Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Panellakás, Szeged,
24 millió Ft
Alapterület: 48 m2
Építési mód: Panel
Állapot: Átlagos
Emelet: Földszint
Szobák: 2 szoba
Csak Önre vár…
  Felsőváros városrészben cseréptetős háztömbben eladó egy csendes, kifejezetten világos, 2 szobás, 48 m2-es panellakás.   Hasznos információk az ajánlat értékeléséhez:   - Elhelyezkedés: A Bertalan híd lábánál, a Római krt. belváros felé eső oldalán található VI. emeletes cseréptetős társasház földszintjén (garázs feletti I. szint); - Tájolás: D; - Környezet: társasházak; kereskedelmi és szolgáltató egységek; oktatási intézmények; - Tömegközlekedés: kiváló, megállók 60-70m-re; - Fűtés, meleg víz: távfűtés + hőmennyiségmérő; - A szobák külön bejáratúak; - A falak valamennyi helyiségben glettelt, festett felülettel rendelkeznek; - A konyhát PVC-vel, a fürdőszobát és a WC-t kerámia járólappal burkolták; - Az előszobát és a szobákat laminált parkettával fedték; - A lakás duplaüvegezésű, műanyag ablakokkal rendelkezik, valamennyin redőny és szúnyogháló található; - Tároló: a földszinten, 3 lakással közös; - Közös költség: 8.650,- Ft (ebben minden szokásos tétel benne van); - Az ingatan per-, teher- és igénymentes; - A társasház gazdálkodása rendezett; - Azonnal költözhető.   Igény esetén saját ingatlanspecialista ügyvéd, és hitelügyintéző áll rendelkezésre.   Hívjon bármikor és nézze meg mielőbb!   Duska Zsolt (06 30/382-2068)
Áron alul

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Panellakás, Siófok,
26.8 millió Ft
Alapterület: 48 m2
Építési mód: Panel
Állapot: Átlagos
Emelet: 4. emelet
Szobák: 2 + 1 szoba
A CITY CARTEL INGATLANIRODA eladásra kínál Siófok, Fokihegyen egy 48 négyzetméteres, negyedik emeleti, részben felújított panellakást. Az ingatlan elosztása a következő: konyha-étkező, előszoba, nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba és WC. A lakásban a nyílászárók műanyagra lettek cserélve és a fürdőszoba felújításon esett át.   A társasház már átesett a panelprogramon, hőszigeteléssel ellátott.    Kiváló infrastruktúra, a környéken óvoda, bölcsőde, iskola, bevásárlási lehetőség, a belváros 10 perc sétával elérhető.   További részletes információért hívjon bizalommal!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.  8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!   Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.  Az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatónkat:   https://www.citycartel.hu/adatkezeles/
Eladó Telephely, Tárnok,
31.4 millió Ft
Alapterület: 138 m2
Eladó egy új építésű 138 m2-es műhelyTárnokon, az M7-es autópálya mellett épülő ipari társasházban. A kivitelezés 2021.szeptemberében indult, és a tervezett befejezés 2022 március. Erre a telekre 9 db nagy épületben egyenként 8-10 db egység kerül kialakításra, önálló helyrajzi számmal, közmű csatlakozásokkal, és saját használatú (albetét homlokzata előtt kb. 5,0 méter mélységben) parkoló területtel amely 55 m2. Az első hat épület már elkelt, A műhely alapterülete kb. 11,0 x 12,5 méter amely 4 méter széles ipari kapuval és személyi bejáróval lesz felszerelve. Acélvázas tartószerkezettel és szendvicspanel oldal falazattal, valamint tetőpanelekkel rendelkező ipari ingatlan belmagassága 5,3 – 7,7 m. Kamionnal az épület minden oldalról körbejárható. A létesítmény területén szinte minden ipari, kereskedelmi és szolgáltató tevékenység végezhető. Ár: nettó 31,40 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Panellakás, Fertőd,
26.67 millió Ft
Alapterület: 44 m2
Állapot: Új építésű
Emelet: 1. emelet
Szobák: 1 + 1 szoba
Fertődön, csendes nyugodt környezetben magas minőségben épülő, okos lakások eladók, leköthetők. Ez a 8.sz. 1. emeleti, 40.28 m2-es lakás, Amerikai konyha-nappalis + 1 Hálószobás, +4.34m2-es fedett erkéllyel, üveg korláttal, Előtér, Fürdő, külön WC-vel rendelkezik. Az ingatlan parkosított zártkerti udvarán minden lakáshoz ajándék térkövezett kocsibeálló tartozik. Emeltszintű fűtéskész ára: 26.670.000-Ft. A lakások 2022. Szeptember végén kerülnek a leendő tulajdonosokhoz. A fűtést lakásonként önálló, fali kombi fűtő és vízmelegítő gázkazánnal, a fűtőtestek Vogel&Note lapradiátorokkal , termosztátfejes elzáró szelepekkel kerül átadásra. Klímaelőkészítéssel és egyedi ad-vesz villanyórákkal, lakásonként külön inverterrel, a tetőn elhelyezett napelemek fedezik a lakás teljes energia igényét. Az épület teherhordó falazata 30cm-es tégla, a lakások közötti elválasztó falak hanggátló 30 cm vastagságúak lesznek. A homlokzatra18 cm-es hőszigetelő rendszer kerül , az ablakok Kömmerling típusú 3 rétegű 44 mm vastag TPS üveggel készülnek. A TPS egy újfajta technológia, ami jelenleg az egyik legkorszerűbb az üveggyártásban. Az ajtók Kömmerling típusú tömör 44 mm, acélmerevített ajtópanellal és biztonsági zárral lesznek ellátva. Minden műanyag ablakhoz vakolható redőnytokok lesznek felszerelve, szúnyoghálóval, ezenkívül okos otthon vezeték nélküli alap rendszer opció rendelhető (250.000Ft. felárért), amelyben az elektromos eszközök a szokásainkhoz alkalmazkodva önálló életet élnek és ezeket telefonról, tabletről a távolból is ellenőrizhetjük. Az épület elhelyezkedéséből adódóan befektetési célból vásárlóknak is ideális adottságokkal rendelkezik. A társasházban 12 db változatos alaprajzú lakást kerül kialakításra. A lakásokat a környezet adottságait kihasználva úgy helyezték el, hogy lehetőleg mindegyik zöldterületre nézzen. Az ingatlan parkosított zártkerti udvarán 12 db. kocsibeálló tartozik a lakásokhoz és +4db. külön megvásárolható, 1.000.000.-Ft./db. áron. Várom megtisztelő hívását, a hét bármely napján! GDN hitelcentrumunk, 32 bankot versenyeztet és lebonyolítja a teljes ügyintézést. Számtalan variáció létezik, ezért kérje FÜGGETLEN szakértőnk személyre szabott, egyedi javaslatát! Ich spreche Deutsch. I speak English.
Eladó Panellakás, Fertőd,
26.86 millió Ft
Alapterület: 45 m2
Állapot: Új építésű
Emelet: 1. emelet
Szobák: 1 + 1 szoba
Fertődön, csendes nyugodt környezetben magas minőségben épülő, okos lakások eladók, leköthetők. Ez a 11.sz. 1. emeleti, 40 m2-es lakás, Amerikai konyha-nappalis + 1 Hálószobás, +5.46m2-es fedett erkéllyel, üveg korláttal, Előtér, Fürdő, külön WC-vel rendelkezik. Az ingatlan parkosított zártkerti udvarán minden lakáshoz ajándék térkövezett kocsibeálló tartozik. Emeltszintű fűtéskész ára: 26.859.000-Ft. A lakások 2022. Szeptember végén kerülnek a leendő tulajdonosokhoz. A fűtést lakásonként önálló, fali kombi fűtő és vízmelegítő gázkazánnal, a fűtőtestek Vogel&Note lapradiátorokkal , termosztátfejes elzáró szelepekkel kerül átadásra. Klímaelőkészítéssel és egyedi ad-vesz villanyórákkal, lakásonként külön inverterrel, a tetőn elhelyezett napelemek fedezik a lakás teljes energia igényét. Az épület teherhordó falazata 30cm-es tégla, a lakások közötti elválasztó falak hanggátló 30 cm vastagságúak lesznek. A homlokzatra18 cm-es hőszigetelő rendszer kerül , az ablakok Kömmerling típusú 3 rétegű 44 mm vastag TPS üveggel készülnek. A TPS egy újfajta technológia, ami jelenleg az egyik legkorszerűbb az üveggyártásban. Az ajtók Kömmerling típusú tömör 44 mm, acélmerevített ajtópanellal és biztonsági zárral lesznek ellátva. Minden műanyag ablakhoz vakolható redőnytokok lesznek felszerelve, szúnyoghálóval, ezenkívül okos otthon vezeték nélküli alap rendszer opció rendelhető (250.000Ft. felárért), amelyben az elektromos eszközök a szokásainkhoz alkalmazkodva önálló életet élnek és ezeket telefonról, tabletről a távolból is ellenőrizhetjük. Az épület elhelyezkedéséből adódóan befektetési célból vásárlóknak is ideális adottságokkal rendelkezik. A társasházban 12 db változatos alaprajzú lakást kerül kialakításra. A lakásokat a környezet adottságait kihasználva úgy helyezték el, hogy lehetőleg mindegyik zöldterületre nézzen. Az ingatlan parkosított zártkerti udvarán 12 db. kocsibeálló tartozik a lakásokhoz és +4db. külön megvásárolható, 1.000.000.-Ft./db. áron. Várom megtisztelő hívását, a hét bármely napján! GDN hitelcentrumunk, 32 bankot versenyeztet és lebonyolítja a teljes ügyintézést. Számtalan variáció létezik, ezért kérje FÜGGETLEN szakértőnk személyre szabott, egyedi javaslatát! Ich spreche Deutsch. I speak English.
Eladó Építési telek, Vigántpetend,
8.5 millió Ft
Alapterület: 1 261 m2
ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ VIGÁNDPETENDEN! Veszprémtől 25km-re, a Művészetek Völgye egyik kiemelkedő településén kínálom eladásra ezt az 1261m2 nagyságú építési telket! AZ INGATLAN TEHERMENTES ÉS AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! A telek csendes utcában található, övezeti besorolása LF-1, falusi lakóterület. Beépíthetősége 20%, a megengedett építménymagasság 4,5 méter. A TELEK ELŐTT VAN A VÍZ, A GÁZ, A VILLANY ÉS A CSATORNA IS! Ha ÚJ OTTHONT szeretné saját ízlés szerint kialakítani, itt a remek lehetőség! CSOK ÉS KEDVEZMÉNYES ÉPÍTÉSI HITEL is felvehető az ingatlanra, ILLETÉKMENTESEN! Irodai referenciaszám: SZi 249 További információkért forduljon hozzánk bizalommal!
Eladó Családi ház, Nagyesztergár,
28.9 millió Ft
Alapterület: 280 m2
Állapot: Felújítandó
Szobák: 5 + 1 szoba
BEFEKTETŐK ÉS NAGYCSALÁDOSOK SZÁMÁRA NAGY HÁZ, NAGY TELEK NAGYESZTERGÁRON ELADÓ! AZ INGATLAN ÍZLÉS SZERINT FELÚJÍTANDÓ ÉS TÖBB LAKRÉSZ IS KIALAKÍTHATÓ! Az 1672 M2 TELKEN álló ház ALAPTERÜLETE ~200 M2 (br. ~240 m2) 3 szinten, továbbá tartozik hozzá egy KISHÁZ (~40 m2) is, mely jelenleg egy szobát, egy konyhát (spájzzal) és padlásteret foglal magába. A LEGFELSŐ SZINT leválasztásával és a KISHÁZ kialakításával kiépíthetünk akár 3 LAKRÉSZT is. MŰSZAKILAG NEM feltétlen szükséges, de ESZTÉTIKAILAG TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁST KÍVÁN az ingatlan. A felső szinten TÁJPANORÁMA tárul elénk. A kertben találunk FÜSTÖLŐT, GYÜMÖLCSFÁKAT (szelíd gesztenye, dió, cseresznye, meggy), TÁROLÓT, ÁLLATTARTÁSRA ALKALMAS építményeket és FÚRT KUTAT is. MŰSZAKI ADATOK: - MELEGVÍZ: Villanybojler (120 l) (~5 éves) - FŰTÉS: Vegyestüzelésű kazán (~15 éves) (gázcsonk telken belül) - NYÍLÁSZÁRÓK: Eredeti fa (SOFA) – CSERÉRE SZORULNAK! - VILLANYHÁLÓZAT: Rézkábelek, IPARI ÁRAMERŐSSÉG - SZERKEZET: A földszint faragott kőből, az emeletek téglából épültek - TETŐSZERKEZET: Nehézszerkezet, pala héjazat, a lakóterület fölött szigetelve BIRTOKBAADÁS VÁRHATÓAN az adásvétel napjától számított ~6 HÓNAPON BELÜL megtörténhet, de megegyezés szerint a FELÚJÍTÁS MEGKEZDHETŐ ez idő alatt is! AZ ÁR IRÁNYÁR! További információkért forduljon hozzám bizalommal. :) Kérjük, hivatkozzon irodai referencia számunkra! Irodai referenciaszám: Xd 175 – MEGBÍZHATÓ ÜGYVÉDI HÁTTÉR – ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS KÉSZÍTÉSE – INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés, 10 éves szakmai tapasztalattal – Az esetleges elírások és változtatások jogát fenntartjuk! KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN!
Eladó Építési telek, Dunavarsány,
45.4 millió Ft
Alapterület: 1 286 m2
Építési telkeket kínálunk eladásra Dunavarsány központjában! Eladó 2 db, egyenként 642-644 nm alapterületű, bekerített telek. A telkek egyben vagy külön-külön is megvásárolhatók, egymással szemben nyeles telki résszel, két utcáról megközelíthetőek. Az egyik telekre bevan vezetve a víz. Övezeti besorolás: Lke-O-K Amivel segítjük az Ön ingatlan vásárlását: - ingyenes hitelügyintézés (CSOK és Babaváró és egyéb hitel ügyintézése is) - jogi háttér, - földhivatali ügyintézés, - energetikai tanúsítvány ügyintézése, - a vevő számára ingyenes az ingatlanközvetítés. Várom szíves megkeresését.
Eladó Építési telek, Dunavarsány,
22.7 millió Ft
Alapterület: 642 m2
Építési telkeket kínálunk eladásra Dunavarsány központjában! Eladó 2 db, egyenként 642-644 nm alapterületű, bekerített telek. A telkek egyben vagy külön-külön is megvásárolhatók, egymással szemben nyeles telki résszel, két utcáról megközelíthetőek. Az egyik telekre bevan vezetve a víz. Övezeti besorolás: Lke-O-K Amivel segítjük az Ön ingatlan vásárlását: - ingyenes hitelügyintézés (CSOK és Babaváró és egyéb hitel ügyintézése is) - jogi háttér, - földhivatali ügyintézés, - energetikai tanúsítvány ügyintézése, - a vevő számára ingyenes az ingatlanközvetítés. Várom szíves megkeresését.
Eladó Téglalakás, Debrecen,
54.32 millió Ft
Alapterület: 76 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Debrecen Fészek lakóparkban épülő,8 lakásos,2 szint+tetőteres társasházban még 5 db lakás,3 garázs és 2 tároló még elérhető.Az 1.emeleten 2 db 76.91 m2-es lakás és a tetőtérben ,pedig még a 4-ből 3 db lakás ahol az eredeti tervhez képest 2 nagyobb méretű ingatlan helyett 4 kisebb lakás kerül kialakításra használati megosztással,de önálló mérőórákkal és önálló bejárattal. A fűtés padlófűtés,amit a kondenzációs gázkazán biztosítja,lakásonként önálló mérőórával, szobánként termosztáttal. A hidegburkolat 4000-4500 Ft/m2 áron,laminált padlót 3000-3500 Ft/ m2 lehet választani.Komoly érdeklődés esetén természetes alaprajzok és részletes műszaki leírás is elérhető. Várható befejezés: 2022.07.31
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»