Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó iparterület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Kizárólagos

Eladó Iparterület, Solt,
315 millió Ft
Alapterület: 900 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Befektetők figyelem! Sütőüzem családi házakkal eladó Solton!
Kiváló üzleti lehetőséget kínálunk vállalkozások, befektetők részére a dinamikusan fejlődő Bács-Kiskun megyei Solton. A kisváros frekventált főutcáján, 3.838 nm-es területen álló ingatlan két összkomfortos, kétszintes, felújított családi házat és egy komplett, szintén felújított, 680 nm. összterületű sütőüzemet foglal magában. A több épületből álló ipari komplexumot pékség, árukiadó épület, utcafronti mintabolt, szociális helyiségek, vizes blokkok, raktárak, tárolók és garázsok és alkotják. Az esztétikus, kényelmes, minden igényt kielégítő családi házakhoz úszómedence és rendkívül kellemes hangulatú botanikus kert kapcsolódik. Az összközműves, ipari árammal is ellátott üzem élelmiszeripari termékek gyártására, de egyéb gyári tevékenységekre tökéletesen alkalmas lehet. Az üzem és a hozzá kapcsolódó épületek bérbeadása is lehetséges. A kereskedelmileg és logisztikailag egyaránt kiváló adottságokkal rendelkező ingatlan amellett, hogy a kelet-nyugat irányú tranzitútvonal, az 52.számú főút mellett fekszik. A megvalósulás előtt álló új, paksi Duna híd vonzásköre várhatóan jelentős mértékben, pozitív irányban befolyásolja majd a település fejlődését, ezáltal az eladásra kínált üzem jól prosperáló vállalkozást biztosíthat új tulajdonosai, valamint biztos munka lehetőséget az itt élő lakosság számára.   Irányár: 315 M. Ft.(1 millió euró)   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei számára az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.   30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu
Eladó Iparterület, Solt,
65 millió Ft
Alapterület: 1 700 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítás alatt
Feldolgozó üzem eladó Solton!
Az alföldi kisváros peremén, kiváló logisztikai adottságokkal rendelkező, jelenleg is működő feldolgozó üzemet kínálunk eladásra. A 9.299 nm-es telken álló, összesen 1.700 nm. alapterületű épületkomplexum falai között egykor tejtermékgyártás folyt, az üzem 60-70 helyi család biztos megélhetését biztosította. Az 1970-es években épült épületek mára jórészt elavultak, a gyártás a hajdani teljesítmény 25%-ára esett vissza. A jelenleg is működő, 468 nm. alapterületű üzemépület a közelmúltban teljes körű felújításon esett át, melynek során a masszív, száraz falakat szigetelték, modern, hőszigetelt nyílászárókat építettek be, kicserélték az egykori elavult burkolatokat, vizesblokkot és szociális helyiségeket alakítottak ki, kiépítették a központi fűtésrendszert. A hajdani 626,5 nm-es üzemépület, a 190 nm-es gépjármű tároló, a 415 nm-es ügyviteli és garázs épület statikai állapota jó, a víz- és elektromos vezetékek, nyílászárók, burkolatok, valamint a fűtésrendszer azonban teljes körű felújításra szorul. A felújítást és korszerűsítést követően az épületek feldolgozó üzemnek, garázsoknak, raktáraknak és irodáknak adhatnak helyet. A  teljesen bekerített és közművesített ingatlan kifogástalan megközelíthetősége, kedvező földrajzi és logisztikai elhelyezkedése, valamint egyéb pozitív helyi adottságainak köszönhetően alkalmas lehet ipari-, kereskedelmi-, szociális-, vagy akár kulturális létesítmény kialakítására is. A dinamikusan fejlődő település és a térségben közeljövőben várható fejlesztések garanciát jelenthetnek a befektetés gyors megtérülésére.        Irányár: 65 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei számára az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.   30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu
Eladó Iparterület, Miskolc,
30 millió Ft
Alapterület: 297 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Miskolc Belvárosának peremén, 700 nm- es telken, 297 nm- es, téglaépítésű, vas kétrétegű hõszigetelt nyílászárókkal felszerelt, földszintes, kombi cirkófűtéses bemutatóterem, iroda, autómosó- és szerelõműhely extraként riasztóval együtt eladó. Helyiséglista: - 169 nm bemutató terem és iroda - 128 nm: autómosó aknával 2 állásos műhely- aknával 1 állásos műhely- aknával (magasított, csápos emelõ telepíthetõ) Ir.ár: 30 M Ft TEKINTSE MEG ÖN IS!
Jó közlekedéssel

Kizárólag Nálunk!

Eladó Iparterület, Bocskaikert,
83.8 millió Ft
Alapterület: 74 476 m2
7,5 ha ipari terület közvetlenül a 4. sz. főút mellett eladó!
Kizárólag irodánk kínálatában: Bocskaikertben, a 4. sz. főút és a gyorsforgalmi út (E573-354 sz. utak) kereszteződésében, közvetlenül az út mellett, lehajtóval rendelkező, 74.500 m2 (7,5 ha) ipari terület, alkuképesen eladó! A területet az önkormányzat Gksz (Gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató) területté minősítette, a telek sarkán belterületi lakóingatlanok találhatók, a közművek továbbépítése megoldható, beépíthetőség 40%. A terület az M35-ös autópályáról a gyorsforgalmi úton 15 perc alatt elérhető, kiváló lehetőség gyártó üzem, raktárak és egyéb más szolgáltató, kereskedelmi ingatlanok fejlesztésére.
Jó közlekedéssel

Kizárólag Nálunk!

Eladó Iparterület, Bocskaikert,
49.9 millió Ft
Alapterület: 44 603 m2
Ipari terület közvetlenül a 4. sz. főút mellett eladó!
Kizárólag irodánk kínálatában: Bocskaikertben, a 4. sz. főút és a gyorsforgalmi út (E573-354 sz. utak) kereszteződésében, közvetlenül az út mellett, lehajtóval rendelkező, 44.603 m2 (4,5 ha) ipari terület, áron alul eladó! A területet az önkormányzat Gksz (Gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató) területté minősítette, a telek sarkán belterületi lakóingatlanok találhatók, a közművek továbbépítése megoldható, beépíthetőség 40%. A terület az M35-ös autópályáról a gyorsforgalmi úton 15 perc alatt elérhető, kiváló lehetőség gyártó üzem, raktárak és egyéb más szolgáltató, kereskedelmi ingatlanok fejlesztésére. Közvetlenül a fent körülírt ipari terület mellett eladó egy másik, 29.873 m2-es (3 ha) szintén ipari terület. Az ingatlanokat egyben (7,5 ha) és külön-külön is meg lehet vásárolni.
Jó közlekedéssel

Kizárólag Nálunk!

Eladó Iparterület, Bocskaikert,
33.9 millió Ft
Alapterület: 29 873 m2
Ipari terület közvetlenül a 4. sz. főút mellett eladó!
Kizárólag irodánk kínálatában: Bocskaikertben, a 4. sz. főút és a gyorsforgalmi út (E573-354 sz. utak) kereszteződésében, közvetlenül az út mellett, lehajtóval rendelkező, 29.873 m2 (3 ha) ipari terület, áron alul eladó! A területet az önkormányzat Gksz (Gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató) területté minősítette, a telek sarkán belterületi lakóingatlanok találhatók, a közművek továbbépítése megoldható, beépíthetőség 40%. A terület az M35-ös autópályáról a gyorsforgalmi úton 15 perc alatt elérhető, kiváló lehetőség gyártó üzem, raktárak és egyéb más szolgáltató, kereskedelmi ingatlanok fejlesztésére. Közvetlenül a fent körülírt ipari terület mellett eladó egy másik, 45.000 m2-es (4,5 ha) szintén ipari terület. Az ingatlanokat egyben (7,5 ha) és külön-külön is meg lehet vásárolni.  
Eladó Iparterület, Tatabánya,
19 millió Ft
Alapterület: 1 000 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Ipari ingatlan, kedvező áron!
Tatabányán eladó egy 6800 m2-es telken lévő 1000 m2-es régi épület, amit a Bánya használt kutatási célokra. Az épület három szintes volt eredetileg, a külső szerkezete stabil, azonban a nyílászárók és a belső kialakítása felújításra szorul. Több helyiségből álló pince is található alatta. Az erdő közepén található, így a fantáziánkon múlik, milyen célra tudnánk hasznosítani. Egy sávos bekötőút vezet a telekre. A szomszéd telket az új tulajdonosa fejleszti, más profilra alakítja át. Kérdés esetén keressen bizalommal.  
Eladó Iparterület, Göd,
106.12 millió Ft
Alapterület: 758 m2
GÖDÖN AZ M2/A gyorsforgalmi út gödi lehajtójától 1000 méterre, 758 nm-es csarnok eladó 2458 nm-es telekkel. Az épület villamos energiaellátása biztosított, (1 és 3 fázis), a külső és belső világítás üzemel. A raktárcsarnokban mozgás és nyitásérzőkelőkkel ellátott riasztórendszer, kamerás megfigyelőrendszer (rögzítővel) és tűzjelzőrendszer működik, amely szabotázs- és tűzjelzés esetén távfelügyeli diszpécserszolgálathoz is küld riasztást. A vízbekötés ivóvízre, és tüzi vízre valamint a csatornabekötés megtörtént. A bekötőút, a belső utak, raktárcsarnok aljzata kamionforgalomra van méretezve mind teherbírás, mind fordulási sugár tekintetében. A raktárcsarnok 12 méter fesztáv, 60,4 m hosszúság, 5,0 m szabad belmagasság, 7,35 m legnagyobb belmagasság (gerincnél), kamionáthajtási lehetőség. A csarnok részben hőszigetelt, aljzata  simított, kérgesített beton. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Czirják Mihály 20/220-9995 czirjakmihaly@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu  Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlan választéka (Dunakeszi, Fót, Göd)  eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!  
Eladó Iparterület, Göd,
326.8 millió Ft
Alapterület: 758 m2
GÖDÖN AZ M2/A gyorsforgalmi út gödi lehajtójától 1000 méterre, 758 nm-es csarnok eladó 21 017 nm-es telekkel. Az épület villamos energiaellátása biztosított, (1 és 3 fázis), a külső és belső világítás üzemel. A raktárcsarnokban mozgás és nyitásérzőkelőkkel ellátott riasztórendszer, kamerás megfigyelőrendszer (rögzítővel) és tűzjelzőrendszer működik, amely szabotázs- és tűzjelzés esetén távfelügyeli diszpécserszolgálathoz is küld riasztást. A vízbekötés ivóvízre, és tüzi vízre valamint a csatornabekötés megtörtént. A bekötőút, a belső utak, raktárcsarnok aljzata kamionforgalomra van méretezve mind teherbírás, mind fordulási sugár tekintetében. A raktárcsarnok 12 méter fesztáv, 60,4 m hosszúság, 5,0 m szabad belmagasság, 7,35 m legnagyobb belmagasság (gerincnél), kamionáthajtási lehetőség. A csarnok részben hőszigetelt, aljzata  simított, kérgesített beton. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Czirják Mihály 20/220-9995 czirjakmihaly@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu  Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlan választéka (Dunakeszi, Fót, Göd)  eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!  
Áron alul

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Iparterület, Dombóvár,
4.35 millió Ft
Telekméret: 3 184 m2
Szállás réti tó szomszédságában!
Kizárólag irodánkat bízták meg. A kaposvári LIDO HOME Ingatlaniroda megvételre kínálja 01707-es számú dombóvári ipari hasznosítású telkét. Az ipari hasznosítású telek jellemzői: - 3184m2 egyenes telken fekvő, - szállás réti tó szomszédságában, - belvárosi iparterület - villannyal és további közmű csatlakozási lehetőséggel - üzemi és raktározási tevékenységekre alkalmas területtel.   Amennyiben felkeltette érdeklődését kérem hivatkozzon a 01707-es számra  vagy a kínálatunkban található bármely  ingatlan, kérem hívjon bátran.  Vásárolna de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges, kedvezményes hitel ügyintézéssel és biztosítás kötési lehetőséggel áll az Ön rendelkezésére. A LIDO HOME- a kaposvári ingatlanok specialistája.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»