Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó iparterület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Iparterület, Szolnok,
54.9 millió Ft
Alapterület: 1 002 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szolnokon ipari ingatlan eladó
Szolnokon a Mester úton két utcára nyíló ipari ingatlan eladó. Jellemzői: 3039 m2-es területen 1002 m2-es épület található.Az utca front 60 m. Műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Könnyen megközelíthető, jó parkolási lehetőség. Az ingatlan további  felújítást igényel. Ha felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal az alábbi telefonszámon 30 963 2077.
Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Szolnok,
180 millió Ft
Telekméret: 35 763 m2
Szolnok frekventált részén 35.763 m2-es fejlesztési telek eladó!!!
****KIVÁLÓ BEFEKTETÉS! **** Szolnok frekventált, nagyon forgalmas részén (35.763 m2) üres, fejlesztési terület eladó. Igény esetén a mellette fekvő (629m2) területű lakóház és udvar is megállapodás része lehet. A területhez társasházi albetétek kapcsolódnak. Infrastruktúrája, közmű ellátottsága teljes, megközelítése biztosított.  Ge-211755 előírásai:  1. Rendeltetési előírások (SZÉSZ 8.§ (3) bekezdés):  Egyéb ipari gazdasági építési övezet. Ennek megfelelően, a terület elsősorban az ipari, az energiaszolgáltatási és a településgazdálkodási telephelyek, valamint az 5000 m2 szintterületet el nem érő kereskedelmi és szolgáltató épületek, elhelyezésére szolgál. A meghirdetett terület egyben kerül értékesítésre. Megvásárlása esetén további önálló hrsz-re osztható. Legkisebb telek méret 1000m2. Kiváló befektetés.  Eladási ár: 180.000.000 Ft + ÁFA Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását!  Kun Tünde 06-70-433-3506 www.gesztenyeingatlan.hu
Eladó Iparterület, Balatonfűzfő,
245 millió Ft
Alapterület: 250 m2
IPARTERÜLET és részben FELÚJÍTOTT IPARCSARNOK ELADÓ Balatonfűzfőn, GYÁRTELEPEN! A több szektorból álló, 3 SZINTES ÉPÜLET JELENLEG IS HASZNÁLATBAN VAN, mosóüzemként és irodaként üzemel. A szektorokat egymástól külön választva az iparcsarnok részei több KÜLÖNBÖZŐ FUNKCIÓKAT IS ELLÁTHAT. - A SZUTERÉN, PINCE területén raktárak, WC, fürdők találhatók, - A FÖLDSZINTI RÉSZEN a munkafolyamat mellett öltözők, irodák, konyha, vizesblokkok, kazánház és melegvíz tároló helyiség, dohányzó és tehergépkocsi rámpa lett kialakítva, - A TELJESEN FELÚJÍTOTT, 200 M2-ES, MODERN, KLIMATIZÁLT ÉS FŰTÖTT EMELETI SZINTEN IRODÁK, tárgyaló, KONYHA-ÉTKEZŐHELYISÉG, FÜRDŐSZOBÁK és MOSDÓK találhatók, A tető lapos tető, szigetelt, Lindab lemezzel fedett. A SZIGETELÉS 15 CM KŐZETGYAPOT ÉS 10 cm DOW a mennyezeten. A födém vasbeton. AZ ÉPÜLET SZERKEZETE 50 cm kisméretű TÉGLA és VASBETON. A szuterén pince rész ROBBANÁSBIZTOS, 3 M VASTAG VASBETON FALBÓL épült, melyen részben szintén robbanásbiztos ajtók vannak. Az emeleti szinten a hőszigetelt nyílászárókon szalagfüggönyt helyeztek el. A FŰTÉS GÁZCIRKÓ, a hőleadók radiátorok. A gázkazán mellett egy 1.000 L-es, dupla csőkígyós MELEGVÍZ TÁROLÓT találunk, gáz és alternatív villamos fűtéssel. ÁRAM ELLÁTÁSA: 3* 63 A VÍZELLÁTÁS: Ivóvíz, ipari víz, kútvíz 45m mélyről CSATORNA: kommunális szennyvízhálózat, ipari szennyvízhálózat GÁZELLÁTÁS: 5 m3 föld alatti gáztartály AZ ÉPÜLET BELMAGASSÁGA: pince, szuterén: 3 m földszint: 3,5 m- 3 m emelet: 3,5 m- 3 m Parkolási lehetőség az épület előtt. A terület 95%-ban betonozott. Az iparcsarnokhoz tartozó trapéz alakú terület 1.589 M2, mely 1598/4500 osztatlan közös tulajdoni hányad, megosztási megállapodással. A hirdetési ár nettó ár! Irodai referenciaszám: Nj 113 További információkért forduljon hozzánk bizalommal, kérem hivatkozzon irodai referenciaszámunkra!
Eladó Iparterület, Cegléd,
300 millió Ft
Alapterület: 1 500 m2
Pest megyében CEGLÉDEN eladó egy IPARI TELEPHELY. - Belterületen helyezkedik el - A terület egészében ipari betonnal burkolt - Kerítését mozgásérzékelős lámpákkal szerelték fel - Elektromos kapun keresztül jutunk be - Klímával, kamerával felszerelt - Összközműves + IPARI ÁRAM (380 Volt, 320 Amper fázisonként) ÉPÜLET: - 1500 nm-es tégla, 3 szintből áll - 2010-ben belső műszaki és esztétikai felújítások - Műanyag és fa nyílászárókkal - Duplakomfortos ALSÓ SZINTJÉN: konyha, étkező, öltözők, zuhanyzók, hídmérleg szoba, kazánház, valamint egy 200 nm csarnok található. AZ EMELETEN: konyha, irodahelyiségek, tárgyaló szobák vannak. A PADLÁSTÉREN egy 198 nm lakás kapott helyet. A telep biztonságáért őrzővédő szolgálat gondoskodik éjjel, nappal. KÉRDÉS ESETÉN, HÍVJON BIZALOMMAL!
Eladó Iparterület, Debrecen,
7.3 millió Ft
Alapterület: 27 m2
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Debrecen, Kinizsi utcai 27 nm-s 2 helyiségből álló viz, villany, gázzal rendelkező önállóan leválasztott raktár/garázs eladó. Jelenleg garázsnak van nyilvánítva.
Eladó Iparterület, Kecskemét,
13.5 millió Ft
Alapterület: 1 700 m2
Cégek, vállalkozók, befektetők figyelem!
Eladó Kecskemét központjától 5 percre, autópályához közel, a reptér szomszédságában, 1700 m2 nagyságú ipari, GKSZ besorolású építési telek! - Szabadon álló beépítési mód - 40 %-ban beépíthető (szintenként 680 m2) - villany, gáz közművek az utcában. A szomszédban több cég is fejlesztett, telephelyet alakított ki az elmúlt időszakban. Tökéletes választás lehet kisebb csarnok, üzem építésére! Igény esetén egymás mellett lévő 2 x 1700 m2 egyben is eladó, melynek együttes irányára 27 M Ft. Egyben megvásárolva 1360 m2 nagyságú épület építhető! Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni! További kínálatunkért tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalát!
Eladó Iparterület, Göd,
170 millió Ft
Telekméret: 2 000 m2
GÖDÖN AZ M2/A gyorsforgalmi út gödi lehajtójától 1000 méterre, 758 nm-es csarnok eladó 2000 nm-es telekkel. Az épület villamos energiaellátása biztosított, (1 és 3 fázis), a külső és belső világítás üzemel. A raktárcsarnokban mozgás és nyitásérzőkelőkkel ellátott riasztórendszer, kamerás megfigyelőrendszer (rögzítővel) és tűzjelzőrendszer működik, amely szabotázs- és tűzjelzés esetén távfelügyeli diszpécserszolgálathoz is küld riasztást. A vízbekötés ivóvízre, és tüzi vízre valamint a csatornabekötés megtörtént. A bekötőút, a belső utak, raktárcsarnok aljzata kamionforgalomra van méretezve mind teherbírás, mind fordulási sugár tekintetében. A raktárcsarnok 12 méter fesztáv, 60,4 m hosszúság, 5,0 m szabad belmagasság, 7,35 m legnagyobb belmagasság (gerincnél), kamionáthajtási lehetőség. A csarnok részben hőszigetelt, aljzata  simított, kérgesített beton. Ár: 170 M Ft+áfa. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Czirják Mihály 20/220-9995 czirjakmihaly@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu  Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlan választéka (Dunakeszi, Fót, Göd)  eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!
Eladó Iparterület, Veszprém,
7.9 millió Ft
Alapterület: 63 m2
Állapot:
RAKTÁRNAK, MŰHELYNEK, ZENEKARI PRÓBAHELYISÉGNEK KÍNÁLOM ELADÁSRA AZ EGYETEMVÁROSBAN TALÁLHATÓ PINCÉT! Az 1955-ben épült 3 szintes tégla társasház pincéjében van az eredetileg légópincének kialakított helyiség. Két nagyobb helyiségből és egy vizesblokkból áll, melyben két WC és egy falicsap található. A vastag falak és a födém jó hangszigetelést biztosít. A pince szellőzése megoldott, így a helyiségek száraz és jó klímájúak. Természetes világítás, ablak nincs, de a világítás a korszerű fénytechnikával megoldható. Irodai referenciaszám: Aj 413 További információkért forduljon hozzánk bizalommal és kérjük hivatkozzon irodai referenciaszámunkra!
Eladó Iparterület, Szajol,
190 millió Ft
Alapterület: 69 879 m2
Szajolban ipari területen, 69.879 m2-es építési telek eladó!
Szajolban a MOL bázistelep közelében eladó egy körbekerített 69.879 m2-es építési telek!  A telek trapéz alakú, sík terepadottságú. Hátsó telekhatáránál a Holt-Tisza egyik ágához csatlakozik. Az ingatlanon jelenleg egy porta épület található, hasznos alapterülete 61 m2. A régi épületek elbontásra kerültek. Az utak, térburkolatok részben megmaradtak. A telek építésre alkalmas. Közművek A telep korábbi üzemszerű használata során közműves ivóvíz, ipari áram bekötéssel rendelkezett. A szennyvizet saját zárt tározóval kezelték. Az épületek fűtését gáz központi fűtés biztosította. A közművek bekötése fizikailag megmaradt. A telek irányára: 190.000.000,- Ft + áfa Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását!  Kun Tünde 06-70-433-3506 www.gesztenyeingatlan.hu
Áron alul

Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Táborfalva,
200 millió Ft
Telekméret: 49 000 m2
Budapesthez 40 km-re Táborfalván az E5-ös úthoz pár méterre 49.000 nm ipari, beruházási terület eladó.
Budapesthez 40 km-re Táborfalván az E5-ös úthoz pár méterre 49.000 nm ipari, beruházási terület eladó. Teljesen bekerített, két bejárattal rendelkező, ipari árammal ellátott, fúrt kút a területen. Két bejárattal rendelkezik. Az E5-öas útról pár percre, és a terület mögött saját, aszfaltos magánút. Az ingatlan közvetlen szomszédságában egyéb üzem is működik. A terület nagyságából és adottságából adódóan több cég tevékenységére is alkalmas. Hívjon bizalommal!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»