Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó vendéglátóipari egység
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Vendéglátóipari egység, Füzesabony,
24.2 millió Ft
Alapterület: 200 m2
Állapot: Felújítandó
Füzesabony déli részén 1600 m2-es telken, 200 m2-es vendéglátóipari egység eladó!
Eladó Füzesabony déli részén 1600 m2-es telken, 200 m2-es vendéglátóipari egység eladó!   - 100m2-es  két részből álló vendégtér A további 100m2-en: - raktár helyiségek -  öltöző - iroda - vizesblokk  - főzésre alkalmas konyhai rész /felújítandó/ - belső, fedett terasz - teljes közművel rendelkezik   Az ingatlan átalakítva, más tevékenységre is alkalmas!!!!
Jó közlekedéssel

Eladó Vendéglátóipari egység, Isaszeg,
19.9 millió Ft
Alapterület: 33 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Isaszeg központjában üzlethelyiség eladó
Kiváló üzleti lehetőség, ne hagyja ki! Isaszegen, frekventált helyen eladóvá vált egy 33 nm alapterületű, jelenleg sörözőként működő üzlethelyiség. A fogyasztói téren és a söntésen kívül található benne férfi-, női- valamint személyzeti mosdó, kazánház és tároló. Az összközműves épület fűtéséről kombi cirkó gondoskodik, külön mérőórákkal rendelkezik. Az ingatlan osztatlan közös telken helyezkedik el a szomszédos üzlettel; a 152 nm-es telket közösen használhatják. Tartozik még hozzá egy kis kiülős terület, ahol a vendégek elfogyaszthatják rendelésüket. Az ingatlanból egy kis fantáziával bármilyen üzlethelyiség kialakítható. Az ár a teljes bútorzattal együtt értendő. Az ingatlan tehermentes. Rugalmasak vagyunk a megtekintés szervezésében, hétvégén is megtekinthető, hívjon bizalommal!  __________________________________ Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai; így különösen neve és telefonszáma, a hirdetést feladó, Színes Házak Ingatlaniroda általi biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához.    
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Vendéglátóipari egység, Budapest, VII. kerület,
300 millió Ft
Alapterület: 800 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Emelet: Szuterén
800nm vendéglátó üzlet eladó, vagy kiadó
Eladó vendéglátó egység a városliget mellett. 800nm felújított 250fő befogadására is képes, melegkonyhával, raktárral, mindennel ami csak kell. Fő célpontok a túristák (buszos, buszok parkolója a közelben és az utazási irodákkal szerződni csoportok étkeztetésére, borkóstókra) és a rendezvények. Felújítás a végső stádiumban tart, pár hét és kész. Tehermentes, azonnal birtokba vehető. 
Eladó Vendéglátóipari egység, Esztergom,
33 millió Ft
Alapterület: 159 m2
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Eladó vendéglátóipari egység lakásokkal, Esztergomban
Kiemelten kedvező árban lehetőség kínálkozik a bővülésre, vagy egy új vállalkozás beindítására. Eladásra kínálunk Esztergomban, a Bazilika alatt, turisztikai szempontból frekventált helyen elhelyezkedő vendéglátóipari egységet, hozzá tartozó két garzon lakással.  A teljes épület alapterülete 159 nm.  Az épület két szélén, két külön bejárattal egy-egy lakás került kialakításra, melyekben lakásonként egy szoba, konyha, fürdőszoba kapott helyet.  Középen pedig maga a vendéglátó helyiség terül el, amely összességében 100 nm. Sok éven keresztül kocsmaként üzemelt, amelyet a helyiek és a turisták is szívesen látogattak, azonban bisztró, vagy étterem működtetésére is kiválóan alkalmas. Panzióvá, vagy családi házzá is alakítható. Az ajtón belépve a tágas vendégtérbe érkezünk, ahol bal oldalt egy impozáns pult helyezkedik el, amely mögül a hűtőkamrába és egy tárolóba léphetünk.  A vendégtérből nyílik az előírásoknak megfelelően kialakított mellékhelyiség.  Valamint a háttérmunkálatok megszervezésére, a vendégektől elzárt területen kialakításra került két további raktár, és egy iroda. Az épület alatt egy 12 nm-es boltíves pince húzódik. Az ingatlanban víz, villany és csatorna van, gáz a telekhatáron.  Amennyiben vendéglátóipari egységként kívánja az új tulajdonos tovább üzemeltetni, abban az esetben a jó hír, hogy érvényes működési engedéllyel rendelkezik és akár a jelenlegi tulajdonostól megegyezés alapján megvásárolható hozzá a KFT, amely a korábbi üzemeltetést ellátta.  Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!   
Zöldövezeti

Eladó Vendéglátóipari egység, Gyöngyös,
120 millió Ft
Alapterület: 1 940 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Mátraalja történelmi borvidékén Gyöngyös és Mátrafüred között PINCÉSZET eladó!
Eladó egyéb vendéglátó egység Mátraalja történelmi borvidékén Gyöngyös és Mátrafüred között a 24. sz. országos főútvonal közelében a Sárhegy nyugati lábánál található 11 db (jogilag önálló helyrajzi számon nyilvántartott) de használatilag jelenleg egybefüggő pincerendszer és három présház épület kerül értékesítésre. A pincerendszer műemlékileg védett. A műemléki védettség a pincék és a pincék előtt található présházak kialakítására, formájára vonatkozik . A pincék állandó természetes hőmérséklete (10 fok), és a 90%-os páratartalma lehetőséget biztosít a minőségi bortárolására. A pincék kialakítása, lejtése alkalmas arra, hogy képződő mustgáz a gravitáció révén távozzon a pincékből. A bortárolásra berendezett pincékben döntően két oldalt elhelyezett nagyméretű fahordókban tárolják a bort. Valamennyi pinceág önálló helyrajzi szám alatt van nyilvántartva, részben mint présházhoz tartozó (pince) ingatlan, részben mint közterületről nyíló pince földhasználati joggal. Két épület részben kétszintes, vendégfogadásra, szállás céljára került kialakításra, míg a földszintes épület raktár illetve kiszolgáló funkcióra van kialakítva. A pinceágak együttes alapterülete 1964 m2, míg a három présház együttes területe 185 m2. Az egyes ágak 5-8 m szélességűek és változó 15-57 m hosszúságúak. Az egyik pinceágban mintegy 200-250 fő egyidejű elhelyezésére alkalmas vendégtér került kialakításra. Ebben a pincesorban több a pince oldalában vájt, ráccsal ellátott un. borszéf került kialakításra. A pince ezen része borkóstolások lebonyolítására, turista csoportok fogadásra kiválóan alkalmas.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Vendéglátóipari egység, Győr,
98 millió Ft
Alapterület: 806 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Régi típusú
12 lakás kialakítására alkalmas különleges épület eladó
ÁMULATBA EJTŐ INGATLAN ELDÓ GYŐRBEN Alakíts ki kuriózum lakásokat olyan vevőknek, akik megvesznek az ipari eklektikus stílusért!   Nézd meg a látványos videókat az ingatlanról! Kattints ide!  https://tothrita.hu/elado-magtar/   PÁRATLAN ARCULAT, KARAKTERES KURIÓZUM! Sokoldalú ritkaság   A NEVED ÖSSZEFORR AZ ÉPÜLETTEL Amennyiben ezt a történelmi hangulatú ingatlant lakhatóvá varázsolod, úgy garantáltan összekapcsolják a nevedet az épülettel. Méltón emlegetnek majd a környéken a jövőben, hiszen egy maradandó építészeti alkotás kötődik hozzád.   MEGTÉRÜLŐ BEFEKTETÉS A magtár 3 szintjén kialakítható 12 lakás kifizetődő beruházást jelent. A méretüknél fogva forgalomképes lakások kiemelkedő előnye az egyediség. Előrevetíti az igényt az érdeklődők korai jelentkezése.   AZ ÁLMOD MEGVALÓSÍTÁSA A beleszeretős magtár átépítése a legjobb terepet nyújtja számodra ahhoz, hogy a régóta dédelgetett álmodat kiéld. Olyan lakásokat teremtesz, melyek magukban hordozzák a régi gerendák átal beszippantott múltat és egyúttal megmutatják a jövő otthonának hangulatát.     AZ INGATLAN ADOTTSÁGAI 12 lakás kialakítható 3 lakószint 40 – 67  m2 közötti alapterület közösségi tér   ELHELYEZKEDÉS Győrszentiván központjában Ipari Park közelsége autópálya felhajtó a közelben   MŰSZAKI PARAMÉTEREK jellegzetes látványelemek megőrzése liftes lépcső az épület sarkában részben belső két szintes elrendezés   MIÉRT JÓ VÉTEL EZ AZ INGATLAN?   01 – KÉSZ TERVEK A belső kialakításra vonatkozó koncepciótervek már rendelkezésre állnak. Tehát nem kell várnod a tervezésre.    02 – MEGLÉVŐ ÉPÜLET Adott az épület, ezért a szerkezetet készen kapod. Csak belülről kell alakítanod.   03 – VEVŐJELÖLTEK Jelentkeztek már érdeklődők, akik szívesen laknának ebben a patinás épületben.   Mit nyújt neked ez az ingatlan?   STÍLUSOS VEVŐK A kialakított lakásokat stílusos vevők veszik meg. A múltat a jövővel ötvözők számára ideális lakókörnyezetet biztosít ez az ingatlan.   ÉRZELMI KÖTŐDÉS A helyiek érzelmileg kötődnek a környezethez. A szülők nagy kertjét tehernek érzők örülnek a kényelmes lakásnak.   TÖBB, MINT ELSŐRE GONDOLNÁD Ötvözheted a régi arculatot a modern stílussal. Kihozhatod a maximumot az épületből és a kreativitásodból egyaránt.   Irányár: 98.000.000 forint + áfa   A hirdetésben látható képek egy része látványterv és illusztráció, melyek célja a fantázia beindítása.   https://tothrita.hu/elado-magtar/   Érdeklődés: Tóth Rita ingatlanközvetítés prémium módszerekkel +36309059273 www.tothrita.hu
Zöldövezeti

Eladó Vendéglátóipari egység, Csopak,
249 millió Ft
Alapterület: 600 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Eladó jó állapotú csárda a Balaton szívében
Csopak felső részén, lélegzetelállító környezetben eladó egy Balaton közeli, hangulatos csárda.  A vendéglátóegység 1999-ben teljes, 2015-ben részleges felújításon és bővítésen esett át. A kétszintes téglafalazatú nádfedeles épület alapterülete 590 m2, plusz 60 m2 tetőtér, mely jelenleg a személyzet lakhelyéül szolgál. A földszinten található az étterem, bár, hatalmas konyha, iroda és mellékhelyiségek. Elrendezésének és méreteinek köszönhetően kiválóan alkalmas különféle rendezvények lebonyolítására is. A csárda különlegessége egy csodás és hatalmas, 107 m2-es, tégla boltozatú pincehelyiség, melynek régi kor idéző hangulata visszarepít bennünket az időbe.  A ingatlan részét képezi egy közel 100 férőhelyes, részben fedett kerthelyiség, 30 férőhelyes parkoló, egy hűtőkamra és szerszámtároló. Fűtése gázkazánnal, valamint cserépkályhával megoldott. A nádtető is felújításra került. Ne késlekedjen, ha vendéglátással szeretne foglalkozni és étterem nyitásán gondolkozik, itt minden készen áll, csak meg kell nyitni a kapuit. Hívjon még ma! +36 20 428 5095 Dream-Ing. Álomból Otthont!  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Vendéglátóipari egység, Lakitelek,
33 millió Ft
Alapterület: 140 m2
Szobák: 1 szoba
Lakitelek szélén vendéglátó ipari egység eladó!
Büfé étterem zöldségesként használt, belterületi kereskedelmi egység eladó  Az ingatlan jelenleg is üzemel a szabályok betartásával. mivel forgalmas út ezért sokféle vállalkozásra alkalmas lehet. A megtekintés miatt kérem keressen
Eladó Vendéglátóipari egység, Szolnok,
52 millió Ft
Alapterület: 168 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 5 szoba
Vendéglátó egység eladó
  Szolnok, központi részén található, meleg konyhás étterem eladó. Az épülethez az udvari részen kialakított kerthelyiség tartozik. Bejáratott vállalkozás, közkedvelt hely a vendégeknek. Az ingatlanban folytatott tevékenységet ettől az évtől számított, 10 évre szóló bérleti szerződéssel működteti a bérlő. Amennyiben érdekli ajánlatom, kérem vegye fel velem a kapcsolatot. A kép illusztráció. A hirdetésben szereplő információk az Eladótó származnak. Pontosságáért felelősséget nem vállalunk. Irányár:52 000 000 Ft Érd:06-70-882-9929
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Vendéglátóipari egység, Lajosmizse,
60 millió Ft
Alapterület: 792 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Kiváló
Eladó major, rendezvényszervezésre, panziónak!
Az ország földrajzi középpontjától 3 km-re, az M5-ös autópálya mellett, festői környezetben fekszik a major. A vidék ligetes, lankás, vadban igen gazdag terület. Kecskemét, Cegléd, Nagykőrös, Lajosmizse, Csemő néhány perces autóúttal elérhető.   Jellemzők: - 4,2 ha területen 792 nm épület helyezkedik el: rendezvénytermek, borospince, pinceborozó, istálló, medence, fogadó terem, étterem, nyári étterem, szauna, és számos kerthelyiség. - szálláshelyek az étterem fölött, valamint külön házakban 2-4 ágyas szobákban kb: 50-60 főig - a környéken a biztonságos lovas utak lehetőséget biztosítanak a tereplovaglásra. - a major alkalmas rendezvények (500 főig), megszervezésére, nyaralónak, elvonulós helynek stb.   Bővebb információért, és megtekintésért hívjon bizalommal!    
1
2
3
4
5
»