Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Mezőgazdasági terület, Zákányszék
#190400214
7.5 millió Ft
Alapterület 35 000 m2
Szobák száma nincs megadva
Építési mód nincs megadva
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Zöldövezeti

Részletes leírás

AZ ÖN BIRTOKJÁNAK A HELYE 3,5 HEKTÁRON

Zákányszék külterületén kínálom eladásra ezt a 3,5 hektár területen elhelyezkedő földterületet, mely a műútról lekanyarodva 2 km.es homokos, murvás jól járható útról érhető el. Az elkövetkező évek tervében szerepel ennek az útnak az aszfaltozása. A most épülő M 9.-es autópálya elérhetősége is percekre lesz. Az ingatlan Mórahalomtól 3 km.re helyezkedik el, így óvodák, iskolák, orvosi rendelők, üzletek gyorsan elérhetők.

Az ingatlan 2 helyrajzi számon van nyilvántartva, a kisebb terület házszámos tanyaként, viszont az épület mely egyéb gazdasági épület, sajnos már nem lakható.

Azon családoknak ajánlom, akik építkezni, majd vállalkozni szeretnének, hisz ez a terület remek lehetőségeket rejt akár állattartás, akár zöldség gyümölcstermesztés a terv. Egy önellátó gazdálkodás is tökéletesen megvalósítható.

A terület szépsége magával ragadó, itt sok oldaláról megmutatja magát a természet, hisz erdő, nádas ,rét, legelő és hatalmas tiszta homokos rész, egyaránt található rajta , már csak az Ön megálmodott háza hiányzik róla.

Ne habozzon hívjon fel, és az egyeztetett időpontban körbe vezetem! (Kényelmes cipőt hozzon mert van terület bőven)
Kocsis Ágota 06 302074192

Az adásvétel lebonyolításában irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt.

Kapcsolat

Kocsis Ágota

Vezető értékesítő (Szeged)

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter