Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Tét
#202400019
15.5 millió Ft
Alapterület 75 m2,  1 485 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújítás alatt
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Kondenzációs kazán
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Összkomfort
  • Akadálymentesítés: Részben akadálymentesített

Részletes leírás

Amerikai konyha - nappalis családi ház eladó Téten

Kisvárosban szeretné megtalálni jó ár/érték arányban jövendőbeli otthonát? Falusi CSOK-ban is gondolkozik? Akkor megtalálta!
Eladásra kínálom jó közlekedés mellett ezt a 10×10 -es stabil alapokon nyugvó kockaházat. Összesen 75 nm-es lakófelület és a hozzátartozó szép, széles telek remek lehetőségeket kínál. Jelenlegi tulajdonosa alapos belső felújítást kezdett el idén: a belső elosztást falak mozgatásával elérte így jelenleg egy igen tágas amerikai konyha - nappali (összesen 24 nm), 2 db nagy szoba, előtér, fürdőszoba, gépészeti helység került kialakításra, újra fűzték a villanyvezetékeket. A két nagy szoba falait felújította, festette (18 és 19 nm-esek), a ház túlnyomó részben új műanyag nyílászárókat kapott, a nappali rész frissen betonozva. A gázt a házba bevezettette, így teljesen új kondenzációs kazán, lapradiátor és fűtésrendszer áll rendelkezésére, de kandallóval is meghitt meleget varázsolhat.
Tájolásának köszönhetően kellemes hangulatú és világos a terméskő lábazatú ingatlan, melyet még bővíteni is lehet. Szigeteléséről a 40 cm-es masszív tégla falak gondoskodnak. A födém lehetővé teszi, hogy ha igénye van rá egy emelettel bővítse a házat, mely fastukatúros, szigetelt, betonozott és cseréptetővel borított. Minden közmű bevezetésre került a családi házba, ezen kívül ipari áram és fúrt kút is rendelkezésére áll.
Az 1485 nm-es körbekerített telek adottsága kiváló! Az udvar szélessége egy garázs vagy kocsibeálló építésére is gond nélkül lehetőséget adhat. A melléképületek közül van amelyiknél a bontása javallott, bár a korszerű technikáknak köszönhetően akár meg is menthetőek. Ezen kívül kb.22 nm-es száraz, betonozott pince is új birtokosát várja.
Téten pedig megtalálhat mindent amire Önnek vagy Családjának szüksége lehet!

Ár/Érték arányában kihagyhatatlan lehetőség , hogy saját családi házhoz juthasson!
Ha nem kíván lemaradni róla, keressen fel még ma! Itt biztosan remekül tudja kamatoztatni a pénzét! 

 

Kapcsolat

Tisch Gyöngyi

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter