Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó raktár
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Raktár, Szolnok,
2.98 millió Ft
Alapterület: 64 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szolnok belvárosában, a piac közelében, eladó egy 64m2-es, száraz, pince tároló. A helyiség jól szellőztethető, az utcafrontra ablakkal. Vízbekötédi lehetőség és WC kialakítása megoldható. Az épület hátsó részénél a parkolás és a ki-be pakolás megoldható.   Irányár: 2.980.000,-Ft Érdeklődni: 70 411 9927
Eladó Raktár, Budapest, XIII. kerület,
119 millió Ft
Alapterület: 370 m2
Állapot:
13. kerületben ELADÓ egy önálló telephely 110 nm irodával 260 nm fűtött, szigetelt raktárral  3 éve műszakilag és esztétikailag felújított ingatlan a megjelölt irányáron, ÁFA MENTES.  Az ingatlanhoz tartozik egy 110 nm-es 2 wc-s, zuhanyzós, klimatizált irodaépület amely hőszigetelt. A raktárépület 250 nm szintén fűtött, klimatizált, kulturált állapotban van. Raktárajtó méretéből adódóan a területre teherautó is belehet állni. Az udvaron kb. 5 autóval lehet parkolni. Mindkét épület riasztórendszerrel felszerelt. A raktár 4m-ig pakolható.   Ár: 119 millió Ft
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Raktár, Tatabánya,
62 millió Ft
Alapterület: 529 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Tatabánya Főtéren kereskedelmi komplexum eladó!
Eladó Tatabánya belvárosában a Fő téren egy 529 nm es ingatlan! Korábban biliárd klubként, illetve vendéglátó-ipari egységként üzemelt. Jelen pillanatban üresen áll, a fényképek még működése közben készültek. Az ingatlan egy kétszintes épület földszinti (de többnyire földfelszín alatti) része. Különösen alkalmas bankok vagy pénzintézetek részére a terepadottságok és építészeti kialakítása miatt, mert biztonságos és jól védhető. Az ingatlan a városközpontban található, fekvése miatt szinte minden kereskedelmi, vendéglátói vagy szórakoztató helységnek szintén alkalmas. Sportolási lehetőségeknek is tökéletes (pl.: konditerem). Kisebb üzletek kialakítására is jó választás befektetőknek. Belépve az előtér után két nagyobb helyiség található, jobbra kisebb irodák, vizesblokk. Két elzárt (külön teremként használható) helyiség is a részét képezi. A város központja rendkívül frekventált, gyalogosan két perc alatt elérhető a Fő tér és a Szent Borbála tér is. A megközelítése könnyű, közvetlenül a városon keresztülhaladó négysávos út mellett helyezkedik el. A vasútállomás és a buszpályaudvar öt percre van gyalogosan, a közelben találhatóak ingyenes és fizetős parkolók is. Az épület tetején az új tulajdonosnak lehetősége van vállalkozását reklámozni, melyet naponta több tízezer ember lát. További részletes információt személyesen tudok adni, érdemes mielőbb megtekinteni az ingatlant, hogy teljes képet kaphasson! Az ár fix!  
Eladó Raktár, Tata,
75 millió Ft
Alapterület: 743 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 9 szoba
Tata központjában csarnok eladó
Eladó Tata központjában 2410 m2-es telken egy 743 m2-es raktárépület, amelyben két csarnok található, továbbá hűtőkamra, valamint irodák és további kiszolgálóhelyiségek is (mosdó, öltöző, konyha). Az ingatlanban korábban zöldség nagykereskedelmi tevékenység zajlott, de a tágas terek és a nagy belmagasság miatt sok termelő, szolgáltató és kereskedelmi tevékenységre is alkalmas. Az udvarban 35 m2-es fedett tároló is található. Az udvaron belül és kívül is jelentős terület áll rendelkezésre parkolásra. A telek beépíthetősége 40%-os. Megközelíthetősége rendkívül kedvező, van bejárata a Kakas utcából és a Naszályi útról is. Az autópálya csatlakozás néhány perc alatt elérhető. Irányára 75 m Ft, az ingatlan bemutatása bármely munkanapon megoldható.
Jó közlekedéssel

Eladó Raktár, Kaposvár,
250 millió Ft
Alapterület: 4 950 m2
Állapot:
Eladó ipari ingatlan Kaposváron a Kelet-ipari park területén!
Az ingatlan főépülete 2.083 nm, a raktár 1.786 nm, fedett szín 1.066 nm, porta 15 nm. A kereskedelmi terület, 33.106 m2 telekmérettel rendelkezik, a 61 sz. főközlekedési út mellett helyezkedik el. A telepen belül – ami szilárd közlekedési burkolatokkal ellátott, illetve parkosított, teljes területe körbekerített – a gépjárműforgalom és a gépkocsik parkolása megoldott. A térvilágítás lehetővé teszi az esti, éjszakai munkavégzést. Teljes közmű hálózattal rendelkezik. Az ingatlan tömegközlekedéssel, gépjárművel egyaránt kiválóan megközelíthető. Raktározásra illetve kereskedelmi tevékenységre egyaránt alkalmas! Az ár nettó eladási ár!  További információkért keressen bizalommal!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Raktár, Mosonmagyaróvár,
29.98 millió Ft
Alapterület: 468 m2
Raktár és iroda jól megközelíthető helyen
Raktár és iroda a város szívében A magyar-osztrák-szlovák hármashatár közelében, Mosonmagyaróváron eladó egy közel 500 négyzetméteres, raklapok tárolására is alkalmas, polcozott üzleti, kereskedelmi ingatlan. Jellemzők A mosonmagyaróvári raktár jellemzői: azonnal birtokba vehető, több helyiségre felosztott épület: nagyobb rakodóterek felülete: 135nm, 133nm, 63,04nm, 40,35nm, raklapok tárolására alkalmas, de több polcsor is rendelkezésre áll, rámpáról könnyedén pakolható, teherhordó liftek segítik a pince és a földszint közti mozgatást, hőszigetelt épületben, műanyag nyílászárókkal, gázfűtés, lapradiátorok, az elszámolás hőmennyiségmérő alapján történik, teljesen száraz épület, a kiszolgáló helyiségek (öltöző, mosdó, irodarész) kiváló munkakörülményeket biztosítanak, jól megközelíthető helyen. Amennyiben a 131289-es számú raktár, kereskedelmi egység felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon a +36 70 360 07 15-ös telefonszámon, vagy írjon e-mailt a zoltan.bubla@oh.hu e-mailcímre. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!
Eladó Raktár, Balassagyarmat,
190 millió Ft
Alapterület: 3 825 m2
Az ingatlan-együttes a balassagyarmati Nyugati Ipari Parkban található. Gyártócsarnok, raktárak, bemutató terem, üzlethelyiség részekkel együtt eladó. Az ingatlan középső részén található egy 3 825 m2-es gyártócsarnok. Az ingatlanon található bemutatóterem raktár épületként is használható. Kiemelt befektetési érvek  - Fejlesztés szempontjából kedvező méret - Fejlesztési lehetőségek - A telek beépíthető Hasznosítási lehetőségek  A telekre egy 5 535 nm-es bruttó területű felépítmény építhető. Ár: 190 000 000Ft + Áfa
Eladó Raktár, Cserkút,
210.4 millió Ft
Alapterület: 9 207 m2
Az ingatlan Cserkút külterületén helyezkedik el 9 km-re Pécstől és 245 km-re Budapesttől. A felépítmény egy raktárépület, irodai funkcióval kiegészítve. Az épület része egy ipari területnek, ahol számos vállalkozás működik. A terület őrzését és karbantartási feladatinak ellátását egy megbízott vállalkozás végzi. Kiemelt befektetési érvek  Ideális saját telephelynek Könnyen megközelíthető autóval és teherautóval Bérbeadással jól hasznosítható Parkolók száma: 20   Ár: 210 400 000Ft + Áfa
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Raktár, Kecskemét,
39.9 millió Ft
Alapterület: 240 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Katonatelepen Eladó hídmérleggel ellátott raktár épület
Kecskemét Katona-telepen Eladóvá vált , hídmérleggel ellátott raktár helyiség. Megközelíthetősége a 441-es úttól 100 méter. A 240 m2-es raktár épület és a  hídmérleggel ellátott külön épület 28 m2-es  , 2500 m2-es körbekerített területen fekszik. Áramellátása fogyasztói és ipari. A raktárépületben van a kazánház, de ide a fűtés nincs bevezetve , az irodában olajradiátor. Vízellátása fúrt kútról. A raktárépület belmagassága 3.3 méter. Az ingatlan alkalmas üzemcsarnoknak, raktárnak stb. Az ingatlan megtekintéséhez hívjon bizalommal.      
Azonnal költözhető

Eladó Raktár, Kecskemét,
310 millió Ft
Alapterület: 1 225 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot: Kiváló
Eladó 1225 nm-es ipari ingatlan Kecskemét közelében
Kecskemét közelében, forgalmas út mellett ELADÓ 1225 nm-es raktár 11 432 nm-es körbekerített telken, a be és kihajtás 2 db 10 m-es elektromos kapun történik. Az ipari ingatlanban található két szintes iroda , szociális blokkok melyek klimatizáltak.  A raktár magassága 6 m, gerinc magassága 9 m. Alászigetelve, szikramentes antisztatikus vízzáró beton. Az áram ellátása :3 x 250 A. Riasztóval, tűzjelzővel felszerelt. A telephelyen hídmérleg, portaszolgálatra külön helyiség lett kialakítva. Megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!
1
2
3
»