Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó raktár
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Raktár, Gyönk,
15.6 millió Ft
Alapterület: 250 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 7 szoba
Gyönk központjában irodának, műhelynek, lakásnak, vagy ipari célnak is megfelelő ingatlan eladó!
Gyönk központjában irodának, műhelynek, lakásnak, vagy ipari célnak is megfelelő ingatlan eladó! Ez a fantasztikus adottságú és hatalmas méretű ingatlan, Gyönk egyik legforgalmasabb pontján található és arra használhatja majd az új tulajdonosa, amire csak szeretné. Az elhelyezkedése, a kialakítás és a méretei alapján szinte mindenre használható! Hogy ez egy vállalkozásnak mit jelent?  Ha Ön vállalkozó, a fantáziájára és üzleti érzékére bízom, milyen szolgáltatásra illetve tevékenységre használná ezt a helyiséget, bármilyen ipari tevékenységre alkalmas. Sőt, nagyszerű elrendezése miatt, nem csak üzlethelyiségnek használható, hanem lehet benne bármilyen irodai tevékenység, vagy akár társasházként is működhet a megfelelő átalakítások után. Külön vizesblokkal rendelkezik, öltözővel, WC-vel és fürdővel. Akár lakóingatlanná is átminősíthető. A környezetét tekintve minden nagyon könnyen megközelíthető. Nem messze van az autóbuszállomás, boltok, üzletek, gyógyszertár, orvosirendelő.  Ha kivenni szeretné, erre is van lehetőség 150 000 Ft/hó-bérleti díjért. Ebben az esetben 3 havi kaució megfizetése szükséges. Ez az ingatlan nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, hiszen a bérleti díjából is kiszámolhatja, hogy 9 év alatti a megtérülése! Ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Raktár, Budapest, XIII. kerület,
3.5 millió Ft
Alapterület: 18 m2
Építési mód: Panel
Állapot: Felújított
Emelet: Földszint
Szobák: 1 szoba
Bérleti jog átadó! Irodának vagy tároló helyiségnek is kiválóan alkalmas!
ELADÓ BÉRLETI JOG XIII. kerületben a Madarász Viktor utcában, a kórház közelében, kertvárosi, csendes, zöld környezetben egy felújított lakóépület, a ház műszaki állapotával és stílusával azonos, irodának, tárolónak vagy akár raktárnak is egyaránt alkalmas 18 négyzetméteres helyiség a hozzátartozó vizesblokkal együtt.  Bérleti díj havonta: 42.700 Ft ebbe benne van a szemétdíj + üzemeltetésidíj Rezsi: átlagos Amennyiben a leírás elolvasása után úgy látja, hogy érdekelheti ez a lehetőség és az beleillik az ingatlannal kapcsolatos elképzeléseibe, terveibe is, akkor kérem a részletek miatt hívjon bizalommal és tekintse meg személyesen!
Eladó Raktár, Budapest, XXI. kerület,
8.07 millió Ft
Alapterület: 6 310 m2
Raktár kiadó Csepel Budapest 6310 m2 ipari ingatlan XXI kerület
Kiadó Csepelen egy 6310 m2 –es nagy belmagasságú, raktárnak alkalmas épületrész. A csarnok részben körbekerített, járőrszolgálattal ellátott területen fekszik. 12 tonna feletti járművel, behajtási engedély nélkül megközelíthető és nem fűtött épület. Szükség esetén irodák, és szociális helyiségek különböző méretekben igényelhetők a bérleményhez. Közmű kapacitás akár nagy energiaigényű termelői tevékenység kiszolgálásara is alkalmas. Bérleti díj: 3,65 Euró /m2/hó+ÁFA, üzemeltetési díj 250 Ft/m2/hó + ÁFA. Teljes bérleti díj: 23 031 Euro/hó amely 350 Ft/Euro árfolyamon: 8 060 850 Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Raktár, Törökbálint,
199 millió Ft
Alapterület: 1 100 m2
Törökbálinti felújított telephely -1100 m2!
Törökbálinton 1100m2 felújított ipari telephely eladó. Két nagyobb helyiségből álll: egy 600 és 300 m2 egymásból és külön-külön is nyíló csarnok, félemeletén irodák, kisebb műhelyek, szociális helyiségek. A belmagasság a nagyobban 4,5 méter, a kisebb csarnokban 6 méter. 3x250 amper elektromos teljesítmény áll jelenleg rendelkezésre, amely igény szerint bővíthető. Az ingatlanon jelenleg teljes felújítás zajlik. Legjelentősebbek a tető szigetelése, új hőszigetelt nyílászárók és ipari kapuk beépítése, valamint külső belső festés. Külön megegyezés alapján a vevő speciális igényeinek megfelelő további külső-belső kialakítás is kivitelezhető. Tehergépjárművel körbejárható, parkolók rendelkezésre állnak. Súlykorlátozás nélkül az M0 és az M1-M7 felől is rövid úton megközelíthető. Szinte bármely ipari gyártó-szerelő tevékenység szabadon végezhető. Lakott területtel nem határos.
Eladó Raktár, Budapest, XI. kerület,
25 millió Ft
Alapterület: 48 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Budapest XI-kerület Villányi úton 48 nm-es 2 helyiséges, szuterén eladó.Az ingatlan teljesen felújított (víz, csatorna, villanyvezetékek, festés, mázolás, burkolat)kézmosó, WC kialakítva. Külön helyiségben mosogató.Szellőzőablak a kertre nyílik. Raktározásra, csendes kisipari  tevékenységre , szolgáltatásra , stb. kiválóan megfelel. Ár:25 Millió Ft azonnal birtokba vehető.
Eladó Raktár, Sopron,
27 millió Ft
Alapterület: 700 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot: Szerkezetkész
Csarnok vázszerkezet fűtéssel, világítással
700 nm- es csarnok acélvázszerkezet, fűtéssel, világítással eladó.   Az eladási ár magában foglalja a vázszerkezetet, fűtés- és világító testeket. Elbontás, fuvarozás és újraépítés a leendő tulajdonos költsége és feladata.   A szerkezet masszív, jó állapotú, profil váltás miatt kerül értékestésre.  További információért kérem keressen bizalommal!    
Jó befektetés!

Jó közlekedéssel

Eladó Raktár, Eger,
42 millió Ft
Alapterület: 320 m2
Eger Déli Iparterületen 4 db 320m2-es raktár egyben és külön is eladó!
Eger Déli Iparterületen 4 db 320m2-es raktár egyben és külön is eladó! Közművek a raktár előtt! 6,5 méter belmagasságúak, felújítandók!   2 db 80m2-es rakár 11M!/db 4 db 320m2-es raktár 42M!/db Egyben és külön is eladók!!!! Jelenleg bérlők vannak  a raktárakban, akik ha lehetőség van rá tovább bérelnék!!!
Jó közlekedéssel

Eladó Raktár, Győr,
1430 millió Ft
Alapterület: 5 900 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Új építésű
Eladó raktár Győrben
Vásároljon ÚJ ÉPÍTÉSŰ hasznosítható raktárat, gyártócsarnokot, bemutatótermet Győr-Szabadhegyen!   Nézze meg a bővebb részleteket ide kattintva: https://tothrita.hu/elado-raktar-gyor   ADOTTSÁGOK - 16 971 nm terület - két meglévő épület - 2700 nm és 1850 nm alapterület - a harmadik raktárcsarnokra érvényes építési engedély (1750 nm) - a raktárban 8 méteres belmagasság - a gyártócsarnokban 4 méteres belmagasság   MŰSZAKI PARAMÉTEREK - acél gerenda szerkezet - hőszigetelt szendvicspanel - 20 cm vastagságú, acélhéjas ipari padlószerkezet - hőszivattyús fűtésrendszer az irodákban - a raktárakhoz öltözők és vizesblokkok tartoznak - kerítéssel és riasztórendszerrel körbevett terület - bőséges parkolási lehetőség   A terület övezeti besorolása: Gksz09/S/60/20-/090/02-30//020   KIEMELT ELŐNYÖK  - nagy kereslet a bérelhető raktárak iránt - kisebb és nagyobb egységekben történő bérbeadás lehetősége - minőségi, modern ingatlan az igényes bérlők bevonzására - többféle funckióra hasznosítható: 5 t/nm ipari betonaljzat - kényelmes rakodási lehetőség a 4,2 x 4,5 méteres kapuknak köszönhetően - minden egy helyen: termelés, raktározás, logisztika, bemutatóterem, irodák - 500 méteren belül városi buszmegálló   MEGKÖZELÍTÉS, ELHELYEZKEDÉS - össztömeg korlátozás nélküli zónában lévő ingatlan - M1-es autópályáról autóval és kamionnal könnyen megközelíthető - 1-es, 81-es, 82-es, 83-as, 85-ös számú főútvonalak a közelben - Budapest 110 km - Szlovákia 15 km - Ausztria 50 km   IRÁNYÁR - 1.430.000.000 forint   Számolja ki, mennyi idő alatt térül meg a befektetése! Gondolkodjon nagyban! Akár hitellel történő finanszírozással! Fizesse a bérlője a törlesztő részletet!   ÉRDEKLŐDÉS Tóth Rita ingatlanközvetítés prémium módszerekkel +36309059273 www.tothrita.hu
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Raktár, Kecskemét,
350 millió Ft
Alapterület: 1 071 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot:
Kecskemét déli iparterületi övezetében, jól megközelíthető helyen az M-5  autópályához és a Mercedes gyárhoz, valamint a 44-es számú elkerülő úthoz közel 1071 nm-es RAKTÁR-ÁRUHÁZ ELADÓ!   Főbb jellemzői: - 1000 nm-es eladótér - kialakított iroda, szociális helyiségek kb:70 nm - közvetlen kapcsolat az irodák és az eladótér között - targoncák közlekedtetésére alkalmas automata ajtó - kamion beállási lehetőség az épületbe is - kereskedelmi tevékenységre, raktározásra, telephelynek egyaránt megfelelő - 600 nm-es szabad telekrész, parkoló kialakítására alkalmas - frekventált, jól megközelíthető elhelyezkedés   Hívjon bizalommal, mutatom!
Eladó Raktár, Budapest, XXII. kerület,
4500 millió Ft
Telekméret: 219 304 m2
Állapot: Felújítandó
                                                                                     Ipari területek   A terület egyben vagy minimum 5000 nm-es részekben kerül értékesítésre.   Budapest déli régiójában elhelyezkedő osztatlan közös tulajdonban lévő terület 219304nm. Az itt található területek és felépítmények kerülnek részben értékesítésre.+ Külterületi 6.794 m2 alapterületű ingatlan szintén értékesítésre kerül mely szomszédos a nagyobb területtel. Az ingatlan saját tulajdonú ipari vágánnyal rendelkezik A terület egy része már hasznosított.  Az ipari terület kiválóan megközelíthető az M0-ás felől vagy autópályán.   Az ingatlanon az összes közmű – vezetékes víz, szennyvíz, az ingatlanon vagy az utcában megtalálható. A víz, elektromos áram, és ipari mennyiségben rendelkezésre áll az alábbiak szerint:   -3 fázisú villamos energia 0,4 kV feszültségen, 50 Hz frekvenciával, 12000Kw elérhető,             - fűtési meleg víz,             - ipari víz,4700m3/nap lehetőség, jelenleg a víztorony nincs feltöltve             - ivóvíz,4700m3/nap - ipari gáz kontingens 2900m3/h az elérhető, jelenleg 1000m3/h van biztosítva, kontingenst az eladó át tud adni, gázvételi lehetőséget nem tud biztosítani! (1db gázcsonk van)     Beépíthetőség: -Ipari besorolású:Gip iparterület -beépítés módja:sz -az építési telek legkisebb területe:3000m2 -szélessége:30 m -beépíthetősége terepszint felett:35% -terepszint alatt:65% -legkisebb zöldfelület:25% -szintterületi mutató:2,0 -építmény magassága: min. 3,0 méter, max. 12méter -minden 200 m2-re 1 db előnevelt fa telepítendő   Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az információk nem teljes körűek!!   További kérdéseivel, megtekintés időpontjával kapcsolatban várom hívását. Riczik András ingatlanreferens. +36 20 745-6639  
1
2
»