Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó kert, gyümölcsös
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Sürgős

Eladó Kert, gyümölcsös, Eger,
5.5 millió Ft
Telekméret: 1 081 m2
Egerben külterületi telek eladó!
Egerben eladásra kínálunk a hajdúhegyen egy 1081 négyzetméteres telket.A telek déli fekvéséből adódóan jó benapozottságú, lejtős, teraszosan kiépített.A telken nagyrészt gyümölcsfák találhatóak, de emelett még van egy beton szerkezetű, zárható szerszámos.Mivel külterületi ingatlan, ezért a beépíthetősége 3 %,de mivel az utca mindkét vége belterület, így engedéllyel belterületté kérelmezhető. A telken be van vezetve a villany és a víz is.  A telek csupán 15 percnyi sétára található a belvárostól, de pár száz méterre található a helyijárat megállója. Ez az ingatlan remek, igaz? Részletesebb információkért és időpont egyeztetésért kérem telefonáljon! Vásárlási vagy értékesítési céllal keresse bizalommal az Otthon Manager referenseit! Mi segítünk elérni a céljait, az ország bármely területén! Amennyiben egy kedvező hitel ajánlatra lenne szüksége, tanácsadónk számos bank kínálatából választja ki Önnek a legmegfelelőbbet egy ingyenes konzultációt követve! Legyen egy csodás és eredményes napja!
Eladó Kert, gyümölcsös, Pusztamérges,
5 millió Ft
Telekméret: 20 452 m2
Csongrád-Csanád megye Pusztamérges,  20 452 m2-es szőlőültetvény eladó
Csongrád-Csanád megye Pusztamérges,  20 452 m2-es szőlőültetvény eladó. A terület rajnai rizlinggel van telepítve. A szőlőtőkék 30 évesek és akác támrendszerrel rendelkezik. A földterület szőlőként szerepel a tulajdoni lapon (65,47 AK). Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában! Bővebb információért keressen bizalommal!
Hőszigetelt

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Szombathely,
7.9 millió Ft
Alapterület: 42 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot:
Szobák: 1 + 1 szoba
Eladó kiskert téliesített 42 m2 házzal
Vas megye, Szombathely 42 m2 téliesített könnyűszerkezetes ház eladó. Az ingatlan 350 m2 telken fekszik, víz villany közművekkel rendelkezik. A csatorna helyett derítő áll rendelkezésre. A hangulatos,OSB lappal borított házban 2 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba wc-vel, előszoba található. A fűtést villany radiátorok és klíma biztosítja.  Érd: Hegyiné H. Hajnalka 30/361-1115
Eladó Kert, gyümölcsös, Eger,
10.5 millió Ft
Alapterület: 2 863 m2
Eladó telek!
A telek össz. területe: 2863 négyzetméter, ebből 286 négyzetméter beépíthető. A telek 1/1 tulajdonban van, telekhatárok jogilag rendezettek. Nagy előnye, hogy a telek megosztható, a másik fele értékesíthető. Elhelyezkedés: zöldövezeti, csendes, nyugodt területen helyezkedik el. A telken jelenleg egy kb. 20 nm-es kőépület található, alatta pincével. Részben körbekerített terület, a gázcsonk benn van, kitisztíott fertőtlenített fedett ásottkúttal rendelkezik. A villany bekötés folyamatban van. Korábban 60 nm-es ház épitésére volt hatósági engedély (és hozzá terv készítve), ami lejárt, de bármikor meghosszabbítható. A ház helyének kialakítása is megtörtént. A telken különböző gyümölcsfák találhatóak: Boss kobak körte, szilva ,alma, birsalma, valamint karmazsincseresznye, amik gondozást, felújitó metszést igényelnek. Megközelítés: A  Hajduhegy foytatásánál található a telek. Télen-nyáron jól járható makadámúton közelíthető meg. Adottságok: rendszeres helyijárati busz 500 m távolságra található, a pláza 8 perc kényelmes séta, illetve a turisztikailag kiemelt övezetben található Szépaszony völgy is kb 800 m távolságra van ide. A terület nagy előnye, hogy a völgy biztonságos, nemkívánatos személyektől mentes! A közösségi élet példa értékű. A közelben egy közösségi teret alakítottak ki a lakók, búbos kemencével, fedett színnel,nyársalóval, parkolóval. A telek méhészet kialakítására kiváló, bio gazdálkodásra, állattartásra idális! Ez az ingatlan remek, igaz? Részletesebb információkért és időpont egyeztetésért kérem telefonáljon! Vásárlási vagy értékesítési céllal keresse bizalommal az Otthon Manager referenseit! Mi segítünk elérni a céljait, az ország bármely területén! Amennyiben egy kedvező hitel ajánlatra lenne szüksége, tanácsadónk számos bank kínálatából választja ki Önnek a legmegfelelőbbet egy ingyenes konzultációt követve! Legyen egy csodás és eredményes napja!
Eladó Kert, gyümölcsös, Bölcske,
10.6 millió Ft
Telekméret: 11 978 m2
Panorámás, belterületi gyümölcsös présházzal eladó Bölcskén!
Rendkívül kedvező adottságokkal rendelkező, gondozott gyümölcsöst kínálunk eladásra a barátságos Duna-parti településen. A község belterületén elhelyezkedő, 11.968 nm összterületű, beépítetlen terület besorolású terület a műúttól mindössze  1-2 perc alatt megközelíthető, szelíd lankáin számtalan csemege-, illetve borszőlő, valamint 1.439 nm-en barackot nevel a keleti napfény. A telken álló 37 nm-es tégla épület részben közművesített, a házikóba a villanyt és a vezetékes vizet egyaránt bevezették, így akár nyaralóként is használható. A kellemes klímájú, megművelt domboldalról csodálatos panoráma nyílik az egész vidékre.       Irányár:  10,6 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      City Cartel Ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.   30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu
Eladó Kert, gyümölcsös, Erdőhorváti,
2 millió Ft
Telekméret: 3 144 m2
Erdőhorvátiban kert, pincével eladó
Eladó Erdőhorváti belterületén található 3144 nm terület hozzá tartozó pincével. Bővebb info telefonon.
Eladó Kert, gyümölcsös, Debrecen,
8 millió Ft
Alapterület: 35 m2
Építési mód: Fa
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Bayk András kerti kert faházzal eladó
Debrecen, Bayk András-kertben, 761 m2-es, művelés alól kivont zártkert, gazdasági épület eladó. A faház 1985-ben épült 35 m2 hasznos alapterületű, 9 m2 fedett terasszal és 25 m2 száraz pincével. Villany- és vízbekötéssel rendelkezik, fúrott kút van, körbekerített, fedett gépkocsi beálló a telken. Létai út 450 m, buszmegálló 1 km.
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Sopron,
18.6 millió Ft
Alapterület: 1 312 m2
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Sopronban a Neuberg dűlőben kert eladó.
Sopronban a Neuberg dűlőben jó megközelítési lehetőséggel eladó egy 1312 nm2-es kert. Külterületi telek, gyümölcsös besorolású. A telek parkosított, körbe van kerítve, gyümölcsfák vannak rajt. 30 méteres fúrt kút van az udvaron, fedett kocsibeálló. A telken van egy 12 nm2-es felújított könnyűszerkezetes ház, terasszal, garázzsal, műhellyel. A házban benn van a villany, víz, zuhanyzó és wc is ki lett alakítva ülepítővel. A padlásteret beépítették, a fűtést meg lehet oldani kandallóval, így akár egész évben lakható. A ház teljesen új tetőt kapott, fedett előteraszt és a hátsó részen is új teraszt alakítottak ki.  A hátsó kertrészben grillező sarok, gyerekeknek játszósarok lett kialakítva. A környéken életvitel szerűen laknak már kinn az emberek. Kiváló lehetőség ha valaki szeret kertészkedni, vagy egyszerűen csak a hétvégeket szeretné nyugalomban tölteni a természetben. Itt a remek lehetőség.   Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb felvilágosítást kérni, esetleg személyesen is szeretnék megtekinteni az ingatlant, kérem keressen bizalommal! Megtekintéshez előzetes időpont egyeztetés szükséges! Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!  
Eladó Kert, gyümölcsös, Mezőtúr,
12 millió Ft
Alapterület: 53 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Jász-Nagykun-Szolnok megye Mezőtúr eladó ingatlan Peres Holt-Körös
Eladó Mezőtúr "gyümölcsös és gazdasági épület"  tulajdoni lap besorolású ingatlan. Az eladó ingatlan Mezőtúr Peresi Holt-Körös Takácstanya utcában található. A 876 nm-es telekterületen 53 nm-es hasznos alapterületű,  beton alapra épült téglafalazatú épület került megépítésre. Az épület galériás, tetőtér beépítésű. 220 V bevezetve, vízellátása 46 m mélyre fúrt kútból történik házi vízellátó hidroforral.  Vízvezeték a konyhában és a fürdőszobában, valamint kerti csap. A nappaliból lehet lemenni az 5,3 nm-es, 2 m magas pincébe, mely a konyha alatt helyezkedik el. Az ingatlan  "gyümölcsös és gazdasági épület" besorolású,  művelesi ágból való kivonása nem történt meg. Az ingatlan a földforgalmi törvény hatálya alá tartozik, megvásárlását. a 2013. évi CXXII. törvény a mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról szabályozza. . Sarki ingatlan, vízparttól 15 méter távolságra. 
Eladó Kert, gyümölcsös, Kecskemét,
22.9 millió Ft
Telekméret: 44 000 m2
ELADÓ 4,4 Ha KAJSZIBARACKOS gyümölcsös!
Kecskemét Matkón ELADÓ 4,4 Ha területen kajszibarackos gyümölcsös. 700 db termő, 10-15 éves egészséges gyümölcsfák. 60% C235 magyar kajszi, a többi korai .  Jól, könnyen megközelíthető helyen! Érdeklődéssel kapcsolatban várom hívását!
1
2
3
»