Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó építési telek
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Kismaros,
29.99 millió Ft
Alapterület: 968 m2
Eladó Kismaroson, panorámás, építési telek! A víz, csatorna és az áram telken belül van, gáz az utcában. A terület rendezett, panorámás, jelenleg egy kis faházzal, ahogy a képeken is látszik, aszfalt úton megközelíthető. A telek Lke-3 építési övezetbe tartozik, ahol: -a legnagyobb megengedett beépítettség 30%, -a megengedett legnagyobb építménymagasság 4,5 m, -a legkisebb kialakítandó zöldfelület 50% -a beépítés jellemző módja szabadonálló -kialakítható legkisebb telekterület 1000 m2 Az ingatlan tulajdon lapi besorolása: kivett beépítetlen terület (belterület), tehermentes, kifizetése esetén azonnal birtokba vehető. A vételár tartalmazza még az elkészült talajmechanikai vizsgálatot és egy engedélyezett ház építési terveit. Az ingatlan befektetésnek is KIVÁLÓ, a környéken a "kulcsos" házak fénykorukat élik! A környék kikapcsolódásra és pihenésre tökéletes, akkor is ha az ember a vízpartot (Duna part közel van) vagy ha a hegyeket szereti, a táj mindkét igényt kielégíti. Vác és Budapest is könnyedén elérhető, mind autóval, mind tömegközlekedéssel! További információért forduljon Hozzám bizalommal! Amivel segítjük az Ön ingatlanvásárlását: -ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézés (CSOK és Babaváró ügyintézése is.) -jogi háttér -földhivatali ügyintézés -energetikai tanúsítvány elkészítése -biztosítás -belsőépítész
Eladó Építési telek, Jakabszállás,
7.2 millió Ft
Alapterület: 815 m2
Otthonok és megoldások! Jakabszálláson, belterületen egy újonnan kialakított lakóparkban, 815 nm építési telek (30 %-os beépíthetőség) eladó. A Mercedes gyár és az M5-ös autópálya 10-15 percen belül elérhető. Az közművek - villany, gáz, víz - a telek előtt. A településen a falusi CSOK igénybe vehető. Várom megtisztelő érdeklődését!
Eladó Építési telek, Jakabszállás,
6.9 millió Ft
Alapterület: 642 m2
Otthonok és Megoldások! Jakabszálláson, belterületen egy újonnan kialakított lakóparkban 642 nm építési telek (30 %-os beépíthetőség) eladó. A Mercedes gyár és az M5-ös autópálya, 10-15 percen belül elérhető. Az közművek - villany, gáz, víz - a telek előtt. A településen a falusi CSOK igénybe vehető! Várom megtisztelő érdeklődését!
Egyedi Ajánlat!

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolat

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Győr,
38 millió Ft
Alapterület: 646 m2
Pinnyéden 646 m2-es összközműves telek eladó!
Best of Ingatlan Győr- Ingatlaniroda eladásra kínálja Győr-Pinnyéden fekvő 646 m2-es összközműves belterületi telket!    Építkezők, Befektetők, Kivitelezők FIGYELEM! Ide megálmodhatja álmai otthonát!  Akár befektetési célból is remek lehetőség!   A telek főbb jellemzői: - egymáshoz közel több, hasonló méretű, frissen parcellázott telek között választhat - 30%-a beépíthető - 2023. évben a közművek kiépítése megtörténik  - új aszfaltos út kerül kialakításra - új környezetben lakhat   Nyugodt, csendes környéken, zöld környezetben megtalálta új otthona építési telkét!   Nézze meg ezt a kiváló adottságokkal rendelkező telket és már kezdheti is az építkezést vagy az építtetést!   Bővebb információért hívjon bizalommal. Fülöpné Máté Ildikó +36 30/993-2787   További szolgáltatásaink: - díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézés - értékbecslés - energetikai tanúsítvány - ügyvédi ügyintézés - biztosítás
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Monor,
69.8 millió Ft
Telekméret: 2 004 m2
Megvételre kínálunk Monoron egy 2004 nm-es közművekkel rendelkező építési telket.
Megvételre kínálunk Monoron egy 2004 nm-es közművekkel rendelkező építési telket. Monor egyik legszebb részén található ez a kiváló adottságokkal rendelkező telek.   Besorolása: LK3 Beépíthetősége: 30% Maximális építménymagasság: 5 méter Közművek: villany, víz, csatorna Öt darab lakás, ikerház építhető rá.   Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, Monor egyik legszebb részén található.               A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben. Közlekedése kiváló, busszal, vonattal, Budapest rövid idő alatt megközelíthető. Az M4-es autópálya 5 perc alatt elérhető.   Igény esetén kivitelezőt biztosítunk az építkezéshez. Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot. Várom megtisztelő érdeklődésüket.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Monor,
29.8 millió Ft
Telekméret: 901 m2
Megvételre kínálunk Monoron egy 901 nm-es közművekkel rendelkező építési telket.
Megvételre kínálunk Monoron egy 901 nm-es közművekkel rendelkező építési telket. Monor egyik legszebb részén található ez a kiváló adottságokkal rendelkező telek.   Besorolása: LK3 Beépíthetősége: 30% Maximális építménymagasság: 5 méter Közművek: villany, víz, gáz, csatorna Két darab lakás, ikerház építhető rá.   Van mellette egy 1103 nm-es, amire három lakás építhető.   Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, Monor egyik legszebb részén található.               A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben. Közlekedése kiváló, busszal, vonattal, Budapest rövid idő alatt megközelíthető. Az M4-es autópálya 5 perc alatt elérhető.   Igény esetén kivitelezőt biztosítunk az építkezéshez. Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot. Várom megtisztelő érdeklődésüket.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Monor,
44.9 millió Ft
Telekméret: 1 103 m2
Megvételre kínálunk Monoron egy 1103 nm-es közművekkel rendelkező építési telket.
Megvételre kínálunk Monoron egy 1103 nm-es közművekkel rendelkező építési telket. Monor egyik legszebb részén található ez a kiváló adottságokkal rendelkező telek.   Besorolása: LK3 Beépíthetősége: 30% Maximális építménymagasság: 5 méter Közművek: villany, víz, gáz, csatorna Két darab lakás, ikerház építhető rá.   Van mellette egy 1103 nm-es, amire három lakás építhető.   Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, Monor egyik legszebb részén található.               A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben. Közlekedése kiváló, busszal, vonattal, Budapest rövid idő alatt megközelíthető. Az M4-es autópálya 5 perc alatt elérhető.   Igény esetén kivitelezőt biztosítunk az építkezéshez. Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot. Várom megtisztelő érdeklődésüket.
Eladó Építési telek, Pusztaederics,
1.8 millió Ft
Alapterület: 2 176 m2
Eladó művelési ág alól kivett, 2176 m2 nagyságú, részben közművesített, patakkal ölelt telek Pusztaedericsen! Eladásra kínálok Zala megyében, Pusztaedericsen egy belterületi telket! A terület csendes, végében kis patak folyik, a patak mögött az erdő látható. Mérete és a település adottságai lehetővé teszik az állattartást is. A terület rendkívül jó adottságokkal rendelkezik: * Területe 2176 négyzetméter * Utcafronti szélessége 20 méter * Teljesen sík terület * A villanyóra doboz már a telken elhelyezésre került * A csatorna a telken kiépített * A víz, illetve a gáz a telek előtt, az utcában található * A telek végén a telekhatáron egy kis patak folyik * Az utcáról az autóbehajtó már kiépített, az árokpart rendezett Pusztaederics rendkívül jó település családalapításra. Az önkormányzat számos módon támogatja a családokat, és minden falubeli polgárát: tyúk- és gabonaadomány, beiskolázási támogatás óvodás kortól egészen egyetemista korig, közösségnek szervezett karácsonyi vacsora, és még számos program. Az önkormányzat fenntartásában álló kisbusz rengeteget segíti a falu lakóit orvosi vizsgálatokra járásban, bevásárlásban. Az óvodás és iskolás gyerekeket iskolabusz szállítja a szomszédos településen található intézményekbe. Nagyon családbarát kis közösség, rendkívül jó lakóközösséggel. Jöjjön el, nézze meg, és szeressen bele leendő otthonába! ❗ Ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! ❗ Amennyiben a telek elnyerte tetszését és megtekintené, keressen bizalommal! Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja az ügyfeleket.
Eladó Építési telek, Alsópáhok,
11.99 millió Ft
Telekméret: 1 224 m2
ALSÓPÁHOKON BELTERÜLETI TELEK ELADÓ!
ALSÓPÁHOKON BELTERÜLETI TELEK ELADÓ! JELLEMZŐI: -a telek 1224 nm-es -megközelítése aszfaltos úton lehetséges -valamennyi közmű az utcában található, így könnyen bevezethető a telekre -IDEÁLIS MIND LAKÓHÁZ, MIND NYARALÓ ÉPÍTÉSÉRE AMENNYIBEN FELKELTETTEM AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT, HÍVJON BIZALOMMAL!
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Budapest, III. kerület,
188 millió Ft
Telekméret: 1 002 m2
03TC1317 Csillaghegy Duna felőli sík részén 1002 nm-es, 3 lakásos társasház építésére alkalmas telek eladó.
Referens: Kiss Krisztina +36708825055 http://www.korultekintoingatlan.hu/adatlap.php?id=03TC1317 Csillaghegy Duna felőli sík részén 1002 nm-es, 3 lakásos társasház építésére alkalmas telek eladó. Városrész: Csillaghegy Ingatlan jellege: Telek Nappalik száma: 5 Egyéb szobák száma: 1 Hasznos lakóterület: 175 m2 Telek területe: 1002 m2 Közmű: Víz, Villany, Gáz, Csatorna, Vízóra Fűtés: gázkazán Csillaghegy Duna felőli, sík részén, de nem árterületen 1002 nm-es, többszörösen összközműves, 3 lakásos társasház építésére is alkalmas telek eladó. A telken jelenleg egy két lakásos, egy szintes ház, egy üzlethelyiség és egy faház van, amelyek átépíthetőek, bővíthetőek, de esetleges lebontásuk esetén teljesen új, akár 3 lakásos társasház is építhető a telekre. Beépíthetőség: 25 %, utcafronti szélessége 24 m, hosszúsága 42 m. Övezeti besorolás: Lke-1/0-1 Bruttó szintterületi mutató: 0,4 % Max. építmény magasság 5 m. Budapesti kínálatunk honlapja: http://www.korultekintoingatlan.hu Észak-budai agglomerációs kínálatunk: http://www.korultekinto.hu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»