Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó mezőgazdasági terület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Mezőgazdasági terület, Dörgicse,
2.6 millió Ft
Telekméret: 8 116 m2
Olaszrizling szőlőültetvény Dörgicsén eladó!
a kiváló ár-érték arányú 8116 nm2 szőlőterület jellemzői: -10 sor kiváló minőséget adó kb 30 éves olaszrizling (P28 klón) ültetvény - aszfaltos úton könnyen megközelíthető - általános mezőgazdasági terület építeni a területre a telek mérete miatt (kisebb mint 2 ha) nem lehet - villany a közelben megtalálható - a terület a dörgicsei domboldalban, viszonylag sík területen található   Ajánlom borászoknak, befektetőknek! Keressen bizalommal, amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Mezőgazdasági terület, Kiskunhalas,
210 millió Ft
Alapterület: 10 000 m2
***SIKERES , JÓL MŰKÖDŐ 3 HEKTÁROS NÖVÉNYTERMESZTŐ TELEP ELADÓ! ****
Kiskunhalason a város szélén található a 30000 m2 -es növénytelep. A telepen található 10000 m2-es fűtött növényház, egy 700 m2-es zárt géptároló garázs, egy 320 m2-es palántanevelő, valamint egy összkomfortos 70 m2-es berendezett családi ház!  Az 1 hektáros növényház fűtése 2,5 MW összteljesítményű vegyes tüzelésű kazánokkal történik, fa darálékkal. Az öntözés teljesen automatikus. 4 kultúrás öntöző géppel, saját fúrt kútból. A szellőztetés teljesen automatikus. Jelenleg a telepen muskátli, frézia, krizantém és lisianthus termesztése folyik, de bármilyen növény termelhető a telepen. A növénytelep biztonságát kamerarendszer és riasztórendszer biztosítja. A megtermelt árút hűtős kamionnal szállítják közép kelet Európa legnagyobb virágpiacára, Ezen kívül Szigetszentmiklóson, saját elárusító standokon és a Flóra Hungáriának értékesítenek.A 320 m2-es palánta nevelő fűthető asztalokkal, 40 db 400 W-os növény lámpákkal történik.  A telep bővítése lehetséges. Villamos energia 3x32A Irányára: 210 Mft További információért várom megtisztelő hívását: Kun Tünde 06-70-433-3506 wwww.gesztenyeingatlan.hu Irodánkban teljes körű hitel ügyintézés, soron kívül.     
Eladó Mezőgazdasági terület, Őrbottyán,
5 millió Ft
Telekméret: 11 337 m2
Őrbottyánban szántó eladó
Remek lehetőség azoknak akik mégis telepelés közelében szeretnének gazdálkodni, lovardát nyitni, de mégis csendes, nyugodt helyen szeretnék kialakítani lakhelyüket. Igaz nagy kihívást jelent saját ellátású ingatlant létrehozni, de amire igazán ilyenkor szükség van az a villany. A szántó előtt ez megtalálható. Ez miatt vannak állandó lakosok a terület mellett, sőt lovarda is található. A szántó Őrbottyánhoz tartózó mezőgazdasági területén, de Erdőkertes Kéri utcáról megközelítve 11AK értékű, 7 minősítésű, 11337 m2 területű. DK-fekvésű, de egész nap napfényes területen helyezkedik el. Aránylag sík területű, beépíthető, max. 250nm, melynek 1/3-a lehet lakóhelyiség, 2/3-a pedig mezőgazdasági célt szolgáló épület. Villanyáram a terület előtt. A szántó mellett szintén van egy ugyan ekkor terület, tehát akár egyben is megvehető. Kérdés esetén hívjon bátran!
Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Budapest, XXII. kerület,
950 millió Ft
Telekméret: 220 000 m2
Budapest XXII.kerületében eladó 22 Hektár, külterületi szántó, legelő, erdő besorolású terület, amelynek 3%-a beépíthető. A nagyon sok lehetőséget rejtő terület kiválóan alkalmas saját farm létrehozására, élményparkra, az erdős terület miatt akár kalandpark kialakítására. A terület védett, így akár különleges, védett állatoknak is otthont adhat, ami egy a családok számára is elérhető, látogatható hely lehet. Szervezhet ide táborokat a gyerekeknek, kialakíthat túraútvonalakat, építhet hangulatos bungallókat, kempinget és megannyi ötlet amit itt megvalósíthat. Megközelítése szinte minden autópályáról perceken belül lehetséges. Hívjon további információkért!   Irányár: 950 M Ft   Zagyva Katalin 0630/815-2504
Eladó Mezőgazdasági terület, Szolnok,
3.5 millió Ft
Alapterület: 56 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Elbontandó
Holt-Tiszaparti Alcsisziget utcában telek eladó
Szolnokon, a Holt-Tiszaparti Alcsisziget utcában telek eladó, vízparti résszel együtt és bontandó vagy felújítandó vályogházzal.   Jellemzők: - alcsisziget utca elején található; - két utcára nyíló; - megosztható; - 50 m2 vízparti rész; - 1878 m2-es telek; - 56 m2-es bontandó/felújítandó vályogház; - víz, villany bekötve;   Ha felkeltette figyelmét, hívjon bizalommal!
Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Pogány,
65 millió Ft
Alapterület: 30 000 m2
ELADÓ FEJLESZTÉSI TERÜLET A MECSEK-HEGYSÉG LÁBÁNÁL
ELADÓ FEJLESZTÉSI TERÜLET   A MECSEK-HEGYSÉG LÁBÁNÁL FEKVŐ, PANORÁMÁS KIS FALUBAN,                POGÁNYBAN Pécstől pár km-re, a pogányi reptértől és az M66-os autópályától kb. egy km-re, Pogány falu szívében helyezkedik el. 3 ha terület bekerítve ( 2,2 ha vízfelület), a többi gát- és partszakasz, közel 9 ha földdel (legelő, erdő, nádas). Nagyon szép környezetben, a festői Pogány völgyben, belterület határán, mezőgazdasági korlátozott, és településközpontú vegyes besorolású övezetben található. A tavat a Pécs- Villány vízfolyás és több forrás is táplálja, alatta 60-600 méterre a harkányi gyógyvízbázis húzódik. A terület kiválóan alkalmas falusi és lovas turizmus, ökofalu, mindenféle sport és szabadidős tevékenységek folytatására, csónakázó és horgásztó kialakítására, valamint wellnes szálloda vagy panzió kialakításra. (később társasházak építésére). A tó ismertetése:             jellege:                           völgyzárógátas, földanyagú             üzemeltetése:                 barátzsilippel és árapasztó műtárggyal             vízfelület:                       2,2 ha             a tó térfogata összesen:  30 600 m3             átlagos vízmélység:        1.39 m             vízellátás:                    a tó felett több forrás és rétegvíz található             völgyzárógát hossza:       87 m             aknamagasság:                 3,2 m Háromszoros horonypár biztosítja a betétpallók, illetve a halrács elhelyezését a műtárgy zárásához és az üzemvízszint tartásához. A lecsapoló zsilip kifolyási oldalán támfalszerű csővég és terméskő burkolat épült. Az alvízi árok hossza 35 m, 0,2 % eséssel, 0,6 m fenékszélességgel, 1:1,5 rézsűhajlással.
Eladó Mezőgazdasági terület, Debrecen,
148 millió Ft
Alapterület: 200 627 m2
Debrecenben - Tanyás zónában lévő - 20,0627 ha-os külterületi mezőgazdasági ingatlan Eladó!
Debrecen  - főút közelében lévő -  20.0627 ha-os külterületi - mezőgazdasági ingatlanok  eladók !   A több mint 20 ha-os  eladó földterületen - több féle ingatlanból álló - mezőgazdasági  és lakó ingatlanok, valamint gyümölcsös található !     A több HRSZ - on lévő eladó egybefüggő terület jól megközelíthető tanyás zónában helyezkedik el. Az eladó ingatlanokhoz saját használatú út, telephely, - és erőmű létesítéséhez szükséges trafó is tartozik.   Az eladó mezőgazdasági terület megoszlása szerint :   - Közel 8.ha -os - szántóföld terület, -1600 KW-os trafóval (mely naperőmű kiépítéséhez szükséges), - 2 ha gyümölcsös-diófás terület + magánúttal ellátott 2 ha-os telephely, - 4.600 nm-kivett terület-tanya-lakóház - gazdasági épülettel-fúrt kúttal -(380 KW-os villanyáram kiépítve), - 2.700 nm-es kivett terület, lakóház -parkosított udvar területen vezetékes gáz kiépítve - fúrt kúttal,    A 4 szobás összkomfortos  ingatlan gáz- és vegyes tüzelésű fűtéssel rendelkezik. Fúrt kút- és kerti medence kiépítve. - 1,2.ha akácerdő és 5,4 ha -os  szántóföld terület, - 3.300 nm kivett terület, lakóház - gyümölcsös, amely villannyal, fúrt kúttal ellátott, -  egy másik 2.700 nm-es kivett terület - tanya - gyümölcsös terület - amely szintén  villannyal-fúrt kúttal ellátott.   A fenti 20.0627 ha-os összterületű ingatlanok egyben és esetleg külön HRSZ-onként is megvásárolhatóak !   Irányár: 148 Millió Ft   A megtekintéshez előzetes időpont egyeztetése szükséges!   Várom érdeklődő  hívását akár hétvégén is.   Patkás Jánosné 06 30 815 2505
Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Veszprém,
12 millió Ft
Telekméret: 947 m2
Patakparti nagy telek Veszprém Aranyosvölgyben, Méhes utcában eladó
Az Aranyosvölgyben, Méhesben található telek közvetlenül a Séd patak partján fekszik. A kb. 35x28 méteres telek a környéken egyedülállóan nagy méretű. A telek véderdő zöldterület, beépíteni nem lehet, ám gazdálkodáshoz, kertészkedéshez, konyhakertnek kiváló. A telek három oldalról bekerített, a negyedik oldal a patak. Egy ásott kút is rendelkezésre áll.
Eladó Mezőgazdasági terület, Balatoncsicsó,
6.8 millió Ft
Telekméret: 5 759 m2
Balatoncsicsói mezőgazdasági terület eladó
Erdő közelében fekvő kiváló aranykorona értékű telek, panorámával a Nivegy-völgyre. A telek déli fekvésű, mezőgazdasági kertes övezetben fekszik, így 80% szőlő telepítése mellett 3%-ban be is építhető. A telek nagyrészt bekerített. Ajánlom gazdálkodóknak, nyugalmat, csendet keresőknek, de nyaraló építésére is megfelelő lehet. Jelenleg szántóként hasznosítják, de állattartásra, növénytermesztésre is hasznosítható. A Balaton távolsága 8 km. Keressen bizalommal, amennyiben az ingatlan elnyerte tetszését!!  
Eladó Mezőgazdasági terület, Fót,
11.9 millió Ft
Alapterület: 16 m2
Megvételre kínálok Fóton a Somlyó Tájvédelmi Körzet kellős közepén egy páratlan adottságokkal rendelkező nem belterületi telket.   A terület 1710 nm-es. Két utcáról bejáratos. Az alsó végén 20 méter széles, a felső utca felől pedig 12-13 méter az utcafronti szélessége.    Víz, villany, gáz a telken belül rendelkezésre állnak.   A szabályozás szerint mezőgazdasági kiskert besorolás alá tartozik. Beépíthetősége 5%.   Jelenleg áll rajta egy 16 nm-es faház, ami alatt dongaboltozatos pince található.   A terület örökpanorámás, leírhatatlan látvány nyílik a környékre, sőt a távoli hegyekre is.  A meglévő lévő növények is értékesek, találunk itt gyümölcsfákat (dió, meggy, sárgabarack), szőlőlugast  és terjedelmes méretű, gyönyörű dísznövényeket (fenyő, ciprusok, tuják).    Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely a kínálatomban található lakás, családi ház, telek felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor telefonon!  Vásárolna, de nem elég a rendelkezésre álló összeg? Térítésmentesen nyújtunk segítséget hitelének ügyintézésében is! Bank semleges, díjmentes hitelközvetítéssel állunk rendelkezésére! Forduljon hozzánk ez ügyben is bizalommal!  
1
2
3
4
5
»