Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Rátka
#703300062
13.5 millió Ft
Alapterület 93 m2,  917 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba + 1 félszoba
Építési mód
Állapot Felújítandó
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Konvektor

Részletes leírás

Eladó családi ház RÁTKÁN!

Közkedvelt RÁTKÁN kínálok eladásra egy kőből és bodrogkeresztúri blokkból épült családi házat!
Az úgynevezett Kádár-kocka típusú, sátortetős családi ház remek választás lehet fiatal családoknak, illetve idősebb korosztálynak is egyaránt, hiszen a Tokaji Történelmi Borvidék egyik német nemzetiség településén rendezett utcák, kiváló összetartó közösség fogadja az itt letelepülőket.
A kis sváb település rendelkezik bölcsődével, óvodával, iskolával, bolttal, orvosi rendelővel és postával, tömegközlekedése is kiváló.
Mivel a település nagyon népszerű, gyorsan gazdát szoktak cserélni a jól árazott ingatlanok, ezért úgy gondoltuk, hogy még a kipakolás előtt ki kell kerülnie a piacra, amint a végére ért az ingatlan lomtalanítása, fotókkal is bővítjük hirdetésünket.
Villany, illetve a vízvezetékek régi állapotúak, de tökéletesen működnek. Fűtéséről gázkonvektor, melegvízről pedig villanybojler gondoskodik. Nyílászáróit tekintve régi típusú fa ablakok és ajtók találhatóak benne.
A ház tetőszerkezetén történtek kisebb beázások, ennek kiváltó oka javítva lett, viszont belül láthatóak még a nyomai.
Belső elrendezése kiváló, minden helyiség mérete és alakja megfelelő, jól berendezhető! A főépület folytatásában több melléképület is található, mint például: kamra, fedett tárolók, füstölő, disznóól.
Az ingatlanhoz tartozik még egy ásott kút is, ami nagy segítséget jelent a teljesen körbekerített telken, ahol gyümölcsfák találhatóak.
Per- és tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető!

Amennyiben felkeltette érdeklődését, a hét bármely napján megtekinthető, előzetes telefonos egyeztetés után!

Kapcsolat

Czink Marianna

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter