Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó iparterület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Iparterület, Szombathely,
570 millió Ft
Alapterület: 200 000 m2
Szombathelyhez közel kavicsbánya eladó!
Eladásra kínálok Szombathelyhez közel egy 200.000 m2-es kavicsbányát! A bánya jelenleg is működik, az összes ezzel kapcsolatos engedélyek hatályosak, érvényesek 2022.12.31.-ig. A teljesség igénye nélkül: bányászati jog, környezetvédelmi engedély (örökös), műszaki üzemi terv, rekultivációs terv, humuszmentési terv, kockázatelemzés, és vagy húszféle dokumentum. MÜT szerint jelenleg kb 1.000.000 m3 művelésre való ásványvagyon vár még kitermelésre. (jelenleg kb. 7 ha-on folyik a kitermelés) Az eladás tartalmazza a jogot és az összes dokumentációt. Hídmérleget konténer irodával, kitermeléshez és bányaműveléshez használt összes gépet eszközt.: 2004 Powershreen osztályozó!, 2004 Liebherr R944HDS, 2002 Liebherr R914 HDS, Liebherr 531, Zeppelin ZM15, Atlas 1109, 1991 Mercedes 2628, Tatra815/1, Tatra 815/2, Tatra 815/3, Steyr 6x4, Steyr 4x4, John Deere 4650, John Deere 4240, Deutz dózer. Ugyancsak hozzá tartozik a bánya már kitermelt területén lévő nagyhalakkal betelepített horgásztó és hozzá tartozó létesítményei. + A bányaterületen kívül lévő 9 ha szántóterület, mely szintén meg van kutatva, kutatási dokumentációval! + A bányával szemben lévő 3,5 ha termelésből kivont terület, mely ipari célokra kiválóan alkalmas. A bánya nyers útépítési anyagának a minősítési jegyzőkönyve is rendelkezésre áll. Termőföld 500.000 m3, humusz, ami szintén bányászható. A bánya feltöltéséhez a jelenlegi engedély 1 millió Ft-ért bővíthető. Ez sitt lerakását teszi lehetővé. A kavics eladására érvényes szerződések vannak. A kavics alatt 4-6 méterre homok van, ami még kitermelésre vár. Agyagra-, homokra meglévő szerződések vannak a téglagyárral. Az ár tartalmazza az erdőt és humuszt is. Ha ajánlatom felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is. Jöjjön, nézze meg, ne maradjon le erről a remek lehetőségről! Irodánk szolgáltatásai nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra: teljes körű jogi és földhivatali ügyintézés, ügyvédi adás-vételi szerződés elkészítése kedvezményes áron, energetika tanúsítvány elkészítése, ingyenes hitelügyintézés, CSOK. 
Eladó Iparterület, Pécsvárad,
150 millió Ft
Alapterület: 2 237 m2
Pécsváradról a nagy múltú Aranycipó pékség Pécsre költözött, ezért a pécsváradi üzem eladó lett. A cég évtizedeken keresztül itt üzemelt, országos hálózattal. Az ingatlan a 6-os útról aszfalt, szilárd burkolatú úton közelíthető meg. A főépület vasbeton váz, tégla vázkitöltő falazattal, kőporos vakolattal. Az előregyártott feszített vasbeton födémen szigetelt, lapostető került kialakításra. A nyílászárók fából és műanyagból készültek, védőráccsal. Teljes a közmű ellátás, a fűtés gázkazánról történik radiátorokkal. A telep nagy rész térbukolattal fedett. Az üzemi épületen kívül raktárak, garázsépületek, szervízműhely, porta, működő kisbolt is található. Az ingatlan kiválóan alkalmas gyártóüzem, összeszerelő egység, raktár stb működtetésére. Részletes tájékoztatásért, az ingatlan megtekintéséért kérem jelezzen.
Eladó Iparterület, Budapest, III. kerület,
206.9 millió Ft
Telekméret: 3 690 m2
A 3690 nm-es telekingatlan Békásmegyer településrészen, az Ipartelep utca és a Szent István utca találkozásánál helyezkedik el. A jelenleg érvényes szabályozás szerint I-III-V/K övezetbe sorolt, mely alapján 40-45%-ban építhető be, maximum 20 méter építménymagasság mellett. A szabályozás szerint a terület régészetileg védett terület. A telek körbekerített, közművekkel (elektromos áram kivételével) nem rendelkezik, de a határoló utakon elérhetőek. A telekre egy bruttó 5535 nm területű felépítmény építhető. Irányár:206,9 MFt+ÁFA
Eladó Iparterület, Budakalász,
193.5 millió Ft
Telekméret: 19 849 m2
Fejlesztési terület,Budakalász Ipari Park. Közvetlenül a Szentendrei út mellett fekszik, az M0-tól 1 km-re, könnyen megközelíthető, személy- és tehergépjárművekkel is. Övezeti besorolás GKSZ-5 Maximális beépíthetőség 25% Közművek Víz, szennyvíz, 150 m-re elektromos energia átadó állomás található Hasznosítási lehetőségek Ideális logisztikai-, vagy raktárcsarnok fejlesztésekre Irányár:193,5 MFt+ÁFA
Eladó Iparterület, Szolnok,
70 millió Ft
Alapterület: 13 770 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Szolnok Külterületén eladó egy 13770 nm-s teleken található telephely
Szolnok külterületén eladó egy telephely, magas belmagassággal rendelkező, fűthető 1400 nm-s épülettel. Ebben található mosdó és iroda, valamint egy raktár. Villany, víz, gáz az épületben található. Raktározásra, gabona tárolására, vagy loggisztikai vállalkozásra is jó. Magasságánál fogva  gépek tárolása, szervizelése is lehetséges.   Válassza ezt a területet vállalkozása székhelyeként.  
Eladó Iparterület, Százhalombatta,
42 millió Ft
Telekméret: 6 420 m2
Budapest közelében iparterület várja befektetőit!
M0-ástól 12 km-re 60 %-os beépíthetőségű terület, magas terhelhetőségű közút hálózattal, ipari közművekkel ellátva eladó.   Ipari terület eladó! A terület gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató övezetbe tartozik.Össztömeg korlátozás nélküli zónában. Az övezet további jelölése GKSZ-2. Beépítési paraméterek: szabadonálló beépítési mód, maximális beépíthetőség: 60%, zöldfelületi arány: 20%, szintterületi mutató: 2.0, maximális építmény magasság: 12m. Közművek: Gáz-, víz-, csatorna a telken található.   Kiválóan alkalmas logisztikai, szállítmányozási, kereskedelmi vagy szolgáltató tevékenységre.   Irányár: 42 M Ft + Áfa   Riczik András  
Eladó Iparterület, Tokodaltáró,
95 millió Ft
Alapterület: 306 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot:
Tokodaltárón jelenleg is cég telephelyeként működő ipari terület eladó. A telek közel 7600nm, melyen található egy 25,5*12m alapterületű csarnok, melynek belmagasság 7,9m. Víz, villany, csatorna és ipari áram van. A terület 70%-ban szirárd burkolatú, betonkerítéssel körbekerített. A telepen portafülke, kamerarendszer működik.  További információért hívjon.
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Iparterület, Kiskunlacháza,
37 millió Ft
Alapterület: 150 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Akár telephelynek akár lakásnak ELADÓ kiskunlacházi Major!
Kiskunlacházán külterületi major mely alkalmas bármely üzem létesítésére vagy akár lakóházzá is könnyen átalakítható ELADÓ!!  Ajánlati ár:35.500.000,ft Kp esetén!!!Érd: +36303941029
Eladó Iparterület, Balatonkeresztúr,
9 millió Ft
Alapterület: 1 825 m2
A Balaton és az M7 autópálya közelében kínálok eladásra egy 3500 m2-es ipari területet! Balatonkeresztúron ipari terület egybe, de 2 részletben is eladó. Az egyik telek 1825 m2-es, amelyen a közművek ( víz, villany) bevezetésre került 9 M forint nettó áron eladó. A gáz, csatorna az utcában! A másik 1675 m2-es terület 7 M forint nettó áron eladó vagy 100.000,-/ hó nettó áron kiadó! A 3500 m2-es telek 15.000.000 forint + áfa áron eladó! Bővebb információkért kérem, hívjon bizalommal! TELJES KÖRŰ HITELTANÁCSADÁSBAN, HITELÜGYINTÉZÉSBEN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK! Hitelügyintéző csapatunk legfőbb célja, hogy támogassa Önt a jelzáloghitelek és lakáshitelek továbbá az igényelhető állami támogatások megszerzésében, lakástakarék-pénztár igénylésében valamint energetikai tanúsítvány elkészítésében is közreműködünk! Az adatok kizárólag megbízóink által rendelkezésünkre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartjuk.
Eladó Iparterület, Kéthely,
200 millió Ft
Alapterület: 150 m2
Állapot:
Szobák: 3 szoba
Eladásra kínálok Somogy megyében a Balatontól 10 km-re, az M7-es autópályától pár km-re egy bekerített, különleges 10 hektáros földterületet. A terület több részből tevődik össze: Ipari terület, amelyre egy 3500 m2-es téglaszerkezetű csarnok lett eredetileg tervezve, érvényes építési engedélyekkel. 3 fázisú rendszer van kiépítve. Egyedi kialakítású halastavak vadregényes környezetben, csónakázási lehetőséggel. 2 halastó egyik 2 hektár, a kisebbik kb. 100 m2-es. Süllő, csuka, amúr, keszeg…….megtalálható. Gazdálkodásra alkalmas földterület mezőgazdaság, állattartásra is van lehetőség. Erdő, amelyben akác, éger, nyár, fűzfa, díszfenyők…….…ékeskednek. Valamint egy szerkezetkész 150 m2-es, egyedi, 2 szintes faház is tartozik a területhez. Ha felkeltette érdeklődését várom mielőbbi jelentkezését!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»