Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó zártkert
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Győr,
10 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Győrszentivánon lakna, megfizethető áron...
Győrszentivánon, művelési ágból kivett zártkerti ingatlan .:1676 m2-es telekkel és 40 m2-es kétszintes, tégla ház eladó. Az ingatlan akár minden évszakban lakhatásra is alkalmas, gondozott, parkosított termő gyümölcsfákkal, kerttel, pincével. Csend, erdőjárás, futás, a szeretteiddel töltött idő, egy korty kávé,netán vízparti lazítás a kutyusoddal?Legyen akár több nap vagy csak 5 perc mindannyiunknak szüksége van egy kis nyugira,hogy a nyüzsgő napok kusza hullámain tovább tudjunk egyensúlyozni. Ezt a nyugalmat a Bank nem finanszírozza úgyhogy olyanok jelentkezését várom aki nem banki hitelből szeretne ingatlant vásárolni, ugyanakkor családi házat szeretne, kerttel megfizethető áron.    
Eladó Zártkert, Szolnok,
3 millió Ft
Telekméret: 1 020 m2
Eladó hobbi telek Szandaszőlősön. A telekre az áram bevezetve,az öntözést fúrott kút biztosítja. A telken található egy kis faház,melyben nyáron ottalvás is lehetséges.
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Kecskemét,
3 millió Ft
Telekméret: 3 870 m2
Telek eladó!
Kecskemét és Hetényegyháza között a miklóstelepi út közelében eladó  zártkerti övezetben lévő, 3870 nm-es szántó megnevezésű terület. 110 nm építhető rá!!!! Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Kecskemét,
1.5 millió Ft
Telekméret: 1 791 m2
Telek eladó!
Kecskemét és Hetényegyháza között a miklóstelepi út közelében eladó zártkerti övezetben lévő, 1791 nm-es szántó megnevezésű terület. A szántó mellett megvásárolható még 2079 nm-es szintén zártkerti terület + 2 M Ft-ért. Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Kecskemét,
2 millió Ft
Telekméret: 2 079 m2
Telek eladó
Kecskemét és Hetényegyháza között a miklóstelepi út közelében eladó zártkerti övezetben lévő 2079 nm-es szántó megnevezésű terület. A szántó mellett megvásárolható még 1791 nm-es szintén zártkerti terület + 1,5 M Ft-ért. Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Eladó Zártkert, Budaörs,
21.9 millió Ft
Telekméret: 1 024 m2
Budaörsi természetvédelmi táj lábánál 1043 nm-es telek eladó!
Azért ajánlom ezt a Ló völgyben található, bekerített telket, mert ugyan most gyümölcsfák vannak rajta, de a környező telkeken már vannak létesítmények. Tehát, ha szeretné egy gyönyörű helyen tölteni a szabadidejét, akkor megtalálta. Azért tetszik nekem ez a megoldás, mert ha akarom, akkor hétvégén kijárok és gondozom a gyümölcsösöm fáit a kertemben lévő vízgyűjtőből, ha pedig lakhatási megoldást szeretnék, akkor ezt is meg tudom oldani.  Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie. A képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást.  
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Zártkert, Gödöllő,
2.64 millió Ft
Telekméret: 1 320 m2
Gödöllő blahai részén, aszfaltos úttól kb. 250-300 méterre, földutas utcában, hangulatos természetközeli környezetben, 11,5m széles, 1320m2-es külterületi jelenleg szántó besorolású hobbitelek eladó! Közművek  villany, gáz az utcában van, víz a közelben. Kertészkedésre és gazdálkodásra is alkalmas valamint konténerház, lakóautó, fix betonalap nélküli építmény is helyezhető jelenleg a telekre illetve hosszútávú befektetésnek is alkalmas. Helyi busz, óvoda, közért gyalog 10-12 perc alatt elérhető, autópálya 5 percre van. (Igény esetén a szomszéd 2285m2-es telek is megvásárolható ára 4,57Mft) Irányár: 2,64Mft Hivatkozási szám:2516602. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429  sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Dömös,
20 millió Ft
Telekméret: 2 196 m2
Dömös Prépost hegyen telek eladó!
Dömös Prépost hegyen telek eladó!   A telek Dömösön a Prépost hegyen található. Gyönyörű panoráma nyílik a Duna kanyarra, valamint rengeteg kirándulóhely lelhető fel a környéken. A közelben forrás található. Művelésből kivont külterület. A villanyhálózat kiépítése folyamatban van. A telek Dömös főútjától pár percre található, könnyen megközelíthető sétával és gépkocsival is, az év bármely időszakában.   Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, keressen bizalommal! "Matt Ingatlan Iroda - Többet adunk!"
Eladó Zártkert, Vámospércs,
4.5 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Szobák: 3 szoba
Vámospércs,Debrecenhez közel eső első utcájában,kb 80 m2-es,konyha+4 szobás,vályog falazatú,víz-villany közművel rendelkező zártkerti ingatlan eladó,1887-m2-es telken. Az ingatlan mögötti 1483 m2-es szántó besorolású telek is megvásárolható + 1,5 MFt-ért,így akár vállalkozás céljára is jobban használható. Az ingatlan nem hitelezhető,kizárólag készpénz fizetés lehetséges.Albérletbe nem kiadó,részletre nem eladó!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Siófok,
13 millió Ft
Telekméret: 4 732 m2
Siófokon zártkert eladó
Jó helyre vitorlázott!!!   Siófokon, a Balatontól 2,5 km távolságra lévő zöldövezetben közel fél hektárnyi zártkert eladó! Terület nagyságából adódóan állattartásra és növénytermesztésre kiválóan alkalmas. Közművekből a víz és a villany telken belül elérhető, gáz az utcában található.     Ajánlom befektetőknek is! Remélem, felkeltettem érdeklődését! Felmerülő kérdések esetén, hívjon bizalommal! További információk a www.vitorlasingatlan.hu oldalunkon.   Mielőbbi találkozásunk reményében, szép napot kívánunk Önnek! VITORLÁS Hitel- és Ingatlancentrum Csapata
1
2
3
4
5
6
7
»