Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó építési telek
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Sopron,
6.5 millió Ft
Alapterület: 1 206 m2
KISKERT PANORÁMÁVAL! Soprontól néhány kilométerre, Balf előtt ELADÓ egy 1206 m2-es, kertként bejegyzett hegyoldali telek. A valamikori szőlős terület, ma szépen gondozott kert gyümölcsfákkal és egy tárolásra szolgáló forfalapból készült kis házzal (felújítandó) a domb tetején. A közművek nélküli telek részben bekerített. Szélessége javarészt: 13 m Hossza: 126 m Megközelítése jelenleg földútról (100 m) történik, de a telek az országútig lenyúlik és kialakítható egy feljáró közvetlenül a közútról is. Az MK3 besorolású telkek esetében a beépítettség legnagyobb mértéke 3 %, de legfeljebb egy 60 m2 alapterületű épület (magassága 4 m), és egy földdel borított pince építhető rá. Irányára: 6.500.000.- Ft ID azonosító: 339326 GDN hitelcentrumunk, 12 bankot versenyeztet és lebonyolítja a teljes ügyintézést. Számtalan variáció létezik, ezért kérje FÜGGETLEN szakértőnk személyre szabott, egyedi javaslatát! I speak English.
Eladó Építési telek, Zalaegerszeg,
5.9 millió Ft
Alapterület: 3 980 m2
Cimpó - hegyi, építésre alkalmas, örök panorámával rendelkező, 4000 m2 - es terület, saját erdővel! Abszolút csendes, gyönyörű környezetben, Zalaegerszeg belvárosától 10 percnyire vált eladóvá ez a művelési ág alól kivont, zártkerti, építésre kiválóan alkalmas telek, mely meseszép örök panorámája a terület aljáig húzódó erdővel is rendelkezik! Az áram, valamint a víz közvetlenül a telek előtt található. A terület, művelési ág alol kivont, zártkerti besorolású ingatlan, mely MK 2 övezeti besorolásba tartozik, ezáltal 10% - a beépíthető. A terület nagysága 4000 m2, melynek köszönhetően új tulajdonosa nemcsak egy építésre alkalmas részt birtokolhat, hanem a telek mintegy majdnem felét beborító erdőt is - ezt tulajdonosa felbecsültette, néhány éve értékét 900.000 Ft - ban állapították meg. A terület tisztítása, illetve a földmunka nagyobb része már elvégzésre került! Az ingatlan kiválóan alkalmas az irodánk által kínált könnyűszerkezetes családi házak építésére is, melyre most még 450.000 Ft / m2 (kulcsrakész!) áron van lehetősége! Amennyiben szeretne: - békés, nyugodt helyen otthont teremteni - gazdálkodni, állatokat tartani, saját veteményesével családját ellátni - páratlan zalai panorámában gyönyörködni - a jelenlegi helyzetben egy nagyobb, saját erdőt birtokolni - Zalaegerszegtől mindössze 15 percnyire élni ez a terület Önre vár! Az ingatlan tulajdoni lapja per-és tehermentes, tulajdon viszonyai rendezettek, azonnal birtokba vehető! Irányára 5.900.000 Ft ‍‍ Tóth-Ragó Anita +36/30-279-6004 ⌨️ a.rago@gdn-ingatlan.hu
Eladó Építési telek, Budapest, XXII. kerület,
29.9 millió Ft
Alapterület: 560 m2
ÓHEGY-NAGYTÉTÉNY, 560NM-ES TELEK ELADÓ! Budapesten a 22.kerület Óhegy részén egy csendes kis utcában 560nm-es telek eladó. A telken található egy könnyűszerkezetes, 27nm-es, 1 szobás lakás és egy 16nm-es tároló. Villany és víz a telken belül, a házba bekötve elérhető. A meleg vizet villanybojler, a fűtést elektromos fűtőtest biztosítja. Parkolás a ház előtt az utcán ingyenes. Bármilyen további kérdése van, vagy szeretné megtekinteni, kérem hívjon! AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Eladó Építési telek, Gödöllő,
43.9 millió Ft
Telekméret: 1 000 m2
Gödöllő Nagyfenyvesi részén, Déli fekvésű építési telek eladó! Az 1000m2-es, 22.5méter utcafrontú telek 30%-os beépítéssel, legfeljebb két lakóegység megépítésével rendelkezik. Lke-01-es övezetbe tartozik, közművek az utcában megtalálhatóak. Rendezett, jó lakóközösségű terület, a telekhez tartozik egy külön helyrajzi szám alatti, 2200m2-es szántó besorolású terület. Iár:43.9MFt! Hivatkozási szám:2517366. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Tamás (20) 944-7025 sapitamas@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Eladó Építési telek, Domonyvölgy,
10.9 millió Ft
Telekméret: 874 m2
Domonyvölgyben üdülőövezeti telek eladó
Budapesttől 30 km-re Domonyvölgy (Pest megye) csendes üdülő övezetében csodálatos környezetben két tó a D-Beach I.tó és a horgász tó között található 874 m2 területű telkem eladásra kínálom. A telek körbe van kerítve, a telekkel szemben erdős rész 5 percre gyalog a Szellő Tanya található. Villany a telek előtt. Beépíthetőség 15%, ami kb 130 m2. Van 1 egy szomszéd, elindultak az építkezések, de a nyugodt csendes jellege megmarad. Amennyiben egy csodálatos csendes helyen szeretne élni közel a természethez, akkor ne habozzon, mert megtalálta. Hívjon bátran!
Áron alul

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Vízparti

Eladó Építési telek, Gönyű,
35.9 millió Ft
Telekméret: 4 990 m2
Építési telek eladó, mellette újépítésű lakóházak készülőben már. Gönyű, belterületen a Kosstuh Lajos utcában elérhető közelel 5e nm-es telek. Vele szemben, illetve mellette családi házak és a közelben a Duna partja. Tehát ,minden adott ahhoz,hogy a telken akár egy a "vissza a természetbe" életstílusnak megfelelő otthont létrehozni, vagy a cégének egy kisebb termelő üzemet létrehozni hamar lehet. Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a lehetőség várom megtisztelő hívását.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Érd,
34.9 millió Ft
Telekméret: 595 m2
építési telek
Érdligeten, a szabadidő parkhoz közel eladó sík, rendezett építési telek. Beépíthető 30%, szabadonállóan, az utcafronti szélesség cca 15m. Víz, villany, csatorna a telken, gáz hamarosan. Épület lebontás miatt átminősítés alatt.
Bomba ár!

Egyedi Ajánlat!

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Kisbajcs,
32 millió Ft
Telekméret: 1 281 m2
Kisbajcson 1281 m2-es építési telek eladó!
A Best Of Ingatlan Győr iroda eladásra kínál Kisbajcson egy 1281 m2-es, összközműves építési telket.   Építkezők, Befektetők, Kivitelezők FIGYELEM!   - Telek mérete: 1281m2 - 30%-os beépíthetőséggel  - kb. 20 m * 64,5 m - Összközműves telek (víz, villany, gáz, csatorna)   Rendezett, családi házas, jó adottságú környéken.   További információért keressen bizalommal!   Best of Ingatlan Balázs Tímea +36 30/727-1513   További szolgáltatásaink: díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézés értékbecslés energetikai tanúsítvány ügyvédi ügyintézés biztosítás
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Bőny,
10 millió Ft
Telekméret: 800 m2
Erdő mellett miért jó lakni?
Mert nem kell a fát hasogatni, vagy mert a végtelen természet része lehetsz, ahol a csend és a nyugalom az úr, a város zaja helyett. Ezért ajánlom neked ezt a Győr - Bőny közötti telket a házad felépítéséhez. Teleknagyság: 800 nm Közművek: víz és villany van. Szeretnéd? Akkor hívj!
Eladó Építési telek, Páty,
53.99 millió Ft
Alapterület: 1 191 m2
Pátyon nagyon jó helyen, távol a főúttól, szép, fás, NAGY TELEK eladó! Összközműves, 1191 m2. Kút is van. Bekerített. Gépkocsibeálló van. Saroktelek az egyik oldalon 47 m, a másik oldalon 25 m utcafronttal. Mindkét oldalon aszfaltos út veszi körbe, több kapuval! Két utcára nyílik, ezért meg is osztható! Pontos építési szabályokért kérem hívjon, vagy írjon! Jelenleg beépített, van rajta egy ház, ami elbontható, akár meg is tartható. Van még egy nagyon jól használható felvonulási épület is. Nem lakott, gyorsan birtokba vehető! Hétvégén és ünnepnapokon is felveszem a telefont, ha nem ér el visszahívom. Erre az ingatlanra elérhető támogatásokról, hitelekről díjtalan tájékoztatást nyújtunk!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»