Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Téglalakás, Tatabánya,
25.85 millió Ft
Alapterület: 45 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Emelet: 1. emelet
Szobák: 2 szoba
Tatabánya Óvárosban új lakások leköthetők
A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában új építésű, kulcsrakész lakások leköthetők! Tatabánya egyik kedvelt részén, Óvárosban kerül megépítésre egy 4 szintes, 58 lakásos, liftes társasház, melyben 2-4 szobás lakások lesznek kialakítva 41-67 nm-ig. Az ingatlan korszerű, minőségi anyagokból épül, megbízható kivitelezőtől. Az építmény és annak részei úgy kerülnek kivitelezésre, hogy a rendeltetésszerű és biztonságos használathoz szükséges energiafelhasználás a lehető legkisebb mértékű. Az épület tervezésekor a leendő lakók teljes körű kényelmét, nyugalmát helyezték előtérbe, ezért a ház központi részén helyezkedik el a lift és a lépcsőház. Minden földszinti lakáshoz teraszok, az emeletiekhez pedig erkélyek tartoznak. Az épületben kialakításra kerül 21 db különböző méretű garázs, valamint 34 db tároló, melyek külön megvásárolhatóak. A társasház fűtését távfűtés biztosítja, a lakásokban egyedi fogyasztásmérés kerül kiépítésre. Az épület körül kialakításra kerülnek felszíni parkolóhelyek is, melyek ugyancsak megvásárolhatóak. Várható átadás: 2023 I. negyedév. Az 1. emeleten 11db egy szoba+nappalis, amerikai konyhás lakás kerül kialakításra, mely 44,8 nm alapterületű, 4  és 4,3 nm-es erkéllyel. Haszálja ki az állami támogatás adta lehetőségeket és költözzön új lakásba!  Amennyiben további információkkal szolgálhatunk Önnek, hívjon bizalommal!
Eladó Téglalakás, Tatabánya,
30.85 millió Ft
Alapterület: 53 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Emelet: 1. emelet
Szobák: 3 szoba
Tatabánya Óvárosban új lakások leköthetők
A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában új építésű, kulcsrakész lakások leköthetők! Tatabánya egyik kedvelt részén, Óvárosban kerül megépítésre egy 4 szintes, 58 lakásos, liftes társasház, melyben 2-3 szobás lakások lesznek kialakítva 41-67 nm-ig. Az ingatlan korszerű, minőségi anyagokból épül, megbízható kivitelezőtől. Az építmény és annak részei úgy kerülnek kivitelezésre, hogy a rendeltetésszerű és biztonságos használathoz szükséges energiafelhasználás a lehető legkisebb mértékű. Az épület tervezésekor a leendő lakók teljes körű kényelmét, nyugalmát helyezték előtérbe, ezért a ház központi részén helyezkedik el a lift és a lépcsőház. Minden földszinti lakáshoz teraszok, az emeletiekhez pedig erkélyek tartoznak. Az épületben kialakításra kerül 21 db különböző méretű garázs, valamint 34 db tároló, melyek külön megvásárolhatóak. A társasház fűtését távfűtés biztosítja, a lakásokban egyedi fogyasztásmérés kerül kiépítésre. Az épület körül kialakításra kerülnek felszíni parkolóhelyek is, melyek ugyancsak megvásárolhatóak. Várható átadás: 2023 I. negyedév. Az 1. emeleten 1 db 53,2 nm alapterületű, 2 szoba+nappalis, amerikai konyhás lakás kerül kialakításra, 4,3 nm-es erkéllyel. Haszálja ki az állami támogatás adta lehetőségeket és költözzön új lakásba!  Amennyiben további információkkal szolgálhatunk Önnek, hívjon bizalommal!
Eladó Téglalakás, Tatabánya,
25.95 millió Ft
Alapterület: 41 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Emelet: Földszint
Szobák: 2 szoba
Tatabánya Óvárosban új lakások leköthetők
A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában új építésű, kulcsrakész lakások leköthetők! Tatabánya egyik kedvelt részén, Óvárosban kerül megépítésre egy 4 szintes, 58 lakásos, liftes társasház, melyben 2-4 szobás lakások lesznek kialakítva 41-67 nm-ig. Az ingatlan korszerű, minőségi anyagokból épül, megbízható kivitelezőtől. Az építmény és annak részei úgy kerülnek kivitelezésre, hogy a rendeltetésszerű és biztonságos használathoz szükséges energiafelhasználás a lehető legkisebb mértékű. Az épület tervezésekor a leendő lakók teljes körű kényelmét, nyugalmát helyezték előtérbe, ezért a ház központi részén helyezkedik el a lift és a lépcsőház. Minden földszinti lakáshoz teraszok, az emeletiekhez pedig erkélyek tartoznak. Az épületben kialakításra kerül 21 db különböző méretű garázs, valamint 34 db tároló, melyek külön megvásárolhatóak. A társasház fűtését távfűtés biztosítja, a lakásokban egyedi fogyasztásmérés kerül kiépítésre. Az épület körül kialakításra kerülnek felszíni parkolóhelyek is, melyek ugyancsak megvásárolhatóak. Várható átadás: 2023 I. negyedév. A földszinten 7 db egy szoba+nappalis, amerikai konyhás lakás kerül kialakításra, mely 41,5 nm alapterületű, 7 nm-es terasszal. Haszálja ki az állami támogatás adta lehetőségeket és költözzön új lakásba! Amennyiben további információkkal szolgálhatunk Önnek, hívjon bizalommal!
Áron alul

Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
9.9 millió Ft
Alapterület: 36 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Máriahegyi kis ház eladó!
Kecskemét Máriahegy csendes utcájában 36 nm kétszobás kis ház várja új gazdáját! Gazdasági épület megnevezésű, "Hobby" háznak használták. Kis ráfordítással életvitelszerű ottlakásra is alkalmassá tehető. LFK övezeti telek, lakóház építésére is jó lehet! Az udvaron néhány gyümölcsfa, valamint egy kerti kiülő, téglából épített  grillezővel. Áram és fúrott kút van, gáz és vezetékes víz a telek előtt! Zártkerti övezet, művelés alól KIVETT ! Tehát NEM KIFÜGGESZTŐS! Kulcsom van, szinte bármikor mutathatom! Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Áron alul

Azonnal költözhető

Eladó Építési telek, Nyíregyháza,
6.5 millió Ft
Telekméret: 2 200 m2
Szobák: 2 szoba
Nyíregyháza Nyírszőlős kedvelt utcájában családi házas övezetben telek eladó.
Az építési övezetben található telek utcafronti szélessége 19m, közművek közül a gáz, víz, villamos áram bevezetésre került, a szennyvíz csatorna az utcában van. A telken egy felújítandó, vagy bontandó (igény szerint!), ház van, melyben két szoba, konyha, közlekedő, fürdőszoba és WC található.  Fűtése gázkonvektorral megoldott. A telek kb. 2200 nm. Elsősorban építési telekként eladó, szép házas övezetben. További információ személyes találkozáskor. Érdeklődés esetén keressen, állok rendelkezésre.
Eladó Családi ház, Kőtelek,
5.9 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
Kőtelken 2 szobás családi ház eladó
Kőtelken,a Kárpát utcában eladó,egy 70m2es, 2 szobás felújítandó családi ház.A  fűtés gázkazánnal és vegyes tűzelésű kazánnal van megoldva.A telek 1723 m2-es.Közelben van buszmegálló.Az ingatlan falusi CSOK-ra alkalmas.    IRÁNYÁR 5,9 Mft Érdeklődni 70/42-1895
Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Budapest, XIII. kerület,
110 millió Ft
Alapterület: 120 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
Angyalföld kiemelt helyén telephely eladó
Bp.XIII.ker.Reitter Ferenc utcában eladó 515 m2-es osztatlan közös tulajdonú ingatlan, amely teljes egészében (víz,gáz, áram és telekrész) el van választva, használati és megosztási terv valamint használati megállapodás alapján működik és önállóan értékesíthető. A beépített épületrész hasznos nettó alapterülete 100 m2, mely tartalmaz egy 37 m2-es egyszobás lakást, 2 különálló helyiséget, műhelyrészt alatta pincét. Brutto beépített alapterület 120,5 m2 . Az ingatlanrészre nem lehet társasházat építeni, mert min.800 m2 lenne szükséges hozzá, azonban a meglévő beépítettség átépíthető, bővíthető, tetőteret lehet beépíteni,vagy emeletet ráépíteni. Az épület sokféle funkcióra használható : lakás,kereskedelmi,szolgáltató,hitéleti,nevelési,oktatási,egészségügyi,szociális,kulturális, közösségi szolgáltató,szállás jellegű, igazgatási,irodai funkciókra, valamint a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró hatású vendéglátó,sport,önálló parkolóház, a lakosság napi igényeit kiszolgáló,zavaró hatással nem járó rendeltetés céljára létesíthető. Az ingatlan a fenti funkciók ellátására székhelyként és telephelyként is használható, önkormányzati engedéllyel. Az ingatlan 1982 óta telephelyként és vállalkozási székhelyként működik.
Eladó Családi ház, Kenderes,
3.5 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 szoba
Kenderesen felújítandó családi ház eladó
Kenderesen eladásra kínálunk egy vályogból épült, 3 szobás ,konvektoros, összközműves családi házat 945 nm-s telken.Az ingatlanhoz kapcsolódó melléképületben található egy 18 nm-s garázs,és gazdasági épüóletek.Irányára 3500000 Ft. Érdeklődni: +36204041899-s telefonszámon lehet.
Erkélyes/teraszos

Társasházi nyaraló

Vasút és a Balaton között

Zöldövezeti

Eladó Téglalakás, Balatonlelle,
45.9 millió Ft
Alapterület: 68 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Emelet: 1. emelet
Szobák: 3 szoba
A nagy érdeklődésre való tekintettel, megkezdtük a II. ütem értékesítését.  A Balatontól mindössze 100 méterre!  A CITY CARTEL INGATLANIRODA eladásra kínál Balatonlelle kedvelt részén, a strandtól mindössze 100 méteres távolságra megvalósuló, 19 lakásos társasházi ingatlanokat. A lakások amerikai konyhás nappali és hálószoba elrendezésűek, valamint terasz, illetve erkélykapcsolattal kerül kivitelezésre. Okostelefonról távolról is vezérelhető használati meleg víz előállító rendszer, továbbá hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer jellemzi. A lakások alapfelszereltségébe tartozik többek között a kívül-belül fa hatású, 3 rétegű, nagy felületű műanyag nyílászárók, magas minőségű szaniterek és lámpatestek. Fizetési konstrukció: 10% foglaló, fennmaradó vételár a használatbavételi engedélyt követően. A felszíni parkolókat nem tartalmazza a lakás vételára, azok ára 2.500.000 Ft/parkoló. Várható átadás: 2022. I. negyedév.    További részletes információért forduljon hozzám bizalommal, a hét bármely napján!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!   Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.  Az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatónkat:   https://www.citycartel.hu/adatkezeles/
Eladó Családi ház, Albertirsa,
30.9 millió Ft
Alapterület: 133 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 3 szoba
Albertirsán csodás környezetben mézeskalácsház eladó
A Teleki és Fia Ingatlan Bt. értékesítésre kínálja ezt az 1500 nm.-es zártkerti művelési ágból kivett telken 2001-ben épült házat.  Az épület  beton alapon épült, falazata porotherm tégla, betonfödémes, sátortetős agyagcserép héjazatos. A nyílászárók fából készültek hőszigetelt üveggel, a fűtés hűtő-fűtő klímával és igényes mázascserép kályhával történik. A  víz saját fúrt kútról nyert, a szennyvíz derítő gödörbe ürül.  A földszinten előtér- téli kert, hatalmas nappali, konyha -étkező  és fürdőszoba található. A tetőtérbe tömörfa lépcső vezet, itt  egy nagy tér lett kialakítva , mely tetszés szerint gipszkartonnal több szobára osztható.  Belső burkolatok: igényes csempék, járólapok, laminált padló, festett falazat.  A ház mellett egy tágas  tégla építésű garázs épült.  Az ingatlan riasztóval védett.   A kertrész alkalmas konyhakert kialakítására, gyermek játszótér, medence állítására. Az előkertben óriás örökzöld fák és bokrok, cserjék burjánzanak, virágok illatoznak. A város közelében csodás elzárt kis paradicsom alakult ki ezen a helyen. Az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. A főváros vonattal 45 perc, autóval az M4 elkerülőn 25 perc alatt elérhető. A kisváros központja autóval 5 perc távolság. Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.  Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»