Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Áron alul

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Téglalakás, Győr,
54.39 millió Ft
Alapterület: 67 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Emelet: Földszint
Szobák: 4 szoba
Bevezető áron optimális választás!
Győr - Ménfőcsanak és Győrújbarát határán, kertkapcsolatos nappali + 3 szobás új építésű, DK -i tájolású téglalakást kínálok neked. Nettó lakótér: 66,55 nm. Terasz + 10,75 nm + kert (136,36 nm) + 1 db GK beálló. Ez mind benne van a fűtéskész hirdetési árban!   Előnyök: Természetközeli otthon.  Csak 1 közvetlen szomszéd. Ideális lakásméret, kezelhető kertnagyság, ahová szívesen megy a gyerek játszani, a felnőttek pedig szívesen kertipartiznak. (Érzed már az ínycsiklandó illatokat?) Állíthatsz medencét, a naplementét onnan nézheted. Itt van hely a házi kedvenceknek is. CSOK, (10+15M Ft.) igényelhető. Feletted nem járkál senki körömcipőben. Csend, nyugalom, jó közlekedés, tökéletes infrastruktúrával rendelkező rész. Közel az autópálya és a belváros, és egy jó fagyizó.     Műszaki infók: Hanggátló lakáselválasztó falazat. Porotherm és Leiertherm építőanyagok. (teherhordó fal 30 cm / válaszfal 10 cm) Austrotherm minőségi homlokzati hőszigetelés 20 cm. Nyílászárók: „A” kategóriás 5 légkamrás műanyag ablakok 3 rétegű üvegezéssel. Ug=0,67W/m2K. Biztonsági bejáratiajtó, 100 x 210-es névleges méretű, MABISZ minősítéssel. Redőnyelőkészítés. (redőnytok) Klíma előkészítés. Gázkazán – Padlófűtés 14-25 fokos tető sötétszürke Bramac cserépfedéssel. Kertkapcsolat. A gépjárművek számára beton kockakő térburkolatú parkolóhely 100%-os készültségben kerülnek átadásra.   Foglald le magadnak most! +36 20 481 3369 A látványképek az ötletadás célját szolgálják, élethű illusztrációk a tökéletes helykihasználást figyelembe véve.  Az ingatlan kulcsrakész kivitelezése is lehetséges. FŰTÉSKÉSZ ÁTADÁS TERVEZTTEN 2023 ÉV VÉGE.  
Áron alul

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Téglalakás, Győrújbarát,
54.39 millió Ft
Alapterület: 72 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Emelet: Földszint
Szobák: 4 szoba
Gyors döntés = megtakarítás.
Csak az első két vásárlónak garantált ez a bevezető ár! Győr - Ménfőcsanak és Győrújbarát határán, kertkapcsolatos nappali + 3 szobás új építésű, D -DNy -i tájolású téglalakást kínálok neked. Nettó lakótér: 66,55 nm. Terasz + 14,3 nm + kert (58,55 nm) + 1 db GK beálló. Ez mind benne van a fűtéskész hirdetési árban!   Előnyök: Természetközeli otthon.  Középső lakás. Ideális lakásméret, kezelhető kertnagyság, ahová szívesen megy a gyerek játszani, a felnőttek pedig szívesen kertipartiznak. (Érzed már az ínycsiklandó illatokat?) Állíthatsz medencét, a naplementét onnan nézheted. Itt van hely a házi kedvenceknek is. CSOK, (10+15M Ft.) igényelhető. Feletted nem járkál senki körömcipőben. Csend, nyugalom, jó közlekedés, tökéletes infrastruktúrával rendelkező rész. Közel az autópálya és a belváros, és egy jó fagyizó.     Műszaki infók: Hanggátló lakáselválasztó falazat. Porotherm és Leiertherm építőanyagok. (teherhordó fal 30 cm / válaszfal 10 cm) Austrotherm minőségi homlokzati hőszigetelés 20 cm. Nyílászárók: „A” kategóriás 5 légkamrás műanyag ablakok 3 rétegű üvegezéssel. Ug=0,67W/m2K. Biztonsági bejáratiajtó, 100 x 210-es névleges méretű, MABISZ minősítéssel. Redőnyelőkészítés. (redőnytok) Klíma előkészítés. Gázkazán – Padlófűtés 14-25 fokos tető sötétszürke Bramac cserépfedéssel. Kertkapcsolat. A gépjárművek számára beton kockakő térburkolatú parkolóhely 100%-os készültségben kerülnek átadásra.   Foglald le magadnak most bevezető áron! +36 20 481 3369 A látványképek az ötletadás célját szolgálják, élethű illusztrációk a tökéletes helykihasználást figyelembe véve.  Az ingatlan kulcsrakész kivitelezése is lehetséges. FŰTÉSKÉSZ ÁTADÁS TERVEZTTEN 2023 ÉV VÉGE.  
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Téglalakás, Győr,
54.39 millió Ft
Alapterület: 72 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Emelet: Földszint
Szobák: 4 szoba
Ideális választás!
Győr - Ménfőcsanak és Győrújbarát határán, kertkapcsolatos nappali + 3 szobás új építésű, K-i tájolású téglalakást kínálok neked. Nettó lakótér: 66,55 nm. Terasz + 10,75 nm + kert (65,05nm) + 1 db GK beálló. Ez mind benne van a fűtéskész hirdetési árban!   Előnyök: Természetközeli otthon.  Csak 1 közvetlen szomszéd. Ideális lakásméret, kezelhető kertnagyság, ahová szívesen megy a gyerek játszani, a felnőttek pedig szívesen kertipartiznak. (Érzed már az ínycsiklandó illatokat?) Állíthatsz medencét, a naplementét onnan nézheted. Itt van hely a házi kedvenceknek is. CSOK, (10+15M Ft.) igényelhető. Feletted nem járkál senki körömcipőben. Csend, nyugalom, jó közlekedés, tökéletes infrastruktúrával rendelkező rész. Közel az autópálya és a belváros, és egy jó fagyizó.     Műszaki infók: Hanggátló lakáselválasztó falazat. Porotherm és Leiertherm építőanyagok. (teherhordó fal 30 cm / válaszfal 10 cm) Austrotherm minőségi homlokzati hőszigetelés 20 cm. Nyílászárók: „A” kategóriás 5 légkamrás műanyag ablakok 3 rétegű üvegezéssel. Ug=0,67W/m2K. Biztonsági bejáratiajtó, 100 x 210-es névleges méretű, MABISZ minősítéssel. Redőnyelőkészítés. (redőnytok) Klíma előkészítés. Gázkazán – Padlófűtés 14-25 fokos tető sötétszürke Bramac cserépfedéssel. Kertkapcsolat. A gépjárművek számára beton kockakő térburkolatú parkolóhely 100%-os készültségben kerülnek átadásra.   A látványképek az ötletadás célját szolgálják, élethű illusztrációk a tökéletes helykihasználást figyelembe véve.  Az ingatlan kulcsrakész kivitelezése is lehetséges. Foglald le magadnak most bevezető áron! +36 20 481 3369 FŰTÉSKÉSZ ÁTADÁS TERVEZTTEN 2023 ÉV VÉGE.    
Áron alul

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Téglalakás, Győr,
54.39 millió Ft
Alapterület: 67 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Emelet: Földszint
Szobák: 4 szoba
Majdnem családi ház. 
Győr - Ménfőcsanak és Győrújbarát határán, kertkapcsolatos nappali + 3 szobás új építésű, K-i tájolású téglalakást kínálok neked. Nettó lakótér: 66,55 nm. Terasz + 10,75 nm + kert (65 nm) + 1 db GK beálló. Ez mind benne van a fűtéskész hirdetési árban!   Előnyök: Természetközeli otthon.  Csak 1 közvetlen szomszéd. Ideális lakásméret, kezelhető kertnagyság, ahová szívesen megy a gyerek játszani, a felnőttek pedig szívesen kertipartiznak. (Érzed már az ínycsiklandó illatokat?) Állíthatsz medencét, a naplementét onnan nézheted. Itt van hely a házi kedvenceknek is. CSOK, (10+15M Ft.) igényelhető. Feletted nem járkál senki körömcipőben. Csend, nyugalom, jó közlekedés, tökéletes infrastruktúrával rendelkező rész. Közel az autópálya és a belváros, és egy jó fagyizó.     Műszaki infók: Hanggátló lakáselválasztó falazat. Porotherm és Leiertherm építőanyagok. (teherhordó fal 30 cm / válaszfal 10 cm) Austrotherm minőségi homlokzati hőszigetelés 20 cm. Nyílászárók: „A” kategóriás 5 légkamrás műanyag ablakok 3 rétegű üvegezéssel. Ug=0,67W/m2K. Biztonsági bejáratiajtó, 100 x 210-es névleges méretű, MABISZ minősítéssel. Redőnyelőkészítés. (redőnytok) Klíma előkészítés. Gázkazán – Padlófűtés 14-25 fokos tető sötétszürke Bramac cserépfedéssel. Kertkapcsolat. A gépjárművek számára beton kockakő térburkolatú parkolóhely 100%-os készültségben kerülnek átadásra.   A látványképek az ötletadás célját szolgálják, élethű illusztrációk a tökéletes helykihasználást figyelembe véve.  Foglald le magadnak most bevezető áron! +36 20 481 3369 FŰTÉSKÉSZ ÁTADÁS TERVEZTTEN 2023 ÉV VÉGE. Az ingatlan kulcsrakész kivitelezése is lehetséges.
Eladó Téglalakás, Miskolc,
18.7 millió Ft
Alapterület: 42 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Emelet: Földszint
Szobák: 1 + 1 szoba
Miskolc 42 nm 1+fél szobás földszinti felújított lakás eladó!
Miskolcon 1+fél szobás 45 nm felújított lakást központi helyen fiataloknak családoknak ajánlom! Ez a szép lakás a Kilián dél városrészen, Iván úton található 4 emeletes ház földszintjén. Teljes körűen felújított, vízvezetékek villanyvezetékek cseréje megtörtént erre sem kell pénzt és energiát befektetnie. Fűtése gázkonvektor, a lakásban saját maga állíthatja be a kívánt hőmérsékletet,így nem fog fázni még a leghidegebb téli napokon sem. Fürdőszobája esztétikusan kivitelezett, fürdőkád WC került beépítésre. Melegvizet villanybojler biztosítja, így a víz hőmérséklete egyenletesen kellemes, itt feltöltődhet egy hosszú nap után. Műanyag nagy ablakainak  köszönhetően napfényes, világos tereket teremtve a helyiségekben. Lépcsőház rendezett, a lakóközösség kiváló, itt nyugodtan élheti a mindennapokat. Közvetlenül a ház mellett helyezkedik el az óvoda amennyiben kis gyermeke van, pár perc séta és már az oviba is érkeznek. Ezt a kitűnő helyen lévő lakást minden korosztály számára csak ajánlani tudom, mivel nemcsak óvoda, hanem  iskola, boltok, gyógyszertár, játszótér, buszmegálló, még kutyafuttató is található a közelben. Nekem nagyon tetszik ebbe az ingatlanba a belső elrendezése, igényes fürdő szobája, és a környék, ahol minden megtalálható amire csak szüksége lehet. Amennyiben Önnek is annyira tetszik ez a nagyszerű ingatlan mint amennyire nekem, hívjon mielőbb hogy boldog tulajdonosa lehessen ennek a kitűnő lakásnak! 
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Családi ház, Isaszeg,
46 millió Ft
Alapterület: 112 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Szobák: 3 + 1 szoba
Családi otthon Isaszegen
Irodánk eladásra kínál egy családi házat Isaszegen   Isaszeg Budapest egyik fejlett elővárosa, remek választás a jó közbiztonság, a könnyű megközelíthetőség, a gyönyörű környezet és a főváros szomszédsága miatt. A településen minden szolgáltatás és intézmény megtalálható ami a mindennapi élethez szükséges: Óvodák, általános iskolák, középiskola, szupermarketek, műszaki boltok stb.    A ház egy aszfaltozott utcában áll, a várost szegélyező erdőhöz közel. Az utcában játszótér és focipálya is várja a délutáni kikapcsolódásra vágyó családokat.   A ház utcafront felőli része 1955-ben épült betonblokkból, a hátsó rész 1968-ban épült hozzá téglából, a födém az újabb részen beton, a régebbin fa, a tetőfedés pala,az ingatlan beton alapra épült.. A házon a nyílászárók korszerűsítése megtörtént modern, hőszigetelő műanyag ablakokra. A teljes belső felújítás 2021-ben történt. A ház két lakrészből áll, a lakrészek között nincs belső átjárás. A ház lakótere nettó 112 m2.    Az első lakrészben egy világos előszobán keresztül jutunk el központi nappali-étkezőben, ahonnan a lakás további helyiségeibe tudunk haladni, a két tágas hálószobába, a fürdőbe, a kamrába, és egy kis félszobába. A kamrának használt helyiség konyhává is átalakítható, ugyanis be van vezetve a gáz.    A második lakrészbe a verandán továbbhaladva juthatunk el, két bejárata van, egy az előszobába, egy a konyhába vezet. Az előszobából egy WC és egy tágas nappali-étkező nyílik, az étkező után pedig a konyha található, ablaka a kertre néz.   A házat egész nap körbesüti a nap, a nagy ablakok az észak-keleti a keleti és a nyugati oldalakon vannak. A fűtést egy fa-szén vegyestüzelésű kazán biztosítja, a melegvizet villanybojler. A főzéshez jelenleg gáztűzhely használható, de villanytűzhely és sütő kialakítására is van lehetőség.    A telek 1078 m2, található rajta egy garázs, egy fedett beálló, egy fedett és szélvédett kerti kiülő, tárolóhelyiségek a szerszámoknak, és egy hatalmas konyhakert, amely képes ellátni a ház teljes zöldség és gyümölcs szükségletét.    Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal! M.M.   Irodánk az adásvétel jogi hátterében és a hitelügyintézésben is segítséget nyújt.   Intor Ingatlan - Otthont biztonságban!
Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Eladó Családi ház, Hajdúhadház,
35 millió Ft
Alapterület: 91 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Hajdúhadházon, rendezett környéken, nappali+2 szobás, jó állapotú földszintes családi ház eladó!   A gyümölcsfákkal tarkított 843 m2-es telken a főépület mellett több melléképület, valamint egy könnyűszerkezetes egyállásos garázs is található.   Az eredeti ház a '70-es években épült beton alapra tégla falazattal. 2007-ben- bővítésre került az épület az alábbi felújításokkal: - teljes tetőcsere, - víz, gáz, csatorna és részben elektromos vezetékek cseréje, - éjszakai áram kialakítása, - 5cm külső szigetelés, - 10cm födémszigetelés, - új fa külső nyílászárók.   Az otthon melegét alapvetően gázkazán biztosítja, radiátorokkal és padlófűtéssel, de az egyik szobában egy hangulatos cserépkályha is helyet kapott.   Az ingatlan tehermentes, rövid határidővel birtokba vehető!   A feltöltött képek között egy méretpontos alaprajz is megtalálható.   Személyes megtekintésre telefonos egyeztetést követően van lehetőség!
Eladó Családi ház, Budapest, XXI. kerület,
49 millió Ft
Alapterület: 67 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 + 1 szoba
Óriási telek, Csepelen az Auchanhoz közel alkalmi áron eladó!
Befektetne? Akkor Önnek ajánlom az alábbi ingatlant, hiszen elhelyezkedése és adottságai révén is rengeteget lehetőséget rejt magában. A telek 1229 nm-e elegendő teret biztosít vállalkozása folytatására, ahol akár lakhelyét is esélye van megteremteni. Vízzel és villannyal már nem kell bajlódnia, a csatorna pedig a telek előtt halad, így könnyedén rá kötheti ingatlanát. Az Auchan, Bauhaus egy kőhajításnyira vannak, közlekedésre pedig busz is rendelkezésre áll. Autóval akár egy óra alatt a Balatonon lehet, hiszen a kaput elhagyva 1 perc múlva már az M0-áson roboghat lefelé egy kiadós strandolás reményében. Ez az ingatlan nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Eladó Téglalakás, Dorog,
28 millió Ft
Alapterület: 55 m2
Építési mód: Panel
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Eladó a Baross Ltp-n egy 2 szobás első emeleti erkélyes lakás,55 m2-es. Nyílászárók kilettek cserélve a ház kívülről le lett szigetelve. Az ajtók is ki lettek cserélve. A fűtés éjszakai áramról , hőtárolós kályhákról történik. Nappaliban van klíma. Közelben megtalálható élelmiszerbolt , zöldséges ,iskola ,Ovoda. Ár:28.000.000ft
CSAK NÁLUNK!

ÚJ AJÁNLAT

Eladó Családi ház, Gödöllő,
88.9 millió Ft
Alapterület: 262 m2
Építési mód: Gázbeton, YTONG
Szobák: 7 szoba
Gödöllő keresett, Blaha városrészen található kétlakásos családi ház eladó! Az 543m2-es telken található ház két részben készült el, az első lakás, az alatta lévő garázzsal együtt 110m2-es, 1975-ben épült, a hátsó két szintes lakás 153m2-es, ez 2005-ben lett kész. Külön mérőórákkal, külön fűtési rendszerrel rendelkeznek, viszont a vegyes tüzeléssel mindkét lakás fűthető. A két lakás akár külön is használható, de egy meglévő lépcső használatával családi háznak is remek választás. Az ingatlanban megtalálható egy nappali, három nagy szoba, három kis szoba, három fürdőszoba, két konyha, tárolók, mellékhelyiségek. A házat pár éve szigetelték 10cm-es Dryvit rendszerrel, teteje zsindely és hullámpala borítású. A kert körbekerített, fedett sütögetési, bográcsozási lehetőséggel, kerti tóval, tárolóval és egy gyűrűs kúttal rendelkezik.  Rövid sétával elérhető a helyi buszmegálló, óvoda, étterem, kisboltok. Ár:88.9MFT! Hivatkozási szám:2517274. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988  sajattibor@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!  
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»