Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó telephely
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Telephely, Gyönk,
15.6 millió Ft
Alapterület: 250 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 7 szoba
Gyönk központjában irodának, műhelynek, lakásnak, vagy ipari célnak is megfelelő ingatlan eladó!
Gyönk központjában irodának, műhelynek, lakásnak, vagy ipari célnak is megfelelő ingatlan eladó! Ez a fantasztikus adottságú és hatalmas méretű ingatlan, Gyönk egyik legforgalmasabb pontján található és arra használhatja majd az új tulajdonosa, amire csak szeretné. Az elhelyezkedése, a kialakítás és a méretei alapján szinte mindenre használható! Hogy ez egy vállalkozásnak mit jelent?  Ha Ön vállalkozó, a fantáziájára és üzleti érzékére bízom, milyen szolgáltatásra illetve tevékenységre használná ezt a helyiséget, bármilyen ipari tevékenységre alkalmas. Sőt, nagyszerű elrendezése miatt, nem csak üzlethelyiségnek használható, hanem lehet benne bármilyen irodai tevékenység, vagy akár társasházként is működhet a megfelelő átalakítások után. Külön vizesblokkal rendelkezik, öltözővel, WC-vel és fürdővel. Akár lakóingatlanná is átminősíthető. A környezetét tekintve minden nagyon könnyen megközelíthető. Nem messze van az autóbuszállomás, boltok, üzletek, gyógyszertár, orvosirendelő.  Ha kivenni szeretné, erre is van lehetőség 150 000 Ft/hó-bérleti díjért. Ebben az esetben 3 havi kaució megfizetése szükséges. Ez az ingatlan nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, hiszen a bérleti díjából is kiszámolhatja, hogy 9 év alatti a megtérülése! Ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Azonnal költözhető

Eladó Telephely, Vasszilvágy,
570 millió Ft
Alapterület: 800 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot: Kiváló
Eladó Vas megyében egy minden szakhatósági engedéllyel rendelkező ásványvíz palackozó üzem Az itt termelt ásványvíz piaci bevezetése megtörtént, folyamatosan fejleszti a tulajdos a gyártást. Komplett arculati terv, kézikönyv rendelkezésre áll.  Minden igényt kielégítő palackozó rendszer, baby víztől a ballonosig, mentes, enyhe és dúsított ásványvíz. A telekhez még hozzátartozik a szomszédos 3093nm –es földterület. Ha felkeltette az érdeklődését ez a befektetésnek egyedülállóan kiváló ajánlat, keressen elérhetőségeimen, tájékoztatom a részletekről!  
Eladó Telephely, Nagytarcsa,
89.4 millió Ft
Alapterület: 298 m2
Műhely eladó Nagytarcsa Pest megye 298 m2 sarok
AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! Eladó egy új építésű 298 m2-es sarok elhelyezkedésű műhely, ipari társasházban Nagytarcsán, az M0-ás autóút közelében, Az önálló albetét, üzemi és raktározási célokra egyaránt alkalmas. Teljes közművel és mérőórákkal ellátott ipari ingatlanhoz, 36,3 méter széles parkolására alkalmas homlokzat tartozik. Az ingatlan 12,5 x 23,8 méteres alapterületű galériázható, széles ipari kapuval és személyi bejáróval felszerelt. Kamionnal az egész épület körbejárható. Korszerű szendvicspanel csarnok „A” energiatanúsítvánnyal rendelkezik! Belmagasság 5,3 – 7,7 m között. Területen bármely termelő, kereskedelmi és szolgáltató tevékenység végezhető (kivétel néhány nagyon zavaró speciális tevékenység). Áram 3 x 16 Amper Az eddig átadott fejlesztésekben 195 egység lett kialakítva, 150 vállalkozás számára. A berendezés opcionálisan kérhető, nem része az alapárnak. Ár: 89,4 Millió Ft.+ ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 15 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző ipari kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek ipari ingatlanokkal kapcsolatban, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Nagytarcsa,
178.8 millió Ft
Alapterület: 596 m2
Ipari ingatlan eladó Nagytarcsa Pest megye 596 m2 sarok
AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! Eladó egy új építésű 596 m2-es sarok elhelyezkedésű műhely, ipari társasházban Nagytarcsán, az M0-ás autóút közelében. Az önálló albetét, üzemi és raktározási célokra egyaránt alkalmas. Teljes közművel és mérőórákkal ellátott ipari ingatlanhoz, 72,4 méter széles parkolására alkalmas homlokzat tartozik. Az ingatlan 25 x 23,84 méteres alapterületű galériázható, széles ipari kapuval és személyi bejáróval felszerelt. Kamionnal az egész épület körbejárható. Korszerű szendvicspanel csarnok „A” energiatanúsítvánnyal rendelkezik! Belmagasság 5,3 – 7,7 m között. Területen bármely termelő, kereskedelmi és szolgáltató tevékenység végezhető (kivétel néhány nagyon zavaró speciális tevékenység). Áram 3 x 16 Amper. Az eddig átadott fejlesztésekben 195 egység lett kialakítva, 150 vállalkozás számára. A berendezés opcionálisan kérhető, nem része az alapárnak. Ár: 178,80 Millió Ft.+ ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 15 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző ipari kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek ipari ingatlanokkal kapcsolatban, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Telephely, Petőfiszállás,
71 millió Ft
Alapterület: 1 960 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Petőfiszállás határában eladó egy 6,3Ha-os gazdaság. 9 felépítménnyel- ipari ingatlan (40%-ban beépíthető)
Petőfiszállás határában eladó egy 6,3Ha-os gazdaság.  Ingatlan jellemzői: - 6.3Ha telek ( 4 db helyrajzi számmal) - ipari ingatlan (40%-ban beépíthető) - 300nm-s terménytároló új építésű a telep ellátásához szükséges kapacitású takarmánykeverő berendezéssel - 60nm-s szociális helyiség( fekete-fehér öltöző, wc,pihenőszoba,orvosi szoba) - 2db 400nm/db könnyűszerkezetű baromfinevelő  - 2db 350nm/db állattartásra alkalmas kőépület  - 800nm-s hodály - 200nm-s, 5m magas szalmatároló (1000m3)  - 30nm-s hűtőkamra - 30nm-s tároló - 40nm-s 4 akol-os sertéstároló, -teherautó kerékmosóval  - 2 db 50tonnás silo-takarmánytároló -kamerarendszerrel védve, valamint a telep teljesen be van kerítve) -Az egész telep majorosítva van és az egész mezőgazdasági üzemmé van nyilvánítva. -pályáztatható - Befogadó képessége: 12.000 db liba betelepítésére alkalmas,  Irányár:71M;  érd:0630/9594-299,  Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni! További kínálatunkat tekintse meg a ABLAKINGATLAN.hu weboldalán.
Eladó Telephely, Vecsés,
860 millió Ft
Alapterület: 2 712 m2
Ipari ingatlan eladó Vecsés Pest megye gyár üzem 2712 m2
Eladó Vecsés ipari területén egy gyártásra alkalmas önálló ipari ingatlan Budapesthez közel. Telek területe 4989 m2, amelyen két épület található összesen 2712 m2-es területtel. Első egy régebbi csarnok felújítva, amely három hajós, két szintes, iroda fejrésszel, amelynél az üzem mérete 1074 m2, az iroda és szociális blokk 318 m2-en helyezkednek el. Második egy néhány éve épült vasbeton és acélvázas üzemcsarnok ahol belül található a kétszintes iroda és szociális rész. A csarnok alapterülete 1008 m2, benne továbbá 312 m2 ipari galéria, nagyon jó állapotban. Mindkét épület hűtő-fűtő és szellőztető rendszerrel felszerelt, az itt alkalmazott technológia miatt. Légkondicionált irodák, újszerű állapotban. Az ipari ingatlan Gip-es övezetben található, saját trafóval rendelkezik. Áram 3x250 Amper. 12 tonna feletti járművel, behajtási engedély nélküli használható. Irányár: nettó 860 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 15 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Vecsés,
320 millió Ft
Alapterület: 867 m2
Telephely eladó Vecsés üzem ipari ingatlan 867 m2
Eladó Vecsésen egy gyártásra és fejlesztésre alkalmas önálló telephely kis irodaházzal, műhelyekkel és részben szigetelt raktárakkal. Telek területe 5937 m2, amelyen 867 m2 összes színterülettel rendelkező épületek találhatók. A nagyobb építmény egy irodaház és egy fejépülettel rendelkező szigetelt üzemcsarnok. Iroda két szinten 192 m2, a hozzá csatlakozó üzemcsarnok 235 m2-es négy ipari kapuval. Hátul egy részben szigetelt műhely-raktár sor található amely 440 m2-es, hat részre osztott. Utca felől a telek jobb oldalán további fedett színek sorakoznak. A telekre kb. 2000 m2-es épület még felépíthető a meglévő régi épületek bontása függvényében. Az ipari ingatlan Gip övezeti besorolású, 12 tonna feletti jármű, behajtási engedély nélkül használhatja. Irányár: nettó 320 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Ságvár,
175 millió Ft
Alapterület: 280 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: + 4 szoba
Jó helyre vitorlázott!.... Ságváron telephely eladó!
Jó helyre vitorlázott!. . . .   A Balatontól 10 km-re, Ságváron eladásra kínálunk egy telephelyet, mely 5.000 m2-en terül el!  Az ingatlanon egy 80 m2-es irodaépület, illetve egy 200 m2-es könnyűszerkezetes csarnok található. Az iroda épületben kialakításra kerültek a szociális helységek, illetve egy különálló lakrész.   A közművek közül a víz illetve a villany van bekötve. A villany jelenleg 3*63 A, de bővíthető 3*180 A-re. A kiváló infrastruktúrával rendelkező telep az elmúlt évben tereprendezésen esett át, melynek keretében egy méteres zúzott kő alapot kapott. Továbbá felújításra került a 10m-es hídmérleg, mely 30 tonnára van hitelesítve.   Az ingatlan jelenleg tűzifa / tűzép telepként üzemel, amelyen működő vállalkozás esetleges meg-/átvétele külön megbeszélést tárgyát képezi (gépállomány, fa alapanyag, cement készlet...).   Az ingatlan per és tehermentes.   Ügyfeleinknek teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a kedvező ügyvédi költségektől kezdve a bankfüggetlen-ügyfélcentrikus hitelügyintézésig. Kedvező-, fix- és alacsony kamatozású forint alapú hitellel hozzásegítjük ingatlanja megvásárlásához.   További információk a www.vitorlasingatlan.hu oldalunkon.   Remélem, felkeltettem érdeklődését! Felmerülő kérdések esetén keressen bizalommal akár HÉTVÉGÉN is!   Mielőbbi találkozásunk reményében szép napot kívánunk Önnek! VITORLÁS Hitel- és Ingatlancentrum Csapata
Eladó Telephely, Albertirsa,
21.5 millió Ft
Alapterület: 4 149 m2
Albertirsán beépítetlen terület eladó BEFEKTETŐK FIGYELEM!
A Teleki és Fia Ingatlan Bt. értékesítésre kínálja Albertirsán az állomás közelében ezt a 4149 nm.-es kivett beépítetlen területet , mely telephely céljára vagy egyéb gazdasági tevékenység végzésére is alkalmas.  A terület gazdasági besorolású, lakóépületek is építhetők rá.  Az ingatlan gépjárművel könnyedén megközelíthető a főútvonalról. M4, 405 ös főút és M5 pillanatok alatt elérhető. A főváros autóval 25 perc menetidő. Esetleges vasúti szállítás igen egyszerű, mert a pályaudvar szélére húz az ingatlan hátsó része.  Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. 
Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Zsombó,
35 millió Ft
Telekméret: 8 743 m2
Telephely aszfaltos út mellett
Zsombón megvételre kínálok egy 8743 nm-es telephelyet. Az ingatlan külterületi besorolású, hasonló telephelyek szomszédságában, közvetlenül aszfaltos út mellett található. A terület összközműves, van ipari áram, víz, villany, gáz, csatorna. A terület rendezett, egy kisebb tároló épülettel. Pályázatra alkalmasan kerül értékesítésre. Ára 35 MFt +Áfa!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»