Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó mezőgazdasági terület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Mezőgazdasági terület, Nemesvámos,
54.9 millió Ft
Alapterület: 45 796 m2
NEMESVÁMOSON ELADÓ 4,5 HA KÜLTERÜLETI TELEKRÉSZ EGY JELENLEG IS MŰKÖDŐ GAZDASÁGGAL, TANYÁVAL! A terület ALKALMAS FÖLDMŰVELÉSRE, GAZDÁLKODÁSRA, ÁLLATTARTÁSRA! ADATOK: –ALAPTERÜLETE: 4,5 HA, mely SAJÁT tulajdon és LEHETŐSÉG VAN TOVÁBBI 6,5 HA egybefüggő terület BÉRLÉSÉRE is. – Ebből kb. 3-4 ezer m2 terület (ahol az épületek elhelyezkednek) VADHÁLÓVAL van elkerítve. Ezen a területen eddig 20-25 db szarvasmarha volt tartva. – A TELJES terület VILLANYPÁSZTORRAL van lekerítve. – Van egy 120 m2-es faszerkezetű ISTÁLLÓ beton alapon, amely félig a földbe van süllyesztve, ezáltal nagyon jó a hőszigetelése. Található benne egy PIHENŐ SZOBA, WC, kandalló, és tartályról megoldott vezetékes van. – Mellette található egy 100 m2-es fedett MAGTÁR. – Ezek mellett van egy 50 m2-es ZÁRT ÉPÜLET, továbbá kb. 200 m2 NYITOTT, eső- és napvédelemmel megoldott, etetővel és itatóval ellátott BEÁLLÓ az ÁLLATOKNAK. MŰSZAKI ADATOK: – VÍZ, GÁZ, VILLANY NINCSENEK a telekre bevezetve, – CSATORNA ÉS SAJÁT EMÉSZTŐ NINCS, – TARTÁLYRÓL MEGOLDOTT VEZETÉKES VÍZ VAN, – Az ÁRAMELLÁTÁST NAPELEM ÉS SZÉLKERÉK biztosítja. EGYÉB TUDNIVALÓK: – A terület a KIFÜGGESZTÉS (6 hónap) után birtokba vehető azonnal, – Az ár minimálisan ALKUKÉPES! FONTOS!!! A GÉPPARK és MINDEN ESZKÖZ BIZTOSÍTOTT a gazdálkodás működtetéséhez, melyek a VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPZIK. A részletes listáért forduljon hozzám bizalommal!!! Amennyiben LAKHATÁST IS KERES a közelben, kérem, nézze meg a Pd 109 referencia számú vagy a 329338 ID számú hirdetésünket is!!! A HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT SZERINT A TERÜLET: – KÜLTERÜLET (szántó), Má/1-es besorolású, általános mezőgazdasági terület. – Beépítési mód: szabadon álló – Beépíthető legkisebb telek terület: 10 000 m2 (1 ha) – Legnagyobb beépítettség: 5% – Legnagyobb épületmagasság: 5 m – Az épület legmagasabb pontja: 9 m – Egy telken több épület is elhelyezhető. – Lakás, lakóépület bruttó területe legfeljebb 300 m2 lehet. Elhelyezhető továbbá: – a növénytermesztés, az állattenyésztés és az ezekkel kapcsolatos termékfeldolgozás, tárolás, szolgáltatás építményei, – agrárturizmushoz kapcsolódó építmények, – a gazdálkodáshoz kapcsolódóan lakás vagy lakóépület, mely kizárólag akkor létesíthető, ha a mezőgazdasági termelés (árutermelő mezőgazdasági üzemi tevékenység) az állandó helyben lakást indokolttá teszi. AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér, - Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése, - INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés, - Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK, - Személyi kölcsönök, - Megtakarítások, lakástakarék. - Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk! 13 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL! További információkért forduljon hozzám bizalommal. :) Kérjük hivatkozzon irodai referencia számunkra! Irodai referenciaszám: Pi 108 KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN
Eladó Mezőgazdasági terület, Szentjakabfa,
21.9 millió Ft
Alapterület: 15 899 m2
ELADÓ GONDOZOTT SZŐLŐTERÜLET SZENTJAKABFA KÜLTERÜLETÉN! A Balaton-felvidéken a Nivegy-völgyben kínálom eladásra a meghirdetett közel 16,000 nm méretű gondozott szőlőterületet. A terület több éve művelés alatt áll, a jelenlegi szőlőfajták Olaszrizling, Szürkebarát és Zweigelt, melyekből összesen 34 sor van telepítve. Az átlag hozam 150-230 mázsa borszőlő az elmúlt években. A telek beletartozik a régészeti lelőhelyként nyilvántartott területek közé. A terület C-1-es szőlő termőhelyi kataszteri övezetben található. Az övezeti besorolás szerint Má-2 -es területről beszélünk, az erre vonatkozó szabályzatok végett keressen bizalommal, vagy az önkormányzat helyi építési szabályzatában szintén megtalálhatja a bővebb leírást. Több információt szeretne? Kérem hívjon bizalommal! :) (A telek irodai referencia száma: Fi 163) AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér, - Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése, - INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés, - Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK, - Személyi kölcsönök, - Megtakarítások, lakástakarék. - Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk! 13 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL! ELADÓ/KIADÓ INGATLANJA VAN? KERESSEN BIZALOMMAL ÉS ÁTBESZÉLJÜK A RÉSZLETEKET!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Nagykőrös,
12.9 millió Ft
Telekméret: 59 715 m2
Nagykőrös külterületén akár telephelynek is 6 HA terület Eladó !
Nagykőrösi külterületen , aszfaltozott út melett vált eladóvá 59715 m2 terület , amiből 6319 m2 erdősáv. Gázcsonk telek határon , villanyvezetékről lekötési lehetőséggel. Kiválóan alkalmas telephely létrehozására , vállalkozás céljára. Nagykőröstől 7-8 km-re található . Megtekintéshez hívjon bizalommal !
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Kecskemét,
7.9 millió Ft
Telekméret: 7 200 m2
6000 Kecskemét Belsőnyír elkerülő közelében mezőgazdasági terület
Kecskemét Belsőnyír, a Ménteleki körforgalmi  elkerülő út  közelében ,7200nm-es mezőgazdasági terület, tanya házszámmal eladó.   -a  terület körbe van kerítve,  a villany lekötés megoldható.   - alkalmas gazdálkodásra, hétvégi kikapcsolódásra.   Irodánk ügyfelei számára, teljeskörű ingyenes ügyitézésben nyújt segítséget : CSOK, hitel, biztosítás, jogi ügyletek.
Eladó Mezőgazdasági terület, Veszprém,
2.2 millió Ft
Alapterület: 1 521 m2
ELADÓ SZÁNTÓK VESZPRÉM-KÁDÁRTA RÉSZEN, A HORGÁSZTÓ ÉS BÁNYA-TÓ KÖZELÉBEN! Az eladó összterület nagyság 2245 nm, mely több helyrajzi számon fekszik. Az övezeti besorolása a területnek Má - általános mezőgazdasági. A meghirdetett ár alkuképes! :) Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen a hirdetésben megadott elérhetőségemen! Az ingatlan referencia száma: Fi 160 AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér, - Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése, - INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés, - Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK, - Személyi kölcsönök, - Megtakarítások, lakástakarék. - Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk! 13 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL! KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN ÉS KÖRNYÉKÉN!
Eladó Mezőgazdasági terület, Budapest, XXIII. kerület,
22.99 millió Ft
Alapterület: 4 797 m2
BUDAPEST 23. KERÜLETÉBEN SZÁNTÓ MŰVELÉSŰ TERÜLET ELADÓ! Az ingatlan a földforgalmi törvény hatálya alá tartozik ezért ezt a területet 60 napos kifüggesztéssel lehet megvásárolni. Amennyiben további kérdése van kérem hívjon.
Eladó Mezőgazdasági terület, Zalakomár,
130 millió Ft
Alapterület: 112 000 m2
Kis-Balatonnál TŐZEGBÁNYA ELADÓ ! Kis-Balaton mellett 24 ha tereületű tőzegbányát kínálunk megvételre. A terület FÖLDTANI SZAKÉRTŐI MEGHATÁROZÁSA, KÉSZLETSZÁMÍTÁSA megtekinthető . A tulajdonosnak csak komoly érdeklődők hívását közvetíthetjük!
Eladó Mezőgazdasági terület, Tolnanémedi,
17 millió Ft
Alapterület: 24 505 m2
BALATONTÓL 40 KM- RE, TOLNA MEGYÉBEN ELADÁSRA KÍNÁLUNK, EGY BELTERÜLETTEL HATÁROS ZÁRTKERTI SZŐLŐT ÉS GYÜMÖLCSÖST! Tolnanémedi a tolnai hegyhát bortermelő vidékén található, pihenésre és turisztikára egyaránt alkalmas. Közelben két termálfürdő, a Balaton illetve múzeum, emlékház található. A telek mérete 24 505 nm, ahol jelenleg szőlő művelés folyik. Az adott területen 2 pince és egy 80 nm- es , tégla építésű borház található. A borház 2002- ben épült, egy nagy terasz, konyha, szoba, illetve egy előkészítő(káddal) alkotja. Villany be van vezetve az épületbe, fűtése cserépkályhával megoldott. A mezőgazdasági tevékenység ellátásához szükséges munkagépek, szerszámok: kis traktor, Axiál permetező, fűnyíró, Rota kapa a vételár részét képezik. Könnyen megközelíthető a 61- es útról, autóval Simontornya 7 km-re, Tamási 18 km-re található. Várom hívását a hét bármely napján!
Eladó Mezőgazdasági terület, Hirics,
12 millió Ft
Alapterület: 59 664 m2
Dél-Baranyában, Vajszlóhoz közel eladó 59664 m2 mezőgazdasági terület, szántó, 117 aranykorona értékkel. A jogviszonyok tiszták.
Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Zákányszék,
8 millió Ft
Alapterület: 40 000 m2
Állapot: Átlagos
Építkezésre alkalmas mezőgazdasági terület eladó
Zákányszék külterületén kínálom eladásra ezt a 4 hektár területen elhelyezkedő földterületet, mely a műútról lekanyarodva 2 km.es homokos, murvás jól járható útról érhető el. Az elkövetkező évek tervében szerepel ennek az útnak az aszfaltozása. A most épülő M 9.-es autópálya elérhetősége is percekre lesz.  Az ingatlan Mórahalomtól és Zákányszék között található mindkét település gyosan percek alatt elérhető. A terület folyamatos fejlődésen megy keresztül, gomba mód szaporodnak a kisebb-nagyobb családi gazdaságok, Az ingatlan több helyrajzi számon van nyilvántartva, a kisebb terület házszámos kivett tanyaként, viszont az épület mely egyéb gazdasági épület, sajnos már nem lakható. Azon családoknak ajánlom, akik építkezni, majd vállalkozni szeretnének, hisz ez a terület remek lehetőségeket nyújt akár állattartás, akár zöldség -gyümölcs termelés a terv. A terület vegyes művelési ágú ezáltal rengeteg a támogatási pályázati lehetőség.- Az építkezéshez a falusi CSOK igényelhető! A terület szépsége magával ragadó, itt sok oldaláról megmutatja magát a természet, hisz erdő, nádas ,rét, legelő és hatalmas tiszta homokos rész, egyaránt található rajta , már csak az Ön megálmodott háza hiányzik róla. Hívjon, és tájékoztatom a részletekről! Kocsis Ágota  ☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣ IngatlanVlog vezető értékesítője Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem ingatlanjogra szakosodott ügyvéd, független banki tanácsadó közreműködésével.  
1
2
3
»