további hellyel tervezhető. Járművel Siófok M7-es autópálya lehajtójától az ingatlan 10 percre elérhető. 5 perc sétával megközelíthető: élelmiszerbolt, óvoda, posta, orvosi rendelő, buszmegálló   Ajánlom befektetőknek is, mert az ingatlan hasznosításával (kiadásával) magas hozamot biztosít új Tulajdonosának. Remélem, felkeltettem érdeklődését! Felmerülő kérdések esetén, hívjon bizalommal! Kedvező-, fix- és alacsony kamatozású forint alapú hitellel hozzásegítjük ingatlanja megvásárlásához. További információk a www.vitorlasingatlan.hu oldalunkon.   Mielőbbi találkozásunk reményében, szép napot kívánunk Önnek! VITORLÁS Hitel- és Ingatlancentrum Csapata
Eladó Vendéglátóipari egység, Siófok,
58 millió Ft
Alapterület: 372 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
A SióHáz Ingatlaniroda eladásra kínálja a több évtizedes múltal rendelkező Kiliti Csárdát.Az Ingatlan méreténél fogva,több száz fős rendezvény lebonyo lítására is alkalmas.   Az ingatlan területi elosztása:   Nagy terem : 110 m2 Kis terem:  60 m2 Konyha: 50 m2 Előkészítők: 40/20 m2 Raktár: 30 m2 Boros pince: 20 m2 Mosdók,wc : 20/10 m2 Öltöző + 2 zuhanyzó, wc  12 m2 Telek. 1740 m2 Beépíthetőség 30 % Engedélyetett magasság 5 m A vételárba értékegyeztetéssel családi ház vagy nyaraló beszámítható.   Hívjon, ha felkeltette érdeklődését az ajánlatom!      HÉTVÉGÉN IS ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!     Díjmentes hiteltanácsadás és ügyintézés!   Kedvezményes ügyvédi költség!                       SióHáz Ingatlan  
Eladó Vendéglátóipari egység, Kecskemét,
230 millió Ft
Alapterület: 93 019 m2
Építési mód: Fa
Állapot: Kiváló
Ez nem csak egy ingatlan, ez egy kiváló vállalkozás...
Kecskemét zöldövezeti részén festői környezetben, egy erdő közepén, közel 10 Ha területen álló, 15 éve üzemelő pihenőpark eladó! A pihenőpark szívében egy 4000 nm nagyságú, jelenleg is bőséges halállománnyal megáldott halastó kapott helyet.  A park csapatépítő tréningek, partnertalálkozók, baráti-, vagy családi összejövetelek megvalósítására tökéletesen alkalmas! Számos sportolási lehetőség és megannyi élmény várja az idelátogató párokat, családokat, baráti társaságokat. Amennyiben egy jól működő vállalkozást szívesen átvenne, ez egy tökéletes lehetőség! Hívjon bizalommal, szívesen megmutatom, milyen lehetőségek rejlenek benne! További kínálatunkért látogasson el a FOCUS INGATLAN weboldalára! FOCUS INGATLAN  – VELED A KÖZÉPPONTBAN! 
Eladó Vendéglátóipari egység, Kecskemét,
37.9 millió Ft
Alapterület: 36 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Vendéglátósok, befektetők! Belvárosi kávézó eladó!
Kecskemét belvárosában évek óta jól működő, meglévő ügyfélkörrel rendelkező kávézó teljes bútorzattal, családi okok miatt eladó! Az üzlet 36 m2 nagyságú, de egy közel ugyanekkora terasz tartozik hozzá. Kiváló választás lehet, amennyiben üzletét bővítené egy jól működő kávézóval vagy egy hosszú távon stabil, biztos bevételt szeretne bérleti díj formájában! A tulajdonos kérésére, további információkat kizárólag irodai találkozó alkalmával áll módunkban adni. További kínálatunkat tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalán! FOCUS INGATLAN – VELED A KÖZÉPPONTBAN! Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!  
Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Vendéglátóipari egység, Gávavencsellő,
100 millió Ft
Alapterület: 1 201 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 12 szoba
Kihagyhatatlan ajánlat ! Eladó Vendéglátóipari egység Gávanencsellőn !
Befektetők figyelem !!   Eladó egy 8000nm-es terürületen lévő, nettó 1201nm összterületű vendéglátóipari egység!   Az ingatlan óriási területen helyezkedik el,Gávavencsellőn, a Tisza mellett, A lakóépület alsó szintjén a tulajdonosoknak kialakított lakrész, társalgóval, konyhával ebédlővel, 2 fűrdővel és 2 hálószobával.  Az emeleten egy panzió van, 8 szobával ami 20 fő befogadására alkalmas, a folyosó végén közös zuhanyzóval. Az ingatlan 2010-ben lett felújítva. Az udvaron van egy betonozott tér, ami a színpadra nagyon jó kilátással bír , hiszen itt található még  egy szabadtéri színpad, külön öltözővel és zuhanyzóval, ahol,(a tulajdonos mesélte) Lagzi Lajcsi tartotta a Dáridó pár adását, de volt nagy sikerű EDDA koncert is. A telken található még egy lovaknak fentartott terület, kinti és benti istálókkal, és munkás szállóval. 50 autó befogadására alkalmas parkoló a nagyobb rendezvények nyugodt lebonyolítását is megkönnyíti. Az ingatlan per és tehermentes. Ha felkeltette az érdeklődését ez a kiváló befektetési lehetőséget kináló ajánlat, keressen bizalommal! 
Eladó Vendéglátóipari egység, Miskolc,
17.9 millió Ft
Alapterület: 160 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Bevezetett söröző lottóterminállal
Miskolcon a Vasgyárban az "Öntöd-e" bevezett söröző lottóterminállal együtt eladó. 
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Vendéglátóipari egység, Esztergom,
34.9 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújított
Szobák: 1 szoba
Eladó Esztergom központi részén jól működő presszó!
Eladó Esztergom központi részén jól működő presszó!   A vendéglátóhelyiség idén lett felújítva, az elektromos kábelek pedig 10 éve lettek cserélve. Az ingatlanhoz tartozik egy kinti kerthelyiség is, mely nyáron nagyon hangulatos, valamint egy pince és kerti tároló is. Az üzlethelyiség jól bejáratott, szinte a városközpontjában van, a fiatalok kedvelt találkozóhelye. Alkalmas akár ennek a tovább üzemeltetése, viszont némi átalakítással akár családi házzá is alakítható.   Vegyék igénybe szolgáltatásainkat:  Teljes körű ingatlan adásvételhez kapcsolódó ügyintézés, szerződéskötés teljes lebonyolítása, energetikai tanúsítvány készítése, jogi tanácsadás, hitelközvetítés.   Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, keressen bizalommal! "Matt Ingatlan Iroda - Többet adunk!"    
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Vendéglátóipari egység, Békéscsaba,
22.8 millió Ft
Alapterület: 155 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Kiváló befektetési lehetőség a belvárosban.
Eladó ingatlan Békéscsabán a belvárosban. Eladásra kínáljuk Békéscsabán a belvárosban a volt Generál söröző épületét. Nagyságából és elhelyezkedéséből adódóan többféle vállalkozási lehetőséget rejt. (Iroda, üzlet, lakások stb.) A hírdetési ár Áfa-t tartalmaz. Amenyiben befektetésen gondolkodik, mindenképpen ajánlom a megtekintését, az ingatlant szivesen bemutatom. Keressen bizalommal.
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Vendéglátóipari egység, Siófok,
110 millió Ft
Alapterület: 600 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Jó helyre vitorlázott.....kivételes befektetési lehetőség Siófok Aranypartján!
Jó helyre vitorlázott......20 éve...jó helyen, jól működve, magas profittal! Siófok legfrenkventáltabb helyén, az Aranypart Petőfi sétányán ajánlom figyelmébe ezt a kiváló adottságokkal rendelkező, magas hozamot biztosító befektetést, mely számokkal bizonyítottan 3 év alatt meghozza befektetését! Kicsit konkrétabban: A 20 éve üzemelő, kb 160 vendéget leültetni tudó - korábban diszkóként - jelenleg melegkonyhás étteremként működő vendéglátó egység 400 m2-es alsó szintjén találjuk a 40 m2-es konyha részt, a vendég (női-férfi) wc-ket, 2 db pultot, 1 db koktél pultot és 1 db pizza pultot. A 160 m2-es emeleti szinten iroda, raktárak, személyzeti öltöző és személyzeti wc található. Az épülethez tartozik egy 40 m2-es külső terasz is, mely tovább bővíthető - az Önkormányzattól bérelve - 100 m2-ig. A megadott ár nettó! Tartalmazza a vendéglátó egység 2030-ig tartó bérleti jogát, a teljes gépesítést-berendezést, a 20 éve felépített óriási értéket képviselő brandet. Itt tényleg csak befektetnie kell és másnap kinyithat: bejáratva, azonnal termelve! Amennyiben céggel együtt szeretnék megvásárolni, vagy más ingatlant szeretnének beszámíttatni - mindenki számára kedvező feltételek mellett - lehetséges! Mondja el elképzelését, mi is elmondjuk - számokkal bizonyítva - befektetésének helyességét. Remélem felkeltettem érdeklődését. Bármilyen kérdésében készséggel állok rendelkezésére, akár HÉTVÉGÉN is. A mielőbbi találkozás reményében, szép napot kíván Önnek a VITORLÁS Hitel- és Ingatlancentrum Csapata.
1
2
3
4
5
»