Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Építési telek, Kisbabot
#202400018
1.8 millió Ft
Alapterület 180 m2,  3 669 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód nincs megadva
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Sürgős
  • Fűtés: Nincs
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Internet: Nincs

Részletes leírás

Sok lehetőséget magában rejtő telek eladó

Győr-Moson-Sopron megye Kisbabot telek bontandó házzal eladó

Szeretném figyelmébe ajánlani egy csodálatos kis falu, Kisbabot fő utcáján található jó fekvésű 3669 nm-es telkét, melyre álmai otthonát építheti. A porta előtt megtalál minden közművet, melyre szüksége lehet. A telek sík és igazán jó adottságokkal rendelkezik, figyelemre méltó a szélessége is. Földje gazdagon termő és fúrt kutat is birtokol.
Jelenleg egy lenyűgöző múltú 180 nm-es ház áll rajta, mely elbontásra vár. Azonban a címeres téglák és a jó gerendázat még megmenthető új tulajdonosa révén. Az ingatlan két oldalt - kb. a feléig - kerítéssel kerített.

Amennyiben fontos Önnek, hogy a vidéki nyugalom mellett egy nyitott, összetartó, befogadó és segítőkész közösségre leljen és önellátással is foglalkozhasson, akkor itt megtalálhatja számításait!
A Rába és Marcal folyó között elfekvő község tája magával ragadó. A településen az állattartás, gazdálkodás és önellátás nem ment ki a divatból. Az ingatlantól pár lépésnyire megtalálható a buszmegálló, a kultúrház, a könyvtár, az orvosi rendelő, a piac, a bolt, a foci és röplabdapálya, valamint a játszótér. Számos szolgáltatás pedig házhoz jön, legyen az a postai szolgáltatás vagy élelmiszer. 
Vállalkozóknak fontos információként: a kis községben nincs iparűzési adó. 
Rábaszentmihály 3 km-re, Tét 13 km-re, Csorna 18 km-re és Győr 30 km-re található. 

Kedves Érdeklődők, akik akár befektetésként tekintenek eme kincsre, akár letelepedni kívánnak kiemelném, hogy ár/érték arányban ritka ajánlat ez az ingatlan. Ki ne hagyja, keressen fel még ma, hogy megmutathassam Önnek!

Kapcsolat

Tisch Gyöngyi

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter