Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Rábapatona
#202400017
27.6 millió Ft
Alapterület 93 m2,  400 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Új építésű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Fűtés: Padlófűtés
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Összkomfort
  • Akadálymentesítés: Akadálymentesített

Részletes leírás

Új építésű ház eladó Rábapatonán

Új építésű ingatlanra vágyik Győr vonzáskörzetének egyik legkedveltebb településén? Saját igényei szerint szeretné kialakítani otthonát?
Akkor ajánlom figyelmébe ezt a 93 nm-es minőségi anyagokból gondosan tervezett ikerházat, melyhez 18 nm-es terasz, valamint 400 nm-es kert tartozik! Minden ingatlan egymástól különálló, saját kert résszel rendelkezik. 
A lakóház előteréből nyílik a világos, tágas és terasz kapcsolatos 24,61 nm-es nappali, ahonnan a 9,5 nm-es konyha-étkezőbe és egy kb. 2 nm-es kamrához juthat el. A közlekedőn keresztül az ingatlan további helységeibe érkezhet, melyek a következőek: fürdőszoba, mosdó, 10,61 nm-es szoba, 13,06 nm-es szoba és 10,81 nm-es szoba. 
A kivitelezők ügyelnek mindenre az emelt szintű műszaki tartalomnál: legyen szó alapozásról, aljzat kialakításról, falazatról (LEIERHERM 30 teherhordó falazat), szigetelésről ami 15 cm-es, nyílászárókról (5 légkamrás, 3 rétegű üveggel) , talajnedvességi elleni védelemről vagy a nyeregtető minőségéről, mely Terrán antracit szín betoncseréppel lesz borított. A padlófűtés ideális hőmérsékletet biztosít leendő otthonában.

Ezen kívül kényelem és biztonság várja Önt felsőfokon, hiszen az árban okos otthon rendszer is kiépítésre kerül. Ehhez az intelligens vezérlőrendszerhez - mely vezeték nélkül távvezérelhető - lehet optimalizálni a világítást, a redőnyöket, akár a garázskaput, biztonsági rendszert is.


Bővebb műszaki információért, dokumentumokért keressenek fel bizalommal!

Az eladási ár Nettó ár! Az emelt szintű fűtés kész állapotra vonatkozik és tartalmazza a telekhányadot. Egyedi igény esetén a kivitelező vállalja egyéni megállapodás alapján a kulcsra kész állapotot.
A várható átadás ideje: 2020, személyre szabott finanszírozási ütemezéssel!
Egy igazán jó alap a boldog otthon megteremtéséhez!

Rábapatonán mindent megtalál amire szüksége lehet: óvodát, iskolát, egészségügyi intézményeket és ellátást, postát, boltokat , jó közlekedést és összetartó közösséget.Győrtől 18 km-re, Csornától 19 km-re helyezkedik el, amellett , hogy Ausztria és Szlovákia is elérhető távolságra van.

Ha fontos Önnek a megfelelő energetika, az alacsony fenntarthatóság és a felsőbb kategóriából készült napfényes modern otthon, akkor ne maradjon le róla! Higgye el ár/érték arányban jó döntés!

Kapcsolat

Tisch Gyöngyi

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter