Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó zártkert
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Kecskemét,
3.3 millió Ft
Telekméret: 941 m2
ELADÓ Kecskeméten 941 nm-es ZÁRTKERTI TELEK. A telek művelési ág alól ki lett vonva, így megvétele esetén már nem kell kifüggeszteni. A tulajdonos elmondása szerint közművek a telek előtt vannak, így alkalmas akár mobilház lerakására is. Hívjon bizalommal, mutatom!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Rezi,
14.5 millió Ft
Telekméret: 9 434 m2
Panorámás zártkert Reziben eladó
PANORÁMÁS HELYEN  eladó ZÁRT KERT REZIBEN! A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 01616-os számú ingatlant. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált REZI ZÁRTKERT jellemzői:   - 9434 nm ( szőlő 1100, legelő 4275, erdő 2957, kert 1102) - a zárt kert a nyugati lejtőn helyezkedik el - mellette lakóházak és erdő található - közmű: minden az utcában - 3%-os beépíthetőség, jó megközelíthetőség - egy régi gazdasági épület is található a területen Amennyiben a 01616-os számú a LIDO HOME által kínált REZI ZÁRTKERT, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Árcsökkenés

Kertkapcsolat

Sürgős

Eladó Zártkert, Sükösd,
650 ezer Ft
Telekméret: 870 m2
Bajától 10 km-re, Sükösdön, a Duna parton, 870 m2-es zártkert megvásárolható, melyre hétvégi ház, nyaraló építésére van mód - a kikapcsolódás szerelmeseinek. A terület környezete gondozott, a megközelítése aszfaltozott úton lehetséges, a környező telkeken már vannak üdülőházak építve.   2018.10.05. | Az ingatlan irányára: 800.000,- forint helyett, 650.000,- forintra változott.
Eladó Zártkert, Tatabánya,
3 millió Ft
Telekméret: 1 041 m2
Tatabánya, Szanatórium út mellett 1041 nm-es zártkert eladó
Tatabánya, Turuloldalban, a Szanatórium út mellett található, 1041 nm-es zártkert eladó. Az ingatlan aszfalt útról közelíthető meg, az utca közvilágítással ellátott. A telken 2 db könnyűszerkezetes, lapostetős tároló áll, egy gravitációs WC, valamint egy 10x4 m-es pincében van még lehetőség a tárolásra.  Többféle jól termő gyümölcsfa is megtalálható itt, pl.: cseresznye, dió, mandula, szőlő. Vízcsap a pincében és a kertben van, és villany is bevezetésre került az épületekbe. Beépíthetősége 3%. Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető. Amennyiben további kérdése van és megtekintené az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!
Eladó Zártkert, Kecskemét,
2 millió Ft
Alapterület: 8 m2
Szobák: + 1 szoba
Felsőszéktóban zártkerti telek, pici házikóval ELADÓ!
Kecskemét Zöldövezetében, Felsőszéktóban, közel a kövesúthoz zártkerti 1096 nm-es telek ELADÓ. A telken 8 nm-es házikó, mely alatt pince található, a villany bevezetésre került. Az öntözést fúrt kút biztosítja.   Megtekintéshez hívjon bizalommal!  
Azonnal költözhető

Eladó Zártkert, Kaposvár,
2.99 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Nagy telekkel rendelkező zártkert
A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1751-es számú KAPOSVÁRI ZÁRTKERTI HÁZÁT.   A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált KAPOSVÁRI ZÁRTKERTI HÁZ jellemzői:   -a 60 nm es tégla építésű ház  -egy előtéren keresztül lépümk be a nappaliba, amiből nyílik a fürdőszoba és boltíves megoldással egy hálószoba -szalmabálás szigeteléssel rendelkezik -a nagy ablakok világos előteret biztosítanak -víz ciszternáról jelenleg, de a falban van a vezeték -csendes környezetben található, közel a buszmegállóhoz  -3600nm es a telek, - ház gondozásra szorul   Amennyiben a 1751-es számú a LIDO HOME által kínált KAPOSVÁRI ZÁRTKERTI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A kaposvári ingatlanok specialistája!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Kaposvár,
2.5 millió Ft
Telekméret: 1 068 m2
Panorámás zártkerti telek Kaposváron.
A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1738-as KAPOSVÁRI ZÁRTKERTI INGATLANÁT.   A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált KAPOSVÁRI ZÁRTKERTI INGATLAN jellemzői:   Kaposváron csendes környezetben található ez a zártkerti ingatlan, -1068 m2 telek, -közművek a telek elött. -a telken többfajta gyümölcsfa is van, -Jól megközelíthető, lakott részen lévő zártkerti ingatlan. -a telekhez szórt köves út vezet.   Amennyiben a 1738-es számú a LIDO HOME által kínált KAPOSVÁRI ZÁRTKERTI INGATLAN, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A kaposvári ingatlanok specialistája!
Eladó Zártkert, Kaposvár,
1.99 millió Ft
Alapterület: 10 m2
Építési mód: Fa
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Az ÁlomKuckó Ingatlanközvetítő Iroda eladásra kínál Kaposváron a Zselic kertvárosban egy 743 m2 alapterületű telken elhelyezkedő 10 m2 alapterületű faházat, melyben egy szoba, és külön bejárattal rendelkező WC-tároló található. Ezen kívül a telken gyümölcsfák, veteményes, és 180 tő szőlő található. A zártkerti ingatlan hétvégi teleknek is kiváló, de aki építkezésben gondolkodik annak is megfelelő, hiszen  a telek beépíthető, az víz- és villany közművel rendelkezik. Az ingatlan környezete lakott, a főút mögött helyezkedik el, kétfelől is megközelíthető.  Jöjjön el, nézze meg, tegyen rá ajánlatot.   Irányár: 1.99 mFt Azonosító: 18030 Érdeklődni: Kulcsár Judit 30/964-2924, 82/451-454
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Siófok,
6.5 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Kiliti Szőlőhegyen terület pincével eladó
Kiliti Szőlőhegyen kedvező fekvésű zártkerti terület, felújítandó borospincével eladó. Pihenjen, kapcsolódjon ki itt! Csend, nyugalom, természet. LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 04226 sorszámú, SIÓFOKI ZÁRTKERTI TERÜLETET, amelynek jellemzői az alábbiak: - a terület nagysága 3625 m2, kerítetlen, szabálytalan alakú, domboldali fekvésű - művelési ága szerint szőlő és szántó - a terület alsó részében található egy tégla falszerkezetű, boltíves pince avult állapotban - víz, villany közművek biztosíthatók - a terület most még igény szerint bővíthető, maximum 2 hektárig vásárolhat itt ingatlant! - panorámás, csendes, zöldövezeti terület, ahol a közelben jó színvonalú hétvégi házak és lakóházak is találhatók - aszfalt úton, majd döngölt földúton, személyautóval is megközelíthető - Kiliti központ, a Park Center bevásároló központ (Tesco, Aldi) távolsága csak 1-3 km   Amennyiben a 04226 sorszámú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI ZÁRTKERTI TERÜLET, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!
Eladó Zártkert, Kaposvár,
2.8 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Fa
Állapot:
Szobák: + 2 szoba
Tóparthoz közeli kis házikó
Kizárólag irodánkat bízták meg. A LIDO HOME KAPOSVÁRI IRODÁJA eladásra kínálja a 1693-as számú KAPOSVÁRI ZÁRTKERTI INGATLANÁT. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált  zártkerti ingatlan jellemzői:   - Nagyon szép környezetben helyezkedik el - csend és nyugalom veszi körbe - két szobája laminált parkettás - a többi helyiség járólapos - tartozik hozzá egy szép terasz - dombóvári faház, ami kívülről szigetelést is kapott Mindenkinek ajánlom, aki a csendre és nyugalomra vágyik a zajos hétköznapok után.   Amennyiben a 1693-as számú a LIDO HOME által kínált kaposvári családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A kaposvári ingatlanok specialistája!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»