Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó építési telek
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Szigetszentmiklós,
17 millió Ft
Alapterület: 743 m2
Szigetszentmiklóson kitűnő elhelyezkedéssel, építési telek eladó
Szigetszentmiklós közkedvelt kertvárosi részén kínálunk eladásra 2 db építési telket. A telkek mérete: 709 és 743 nm. Mindkét telek összközműves, kerítéssel körbekerített.   Az eladó - igény esetén - vállalja az elképzelt ház kulcsrakész kivitelezését is ! Ön megálmodja Mi megválosítjuk !   A telkek új építésű ingatlanok szomszédságában helyezekednek el. Pár perces távolságon belül számos bevásárlási lehetőség ( Lidl, Auchan, kisboltok ) megtalálható, M0-as autópálya szintén a közelben. A környék rendezett, csendes.   Irodánk a hét minden napján, teljes körű ügyintézéssel ( CSOK, piaci- és kedvezményes hitelek, energetikai tanúsítvány, biztosítás ) várja megtisztelő hívását !  Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.   Mezei Ágota www.bercsenyiingatlan.hu + 36 20 208 5722
Eladó Építési telek, Tiszaroff,
3.75 millió Ft
Telekméret: 4 424 m2
Tiszarofon építési telek eladó
Tiszaroffon 3 építési telek / 1484 m2, 1471 m2, 1469 m2) eladó. A telkek egyben is megvásárolhatók. Irányár: teleknként 1.250.000,-Ft egyben 3.750.000,- Ft Érd: 30 963 2077
Eladó Építési telek, Kecskemét,
5.5 millió Ft
Telekméret: 9 961 m2
Kecskemét külterületén 9961nm kivett kert
Kecskemét külterületén, a Matkói út mellett, kivett/  kert művelési ágú/  9961 nm terület eladó.   Jó közlekedéssel helyi-távolsági buszmegálló a közelben . 3 % beépíthetőséggel, zöld övezetben. Víz, villany, gáz a telekhatáron Irodánk teljeskörű ügyintézést biztosit ügyfelei számára : CSOK, Hitel , Biztosítás.                        
Eladó Építési telek, Dunakeszi,
35 millió Ft
Telekméret: 621 m2
Toldi lakópark mellett, csendes aszfaltos mellékutcában eladó építési telek. A telken két bontandó épület van. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Czirják Mihály 20/220-9995 czirjakmihaly@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu  Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlan választéka (Dunakeszi, Fót, Göd)  eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!
Eladó Építési telek, Balatonfüred,
69.9 millió Ft
Alapterület: 800 m2
PANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ BALATONFÜRED BELVÁROSÁBAN! A jó adottságú 800 m2-es telek Balatonfüred Felsőváros részén található, mely jól megközelíthető, minőségi aszfaltos útról bejárható. A telekre minden közmű bevezetésre került. A telken már rajta van a tervezett 3 szintes épület 135 m2-es alapja, mely statikailag tökéletes állapotban van. A tervezett ingatlan összesen 304 m2- lakóterületű. Az enyhén trapéz alakú telek utcafronti szélessége: 19 méter, hosszanti oldalai 39, illetve 43 méter hosszúak. A telek a jelenlegi HÉSZ szerint Lke-18 övezeti besorolással bír, 20 % beépíthetőség, illetve 4,5-6,5 m építmény magasság megengedett. Irodai referencia száma: Ai 397 További információkért forduljon hozzánk bizalommal és kérjük hivatkozzon irodai referencia számunkra!
Eladó Építési telek, Balatonszárszó,
0.02 ezer Ft
Telekméret: 911 m2
Eladó telek Balatonszárszó magas partján!
Balatonszárszón, a páratlan panorámával rendelkező magas parton kínálunk eladásra egy 911 nm-es üdülőövezeti építési telket. A telek rendezett környezetben, új építésű házak szomszédságában található. Csatorna, víz,- és gázcsonk bevezetve, villany az utcában van. A telek sík felületű, 20%-os beépíthetőségű és a ráépíthető építménymagasság 5 m. Kérdés esetén keressen bizalommal!  
Eladó Építési telek, Zamárdi,
11.9 millió Ft
Alapterület: 900 m2
Zamárdi külterületén, a kilátó alatt, Tihanyra panorámás 900 nm területű, bekerített telek egy 50 nm hasznos területű, könnyűszerkezetes épületre érvényes építési engedéllyel eladó. Az épület alapja és lábazata már elkészült. Az engedélyezett tervdokumentáció és az összes vonatkozó okmány, dokumentum a telekkel együtt átadásra kerül. Vezetékes víz és villany a telken belül van. A telken számos termő gyümölcsfa, kevés szőlő, és nagy árnyékot adó akácos található. A Balaton (szabad strand) 25 perc séta vagy néhány perc autóval. A szomszédságban nyaralók és állandó lakók vannak. Zamárdi garantáltan legcsendesebb helye, de mégis mindenhez, üzletekhez is közel. További információkért hívjon!
Eladó Építési telek, Ráckeresztúr,
6.5 millió Ft
Alapterület: 1 147 m2
BEFEKTETŐK, ÉPÍTTETŐK, ÉPÍTKEZNI VÁGYÓ CSALÁDOK FIGYELEM!!!!! Budapesttől 30-km-re, az M6-os és az M7-es között, Ráckeresztúron lakóövezeti telek eladó. A telek mérete 1.147nm (LF1 övezeti besorolás.) A telken belül csak a villany található. A többi közmű az utcában van! Iskola, óvoda, gyógyszertár és bevásárlási lehetőségek 10 perc sétára. INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! Z.R.
Eladó Építési telek, Felsőörs,
6.5 millió Ft
Alapterület: 2 385 m2
PANORÁMÁS TELEK ELADÓ FELSŐÖRSÖN A POCCA DŰLŐBEN! Jó tervezéssel örökpanorámás ingatlanja lehet! A telek terület 2385 m2 nagyságú, a Helyi Építési Szabályzat szerint 3%-os beépíthetőség megengedett, ez brutto 70m2 alapterületű ház megépítését teszi lehetővé több szinten. A telek utcafronti fele viszonylag sík terület az építkezésre legalkalmasabb, a hátsó része egy árok fele enyhén lejt, így gyümölcsös, mandulás, szőlő telepítésére alkalmas. A területen nincs kötelező szőlő telepítés az építési engedély megadásához. Lehet gyümölcsöst, vagy kertgazdálkodást igazolni. A zártkerti telek aszfaltos utcafronttal rendelkezik. Közmű: vezetékes víz, villany a telek előtt van. Irodai referenciaszám: Ai 395 További információkért forduljon hozzánk bizalommal és kérjük hivatkozzon irodai referenciaszámunkra!
Eladó Építési telek, Dunakeszi,
40.9 millió Ft
Telekméret: 598 m2
Dunakeszin a város központjában, családi házas környezetben, csendes mellékutcában eladó egy 603 nm-es összközműves építési telek. A telken két kisebb felújítandó vagy bontandó családi ház van. Jelenleg is 2 lakás építhető rá. A telek 2 utcafronttal rendelkezik, így akár egymástól teljesen elszeparált ikerházfél is építhető. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Lovack Tamás 20/559-3395 lovacktamas@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlanválasztéka (Dunakeszi, Fót, Göd, Sződliget) eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»