Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó telephely
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Telephely, Pomáz,
135 millió Ft
Alapterület: 435 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Működő üzem a 11-es út közelében.
Pomázon, belterületbe sorolt 2097 nm-es telken, 435 nm-es, jelenleg is működő galvanizálással, fémfelület kezeléssel és rozsdamentes acél elektromos polírozásával foglalkozó, több évtizedes múlttal rendelkező üzem eladó.   A telephely körbejárható, az utcafronttól beljebb helyezkedik el. Több autó beállására van lehetőség. A földszinti részen iroda, konyha és vizes helyiségek kaptak helyet. Az üzem a folyosótól hátrafelé található, 4,5 méter belmagasságú. A felső szinten is van tároló és vizes helyiség, egy nagy iroda és pihenőhelynek is használható nagy tér lett kialakítva. Ennek egyik oldala az üzem felé üveges. Jelenleg a létszám 3 fő, de a folyamatos megrendelések lehetővé teszik a cég bővítését, a nagyobb lehetőségek kiaknázását.   Besorolása alapján más tevékenység is működtethető, vagy akár kisebb panzió, munkások elszállásolására alkalmas épület is kialakítható.   Az ingatlan céggel együtt eladó!   irányár: 135 000 000 Ft + ÁFA Érd: Érmelléki Zsóka Tel: 06 30 815 2508
Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Budapest, XIII. kerület,
110 millió Ft
Alapterület: 120 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
Angyalföld kiemelt helyén telephely eladó
Bp.XIII.ker.Reitter Ferenc utcában eladó 515 m2-es osztatlan közös tulajdonú ingatlan, amely teljes egészében (víz,gáz, áram és telekrész) el van választva, használati és megosztási terv valamint használati megállapodás alapján működik és önállóan értékesíthető. A beépített épületrész hasznos nettó alapterülete 100 m2, mely tartalmaz egy 37 m2-es egyszobás lakást, 2 különálló helyiséget, műhelyrészt alatta pincét. Brutto beépített alapterület 120,5 m2 . Az ingatlanrészre nem lehet társasházat építeni, mert min.800 m2 lenne szükséges hozzá, azonban a meglévő beépítettség átépíthető, bővíthető, tetőteret lehet beépíteni,vagy emeletet ráépíteni. Az épület sokféle funkcióra használható : lakás,kereskedelmi,szolgáltató,hitéleti,nevelési,oktatási,egészségügyi,szociális,kulturális, közösségi szolgáltató,szállás jellegű, igazgatási,irodai funkciókra, valamint a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró hatású vendéglátó,sport,önálló parkolóház, a lakosság napi igényeit kiszolgáló,zavaró hatással nem járó rendeltetés céljára létesíthető. Az ingatlan a fenti funkciók ellátására székhelyként és telephelyként is használható, önkormányzati engedéllyel. Az ingatlan 1982 óta telephelyként és vállalkozási székhelyként működik.
Eladó Telephely, Debrecen,
37.5 millió Ft
Telekméret: 2 500 m2
Telek eladó telephely, ipari csarnok részére
Debrecen, Monostorpályi és a Diószegi út közötti Olajfa lakóparkban, Ge, egyéb ipari gazdasági zóna besorolású 2500 m2-es telek, 33 méteres utcafronttal eladó magánszemélytől. A telek 40%-ban beépíthető, 7,0-9,5 m épületmagassággal. Villany a telken. 
Eladó Telephely, Fegyvernek,
65 millió Ft
Alapterület: 242 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Fegyvernek Szapárfaluban 9217 nm üzlet, gazdasági épület, üzemanyagtöltő kút és udvar eladó
Mistrál Ingatlan Iroda eladásra kínálja Fegyvernek Szapárfaluban  üzlet, gazdasági épület, üzemanyagtöltő kút és udvar ingatlant profilváltás miatt Amit az ingatlanról tudni kell: - lakóövezetben található - telek alapterülete 9217 m2 - beépített terület 242 m2 - parkoló területe 4200 m2 + 4700 m2 termőföld - jelenleg vendéglátó egység és üzemanyagtöltő állomás működik - jó állapotban lévő, jelenleg is bérbe adott épületek   Befektetők,vállakozások részére ajánljuk a nagyforgalmú fő út mellett lévő ingatlant ! Amennyiben felkeltette érdeklődését, nézzük meg együtt !!
Eladó Telephely, Alattyán,
16.8 millió Ft
Alapterület: 5 504 m2
Alattyán belterületén 5504 nm-es telephely eladó!
Kiváló befektetési lehetőség Alattyánon! Irodánk megvételre kínál többek között egy 5504 nm-es telephelyet, amely tökéletes választás lehet befektetni vágyók, vállalkozást létrehozók számára.   A telephely a 32-es főútvonal közelében helyezkedik el, megközelítése egyszerű és kényelmes.   Ezenkívül irodánk kínálatában elérhető egy 9000 nm-es és egy 9636 nm-es, egymás mellett elhelyezkedő, egybenyitható telek is.   Részletekért látogasson el weboldalunkra vagy keressen bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén!
Eladó Telephely, Budapest, XXII. kerület,
120 millió Ft
Alapterület: 500 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Eladó telephely Budafokon!
Eladó Budafokon egy 800 nm-es telken található 500 nm-es csarnok épület. Az épület egy része téglából épült, másik része könnyűszerkezetes. Fűtéséről gázkazán gondoskodik radiátorokkal. Külön női és külön férfi mosdók, zuhanyzók, öltözők rendelkezésre állak. Irodahelyiség kialakítható. Az ingatlanban 8 éve bérlők vannak, egy fém megmunkáló, forgácsoló üzem működik, ők igény szerint maradnának tovább, ezért befektetőknek, vállakozóknak is megfelelő lehet. További információ telefonon!   Irányár: 120 MFt.   Bíró Zoltán +3630 815 2502
Eladó Telephely, Tatabánya,
68 millió Ft
Alapterület: 554 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot: Építés alatt
Tatabányán, ipari övezetben telephely eladó
Cégek, vállalkozások figyelmébe ajánljuk ezt az logisztikai szempontból kiemelkedően jó helyen található ingatlant, a Bécs-Budapest tengely mentén! Tatabánya fejlődő ipari övezetében, Újtelepen kínálunk eladásra egy 2815 nm, GIP-2 besorolású, két bejáratú telken található, építés alatt álló, acélszerkezetes üzemépületet engedélyekkel, tervekkel. Az üzem mérete 554,62 nm, melyben a tervezet alapján 2 csarnok, egy üzlethelyiség, 2 irodahelyiség, 2 közlekedő, 3 WC, egy zuhanyzófülke, öltözőhelyiség, étkező, tároló valamint egy kazánház kerül kialakításra. Már engedélyezték és kialakították az ipari gázt, ipari áramot (3x50A), vizet, valamint a szennyvízcsatornát, melyből 100 m saját tulajdon, amit a szomszédos telkek előtt vezettek el. Az építési engedély 2025-ig hatályos. A telek beépíthetősége 50%. Parkolás akár nagyobb gépjárművekkel is megoldható, az udvaron nagyobb szerelvénnyel is meg lehet fordulni, továbbá az épület is megkerülhető. A telephely a hamarosan épülő Tatabánya Déli elkerülő út mellett helyezkedik el, így a belváros érintése nélkül közelíthető meg az M1 autópálya Óvárosi lehajtója és az 1-es főút. Az ingatlan akár nagyobb telekkel is megvásárolható. További információkért hívjon bizalommal!  
Eladó Telephely, Budapest, XXI. kerület,
160 millió Ft
Alapterület: 450 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
XXI. Csepel művek területén kétszintes, napfényes 470 m2 telephely/raktárhelyiség  saját parkolóval eladó. Alsó szintjén iroda ,konyha, mellékhelyiség, raktárhelyiség. Targoncázható, lift kialakítása is megoldható,belmagassága 3 illetve 4,5 méter. Ablakkal ellátott, rakodásra alkalmas terület adott .Kamionnal, teherautóval is jól is megközelíthető. Jelenleg bérlik mely megbeszélés szerint változhat. ELADÁSI ÁR :160millió +ÁFA
Eladó Telephely, Budapest, IV. kerület,
189 millió Ft
Alapterület: 788 m2
Állapot: Átlagos
4. kerületben ELADÓ  kiváló megközelíthetőséggel rendelkező ipari épület. A 910nm területű telken jelenleg gyártó tevékenységet kiszolgáló nettó 788nm alapterületű többszintes épület található. 100%-ban jogilag rendezett és magántulajdon. Tömegközlekedéssel (buszmegálló 150 m-re) és gépjárművel is könnyen elérhető, parkolás az ingatlan előtt és a környező utcákban díjmentes. Az udvaron 5-6 gépkocsi részére biztosított a parkolás. Az épületkomplexum az 1950-es években épült. Az udvarról közvetlenül a földszinti műhelyekbe léphetünk, és innen közelíthető meg a többszintes épületrész központi lépcsőháza, valamint a 700 kg teherbírású teherlift. A hátsó udvar egy 40nm-t lefedő polikarbonát tetőt kapott. A tégla falazatú/vasbeton vázszerkezetű főépület 4 szintes: földszint + 2 emelet + tetőtér kialakítású, szintenként 140 nm alapterülettel és 3 m-t meghaladó belmagassággal. Födémteherbírás üzemi használatra méretezett. Szintenként férfi/női mosdók, valamint teherlift használata érhető el. Minden közmű külön mérőórával ellátott, az épület elektromos hálózata 3x125 Amper teljesítménnyel rendelkezik, a fűtése gázkazánokról, melegvíz ellátása vegyesen gáz- és villanybojlerrel történik. Fenntartási költsége az összes alapterületet figyelembe véve kedvező. Az épület többször is átesett kisebb felújításokon, 2005-ben a tető héjazat teljes cseréje történt meg, a nyílászárók is cserélve lettek. Folyamatosan karbantartott, jelenlegi állapota jó és átlagos közöttinek mondható. Rendeltetését tekintve kiválóan alkalmas könnyűipari gyártó, autójavító műhely, raktározási, oktatási, munkásszálló és irodai funkciókra. A főépület többszintű kialakítása lehetővé teszi, hogy szintenként szeparálható, 140 nm alapterületű bérbeadható területekre lehessen osztani. Az emeleti szintek világosak, az áram külön mérése megvalósítható, a fűtés központi lehet. Befektetők figyelmébe ajánljuk, hogy az ingatlanon a földszinti utcafronti területet is bevonva akár 5 db bérbeadható ingatlan alakítható ki. Az ingatlan átadása legkorábban 2022 január hóban történhet. Megtekintéshez időpont egyeztetés szükséges. Irányár: 189 MFt + Áfa.
Eladó Telephely, Budapest, XIV. kerület,
265 millió Ft
Alapterület: 854 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
14. kerületben ELADÓ, Alsórákoson, 2 percre a Bosnyák tértől, Zugló zöldövezeti részében egy Telephely. Telek mérete: 1 000 nm Telken 3 épület található: irodaház, raktár épület, lakóépület. Területük összesen: 854 nm Főépület: 621 nm Raktár: 199 nm Lakóépület: 33 nm A főépület tartószerkezete stabil, műszaki állapota átlagos. A nyílászárok és az épületgépészet (fűtési és elektromos rendszer) felújításra szorulnak. Az épületek jelenlegi állapotukban is használatra vagy lakhatásra alkalmasak. Főépület (irodaház) 3 szintes: földszint, emelet, tetőtér Teljes közművel ellátott. A fűtés gázkonvektor (emeleti szint) és gázkazán (tetőtér). Mindegyik szinten irodák vannak kialakítva, emeletenként vizesblokk. A tetőtér jelenleg lakásként funkcionál. A földszintnek két bejárata van, így az külön is hasznosítható. A főépület és a raktár között helyezkedik el egy betonozott udvar, amely alkalmas parkolásra is. A főépület az utcafrontra nyílik, mögötte különálló épületként található a kis lakóépület és a betonozott udvar. A telek hátsó frontján helyezkedik el a különálló raktár. A raktárépület fűtetlen, egy szerelő akna is található benne. A raktár belmagassága 6 méter. Az ingatlan hasznosítható irodaházként, kisebb raktározási (self-store) lehetőségre is alkalmas. Átalakítással társasházként vagy munkásszállóként is üzemeltethető. Másik alternatíva, hogy az épületek bontása után új társasház építhető a telekre. Ár: 250 millió Ft+Áfa
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»