Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó építési telek
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Budapest, XXII. kerület,
89.9 millió Ft
Alapterület: 1 017 m2
Csak a mi irodánk kínálatában! XXII. kerületben Rózsavölgy kedvelt részén, 1017 m2-es ÖRÖKPANORÁMÁS, üres, nyeles építési telek eladó! A telek L6-BF/1 építési övezetbe tartozik, beépíthetősége felszín felett 15%-os, amire akár egy ikerház is építhető. Az utca felől nézve a nyél méretei 5 x 50 méter, ami a telek felső részén kiszélesedik egy 27 X 30 méterre. A telek az utcától emelkedik, nagyon csendes a nyél adottsága miatt, valamint elvehetetlen panoráma tárul a város felé. A környékén nincs magasfeszültségű vezeték. A telken a földmunkálatokat elvégezték, építkezésre előkészített terepviszonyok! Nagyon jó közlekedés a közelben, igazi ritkaság az ingatlanpiacon! Amennyiben felkeltette figyelmét, kérem keressen bizalommal a hét minden napján!
Eladó Építési telek, Szalafő,
5.1 millió Ft
Alapterület: 953 m2
Az ŐRSÉG szívében Szalafőn, 953 m2-es közművesített, dombtetőn lévő építési telek eladó. Rendelkezik tájba illő lakó és pajtaház engedélyezett tervvel. Nyaralónak, lakó vagy vendégháznak is alkalmas a telekméret. Szalafő hét halmon épült, ún. „szeres település”, amelynek mindegyik dombja egy-egy „szer”: Alsószer, Csörgőszer, Felsőszer, Gyöngyösszer, Papszer és Templomszer, illetve Pityerszer. A falu őrzi a honfoglalás kori településszerkezetet. Aki egyszer járt itt, az mindig visszavágyik erre a nagyon szép helyre.
Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Héreg,
3.49 millió Ft
Telekméret: 900 m2
Héregen 900 nm-es építési telek eladó
Eladásra kínálunk Héregen, főúthoz közel, mégis nyugodt helyen lévő 900m2-es, 30%- ban beépíthető, teljesen körbekerített építési telket. A gázcsonk és a villany a telken belül található, a vezetékes víz bekötése az utcáról lehetséges.   A remek adottságú telek ideális mindazoknak, akik új családi ház, vagy nyaraló építésével szeretnék megvalósítani elképzeléseiket.   Ha szeretne csendes, nyugodt környezetben élni, hívjon!
Eladó Építési telek, Nyíregyháza,
8.5 millió Ft
Alapterület: 2 946 m2
Nyírszőlősben, aszfaltút mellett eladó megosztható 2946 m2-es telek!
Nyíregyháza kedvelt részén, Nyírszőlősben,  aszfaltozott út mellett eladó 2946 m2-es, osztható építési telek. Közművek az utcában találhatóak. A telek beépíthetősége 30%, megengedett építménymagasság 4,5 m. Amennyiben felkeltette érdeklődését, további információért hívjon bizalommal! Vevőink felé minden szolgáltatásunk díjmentes!
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Építési telek, Monorierdő,
6.5 millió Ft
Alapterület: 474 m2
Monorierdőn építési telek eladó
Értékesítésre kínálom Monorierdő belterületi aszfaltos utcájában ezt az 474 nm.-es elkerített telkes ingatlant.  Csatorna a telken van és a többi közművek telek előtt az utcában húzódnak. Aki a központ közelében szeretne építkezni, kérem jelentkezzen. Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. Kérjük forduljon hozzánk bizalommal.
Áron alul

Azonnal költözhető

Eladó Építési telek, Budapest, XVIII. kerület,
27.5 millió Ft
Telekméret: 810 m2
Budapest, 18. kerület frekventált részén összközműves építési telek eladó
TULAJDONOSTÓL ELADÓ Budapest, XVIII. kerület, Bercsényi utcában eladó egy 14.1 méter utcafrontú,  57.5 méter mélységű, összesen 810nm-es telken lévő lebontandó vályog/tégla ház. A telekre családi ház vagy 2 vagy 3 lakásos  szabadon álló társasház is építhető. 3.75m oldalkert, garázs és tároló építése kötelező.   Az ingatlan mindkét szomszédjában egy-egy újszerű épület található. A 18. kerületen belül nagyon frekventált helyen, LIDL a szomszéd utcában, pár száz méterre a telektől található.   Az ingatlan 98.75%-a vásárolható meg tőlem, 1.25%-os tulajdonrészre a tulajdonos társammal külön kell megállapodni, de a hirdetési ár az 1/1 tulajdonrészre vonatkozik.    Bővebb információkért keressen telefonon!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Ballószög,
18 millió Ft
Telekméret: 3 000 m2
Állapot:
Ballószög területén építési telek ELADÓ!
Kecskemét - Ballószög építési telek eladó!   Ballószögön, Kecskeméttől 7 km-re építési telek eladó!!!   - 3000 nm telek - villany és fúrt kút telken belül, a gáz az utcában - csendes, nyugodt környéken található, új építésű házak a közelben - ideális fiatal és gyermekes családok részére is - az elképzelések alapján megvalósíthatjuk az Ön számára tetsző és megfelelő OTTHONt!! - rövid határidő - könnyűszerkezetes és tégla építésű házakat is kivitelezünk - igényszerint belső DESIGN kialakítással és szerkezettel rendelheti meg nálunk kulcsrakész házát   Amennyiben a házépítést önerőből nem tudja megoldani, SEGÍTÜNK!  Telkeink találhatóak Felsőszéktón, Katonatelepen, Matkón, Jakabszálláson, Nyárlőrincen, Kadafalván, Helvécián, Ballószögben, Bugacon, Szentkirályon, Lakitelken, Lajosmizsén és Felsőlajoson is, részletesebb tájékoztatásért, kérem keressen meg! Ha felkeltette az érdeklődését a hirdetésem, akkor jelentkezzen és nézzük meg az ingatlant MÉG MA! Komplex szolgáltatásainknak köszönhetően Hitellel, CSOK-kal, illetve Új-, és Használt Ingatlanok  Eladásával és Kiadásával is foglalkozom! Az adatlap megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!
Eladó Építési telek, Várvölgy,
4.9 millió Ft
Alapterület: 2 090 m2
Balatontól és Hévíztől 20-25 km-re található VÁRVÖLGY településen 2090 m2-es terület, rajta lévő kő épülettel együtt eladó! A tulajdoni lap szerint "gazdasági épület és udvar" besorolású az ingatlan, amely egy 100 m2-es bazaltkőből készült pajtát és a többnyire mögötte és körülötte elhelyezkedő földterületet foglalja magában. Tulajdonosa gyönyörű látványtervekkel rendelkezik az átalakításokat illetően, amelyek a képeken láthatóak, sőt a kivitelezését is vállalja a vevő igényeit figyelembe véve. Ebben az esetben minden ügyintézést ő végez. Ha jelenlegi állapotban szeretné valaki megvásárolni, akkor a lakóházzá történő átminősítése a helyi önkormányzaton intézhető. Közművekkel nem rendelkezik, de minden 100 m-en belül megtalálható. Az ingatlan a falu központjában helyezkedik el, utcáról nyíló közös bejárón keresztül közelíthető meg, leghátsó épület. Jelenlegi minőségében is használhatja tárolásra, raktározásra. A terület nincs körbe kerítve. Bővebb információkért várom hívását!
Áron alul

Bomba ár!

Csak nálunk!

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Bőny,
2.99 millió Ft
Telekméret: 1 450 m2
Bőny Szőlőhegyen olcsó építési telek eladó!
Best of Ingatlan Győr- Ingatlaniroda eladásra kínálja Bőny Szőlőhegyen  ezt a keskeny ,de hosszú telket. Zöldövezeti telek, ha a  természet közelében szeretne élni ,akkor kitűnő választás.    Jelenleg el van hanyagolva  a telek, de kis gondozással csodát lehet belőle varázsolni. A telekhez a tulajdonos ajándékba ad egy 110 nm-es ház tervdokumentációját, melyet saját magának álmodott meg. Váltsa valóra álmait, építse fel itt az irigylésre méltó környezetbe,gyönyörű kis mézeskalács házikóját!   Telek jellemzői: - 1450 nm - villany,  bevezetve - derítő a telken - kút a telken - szomszédok kint laknak -Győr környékén az egyik legolcsóbb építési telek - 30 % beépíthető  - egy kis ház van a telken, ami lebontható vagy akár meg is tartható Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Nézze meg ezt a kiváló adottságokkal rendelkező telket és már kezdheti is az építkezést vagy az építtetést! Amennyiben megbízható, számos referenciával rendelkező kivitelezőt keres,abban is tudunk Önnek segíteni! A teljes ingatlankeresési, vásárlási folyamat során Ön mellett állunk. Hívjon bővebb információért akár hétvégén is , szívesen állunk rendelkezésére! Best of Ingatlan Németh Adrienn +36304441711 SZOLGÁLTATÁSAINK: -Ingatlanközvetítés, értékbecslés. -Adásvételi szerződések elkészítése - akár azonnal - Győr Belvárosában, kiváló ügyvédekkel, kedvező díjszabással.  -Energetikai Tanúsítvány készítése, 24 órán belül, kedvező áron!  -Bármilyen földhivatali eljárás gyors ügyintézése, kitűnő kapcsolatainkon keresztül. - Fundamenta előtakarékosság, lakáskassza, hitel TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREKEN KERESZTÜL: -Teljes körű, díjmentes hitelügyintézés (személyi- és lakáshitel), 3-5 héten belül, CSOK ügyintézése bármelyik hazai Pénzintézetnél. -Nagyon kedvező lakásbiztosítás. -Ingatlanok tervezése, kivitelezése. -Használt ingatlanok felújítása, lakberendezés.
Áron alul

Azonnal költözhető

Bomba ár!

Csak nálunk!

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Ravazd,
16.9 millió Ft
Telekméret: 3 158 m2
Gyönyörű panorámás nagy méretű, közműves építési telek Ravazdon!
Best of Ingatlan Győr-Ingatlaniroda eladásra kínálja Ravazdon a hegyoldalban ezt a csodálatos panorámás, kiváló adottságokkal rendelkező nagy méretű építésitelket. Nagyságából adódóan akár 4 db ikerház építésére is alkalmas.Váltsa valóra álmait, építse fel itt az irigylésre méltó környezetben, kacsalábon forgó kastélyát.   Telek jellemzői: - Két helyrajzi számon található a közel 3000 nm-es építési telek, a tulajdonos egyben szeretné eladni! Külön nem eladó! - 3 fázisú villany, víz bevezetve - 2 csatorna csonk a telken - 3158 nm a két telek együtt  - szomszédok mindkék oldalról - Csodálatos panoráma a Pannonhalmi apátságra és a környékre   Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Nézze meg ezt a kiváló adottságokkal rendelkező telket és már kezdheti is az építkezést vagy az építtetést! Amennyiben megbízható, számos referenciával rendelkező kivitelezőt keres,abban is tudunk Önnek segíteni! A teljes ingatlankeresési, vásárlási folyamat során Ön mellett állunk. Hívjon bővebb információért akár hétvégén is , szívesen állunk rendelkezésére!   Best of Ingatlan Németh Adrienn +36304441711 SZOLGÁLTATÁSAINK: -Ingatlanközvetítés, értékbecslés. -Adásvételi szerződések elkészítése - akár azonnal - Győr Belvárosában, kiváló ügyvédekkel, kedvező díjszabással.  -Energetikai Tanúsítvány készítése, 24 órán belül, kedvező áron!  -Bármilyen földhivatali eljárás gyors ügyintézése, kitűnő kapcsolatainkon keresztül. - Fundamenta előtakarékosság, lakáskassza, hitel TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREKEN KERESZTÜL: -Teljes körű, díjmentes hitelügyintézés (személyi- és lakáshitel), 3-5 héten belül, CSOK ügyintézése bármelyik hazai Pénzintézetnél. -Nagyon kedvező lakásbiztosítás. -Ingatlanok tervezése, kivitelezése. -Használt ingatlanok felújítása, lakberendezés.    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»