Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó gazdasági épület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
17.5 millió Ft
Alapterület: 64 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Szobák: 1 szoba
Lakható ház Máriahegyben eladó
Kecskemét, Máriahegyben a nagy TESCO közelében felújított, lakható ház eladó! Zártkerti övezetben lévő gazdasági épület, művelés alól kivett, NEM KIFÜGGESZTŐS! Elektromos kapuval, kiépített öntözőrendszerrel, kerti dísztóval és termő gyümölcsfákkal. A ház fűtése cserépkályhával történik... Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
15.9 millió Ft
Alapterület: 45 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Újszerű
Szobák: 2 szoba
Egyszobás lakás áráért másfél szobás ház kerttel Eladó!
Egyszobás lakás áráért, másfél szobás ház kerttel! Kecskeméten az Úrihegyi részben könnyűszerkezetes ház eladó! Főbb jellemzői: Az épület 45 nm amerikai konyhás nappali + 1 szoba + fedett terasz Gazdasági épület megnevezésű, térképen szerepel, használati megosztással eladó. A terület 50 méterre található a hetényi úttól, de ez az utca is aszfaltozott, az utca elején buszmegálló, mind két oldalon! Jelenleg bérbe van adva Hívjon és beszéljük át a részleteket!      
Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
14.9 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Eladó ház felezett telken
Kecskemét kedvelt kertvárosi részén, csendes utcában, játszótér közelében eladó egy szoba-konyhás ház. Víz, gáz, villany bevezetve, a csatornahálózat kiépítése folyamatban van. Utána, a jelenleg zúzott kővel felszórt út is aszfaltburkolatot kap. Vadonat új tetővel! Használati megosztással felezett telken! Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Eladó Gazdasági épület, Aszaló,
1 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Eladó jó állapotú borospince
Eladó tulajdonostól egy 90-es években épült jó állapotú tégla pince.A borpince lyuk 6,5m hosszú és 2.8m ellőztetővel ellátva.Az épület kettő szintes, aminek a földszintje 33nm egy nagy helyiség.Az emeleten pedig egy előtér és egy szoba található. Udvaron egy nagy diófa.
garázs is van hozzá

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
14.9 millió Ft
Alapterület: 55 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Kecskemét Hetényegyháza Úrihegyben, aszfaltos út mellett, 55 nm-es, gazdasági épület 1486 nm-es telken ELADÓ!   Ingatlan jellemzői: - zártkerti övezet,  - Kecskemét- Hetényegyháza  úttól kb. 400 m - tégla valamint könnyűszerkezetes falazat, fa nyílászárók, cserép tető - víz, gáz, villany bevezetve, fúrt  kút az udvarban öntözésre - pince, padlás, garázs , szerszám tároló - családi házak szomszédságában, jó közlekedés, buszmegálló közelben - az ingatlan felújítandó, de jelenleg is beköltözhető állapotban van   Megtekintéssel kapcsolatban várom hívását!
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Lajosmizse,
32.5 millió Ft
Alapterület: 800 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot: Építés alatt
Lajosmizse külterületén gazdasági épület
Lajosmizse külterületén 800nm-es gazdasági épület , 23065nm-es területtel, eladó.   A csarnok betonacélból ,lindab tetőlemez boritással készült. A villamos hálózat kiépitése megtörtént,  / 220-ipari / nyilászárók nincsnek beépitve kb.70%-os készültség. Állattartásra, egyéb ipari tevékenységre is alkalmas.   A gazdasághoz tartozik 100nm-es összkonfortos családi ház is.   Tárolásra alkalmas mellérépületek egészitik ki a telepet.   A terület alkalmas  mezőgazdasági támogatásra, pályázat igénylésére.   Irodánk, Ügyfelei számára teljeskörű, ingyenes  ügyintézést és tanácsadást nyújt: Hitel, CSOK, biztositás, generál kivitelezés, jogi ügyletek.   Figyelem! Az adatlap megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!
Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
30 millió Ft
Alapterület: 48 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
Eladó ház + 1 telek!
Kecskemét, Kisfáiban eladó egy újszerű takaros kis ház.(bővíthető)  2000-ben készült, vályogfalú épület, műanyag nyílászárókkal. Fűtése klímával és infrapanellel lett megoldva. Villany, városi víz a házban, gázcsonk a telken. Parkosított udvar, faházzal, gyümölcsfákkal telepített kert, fúrott kúttal. Igazi kis beleszeretős vityilló, és ha valaki kevésnek érzi  a telket, a szomszédos kerttel EGYÜTT VAN , de külön-külön is megvehetőek , A másik telken:  Fúrott kút, villany, gázcsonk a telken, városi víz beköthető. Egy beton pince található még rajta. 3%-os beépíthetőség, 120 nm lehet rá felpattintani! Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
25 millió Ft
Alapterület: 48 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
Takaros kis ház eladó
Kecskemét, Kisfáiban eladó egy újszerű takaros kis ház.(bővíthető)  2000-ben készült, cseréptetős, vályogfalú épület, műanyag nyílászárókkal, lambériás mennyezettel. Fűtése klímával és infrapanellel lett megoldva. Villany, városi víz a házban, gázcsonk a telken. Parkosított udvar, faházzal, gyümölcsfákkal telepített kert, fúrott kúttal. Igazi kis beleszeretős vityilló, és ha valaki kevésnek érzi  a telket, a szomszédos kert is megvehető, (+ 5 M Ft) Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
19.9 millió Ft
Alapterület: 52 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Kertvárosi ház eladó!
Kecskemét kedvelt kertvárosi részén, csendes utcában, játszótér közelében eladó egy szoba-konyhás ház. Víz, gáz, villany bevezetve, a csatornahálózat kiépítése folyamatban van. Utána, a jelenleg zúzott kővel felszórt út is aszfaltburkolatot kap. Vadonat új tetővel! 30%-os beépíthetőség mellett, akár még egy ház építhető a telekre! Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Eladó Gazdasági épület, Bezenye,
49 millió Ft
Alapterület: 1 690 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Bezenyén gazdasági épület+ kis ház eladó
  Bezenye-Paprét, csendes szélén, 3500 m2 belterületen 1901-ben épített, de folyamatosan karbantartót 1690 m2 -es épület + nem olyan régen épült 27 m2-es kis házzal eladó. Az épület kis és nagy állat tartásra, műhelynek, raktárnak és mezőgazdasági épületnek lehet alkalmas. Az épületben jelenleg is működő baromfi és pulykatartás, nevelés történik. 3 szinten fűtő-hűtő baromfi deltarendszerrel, aggregátorral, klímával és fúrt kúttal felszerelt. A dolgozok számára kialakítottak egy 45 m2 pihenőt klímával, konyhával, fürdővel és alvó helységgel. Udvarban 27 m2-es kisház, nagy terasszal, kiépített grillezési lehetőséggel és teniszpályával. A területen találhatók takarmánytárolók, takarmánykeverő, magtár, valamint szociális épületek. Az ingatlan könnyen megközelíthető, egyéb vállalkozói tevékenységre is kiválóan alkalmas. További, részletes információkért keressen elérhetőségeimen!   Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségek valamelyikén.  Telefon  06-70/673-8828  számon.  E-mail: erzsikniesz@freemail.hu
1
2
3
»