Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó garázs
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Sürgős

Eladó Garázs, Nyíregyháza,
8.5 millió Ft
Alapterület: 15 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Sólyom utcán garázs eladó!
Sólyom utcán azonnal birtokba vehető, 15 m2-es, utcafronti garázs eladó!
Azonnal költözhető

Eladó Garázs, Szeged,
11.5 millió Ft
Alapterület: 18 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Galériázott nagy méretű garázs
Szeged Felsőváros Pille utca eleji garázssoron, 18 m2-es galériás garázs saját villanyórával eladó. További információért forduljon hozzám bizalommal!
Eladó Garázs, Kecskemét,
8.9 millió Ft
Alapterület: 15 m2
Építési mód: Tégla
Eladó belvárosi garázs!
ELADÓ KIZÁRÓLAG a FOCUS INGATLAN kínálatából, Kecskemét Belvárosában egy 15 nm-es, utcafrontról megközelíthető garázs! - önálló helyrajzi szám - saját villanyóra - elektromos kapu - a garázs előtt + 1 kocsi parkolására van lehetőség   Jelenleg bérlik, de előre egyeztetett időpontban megtekinthető.   Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink számára DÍJTALANOK! ELADÓ vagy KIADÓ ingatlana van? HITEL-re van szüksége? Hívjon, szívesen segítek! Válogatott kínálatunkat tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalán! www.FOCUSINGATLAN.HU Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!
Azonnal költözhető

Eladó Garázs, Nyíregyháza,
7.5 millió Ft
Alapterület: 15 m2
Építési mód: Tégla
Nyíregyháza Belváros övezetében
Nyíregyháza Belváros övezetében a Kiss Ernő utcában 15 nm-es garázs eladó.   Várom hívását!
Azonnal költözhető

Eladó Garázs, Nyíregyháza,
7.5 millió Ft
Alapterület: 16 m2
Építési mód: Tégla
Nyíregháza Belvárosában a  Búza utcán  tégla építésű 16 nm-es garázs eladó.
Eladó Garázs, Nyíregyháza,
5.5 millió Ft
Alapterület: 12 m2
Építési mód: Tégla
Nyíregyháza Belvárosában 12 m2- es garázs eladó!
Nyíregyháza Belvárosában zárt udvarban  önálló 12 m2-es   garázs eladó!   Az épület tégla falazatú, aljzata beton, szerelőaknával.  Mérete 12 m2, társasház belső udvarán található, kapubejárón keresztül közelíthető meg, villany van és nagyon biztonságos!
Eladó Garázs, Tatabánya,
6.9 millió Ft
Alapterület: 32 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Teljesen alápincézett garázs eladó
Garázs eladó Tatabányán a Mártírok útja és Alsógalla határán (a SZÜV közelében). A garázs teljesen alápincézett (két helyiségre osztva), így a teljes alapterület 32 m2, a lejutás jelenleg létrával megoldható, lépcső akár kiépíthető. Ideális lehet műhelynek és raktárnak is, könnyen megközelíthető a városból és az 1-es számú főútról egyaránt. Ha a közelben lakik, nemcsak autóját tarthatja biztonságban, hanem itt tárolhatja a szezonális tárgyait, sportfelszereléseit egyaránt. Az ár irányár, tekintse meg, állapodjunk meg a vételárban!
Eladó Garázs, Eger,
17 millió Ft
Alapterület: 180 m2
Emelet: Földszint
Szobák: 4 szoba
Belvárosi garázs, tároló és 2 ágú pince eladó. 180 nm 17 M
- Eger  belvárosában  18 nm-es  garázs - mellette   20  nm es  raktárral- - alatta  2  ágú  130  nm-es  hibátlan  pincével  eladó - 2  pinceág,  az egyik   majdnem 4  m  széles,  alkalmas  rendezvények  szervezésére , társaság fogadására is - az  egyébk ingatlan megnevezésú  épitményben  a szennyviz  is bevezetésre került, wc-je is  van - a villany is  kialakításra került, a  garázsajót előtt saját  villanyórája  van-  16  Amper - a  garázsba  lépve   balra  a  nagy raktár rész  helyezkedik el, szemben  balra  a  wc  és jobbra   a pincelejáró,  - egyenesen szemben  egy  pinceággal és  balra  a  másik  pinceág - a  helyiségek szellőzése  is megfelelően meg van oldva - a  tető hullámlemez  a többi garázshoz hasonlóan  - a a garázs  tetejének megemelése is lehetséges, valamint  alkalmas lehet  tetőterazs kialakításra, - vagy  akár napelem is  szerelhető  a  tetejére... - együttes lehetőség  tárolásra,  garázsnak és  pincének  
Eladó Garázs, Nyíregyháza,
4.8 millió Ft
Alapterület: 16 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Nyíregyháza Belvárosában 16 nm-es garázs eladó!
  Nyíregyháza Belvárosában zárt udvarban külön helyrajzi számon lévő 16 nm-es felújítandó tégla építésű garázs eladó!
Eladó Garázs, Albertirsa,
6 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Albertirsai társasházban garázs eladó
A Teleki és Fia Ingatlan Bt. Albertirsai most épülő társasházban értékesítésre kínál 2 db. 20nm.-es alapterületű garázst. A garázsok külön és egyben is eladók.  A garázsba villany és az aljzatba fűtés kerül bevezetésre. Fehér elektromos garázsajtó fogja zárni a bejáratot.  Amennyiben szeretné teljes biztonságban tárolni gépjárművét, kérem hívjon bizalommal. Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.  
1
2
3
»