Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Vendéglátóipari egység, Dévaványa
#714500009
39 millió Ft
Alapterület 348 m2,  1 038 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

Részletes leírás

Eladó Dévaványán egy karbantartott vendéglátóipari tevékenységre kialakított melegételek előállítására és helyben fogyasztásra alkalmas házias jellegű étel-bár.

Eladó a Sárrét szívében a Körös-Maros Nemzeti Park szomszédságában,

Dévaványán egy karbantartott vendéglátóipari tevékenységre kialakított melegételek előállítására és helyben fogyasztásra alkalmas házias jellegű étel-bár.

A telek területe 1038 négyzetméter, itt helyezkedik el az éttermi rész, a raktárak, fedett vendégtér mely közel 120 nm.
Az épület teljes alapterülete 345 nm, ebbe beletartozik ez előbb említett 120 nm vendégtér. A különálló lakóingatlan 90 nm, az fogyasztótér és a raktár 45 nm, a melegételek elfogyasztására az éttermi rész szintén 45 nm. A fennmaradó részben találjuk a vizeshelyiségeket, valamint a raktárakat, és a
konyhát.
Az udvaron a találunk még egy önálló - még is szerves részét képezi az üzemnek egy - 3 lakószobás ingatlant. Garázs és zárható tároló és egy pince is megtalálható a területen. A lakrész teljesen leválasztott, igy nincs átjárás a vendégek részéről.
A parkolás az ingatlan előtt megoldott.

Engedjék meg, hogy bemutassam Dévaványát és annak közvetlen környezetét. Napjaink turizmusának legfontosabb célterületei közé tartoznak az érintetlen természet attrakciói, amelyek Dévaványán is megtalálhatók. A Dévaványai Túzokrezervátum és a Körös-Maros Nemzeti Park adottságai kiváló hátteret nyújtanak az ökoturizmushoz.
A vadászati turizmus ma is a település legjellemzőbb idegenforgalomi vonzereje. Eleinte német vadászok érdeklődtek a helyi vadászati lehetőségek iránt, ma már a világ minden tájáról - Németországból, Belgiumból, Spanyolországból, Hollandiából, Olaszországból, USA-ból,
Franciaországból, Svédországból, Svájcból - fogadnak vendégeket. A rekreációs turizmusra a városi strandfürdő kínál lehetőséget, ahol egy termálmedence, két feszített víztükrű úszómedence és gyermekmedence áll az érdeklődők rendelkezésére. Az egész évben működő gyógyászat
és a szezonálisan üzemelő strandfürdő Dévaványa nyugati részén, közel 2000 négyzetméteren fekszik, melynek háromnegyed része zöld terület, park, napozó, játszótér, sportterület. Ez utóbbin strandröplabdázás, tollaslabdázás, kis- és nagypályás futballozási lehetőség várja a vendégeket.
Ezek fényében engedje, meg hogy megmutassam Önnek ezt a remek üzleti lehetőséget.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését vagy egyéb információra van szüksége hívjon bizalommal!

Kapcsolat

Horváth Sándor

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter