Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Téglalakás, Budapest, XII. kerület,
27.5 millió Ft
Alapterület: 28 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Emelet: 1. emelet
Szobák: 1 szoba
INGATLAN HELYSZÍNE: Buda XII. kerületének egyik tömegközlekedéssel könnyen elérhető részén, a Németvölgyi úton található az ingatlan. Számos BKK járat: 91, 102, 105, 102, 212 buszok 59 és 61 villamos. A Déli-Pályaudvar 15 percnyi sétára van, ahonnan mind Buda külső részei, mind pedig a pesti belváros könnyedén elérhető, akár éjszaka is. A közelben több élelmiszerbolt, éttermek, pubok, mozi, iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, valamint a Mom Park 10-15 perc sétára található, melyek mind kényelmesebbé teszik a mindennapi életet, továbbá a szórakozási lehetőségek is adottak.   ÉPÜLET JELLEMZŐI: Az épület kiváló állapotnak örvend. A lakói tisztaság és rendszerető emberek ,ez látszik is az épületbe lépve.   LAKÁS JELLEMZŐI: Az ingatlan egy esztétikai átalakítás után azonnal költözhető. A hivatalosan 28nm-es lakáshoz tartozik egy 3nm-es erkély, amely a madárcsicsergős belső kertre néz. A lakás 1 fürdőszobával rendelkezik amiben található wc is. A stúdiólakásban a konhya, nappali és háló egy helyiségben található. Az ingatlan 20 éve volt teljesen felújítva.   MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: Az átalakítás az elektromos hálózat rendbetételével meg is kezdődött a hetekben, így a lakás elő lett készítve arra, hogy a mostani konvektort, (amennyiben szeretné az új tulajdonos) azonnal elektromos fűtőpanel vagy fűtő/ hűtő légkondi váltsa ki! A közös költség 10.000Ft, amely tartalmazza a felújítási alap, víz, lépcsőház és kert rendben tartásának árát.   PARKOLÁS: Helyi lakcímkártyával a kerületi önkormányzatnál kiváltható az utcai parkolás.
Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület,
49.9 millió Ft
Alapterület: 62 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Emelet: 1. emelet
Szobák: 2 + 1 szoba
Budapesten, XIII. kerületben Angyalföldön, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, CSOK-KÉPES TÁRASASHÁZI LAKÁSok eladók! A társasházban 6 emeleten 71 lakás került megépítésre, két lifttel, belső kerttel, mélygarázs ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTÉSI lehetőséggel. A lakások 25 nm-től 83 nm-ig kerültek kialakításra, jó elrendezéssel, erkéllyel, ebből 11 lakás kertkapcsolattal is rendelkezik. Parkoló 3,5 M Ft/db áron vásárolható a pinceszinten teremgarázsban, illetve a földszinti fedett felszíni beállókban 3 M Ft/db áron. A lakásokhoz tárolók is vásárolhatók 380 E Ft/nm áron. I. em. 8-as lakás: 62 nm-es, nappali+2 szoba, 5 nm terasz. A társasház homlokzati falai Porotherm 30 N+F téglából épülnek, a lakásokat egymástól, a lépcsőháztól és az egyéb közös helyiségektől SILKA HM 250 NF hanggátló téglával választják el. A belső válaszfalakat 10 cm-es Porotherm 10/50 N+F téglával alakítják ki.  A homlokzati nyílászárók műanyag szerkezetű, fehér színű, és hőszigetelt üvegezéssel kerültek beépítésre. A bejárati ajtók több ponton záródó biztonsági ajtók, míg a belső nyílászárók utólag elhelyezhető dekorfóliás ajtók. A lakások központi fűtéssel rendelkeznek, a fűtést a földszinten kialakított gépészeti helyiségben elhelyezett gázkazán segítségével oldották meg. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Czirják Mihály 20/220-9995 czirjakmihaly@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu  Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlan választéka (Dunakeszi, Fót, Göd)  eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!
Azonnal költözhető

Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Családi ház, Nyékládháza,
37.9 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű, azonnal költözhető
Nyékládházi új családi ház
Eladó a belterületi üdülőövezetben egy 2018-as építésű, eddig nem lakott ingatlan teljes berendezéssel. A ház csak a területi elhelyezkedése miatt nyaraló, egyébként minden tekintetben megfelel egy új, kiváló besorolású családi ház feltételeinek. A környéken szinte minden épületben életvitelszerűen laknak. A kellemes, csendes környezet, két tó (Öreg és Középső) közelsége a hétköznapokban is a nyaralás illúzióját kelti az itt élőkben. Az ingatlan hasznos alapterülete kb. 100 m2, mely 1100 m2-es telken helyezkedik el. A ház téglából épült, 10 cm-es szigeteléssel, hőszigetelt fa nyílászárókkal, melyek redőnyösek és szúnyoghálóval felszereltek. A lakóház riasztóval felszerelt. A fűtést (padló és radiátoros) és a meleg vizet kondenzációs Vaillant gázkazán szolgáltatja, de e célra rendelkezésre áll egy épített kandalló is. A földszinti, amerikai konyhás nappali a családi együttlétek helyszíne lehet, melyből a tetőtér két oldalról megközelíthető szobái biztosítanak teret az elvonulásra. Ezek a szobák így külön lakrészt képeznek. A tetőtér 2 szintes, így lehetőség nyílt a padlástér közepén kialakítani a 3. hálószobát.  Az ízléses és kiváló minőségű anyagokból készült ingatlant egyedileg gyártott, prémium minőségű bútorzattal és gépekkel rendezték be. Ide tényleg egy szál bőrönddel lehet beköltözni, mert minden egyéb adott. A hanggátló kerítéssel körbekerített telek gondozott, térkövezett, parkosított, egy része fiatal gyümölcsfákkal betelepített. A belterületre érvényes szolgáltatások - szemétszállítás, posta, hókotrás - ugyanúgy működnek. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.
Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület,
55.8 millió Ft
Alapterület: 69 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Emelet: 1. emelet
Szobák: 2 + 1 szoba
Budapesten, XIII. kerületben Angyalföldön, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, CSOK-KÉPES TÁRASASHÁZI LAKÁSok eladók! A társasházban 6 emeleten 71 lakás került megépítésre, két lifttel, belső kerttel, mélygarázs ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTÉSI lehetőséggel. A lakások 25 nm-től 83 nm-ig kerültek kialakításra, jó elrendezéssel, erkéllyel, ebből 11 lakás kertkapcsolattal is rendelkezik. Parkoló 3,5 M Ft/db áron vásárolható a pinceszinten teremgarázsban, illetve a földszinti fedett felszíni beállókban 3 M Ft/db áron. A lakásokhoz tárolók is vásárolhatók 380 E Ft/nm áron. I. em. 4-es lakás: 69 nm-es, nappali+2 szoba, 5,3 nm terasz. A társasház homlokzati falai Porotherm 30 N+F téglából épülnek, a lakásokat egymástól, a lépcsőháztól és az egyéb közös helyiségektől SILKA HM 250 NF hanggátló téglával választják el. A belső válaszfalakat 10 cm-es Porotherm 10/50 N+F téglával alakítják ki.  A homlokzati nyílászárók műanyag szerkezetű, fehér színű, és hőszigetelt üvegezéssel kerültek beépítésre. A bejárati ajtók több ponton záródó biztonsági ajtók, míg a belső nyílászárók utólag elhelyezhető dekorfóliás ajtók. A lakások központi fűtéssel rendelkeznek, a fűtést a földszinten kialakított gépészeti helyiségben elhelyezett gázkazán segítségével oldották meg. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Czirják Mihály 20/220-9995 czirjakmihaly@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu  Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlan választéka (Dunakeszi, Fót, Göd)  eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!
Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület,
49.9 millió Ft
Alapterület: 61 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Emelet: 1. emelet
Szobák: 1 + 2 szoba
Budapesten, XIII. kerületben Angyalföldön, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, CSOK-KÉPES TÁRASASHÁZI LAKÁSok eladók! A társasházban 6 emeleten 71 lakás került megépítésre, két lifttel, belső kerttel, mélygarázs ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTÉSI lehetőséggel. A lakások 25 nm-től 83 nm-ig kerültek kialakításra, jó elrendezéssel, erkéllyel, ebből 11 lakás kertkapcsolattal is rendelkezik. Parkoló 3,5 M Ft/db áron vásárolható a pinceszinten teremgarázsban, illetve a földszinti fedett felszíni beállókban 3 M Ft/db áron. A lakásokhoz tárolók is vásárolhatók 380 E Ft/nm áron. I. em. 3-as lakás: 61 nm-es, nappali+2 szoba, 6,2 nm terasz. A társasház homlokzati falai Porotherm 30 N+F téglából épülnek, a lakásokat egymástól, a lépcsőháztól és az egyéb közös helyiségektől SILKA HM 250 NF hanggátló téglával választják el. A belső válaszfalakat 10 cm-es Porotherm 10/50 N+F téglával alakítják ki.  A homlokzati nyílászárók műanyag szerkezetű, fehér színű, és hőszigetelt üvegezéssel kerültek beépítésre. A bejárati ajtók több ponton záródó biztonsági ajtók, míg a belső nyílászárók utólag elhelyezhető dekorfóliás ajtók. A lakások központi fűtéssel rendelkeznek, a fűtést a földszinten kialakított gépészeti helyiségben elhelyezett gázkazán segítségével oldották meg. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Czirják Mihály 20/220-9995 czirjakmihaly@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu  Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlan választéka (Dunakeszi, Fót, Göd)  eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!
Eladó Családi ház, Hajdúszoboszló,
30.5 millió Ft
Alapterület: 77 m2
Építési mód: Szilikát
Állapot: Felújított
Szobák: 3 szoba
Szépen felújított családi ház eladó
Áron alul

Jó közlekedéssel

Eladó Téglalakás, Budapest, II. kerület,
29.75 millió Ft
Alapterület: 35 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
INGATLAN HELYSZÍNE: Buda II. kerületének egyik tömegközlekedéssel legkönnyebben elérhető részén, Rózsadomb alatt, a Margitszigettől nem messze található az ingatlan. A 4-6-os villamos vonala 5 percnyi sétára van, ahonnan mind Buda külső részei, mind pedig a pesti belváros könnyedén elérhető, akár éjszaka is. A közelben több élelmiszerbolt, éttermek, pubok, mozi, iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, valamint a Mammut bevásárlóközpont 10-15 perc sétára található, melyek mind kényelmesebbé teszik a mindennapi életet, továbbá a szórakozási lehetőségek is adottak.   ÉPÜLET JELLEMZŐI: Az épület jó állapotnak örvend. A lakói tisztaság és rendszerető emberek ,ez látszik is az épületbe lépve. A lakáshoz tartozik egy tároló is a pincében.   LAKÁS JELLEMZŐI: A Nyugati és Északi tájolású galériás lakás, hivatalosan 35nm-es. A fenti galérián helyezkedik el a hálószoba, mellette pedig igény szerint kialakítható a nappali. A konyha egyben étkező is. A lakás 1 fürdőszobával rendelkezik amiben található wc is. Az egyik szoba mosókonyhának van kialakítva. Az ingatlan folyamatosan karban volt tartva, pár éve új bojler lett beszerelve, amit nemrég vízkőtelenítettek. A lefolyó tavasszal volt lecserélve, a burkolat és a lépcső pedig ősszel volt felújítva. A gázkonvektor szénlapját 1 éve cserélték.   MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: Minden egyéni fogyasztásra megy, a bojlerben a vizet éjszakai áram melegíti fel, a fűtést gázkonvektor biztosítja. A rezsi közös költséggel együtt átlag havi 25.000 Ft/hó. Tartalmazza a 10.500 Ft közös költséget, vizet, gázt, villanyt.     PARKOLÁS: Helyi lakcímkártyával a kerületi önkormányzatnál kiváltható az utcai parkolás.
Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület,
56.9 millió Ft
Alapterület: 59 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Emelet: 1. emelet
Szobák: 1 + 2 szoba
Budapesten, XIII. kerületben Angyalföldön, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, CSOK-KÉPES TÁRASASHÁZI LAKÁSok eladók! A társasházban 6 emeleten 71 lakás került megépítésre, két lifttel, belső kerttel, mélygarázs ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTÉSI lehetőséggel. A lakások 25 nm-től 83 nm-ig kerültek kialakításra, jó elrendezéssel, erkéllyel, ebből 11 lakás kertkapcsolattal is rendelkezik. Parkoló 3,5 M Ft/db áron vásárolható a pinceszinten teremgarázsban, illetve a földszinti fedett felszíni beállókban 3 M Ft/db áron. A lakásokhoz tárolók is vásárolhatók 380 E Ft/nm áron. I. em. 1-es lakás: 59 nm-es, nappali+2 szoba, 16 nm terasz+28 nm kertkapcsolat. A társasház homlokzati falai Porotherm 30 N+F téglából épülnek, a lakásokat egymástól, a lépcsőháztól és az egyéb közös helyiségektől SILKA HM 250 NF hanggátló téglával választják el. A belső válaszfalakat 10 cm-es Porotherm 10/50 N+F téglával alakítják ki.  A homlokzati nyílászárók műanyag szerkezetű, fehér színű, és hőszigetelt üvegezéssel kerültek beépítésre. A bejárati ajtók több ponton záródó biztonsági ajtók, míg a belső nyílászárók utólag elhelyezhető dekorfóliás ajtók. A lakások központi fűtéssel rendelkeznek, a fűtést a földszinten kialakított gépészeti helyiségben elhelyezett gázkazán segítségével oldották meg. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Czirják Mihály 20/220-9995 czirjakmihaly@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu  Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlan választéka (Dunakeszi, Fót, Göd)  eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!
Eladó Panellakás, Szolnok,
24.99 millió Ft
Alapterület: 94 m2
Építési mód: Panel
Állapot:
Szobák: 3 szoba
Szolnokon, a Baross úton 3 szobás jó állapotú lakás eladó
Szolnokon, a Baross uton, a butik sor fölött eladó egy 94 m2-es, 3 szobás ,konyha-étkezős,erkélyes 3.emeleti jó állapotú lakás.A fűtésről radiátorok gondoskodnak.A közelben találhatók üzletek,iskolák,buszmegálló és a vasútállomás.   Irányár 24,99 mft   Érdeklődni 70/942-1895
Jó közlekedéssel

Eladó Panellakás, Veszprém,
18 millió Ft
Alapterület: 42 m2
Építési mód: Panel
Állapot: Felújított
Emelet: 1. emelet
Szobák: 1 + 1 szoba
Szépen FELÚJÍTOTT, ELSŐ EMELETI, ERKÉLYES, 1,5 szobás lakás Damjanich utcában eladó
Az 1. emeleti, keleti fekvésű lakásba egy tágas előszobán keresztül juthatunk be. Fekvésének köszönhetően a helyiségek RENDKÍVÜL VILÁGOSAK, délutánig benapozottak, az ablakokon kitekintve fákkal teli zöldövezetet látunk. Az előszobából nyílik jobbra a tágas, világos nappali, melyet laminált lappal burkoltak. Innen léphetünk ki az erkélyre, melyet nyitható ablakokkal beépítettek. Szemben a konyha kapott helyet. A konyha mellet a laminált lappal burkolt hálószoba van. Az előszobából balra nyílik a FÜRDŐSZOBA. Előtte egy mennyezetig érő BEÉPÍTETT SZEKRÉNY segít a tárolásban. Az előszoba és a konyha járólap burkolatot kapott. A lakás ablakait hőszigetelt műanyagokra cserélték, a beltéri ajtókat szintén újakra cserélték. A bejárati ajtó több ponton záródó BIZTONSÁGI BEJÁRATI AJTÓ. A lakástól karnyújtásnyira boltok, buszmegálló, bölcsőde, óvoda, iskola, szórakozási és sportolási lehetőségek, orvosi rendelő, gyógyszertár mind-mind megtalálható. A városközpont 10 perc sétányira elérhető. Az ingatlan tehermentes. Ez a szépen felújított lakás igazán KITŰNŐ VÁLASZTÁS! Hívjon, hogy Öné legyen ez a remek ingatlan! Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»