Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

Vízközeli

Zöldövezeti

Eladó Téglalakás, Siófok,
38.05 millió Ft
Alapterület: 75 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Építés alatt
Emelet: 1. emelet
Szobák: 3 szoba
Siófok Ezüstpartján új építésű téglalakás eladó!
100% kényelem és minőség - eladó VÍZKÖZELI ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS SIÓFOKON. A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 4423 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, új építésű LAKÁSÁT SIÓFOK EZÜSTPARTJÁN.   A LIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI LAKÁS jellemzői:   A víz partjától 150 méterre terül el ez a 6 lakásból álló EGYEDI kivitelezésű lakópark, melyek lakásai 2019.III.negyedévében kerülnek átadásra! Az Ezüstparton elhelyezkedő lakások közvetlen közelében található szabad strand, bevásárlási lehetőségek, éttermek és a vasút állomás is pár percre található!     - KÖZÖS KERT, ahonnan mindössze 2 perc alatt megközelíthető a BALATON PART - Minden lakáshoz zárt udvaron belüli GÉPJÁRMŰ BEÁLLÓ tartozik, mely BENNE VAN AZ ÁRBAN!!! -TÁROLÓ is kialakításra kerül - Beépített KLÍMA mellett hűsölhetünk minden lakásban - Az ablakokra SZÚNYOGHÁLÓVAL ELLÁTOTT REDŐNYÖK kerülnek - Nagy méretű TERASZOK biztosítják a maximális felüdülést  - VÁRHATÓ ÁTADÁS 2019.III.NEGYEDÉV - A lakás HIRDETÉSI ÁRA NETTÓ ÁR, nem tartalmazza az ÁFÁ-T!!! - BRUTTÓ ÁR! 39.950.400 FT   Ezen ajánlatban szereplő lakás elosztása:   - Első emeleti - Előszoba, mely bőven biztosít helyet beépített szekrény elhelyezésére is - Méretes nappali - Konyha-étkező (az árban a konyhabútor nem foglaltatik benne) - 2 Hálószoba - Kádas fürdőszoba wc-vel - Külön wc kézmosóval - Tágas terasz   Amennyiben a 4423 számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található LAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Vízközeli

Zöldövezeti

Eladó Téglalakás, Siófok,
38.57 millió Ft
Alapterület: 73 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Építés alatt
Emelet: 2. emelet
Szobák: 3 szoba
Siófok Ezüstpartján új építésű téglalakás eladó!
100% kényelem és minőség - eladó VÍZKÖZELI ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS SIÓFOKON. A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 4424 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, új építésű LAKÁSÁT SIÓFOK EZÜSTPARTJÁN.   A LIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI LAKÁS jellemzői:   A víz partjától 150 méterre terül el ez a 6 lakásból álló EGYEDI kivitelezésű lakópark, melyek lakásai 2019.III.negyedévében kerülnek átadásra! Az Ezüstparton elhelyezkedő lakások közvetlen közelében található szabad strand, bevásárlási lehetőségek, éttermek és a vasút állomás is pár percre található!     - KÖZÖS KERT, ahonnan mindössze 2 perc alatt megközelíthető a BALATON PART - Minden lakáshoz zárt udvaron belüli GÉPJÁRMŰ BEÁLLÓ tartozik, mely BENNE VAN AZ ÁRBAN!!! -TÁROLÓ is kialakításra kerül - Beépített KLÍMA mellett hűsölhetünk minden lakásban - Az ablakokra SZÚNYOGHÁLÓVAL ELLÁTOTT REDŐNYÖK kerülnek - Nagy méretű TERASZOK biztosítják a maximális felüdülést  - VÁRHATÓ ÁTADÁS 2019.III.NEGYEDÉV - A lakás HIRDETÉSI ÁRA NETTÓ ÁR, nem tartalmazza az ÁFÁ-T!!! - BRUTTÓ ÁR! 40.500.600 FT Ezen ajánlatban szereplő lakás elosztása:   - Második emeleti lakás - Méretes nappali - Konyha-étkező (az árban a konyhabútor nem foglaltatik benne) - 2 Hálószoba - Kádas fürdőszoba wc-vel - Külön wc kézmosóval - Tágas terasz   Amennyiben a 4424 számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található LAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Vízközeli

Zöldövezeti

Eladó Téglalakás, Siófok,
38.57 millió Ft
Alapterület: 73 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Építés alatt
Emelet: 2. emelet
Szobák: 3 szoba
Siófok Ezüstpartján új építésű téglalakás eladó!
100% kényelem és minőség - eladó VÍZKÖZELI ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS SIÓFOKON. A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 4425 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, új építésű LAKÁSÁT SIÓFOK EZÜSTPARTJÁN.   A LIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI LAKÁS jellemzői:   A víz partjától 150 méterre terül el ez a 6 lakásból álló EGYEDI kivitelezésű lakópark, melyek lakásai 2019.III.negyedévében kerülnek átadásra! Az Ezüstparton elhelyezkedő lakások közvetlen közelében található szabad strand, bevásárlási lehetőségek, éttermek és a vasút állomás is pár percre található!     - KÖZÖS KERT, ahonnan mindössze 2 perc alatt megközelíthető a BALATON PART - Minden lakáshoz zárt udvaron belüli GÉPJÁRMŰ BEÁLLÓ tartozik, mely BENNE VAN AZ ÁRBAN!!! -TÁROLÓ is kialakításra kerül - Beépített KLÍMA mellett hűsölhetünk minden lakásban - Az ablakokra SZÚNYOGHÁLÓVAL ELLÁTOTT REDŐNYÖK kerülnek - Nagy méretű TERASZOK biztosítják a maximális felüdülést  - VÁRHATÓ ÁTADÁS 2019.III.NEGYEDÉV - A lakás HIRDETÉSI ÁRA NETTÓ ÁR, nem tartalmazza az ÁFÁ-T!!! - BRUTTÓ ÁR! 40.500.600 FT Ezen ajánlatban szereplő lakás elosztása:   - Második emeleti lakás - Méretes nappali - Konyha-étkező (az árban a konyhabútor nem foglaltatik benne) - 2 Hálószoba - Kádas fürdőszoba wc-vel - Külön wc kézmosóval - Tágas terasz   Amennyiben a 4425 számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található LAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Jó közlekedéssel

Vízközeli

Zöldövezeti

Eladó Téglalakás, Siófok,
38.05 millió Ft
Alapterület: 75 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Építés alatt
Emelet: 1. emelet
Szobák: 3 szoba
Siófok Ezüstpartján új építésű téglalakás eladó!
100% kényelem és minőség - eladó VÍZKÖZELI ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS SIÓFOKON. A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 4422 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, új építésű LAKÁSÁT SIÓFOK EZÜSTPARTJÁN.   A LIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI LAKÁS jellemzői:   A víz partjától 150 méterre terül el ez a 6 lakásból álló EGYEDI kivitelezésű lakópark, melyek lakásai 2019. III.negyedévében kerülnek átadásra! Az Ezüstparton elhelyezkedő lakások közvetlen közelében található szabad strand, bevásárlási lehetőségek, éttermek és a vasútállomás is pár percre található!     - KÖZÖS KERT, ahonnan mindössze 2 perc alatt megközelíthető a BALATON PART - Minden lakáshoz zárt udvaron belüli GÉPJÁRMŰ BEÁLLÓ tartozik, mely BENNE VAN AZ ÁRBAN!!! -TÁROLÓ is kialakításra kerül - Beépített KLÍMA mellett hűsölhetünk minden lakásban - Az ablakokra SZÚNYOGHÁLÓVAL ELLÁTOTT REDŐNYÖK kerülnek - Nagy méretű TERASZOK biztosítják a maximális felüdülést  - VÁRHATÓ ÁTADÁS 2019.III.NEGYEDÉV - A lakás HIRDETÉSI ÁRA NETTÓ ÁR, nem tartalmazza az ÁFÁ-T!!! - BRUTTÓ ÁR! 39.950.400 FT Ezen ajánlatban szereplő lakás elosztása:   - Első emeleti - Előszoba, mely bőven biztosít helyet beépített szekrény elhelyezésére is - Méretes nappali - Konyha-étkező (az árban a konyhabútor nem foglaltatik benne) - 2 Hálószoba - Kádas fürdőszoba wc-vel - Külön wc kézmosóval - Tágas terasz   Amennyiben a 4422 számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található LAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Eladó Családi ház, Szolnok,
25.9 millió Ft
Alapterület: 121 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 2 + 1 szoba
Szolnok üdülő övezetében családi háznak alkalmas nyaraló eladó!
Szereti a természetet, lovai vannak? itt egy remek alkalom!   Szolnokon az üdülő övezetben Alcsiszigeten, 2010-ben teljes körűen felújított, kibővített nyaraló mely családi háznak is alkalmas, nagy telekkel, a Holt-Tisza  szomszédságában eladó! Az ingatlan jellemzői: - kis nyaraló 2010-ben átkonponálva családi háznak  - masszív alap, tégla falazat,mely szigetelt, új tető ez is szigetelt - az ablak hőszigetelt,redőnyös, szúnyoghálós - bejárati ajtón biztonsági redőny - több  helyiség, két szinten - kényelmes nagy beépített konyha (ami itt is marad) + egy kis konyha - a konyha mellett tágas éléskamra - nappali, háló, két fürdőszoba, 2 WC - teljes összközműves ( villany, víz, csatorna, tartályos gáz) - központi fűtés (tartályos gáz) cirkó kazán - a ház alatt kényelmes pince- tároló ami nem vizes - garázs, kocsi beálló, két kocsi is befér - boros pince, nagy fahordókkal, - prés, daráló + jó minőségű bor ( az új tulajdonosé) - tároló, műhely - több féle termő gyümölcsfa,(dió fa, alma, barac stb.) szőlő A kert 4360 nm, a ház hasznos alapterülete 121,65 nm. A ház külső szigetelést kapott, a tető cserélve és szigetelve. A Holt-Tiszán saját stég, lejárat kiépítve!  Szereti a csendet, a tiszta levegőt ez pont Önnek való!   Megszeretné nézni, felkeltette érdeklődését? Hívjon!    
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Családi ház, Győr,
35.99 millió Ft
Alapterület: 114 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 5 szoba
Újszerű ház Ménfőcsanakon.
Győr-Ménfőcsanakon 2007-ben épült, azonnal költözhető kétszintes, kiválló állapotú ház eladó.   - Telek 320 m² - Nappali + 4 szoba  - 114 m² lakótér  - 30 m² terasz, melléképület - klimatizált - francia gázcirkó kazán   Mi kell egy boldog családi élethez? Szeretet, összetartozás, és egy igazi otthon. Egy otthon, amibe öröm hazamenni, ahol mindenkinek megvan a saját kis birodalma, de a közös élettér is. Egy otthon, ami meleg színeivel közös főzésre, sütögetésre csábítja lakóit, beige fürdőjével nagy pancsolásra hívja a gyerekeket, gyönyörű, napfényes tereivel az élet pozitív oldalát sugározza. A város vidéki övezetében, parkosított utca közepén található házhoz tartozó telek remek lehetőséget biztosít kerti partik, hatalmas focibajnokságok, önfeledt szaladgálások számára. Az 2007-es években épített ház belső ízléses világa a figyelemreméltó tervezésnek köszönhető. Külső megjelenésében is harmóniát sugároz. Fázós téli estéken pedig modern, francia gázkazán biztosítja az otthon melegét.       
Jó közlekedéssel

Kizárólag irodánk kínálatában!

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Debrecen,
10.9 millió Ft
Alapterület: 1 100 m2
Felsőjózsán összközműves építési telek, 10e Ft/m2 áron eladó!
Kizárólag irodánk kínálatában: Debrecen-Felsőjózsán, az Elek utca ELEJÉN jó áron eladó egy 1100 m2-es, teljes közművel ellátott épitési telek. A telken belül már kiépítésre került a vízhálózat, gázcsonk, szennyvízcsatorna és a villanyvezeték, ezáltal ezekkel már nem kell foglalkozni, illetve hónapokat várni! Az utca teljes mértékben aszfaltozott és a helyi járatú busz megállója is a telekkel szemben található, beépíthetősége 30 %.  Tisztelt Érdeklődő! Ezúton is felhívjuk figyelmét, hogy a fenti ingatlan megvásárlása esetén irodánk közvetítési díját a vevő fizeti! Részletes tájékoztatást kollégáinktól kaphat, ill. irodánk honlapján talál. Ne feledje, az ár alkuképes, tegyen ajánlatot!
Eladó Családi ház, Várbalog,
28.5 millió Ft
Alapterület: 130 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújított
Szobák: 4 szoba
Várbalogon 2878 nm telken 130 nm családi ház eladó!
Várbalog 20 percre helyezkedik el az ausztriai határtól. Lakjon Magyarországon és dolgozzon akár Ausztriában!   Felújított 2878 nm telken 115 nm+ 30 nm terasszal családi ház eladó! A várbalogi családi ház jellemzői: - A földszinti 115 nm családi házban 3 hálószoba, gardrób, nappali amerikai konyhával, spájz, fürdőszoba, WC, 30 nm terasz került kialakításra.   A várbalogi családi ház jellemzői: - Az 1940-ben vályogból épült földszinti családi ház 2016-ban lett felújítva:    - ekkor történt meg a villanyvezetékek és vízvezetékek cseréje,    - új tető és bramac cserép került a házra,    - téglából új konyha, nappali épült a meglévő házhoz, mely külső szigetelést is kapott,    - fa ablakok, fa beltéri ajtók, fa bejárati ajtók kerültek beépítésre,    - fűtést és meleg vizet kombi gázkazán biztosítja,    - alternatív fűtésként 2 db cserépkályha ontja melegét,    - a szobákban fa parketta, egyéb helyiségben járólap borítja az aljzatot,    - 30 nm fedett teraszon pihenhetünk a nyári melegben,    - 270 nm térkő lett kialakítva,    - 280 V ipari áram, vert kút, 2 db szikkasztó van,    - fedett több beállásos garázsban parkolhatunk,    - 2016-ban épült melléképületben mosdó is található,    - a gazdasági épületben állattartásra is van lehetőség. - 270 nm térkő kialakítására került sor a kertben. - Az udvar szépen parkosított.   Az ingatlan ára 88 000,- EURO, mely a mindenkori deviza közép árfolyamon számítandó forintra.   Amennyiben a 134048-as számú várbalogi családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a + 36 70 342 7167 telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.           
Eladó Téglalakás, Budapest, VII. kerület,
31.9 millió Ft
Alapterület: 29 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Emelet: 4. emelet
Szobák: 1 szoba
7. kerületben ELADÓ Király utcában 29 nm alapterületű, 1 szobás klímával felszerelt garzonlakás! A társasház az 1900 években épült,  2016-ban tetőtér ráépítés során került kialakításra a klímával felszerelt jó állapotú, felszerelt világo garzonlakás! Fekvésének, valamint a hatalmas ablakoknak köszönhetően világos, kényelmes élhető otthont biztosít. A konyha étkezővel egyben lett kialakítva, melyből nyílik a nappali szoba, valamint térelválasztóval kialakított háló rész. A lakás helyiségei: 1 előszoba-konyha +1 fürdőszoba wc +1 nagyszoba.   Ár: 31,9 millió Ft
Eladó Téglalakás, Vác,
38.4 millió Ft
Alapterület: 52 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Építés alatt
Szobák: 2 + 1 szoba
ELADÓ! Vácon, dunai panorámás, erkélyes, tetőtéri 52 nm-es, 2+1 félszobás újépítésű lakás 48 mn-es tetőterasszal eladó! Ár: 38.400.000 Ft   Vácon a Duna part közelében eladó, leköthető ez a gyönyörű dunai panorámával rendelkező 52 nm-es, 2+1 félszobával, prémium alapanyagokból épülő, erkélyes, tetőtéri társasházi lakás, melyhez egy 48 nm-es tetőterasz is tartozik. A lakás helyiségei: 2 +1 félszoba, fürdőszoba, WC, konyha, étkező, 1 erkély és 48 nm tetőterasz. A ház földszintjén található garázsok (egy és kétállásos) külön megvásárolhatók, 4 illetve 6 millió Ft áron. Burkolatok szabadon választhatók 6.500 Ft/nm- árig! Az épület várható átadása 2019-ben lesz.
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»