Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó telephely
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Telephely, Budapest, VIII. kerület,
690 millió Ft
Alapterület: 4 000 m2
Eladó ipari ingatlan Budapest VIII kerület üzem telephely 4000 m2
Eladó egy 4000 m2-es összes színterülettel rendelkező ipari ingatlan Budapesten a VIII. kerületben Józsefvárosban. A társasházi albetét egy nagyobb kétszintes és egy kisebb három szintes egységből áll, önálló helyrajzi számokkal nyilvántartva. Szabad területként 936 m2 aszfalttal burkolt udvarrész használható. Belső terek világosak a sok ablak és felülvilágító következtében. Fűtés légbefúvókkal és radiátorokkal. Áram 3 x 140 Amper. Jó minőségű belső burkolatok. Vázas szerkezet, variálható belső terek. 12 tonna feletti járművel, behajtási engedély mellett elérhető. Irányár: 690 Millió Ft (nincs ÁFA) Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Azonnal költözhető

Eladó Telephely, Farmos,
80 millió Ft
Alapterület: 400 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 5 szoba
Befektetők figyelem
Farmos frekventált belterületi részén helyezkedik el az óriási mintegy 400 m2-es alapterületű, régen TSz. irodaként funkcionált épületkomplexum. Az ingatlan szerkezetileg kitűnő állapotban van. Fedése: cseréptető. Falazata: Tégla. Fűtése: központi, rendszer kiépítve. (jelenleg régi olajkazán-ról). Víz, villany, gáz a felépítménybe bevezetésre került. Csatorna az udvarban megtalálható. A képeken is látható, hogy az ingatlan belső terei, burkolatai a régi időket idézi, rengeteg lehetőséget hordoz-va magában. A telek 3669 m2-es, melyen helyet kapott többek közt egy több mint 100 m2-es, jó állapotú fa szerkezetű klubhelyiség és egy kb. 45 m2-es faház. A szépen karbantartott udvar többféle fával, sövénnyel biztosítja a kellemes kinti létet. A terület minden oldalról kerítéssel körbekerített. Utcafronti részén kettő egymástól elkülönülő nagykapu biztosítja a gépjárművel való behajtást. Ez az ingatlan a lehetőségek tárházát kínálja új tulajdonosának, elhelyezkedése, területe, kialakítása miatt. Tulajdonilap besorolása: kivett irodaház Az ingatlan tehermentes, vállalkozási hitel igényelhető a megvásárlásához, melyben irodánk segítséget tud nyújtani. Irányára: 80 000 000 Ft Ha hirdetésem felkeltette figyelmét, keressen bizalommal -elérhetőségeim egyikén.
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Telephely, Izsák,
50 millió Ft
Alapterület: 501 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Telephely
IZSÁKON Telephely, Szolgálati Lakás Egyben! Külterületen csendes, de jó megközelítéssel (aszfalt  út mellett) kb: 500m2  beépített ingatlan 0,29 hektár telekkel eladó. A terület ipari létesítményként 1986 óta rendelkezik telephely engedéllyel, melyet minden törvényi változás  alkalmánál  megújítottak. Telephelyen kialakítható fejlesztő-kutató és kísérleti termék kis és nagyobb sorozat előállítására alkalmas műhelyeket. Kb  80-90 nm kút alap van a további lehetőségekre. Telephely illetve ipari kisüzem mellett, kialakítható iskolák feletti duális képzésre alkalmas oktató bázis, bentlakásos rendszerben. (Szolgálati 3 szobás lakás, kb 6-8 szobás szálló, 3-4 külön álló műhely kialakítására alkalmas épület rendelkezésre áll. A telek későbbiekben bővíthető. Vízjogi engedély, 2002 óta rendelkezésre áll. Fűtése vegyes tüzelésű kéményes vagy tartályos gázos konvektoros. Hívjon, beszéljük át a részleteket.    
Csak nálunk!

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Telephely, Győr,
38 millió Ft
Telekméret: 2 833 m2
Győrszentivánon, nagy építési telek eladó akár ipari célra is!
A Best of Ingatlan Győr-Ingatlaniroda eladásra kínálja, Győrszentivánon, telephelynek vagy műhelynek is ideális választás, rajta lévő 300 m2-es mobilcsarnokkal, vagy anélkül!    CSARNOK NÉLKÜLI ÁRA: 33.000.000,-Ft!!!   Építkezne vagy vállalkozásának ipari területet, raktárt, telephelyet keres? Most megtalálta!!   Kiváló befektetésre és saját részre egyaránt!   Győrszentiván, Győrhöz tartozik közigazgatásilag. A közelben minden elérhető, ami a mindennapi gördülékeny életvitelhez szüksége lehet: bolt, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, M1-es autópálya könnyű megközelíthetősége.   A telek sajátosságai: - alapterülete: 2833m2-es - Víz, villany telken belül! A gáz és a csatorna a telek előtt található. - Az utcafront szélessége 22 méter - Bejárata elektromos kapu, a telek teljesen körbe van kerítve. - 1000 m2-es aszfalt és térkő burkolat. - 15X20 méter széles, 300m2-es mobilcsarnok (mezőgazdasági tárolóként funkcionál) - A csarnok mozdítható és a tulajdonos egy nap alatt lebontja, ha nincs rá szükség. CSARNOK NÉLKÜLI ÁRA: 33.000.000,-Ft. - 3x5 méter széles, igényes pince a telek közepén, kiülővel. - Az ingatlan 30%-ban beépíthető - A telekre két egység építhető. - Akár családi ház építéséhez keres ideális telket vagy befektetés céljából szeretne építkezni, remek     választás. - Csendes, nyugodt környék. Győr zöldövezeti részén található.   Ha nyugalomra, szép környezetre vágyik, ezt a lehetőséget ne hagyja ki!   Mi mindenben segítünk Önnek, legyen szó hitelfelvételről, vagy jogi szaktanácsadásról. Fülöpné Máté Ildikó 30/993-2787   További szolgáltatásaink: - díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézés - értékbecslés - energetikai tanúsítvány - ügyvédi ügyintézés    
Eladó Telephely, Zagyvarékas,
132 millió Ft
Alapterület: 3 000 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Ipari Kereskedelmi telephely
Eladó Zagyvarékason a 32-es számú főút mellett található,baromfitelepként funkcionáló,jelenleg nem üzemelő ipari,kereskedelmi telephely,ami 2 ha és 9668 nm területen helyezkedik el.A telepen 3 db 1000 nm-es barimfinevelő épület található,ami ROXEL tartástechnológiával felszerelt. A nevelőtérben ionizációs gázkazánok vannak elhelyezve, az épületek között és az ingatlan körül betonút van.Az istállók  B 30-as téglafalazattal rendelkeznek,a tető teljesen új.Vezetékes víz és ipari áram van. Irányár:132.000.000 Ft Érd:06-70-882-9929
Eladó Telephely, Budapest, XIII. kerület,
749 millió Ft
Alapterület: 2 000 m2
Ipari ingatlan eladó Budapest Angyalföld 13 kerület telephely 2000 m2
Eladó egy önálló ipari ingatlan Angyalföldön a Váci út és az M3-as autópálya között. Telek területe 2063 m2 amelyen egy három szintes 2000 m2-es összes színterülettű ipari létesítmény található. Helyiségek vegyesen raktár, iroda, és bemutató terem funkcióval rendelkeznek jelenleg. Nagyon jó állapotú ingatlanban a szintek belmagassága 2,7-3 méter között. Saját fűtési rendszer kiépítve. Az ipari ingatlan GKSZ övezeti besorolású, 12 tonna feletti járművel, behajtási engedéllyel elérhető. Budapesti tömegközlekedés hálózata a közelben. Irányár/ár: nettó 749 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Törökbálint,
199 millió Ft
Alapterület: 1 100 m2
Ipari ingatlan eladó Törökbálint 1100 m2 lakóövezettől távol zavaró hatású tevékenységre
Eladó egy gyártásra és üzemi tevékenységre alkalmas ipari ingatlan Törökbálinton a Mechanikai Művek területén. A telephely lakóövezettől távol zavaró hatású tevékenység végzésére alkalmas. Az ingatlan osztatlan közös tulajdoni formában van nyilvántartva. Telek területe 3050 m2 amelyen egy összesen 1100 m2-es épület található. Körbejárható szintbeli kapukkal ellátott épület két csarnokrészt tartalmaz. A nagyobbik 600 m2-es 4,5 méter belmagasságú, a kisebbik 300 m2-es 5,6 méter magas. Irodák és szociális területek két szinten. A létesítmény 12 tonna feletti járművel, behajtási engedély nélküli elérhető. 3X250 Amper áram kapacitás elérhető. Gáz nincs a közelben. Az egész ipartelep BKK tömegközlekedéssel elérhető. Irányár: nettó 199 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Pilisvörösvár,
155 millió Ft
Alapterület: 701 m2
Eladó ipari ingatlan Pilisvörösvár üzem telephely 550 m2
Eladó Pilisvörösvár központjában egy önálló telephely. Telek területe 4683 m2 amely közel négyzet alakú és egy másik telephelyen keresztül közelíthető meg bejegyzett átjárásra szóló szolgalmi jog alapján. Az ipari ingatlanon két külön épület található összesen 550 m2-en+151 m2 hozzájuk épített jó minőségű nyitott tároló terület. Első épület 300 m2-es, irodát és üzemet tartalmazó rendeltetéssel és 3 méteres belmagassággal, valamint 43 m2 külső tároló területtel. Az épület saját kazánnal fűtött, tetőn lévő napelemek opciós részei az adásvételnek. Második épület 250 m2-es 5 méter belmagassággal, raktározási és üzemi tevékenységre alkalmas. Fűtés feketén sugárzó. Ehhez az épülethez kapcsolódik, két téglából épült fedett, és teljes értékű épületrésszé fejleszthető nyitott tárolóterület (48,7 m2 + 59,4 m2). A telken áram 3x125 A, víz gáz bekötve, saját szikkasztó (csatorna bekötése intézés alatt) A létesítmény saját tűzcsappal rendelkezik. Az ipari ingatlan Településközponti övezetbe található, ezért a telephely engedélyezés önkormányzati egyeztetést igényel. 12 tonna feletti járművel, behajtási engedély nélküli elérhető.  Közelben vasúti és autóbusz megálló.  Irányár: nettó 155 Millió Ft.  Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.  
Eladó Telephely, Nagytarcsa,
53.8 millió Ft
Alapterület: 248 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Műhely eladó Nagytarcsa 248 m2 sarok ipari ingatlan üzem raktár telephely
ELŐJEGYZÉS! Eladó egy új építésű 248 m2-es sarok elhelyezkedésű műhely, ipari társasházban Nagytarcsán, az M0-ás autóút közelében, 2022 II. félévi átadással. A képek a korábbi 29 db elkészült és értékesített épületben készültek. Az eddig átadott fejlesztésekben 195 egység lett kialakítva, 150 vállalkozás számára.  A berendezés opcionálisan kérhető, nem része az alapárnak. A leválasztott önálló albetét, üzemi és raktározási célokra egyaránt alkalmas. Teljes közművel és mérőórákkal ellátott ipari ingatlanhoz, 35,6 méter széles parkolására alkalmas homlokzat tartozik. Az ingatlan 9,57 x 25,91 méteres alapterületű galériázható, széles ipari kapuval és személyi bejáróval felszerelt. Kamionnal az egész épület körbejárható. Korszerű szendvicspanel csarnok „A” energiatanúsítvánnyal rendelkezik! Belmagasság 5,3 – 7,7 m között. Területen bármely termelő, kereskedelmi és szolgáltató tevékenység végezhető (kivétel néhány nagyon zavaró speciális tevékenység).  Ár: 53,8 Millió Ft.+ ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző ipari kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek  ipari ingatlanokkal kapcsolatban, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.  
Eladó Telephely, Nagytarcsa,
41.4 millió Ft
Alapterület: 200 m2
Eladó műhely Nagytarcsa 200 m2 ipari ingatlan üzem raktár telephely új építésű
ELŐJEGYZÉS! Eladó egy új építésű 200 m2-es műhely, ipari társasházban (2 db 100 m2-es helyiség egymás mellett összenyitható) Nagytarcsán, az M0-ás autóút közelében, 2022 II. félévi átadással. A képek a korábbi 29 db elkészült és értékesített épületben készültek.Az eddig átadott fejlesztésekben 195 egység lett kialakítva, 150 vállalkozás számára. A berendezés opcionálisan kérhető, nem része az alapárnak. A leválasztott önálló albetét, üzemi és raktározási célokra egyaránt alkalmas. Teljes közművel és mérőórákkal ellátott ipari ingatlanhoz 2 x 9,5 méter hosszú parkolására alkalmas homlokzat tartozik. Az ingatlan 2x9,5 x10,44méteres alapterületű galériázható, 2 db széles ipari kapuval és személyi bejáróval felszerelt. Kamionnal az egész épület körbejárható. Korszerű szendvicspanel csarnok „A” energiatanúsítvánnyal rendelkezik! Belmagasság 5,3 – 7,7 m között. Területen bármely termelő, kereskedelmi és szolgáltató tevékenység végezhető (kivétel néhány nagyon zavaró speciális tevékenység). Ár: 41,4 Millió Ft.+ ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző ipari kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek ipari ingatlanokkal kapcsolatban, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»