Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó mezőgazdasági terület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Mezőgazdasági terület, Kaposvár,
365.91 millió Ft
Alapterület: 1 300 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot:
Kaposvár környéki hűtőház!
A PARTNER INGATLAN eladásra kínál egy Kaposvár környéki, 2003-2005 között épült hűtőházat, irodákkal, szociális blokkal, kiszolgáló épületekkel, gépekkel, eszközökkel, 20.000 m2-es területen.   Az eladásra kínált ingatlan közlekedő útjai (aszfaltosak) és rakodó helyei kamionok kiszolgálására is alkalmasak, ehhez egy 60 tonnás hídmérleg is rendelkezésre áll..A vízellátás a közműhálózattól független. Az áramellátás saját trafóról biztosított, jelenleg 200 A teljesítménnyel, de jelentősen bővíthető.A hűtés mellett a betakarított termék osztályozása, csomagolása is teljesen gépesített, úgy mint a termelés összes folyamata . A hűtőtér tároló kapacitása 500 tonna. Minden eszköz, gép, berendezés karbantartott, megkímélt állapotú. A vételár tartalmazza az összes eszközt, gépet, berendezést. Az ingatlan céggel együtt is megvásárolható. Igény szerint egy 28 ha-os ÖKO gyümölcsös is eladó vagy bérelhető. Kérésre fényképeket és teljes gép- és eszközlistát tudok küldeni.   Érd.: +36 30 9367 066    Azonosító: 1076  Irányár:  1.100.000 Eur
Eladó Mezőgazdasági terület, Ács,
9.9 millió Ft
Alapterület: 20 234 m2
Magánszemélyek-Befektetők figyelem! Nagyon jó üzleti lehetőség mindenki számára, akinek fontos a jó elhelyezkedés. Eladó egy nagyon jó adottságokkal rendelkező mezőgazdasági földterület. Az eladó földterület Komárom város közelében ( 9 km távolságra Komáromtól ) található, közigazgatásilag Ács városához tartozik. A terület több részből tevődik össze: - Erdő: 11384 Nm 4,33 ak - Erdő: 44836 Nm 17,04 ak - Legelő: 7067 Nm 2,69 ak - Szántó: 16947 Nm 15,93 ak Az egész terület egy helyrajzi számon található, tehát csak egyben megvásárolható. Az erdő fiatal fákkal ültetett, melyek összetétele: akác, cser, dió A többi területek is folyamatosan gondozás és művelés alatt vannak. Közművekkel nem rendelkezik. Az eladásra kínált földterület mellett halad az 1-es számú főút, amelyen keresztül könnyen megközelíthető Gönyű és Győr. Továbbá az erdő mögötti részen hamarosan kialakításra kerül a nemzetközi kerékpár út. ( Ez turisztikai szempontból is kiemelkedő szerepet játszhat az elkövetkezendő időkben.) Az ár: 9,900,000 Ft / alkuképes / Amennyiben felkeltette érdeklődését, akkor várom szíves jelentkezését, hogy minél hamarabb megmutathassam Önnek. Kiss Bálint
Eladó Mezőgazdasági terület, Bonnya,
990 ezer Ft
Alapterület: 3 265 m2
Megvételre kínálok Bonnyapusztán egy gyönyörű környezetben elhelyezkedő 3265 négyzetméter területű szántóföldet, melynek hátsó határában a Koppány patak csörgedezik. A gazdálkodásra alkalmas termőföld közvetlenül az úttest mellett helyezkedik el, félúton a Kaposvár -Balaton (Szántód) útvonalon. Ugyancsak megvásárolható az út túloldalán található 73 négyzetméteres családi ház 7366 négyzetméteres telekterülettel és gazdasági épületekkel. A két ingatlan mind együtt és önállóan is eladás tárgyát képezi.
Eladó Mezőgazdasági terület, Ladánybene,
1.6 millió Ft
Alapterület: 5 755 m2
TANYAHELY ELADÓ ERDŐS KÖRNYEZETBEN! CSENDES NYUGODT ÖVEZET! IDE ÉPÍTHETI ÚJ TANYÁJÁT, ERDŐS KÖZEGBEN, ASZFALTHOZ KÖZEL! A tanya 921 nm a romjai el vannak takarítva a helyszínről,lehet rá építeni egy 10 X 15-m-es házat. Mezőgazdasági besorolása: Tanya+szőlő= 5755 nm,melyből a tanya: 921 nm,a szőlő: 4834 nm,de most akácos erdős rész.A villany lehetősége pár méterre található.Tegyen GYORSAN AJÁNLATOT! Hívjon bizalommal.
Eladó Mezőgazdasági terület, Csólyospálos,
19 millió Ft
Alapterület: 171 773 m2
14 HEKTÁR ERDŐ+ 2 HEKTÁR RÉT-SZÁNTÓ ROMOS TANYÁVAL! Bács-Kiskun megyében Csólyospálos külterületén a Kiskunmajsára vezető út mellett 17 hektáros területet kínálok eladásra, melyből 14 hektáron olasz nyár erdő (54,25 Ak), 2,3 hektáron rét-szántó (28,2 Ak), 5755 m2-en pedig egy romos tanyahely található. Az erdőterület javarészt már gyéríthető, 2,8 hektárnyi terület pedig kitermelhető, vágásérett. További információkért várom hívását, keressen bizalommal a +36 20 401 0977-es telefonszámon.
Eladó Mezőgazdasági terület, Balatonlelle,
7.59 millió Ft
Alapterület: 3 787 m2
Balatonlellén a Balatontól 600 m-re kínálunk megvételre egy külterületi ingatlant. A tulajdoni lapon szereplő pontos megnevezés "rét". A terület belterületi ingatlanok mellett helyezkedik el, Észak Kelet- Dél Nyugati tájolású, két utca fogja közre. A mérete 19 m széles és kb. 199 m hosszú. Villany áram a telek Dél Nyugati szélén hozzáférhető. A további részletekért kérem, hívja irodánkat.
Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Tinnye,
75 millió Ft
Telekméret: 150 000 m2
Tinnyén mezőgazdasági-fejlesztési terület eladó
Tinnyén, a Perbál felé vezető út mentén, a volt szőlőskerteknél 15 Ha mezőgazdasági terület eladó. Dél-nyugati fekvésű, a közelben már van 2 db 500 kW-os napelempark.  Irányára: 5 M Ft/Ha.  Szeredi Pál +36 20 745 6611 szeredipal@citycartel.hu  
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Laskod,
26.9 millió Ft
Alapterület: 900 m2
Állapot:
Állattartásra (apró jószág, pl. baromfi) alkalmas mezőgazdasági terület eladó Laskodon
Állattartó telep, kivett major, nyárfával telepített kifutóval eladó Laskodon. A 4,1 hektáros területen két (~400 és 500 nm-es) baromfi ól található, melyek a baromfitartáshoz megfelelő technológiával ellátottak. A közművesített telep (gáz, víz, villany, ipari áram) per-, teher-, és igénymentes. A majorban található még szociális helyiség, fedett szalmatároló is. A szabadtartásos baromfitelep szilárd burkolatú úton megközelíthető! Baromfi termeltetési és felvásárlási szerződés köthető! Fiatal gazdáknak pályázati lehetőség! Egy tulajdonos, ráadásul magánszemély! Éljen a lehetőséggel, ne szalassza el a kedvező alkalmat! A KÜLTETÜLETI INGATLAN MEGNEVEZÉSE KIVETT MAJOR ÉS BAROMFINEVELŐ.
Eladó Mezőgazdasági terület, Üllés,
12 millió Ft
Alapterület: 63 814 m2
Csongrád megyében, ÜLLÉS község határában eladó összesen 63.814 m2 egybefüggő földterület. A félig bekerített terület 5 helyrajzi számon nyilvántartott, mely magába foglal "kivett tanya", "rét", "szántó" és "beépítetlen terület" besorolású ingatlanokat. A terület egy részén egykor szállítmányozási telephely működött, így egy irodakonténer és egy félkész 20x5 m-es téglaépítésű műhely vagy gazdasági épület is hasznosításra vár. A kissé romos tanya ingatlan közelében egy mesterséges halastavat is kialakítottak, melyből az elhatalmasodott nádas kitermelését követően akár horgászásra vagy fürdőzésre is alkalmas gyönyörű pihenőhely valósítható meg. A területen 3 db fúrott kút található és az áramellátás is biztosított. Hasznosítás szempontjából frekventált elhelyezkedése miatt ajánlom telephelynek, lovarda, turisztikai célok vagy akár napelemerdő kiépítésére. Üllés nagyközség a Dél -Alföldön, M5 autópályától 15 km-re, Szeged városától 30 km-re a kiskunhalasi út mentén található. Részletes információkért várom hívását!
Eladó Mezőgazdasági terület, Szenna,
12.99 millió Ft
Alapterület: 13 732 m2
Kaposvár vonzáskörzetében, a festői szépségű Szennában kínálom megvételre az alábbi, több helyrajzi számon nyilvántartott ingatlant, melyen egy lakható, jó állapotú tégla épület is található. A könnyen megközelíthető összesen 13732 m2-es, szántó, rét és erdő besorolású terület gyönyörű környezetben helyezkedik el. A tégla építésű, kétszintes lakható ház 1996-ban épült, 60 m2 hasznos lakóterületű. Az alsó szinten egy szoba, konyha-étkező, fürdőszoba, és egy további helyiség, míg a felső szinten egy tágas, egy légterű helyiség kapott helyet, mely igény esetén két különálló szobává alakítható. A házban a víz és az áram közművek bevezetésre kerültek. A ház riasztóval rendelkezik. A ház melletti területen szőlőt telepítettek, melyből készült bort az állandó hőmérsékletű, téglával kirakott pincében lehet tárolni. Igény esetén a tulajdonos a teljes borászati felszerelést átadja, azonban ez nem képezi a vételár részét.
1
2
3
4
»