Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó zártkert
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Érd,
4 millió Ft
Telekméret: 2 633 m2
Érd-Ófaluban 2633 nm-es „kert és gazdasági épület” megnevezésű ingatlan eladó!
A telek 3%-a beépíthető, ezért 78nm-es ingatlan építhető rá! Jelenleg üres. Körülötte állandóan lakott ingatlanok vannak. Megközelítése könnyű, jó út vezet hozzá. Villany és víz a telek előtt.
Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Érd,
4 millió Ft
Alapterület: 4 535 m2
Érd-Ófaluban 4535 nm-es „szántó” megnevezésű ingatlan eladó!
A területen eddig kukoricát termeltek. Körülötte állandóan lakott ingatlanok vannak. Megközelítése könnyű, jó út vezet hozzá. Villany a telek előtt, víz elérhetőségére kutat kell fúratni, a mellette lévő telken is fúrt kút biztosítja a víz ellátását.
Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Érd,
4 millió Ft
Telekméret: 4 536 m2
Érd-Ófaluban 4536 nm-es „szántó” megnevezésű terület eladó!
A terület be van ültetve kb. 70 db termő őszibarack fával. Körülötte állandóan lakott ingatlanok vannak. Megközelítése könnyű, jó út vezet hozzá. Villany a telek előtt, víz elérhetőségre kutat kell fúratni, a mellette lévő telken is fúrt kút biztosítja a víz ellátását.
Eladó Zártkert, Albertirsa,
6 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Blokkos
Állapot: Újszerű
Szobák: 1 szoba
Albertirsa zártkerti övezetében szépséges házikó eladó
Albertirsa zártkerti részén eladásra kínálom ezt az 1333 nm.-es művelési ágból kivett gyümölcsös kertet a rajta lévő épülettel együtt. A ház lakhatásra alkalmas,téglás pince,beton alap,blokkos falazat, fafödémes,nyeregtetős cserepes héjazatú. A belső térben 2 nagyobb helyiség valamint fürdőszoba helyiség került kialakításra.  A belső térből nyílik a pince lejárat, ami igényes szép kivitelezésű. Az épület külső része dekoratív boltíves terasz résszel kezdődik. Az ingatlanon fúrt kút házi vízművel és áram. A kertben szőlő lugasok és több fajta termő gyümölcsfa lett ültetve. Amennyiben nyugalmas életre vágyik egy takaros kis lakban,kérem jöjjön el,tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Ezen a környéken nap-nap után élvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.
Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Nyíregyháza,
1.8 millió Ft
Telekméret: 1 901 m2
Telek eladó
Nyíregyháza, Nyírszőlősön, a Sugár utcai temetőtől 600 méterre, aszfaltút mellett enyhe lejtésű telek eladó. Mérete: 1901 nm. Jelenleg zártkert minősítésű, de igény esetén a tulajdonos vállalja az átminősítést! Nincs körülkerítve, nincs közművesítve. Irányár: 1,8M
Áron alul

Csak Nálunk!

Eladó Zártkert, Debrecen,
1.7 millió Ft
Alapterület: 11 m2
Építési mód: Fa
Állapot: Átlagos
Eladó telek a Biczó István Kertben!
Kizárólag irodánk kinálatában: Biczó Istvén kertben a Sikló utcában eladó egy 900 nm-es zárkerti telek 11 nm-es házikóval (faház) 3 nm-es kamrával. Jellemzői: - Víz, villany a telken belül - csatorna, gáz az utcában - beépíthetőség 3% - fúrott kút, villannyal bíztosított - kinti wc  - új villanyóra - buszmegálló 15 perc sétára
Eladó Zártkert, Hajdúszoboszló,
1.2 millió Ft
Telekméret: 4 445 m2
Zártkert eladó
Hajdúszoboszló, Kösely közeli két helyrajzi számon lévő, de egymás melletti zártkerti ingatlan egyben eladó.
Eladó Zártkert, Szigetszentmiklós,
16 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
Szigetszentmiklóson önálló családi ház !
Szigetszentmiklóson ,aszfaltos úthoz közel, 800 m2-s telken ,téglából épült ,szigetelt ,két szintes ,tetőteres ,családi ház eladó.A földszinten előszoba,főző fülke,szoba,a tetőtérben két szoba,fürdőszoba,wc-vel található.Az egész ház alatt lévő szuterin ,garázs, tárolásra alkalmas.A melegvíz villany bolylerrel ,a fűtés kályhával megoldott.Vezetékes víz nincs.A kertkapcsolatos,fedett terasz családi ,baráti összejövetelekre kíváló.A nagy telek fúrt kúttal locsolt,termő gyümölcsfákkal teli.Egész család részére biztosítja a gyümölcs szükségletet.Csendet,nyugalmat kedvelőknek,kertészkedőknek ajánlom.Busz,hév megálló ,vásárlási lehetőség pár percre.   Ára:   16 000 000     Ft                  Érd:  Garai Tünde       06-70-654-0655      Hétvégén is !
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Zselickislak,
1.5 millió Ft
Alapterület: 25 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
A Genius 99 Ingatlanközvetítő Kaposvári irodája eladásra kínál, Kaposvártól 10 percre, Zselickislak külterületén, egy 25 m2-es   fa fűtéses tégla épületet, 2480 m2-es, művelés alól kivont telken. Az ingatlanban villany van, víz nincs bevezetve! Az eladásra kínált ingatlan gyönyörű környezetben és gondosan ápolt területen helyezkedik el. Az épület részei : - borospince, - kerti szerszámok tárolója, - lakórész, teatűzhellyel.   Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és a weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 1,5 M Ft. Érd: 70/9494-503, http://genius99.hu/Elado_zartkert_Zselickislak/6706123/  Azonosító: 50598 
Eladó Zártkert, Tatabánya,
3 millió Ft
Telekméret: 1 041 m2
Tatabánya, Szanatórium út mellett 1041 nm-es zártkert eladó
Tatabánya, Turuloldalban, a Szanatórium út mellett található, 1041 nm-es zártkert eladó. Az ingatlan aszfalt útról közelíthető meg, az utca közvilágítással ellátott. A telken 2 db könnyűszerkezetes, lapostetős tároló áll, egy gravitációs WC, valamint egy 10x4 m-es pincében van még lehetőség a tárolásra.  Sokféle jól termő gyümölcsfa is megtalálható itt, pl.: cseresznye, dió, mandula, szőlő. A víz és a villany is bevezetésre került az épületekbe. Beépíthetősége 3%. Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető. Amennyiben további kérdése van és megtekintené az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»