Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó kert, gyümölcsös
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Kulcs az irodában

Eladó Kert, gyümölcsös, Gyula,
2.99 millió Ft
Alapterület: 1 500 m2
Eladó telek Gyulán a Szanazugban!
Eladásra kínálok Gyulán, Szanazugban, 1500 m2-es műveléság alól kivett telket. A telken található egy szerzámos bódé, gyümölcsfák, fúrt kút, villany és a gáz csonk is a telek határon van.    Érdeklődni:   Lakasttalalok.hu  Szántó Nikoletta +36 30 353 0521  Ha további kérdése van, forduljon hozzám bizalommal! Ha hitelre van szüksége, a legkedvezőbbet megtalálom Önnek és az ügyintézés fáradalmait is átvállalom. Ügyvédet sem kell keresnie, mert irodánk ingatlan ügyekben jártas, profi ügyvédet biztosít az Ön részére.        
Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Esztergom,
4.49 millió Ft
Telekméret: 2 341 m2
Eladó kert diósvölgyben!
Eladó kert diósvölgyben!   Megvételre kínálok Esztergom kedvelt részén, Diósvölgyben egy 2341 nm-es területet. Az ingatlan a Malonyai pincesorról nyílik, alsó részén az útnál jóval magasabban fekszik, de út a telek felső részére is felvezet. Átlagos szélessége kb 18 méter, alul kicsit szélesebb, fölfelé keskenyedik, meredeksége változó, fekvése déli irányú. A felső harmadán található egy kb 12 nm-es tároló. Az épületben 15 Amper áram van bevezetve. A terület besorolása szőlő és kert, így "kifüggesztés" köteles. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Igény esetén teljeskörű jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelekzésére.
Sürgős

Eladó Kert, gyümölcsös, Budapest, XI. kerület,
39.7 millió Ft
Telekméret: 881 m2
Eladó telek a Sas-hegy déli lejtőjén
Eladó telek a Sas-hegy déli lejtőjén   Amennyiben Ön a XI. kerületben keres üdülésre, pihenésre, esetleg kertészkedésre megoldást, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam az alábbi telket.   A Sas-hegy déli lejtőjén elhelyezkedő 881m2 telek része egy 1905 négyzetméteres területnek. A telken egy faház (19m2), valamint egy tároló (5,3m2) áll rendelkezésre.   A telek kiválóan alkalmas növények termesztésére (pl. fűszernövények), biogazdálkodásra, pihenési és rekreációs tevékenységre.   Övezeti besorolása: Ek-XI (rekreációs, turisztikai funkciójú erdőterület) Az övezetben az alábbi építmények helyezhetők el: ismeretterjesztés építményei, pihenés, testedzés építményei, turizmust szolgáló építmények, a terület fenntartásához szükséges építmények.   További információért kérem, keressen bizalommal!
Eladó Kert, gyümölcsös, Helvécia,
10 millió Ft
Telekméret: 8 676 m2
Figyelem!   Eladó Kecskemét dinamikusan fejlődő részén újépítésű ingatlanok között közel 1 Ha földterület. Több építési telek is kialakítható rajta. A közmüvek a telekhatáron, tűzcsap a közelben.   Nézzük meg együtt ! Hívjon bizalommal! Csak nálunk!  
Eladó Kert, gyümölcsös, Baja,
3.49 millió Ft
Telekméret: 800 m2
Baja, Jánoshalmi út közelében, 800 m2-es kert eladó
Bács-Kiskun megye Baja, Jánoshalmi út közelében, 800 m2-es kert eladó. A telek teljesen körbekerített, kapuval ellátott. Villany és fúrtkút a telken megtalálható. Gazdálkodásra kiválóan alkalmas a terület. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal!
Eladó Kert, gyümölcsös, Baja,
5.8 millió Ft
Alapterület: 1 300 m2
Baján a Keleti-körút közelében eladó 1987 m2- es zártkert
Bács-Kiskun megye Baja, Keleti-körút közelében eladó egy 1987 m2-es gyümölcsös. A terület a körútról könnyen megközelíthető, közelében további telkek, akácerdők helyezkednek el. A telek teljesen körbekerített, kapuval ellátott. Villany a telek előtt megtalálható, egyéb közmű nincs a közelében. A telken két nagyobb tároló kapott helyet, az egyik eredetileg istálló volt. Az udvarban néhány gyümölcsfa van, jobbra egy szabad telek, balra egy beépített telek található kisebb házzal. Gazdálkodásra kiválóan alkalmas a terület. Amennyiben további kérdése lenne, keressen bizalommal!
Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Siófok,
24 millió Ft
Telekméret: 1 660 m2
SIÓFOK SZABADIFÜRDŐN GYÜMÖLCSÖS ELADÓ!
AZ UPDATE VIP INGATLANIRODA KINÁLATÁBÓL: SIÓFOK SZABADIFÜRDŐN GYÜMÖLCSÖS ELADÓ! BALATON KB 1200m! -Telek méret:1660m2 (16.6m x 100m) -Besorolás: Mk-á -Beépíthetőség: 3% -Megengedett legnagobb építménymagasság: 4m -Víz saját kútból elérhető, illetve villannyal rendelkezik az ingatlan. -Közelben élelmiszerbolt, gyógyszertár, vasútállomás, étterem. Bővebb információért, megtekintés egyeztetésért, kérem keressen a megadott elérhetőségeimen! UPDATE VIP INGATLAN IRODA további szolgáltatásai: Energetikai tanúsítvány készítés, Díjmentes-bank semleges hitelügyintézés, Ügyvédi háttér, Közjegyző, Földhivatali ügyintézés, Építész, Lakberendező.
Eladó Kert, gyümölcsös, Szomód,
11 millió Ft
Telekméret: 2 500 m2
Állapot: Kiváló
Szomódon gyönyörű telek eladó
Szomódon gyönyörű fekvésű telek eladó   A telek közvetlenül főútról nyílik. Mérete (2500 nm) alapján többféle lehetőséget ad új tulajdonosának a használat során. Akár gyönyörű gyömülcsösnek (jelenleg is tele termő gyümölcsfákkal), konyhakertnek. Kiegészítve teljes hétvégi kikapcsolódási lehetőségekkel. Csendes környék, zavartalan pihenés mind hétköznap, mind hétvégén. Akár (a szomszédokhoz hasonlóan) kisebb ház építésére is alkalmas, életvitelszerűen ezen a kiemelten kiváló településen élve.    Tata belvárosához 10 percnyi autóút mindössze. Közművek telken, illetve utcán elérhetőek.    Amennyiben kellemes vidékies hangulatra, csendre, nyugalomra, mégis a város közelségére vágyik ne keressen tovább! Megtalálta a tökéletes telket hozzá!   Keressen bizalommal, tekintsük meg együtt!   Skolnyik Erika +36 30/391-4764
Áron alul

Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Tatabánya,
11.89 millió Ft
Alapterület: 15 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Panorámás gyümölcsös, gazdasági épülettel, egy nagy kerttel, ingatlan a Szelim barlang közelében.
Panorámás gyümölcsös, gazdasági épülettel, egy nagy kerttel, ingatlan a Szelim barlang közelében. Ha szeretne elvonulni a város zajától, kimozdulni, pihenni, bográcsozni vagy csak feltöltődni és közben csodálni a gyönyörű panorámát a Turul madár lábánál a Szelim - barlang közelében, akkor ezt a kis hétvégi házat Önnek ajánljuk.  Tatabánya, kert jellemzői: - Gyümölcsös, gazdasági épülettel  15nm - es ház, 1138 nm- es telekkel - Csendes, nyugodt környéken található, messze a város zajától - Csodálatos panorámával rendelkezik - Sok lehetőséget rejt magában a ház és a telek is, melyen gyümölcsfák is megtalálhatóak - Az autóval egy  gépkocsi beállón tudunk parkolni, a kert előtt - onnan egy kapun keresztül jutunk be a házhoz, mely felújításra szorul, de a saját igényeink szerint alakítva igazán otthonos kis házunk lehet a város felett . - A házban két pincerész is található, amit akár egy  fürdőszobává is lehet alakítani - Az emeleten egy szoba került kialakításra . Innen jutunk ki az erkélyre, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk - Közművek közül a víz a kertben és villanya házban bevezetésre került,  - A szennyvíz ülepítővel megoldott LEGJOBBAK – LEGOLCSÓBBAN – EGY HELYEN!  Nálunk a sikerdíj a legkisebb, ezért az Express Housnál, veheti meg a legolcsóbban az ingatlanját, mivel alkuképesebbek vagyunk mindenkinél!  Teljes körű hitelügyintézés - előminősítéssel! Biztosításkötés - 23 biztosító ajánlataiból! Partnereink segítenek Önnek: Ügyvéd - közjegyző - értékbecslés - teljes jogi ügyintézésben, energetikai tanúsítvány - költöztető cég - földmérő - építtető - iparos szakemberek ajánlásával, felújításban, takarításban!
Eladó Kert, gyümölcsös, Sopron,
15.5 millió Ft
Alapterület: 900 m2
Külterületi telek eladó !
Eladásra kínálunk Sopronban az elkerülő mellett, de még lakóövezet közelében egy 899 nm2-es külterületi telket. Szántó besorolású. Villany a telken van. Jelenleg gyümölcsösként, kiskertként funkcionál. Körbe van kerítve, gyümölcsfák vannak rajt. Van rajt egy nagyobb faház,  egy kisebb szerszámos ház, melegágyás, kertészkedéshez külön rész van kialakítva. Ha szereti a természetet, és néha elmenekülne a város zajától, itt az alkalom... Hívjon bizalommal.      
1
2
3
»