Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Tanya, Újszilvás,
12.9 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújított
Újszilvás külterületén 4147 nm terület, tanya szántó eladó.
Újszilváson, 65 nm-es felújított tanya eladó.   2017-ben felújították  : tető, homlokzat, belső burkolatok, a  területet bekerítették, Kettő gk. számára, könnyű szerkezetes kocsi beálló. Gazdálkodásra alkalmas konyhakert, állattartásra felújitott ólak biztositják az önfentartás lehetőségét.   Csendes, nyugott környezet aszfaltos út mellett, közel a központhoz.   Ajánlom zöld övezetet, nyugalmat kedvelő családok számára.
Áron alul

ÁRZUHANÁS!!!

FIX JUTALÉK

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Keszőhidegkút,
5.4 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 szoba
Csend, és nyugalom. Vadászok Méhészek Figyelem!
Tolna Vármegye közepén a Kapos folyó völgyében, kis lélekszámú falu végén ELADÓ 7144 nm-es, PANORÁMÁS területen kb:80 nm-es, belterületi, házszámos, felújítást igénylő 3 szobás tanya istállóval + melléképületekkel, 2 présházzal és 3 kitéglázott pincével, ami a domboldalba van vájva. A terület nagy része erdős bokros részekből és szőlőből áll. A környék nagyvadas jó vadászterület, illetve méhészkedésre alkalmas.  Főbb jellemzők: - panorámás csendes terület - aszfaltos út kb:300m-re - városi víz - villany - közvilágítás a tanyáig Önfenntartó gazdálkodásra, és állattartásra egyaránt alkalmas. Ha szeretne ott élni vagy csak néha csendre és nyugalomra vágyik, keressen bizalommal a megtekintéssel kapcsolatban.
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Nyárlőrinc,
27 millió Ft
Alapterület: 115 m2
Kecskeméttől 20 km-re Nyárlőrinc külterületén 3079 nm területen ELADÓ ez a 130 nm-es  REMEK CSALÁDIHÁZ! Jellemzői: - 4 szoba + tágas konyha-étkező+ fürdő+ háztartási helyiség - 2009-ben felújításon esett át / villany, víz, burkolás, fűtés/ - a településtől 2 km-re betonozott úton megközelíthető - az épület körül gazdasági épületek illetve garázs található - fűtés: vegyestüzelésű kazánnal  - tanya besorolású, kifüggesztéses   Az ingatlan igazán csendes környéken helyezkedik el.  Ha szeretne gazdálkodással foglalkozni akkor a legjobb választás. Lehetőség van még plusz terület vásárlására is! A Mercedes gyár 20 perc alatt elérhető!   Hívjon, NÉZZÜK meg együtt!       
Eladó Tanya, Kecskemét,
41.9 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Kecskeméten a Mercédes gyár szomszédságában kivett tanya besorolású ingatlan 1436 nm-es telken a hozzátartozó melléképületekkel , garázzsal együtt ELADÓ! Jellemzői: - 2 szoba+ nappali+ konyha+ fürdő+ fedett terasz - vegyes falazat - vegyestüzelésű kazán - hűtő-fűtő klíma - homlokzat tégla+szigetelés - cserélt villany vezetékelés - kerti sütögető - fúrott kút - beton úton megközelíthető    A hozzátartozó udvar rendezvények lebonyolítására alkalmas!   Várom megtisztelő hívását!
Eladó Tanya, Páhi,
5 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Szobák: 2 szoba
Páhin tanya eladó 1556 nm-es telken található, melyen kb. 70 nm-es épület található, ami erősen felújítandó, közművesítendő. A ház fűtését régebben kályhafűtés biztosította, két szobával rendelkezik, 2805 nm-es ERDŐ,  MELY AKÁCFÁVAL VAN ÜLTETVE , továbbá 1718 nm-es legelő is tartozik az ingatlanhoz. Vízvételi lehetőség nincs, áram kikötve, évek óta lakatlan, szobák belső falai négy éve került renoválásra, a belső falak épek. 6079 m2 területű összesen. FELÚJÍTANDÓ!!!
Eladó Tanya, Ágasegyháza,
12 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 szoba
Eladó 4 hrsz-on található, FELÚJÍTANDÓ tanya Ágasegyháza külterületén 4,75 ha területtel (legelő, szántó, szőlő), és egy kétszintes, 80 nm-es, felújításra szoruló, HÁZSZÁMOS tanyával. A felépítmény tégla falazatú, tetőszerkezete, faszerkezetű nyeregtető, cserép héjalással. Régen vegyestüzelésű kazán biztosította a fűtést, radiátor hőleadókkal, de jelenleg csak a rendszer van kiépítve a központi fűtéshez. A villamos hálózat felújításra szorul, a fűtés, a nyílászárók  pótlása, a villany lekötés az új tulajdonos feladata. A terület több helyrajzi számmal rendelkezik, a következő besorolásokkal:  szőlő, legelő, sarjadék erdő.   A tanya adatai a következők: 1. HRSZ (osztatlan közös tulajdon, de rendelkezésre áll egy hivatalos földhasználati szerződés a földhivataltól) - szőlő és szántó:1,3416 ha - szántó: 0,34 ha - szőlő: 1,1806 ha - erdő: 0,6 ha (az erdőhasználat be van jelentve az erdészetnél, erre is külön szerződés került megkötésre a tulajdonostársakkal) 2. HRSZ: - szőlő: 0,1467 ha 3. HRSZ: - kivett tanya: 0,1293 ha - szőlő: 0,3104 ha 4. HRSZ (házszámos tanya): Kivett tanya: 0,1462 ha szőlő: 0,5572 ha   Az ingatlanból felújítással, akár önerőből vagy falusi turizmust támogató pályázattal, igazi "békeszigete érzést" nyújtó tanyát lehet varázsolni. Amennyiben megtetszett Önnek az ingatlan, vagy lát benne fantáziát, keressen bizalommal, és nézzük meg együtt. Z&T - Home Ingatlaniroda  
Eladó Tanya, Ágasegyháza,
34 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Eladó Ágasegyháza külterületén egy 8,4 Ha területen elhelyezkedő (9 Hrsz.) 3 épületből álló FELÚJÍTANDÓ tanya ingatlan. A 8,4 Ha terület nagy része FENYŐERDŐ (2,63 HA), VEGYES AKÁC, NYÁRFA ÉS LEGELŐ. - kivett tanya: 1128 m2 - kivett gazdasági épület, udvar: 450 m2 - jó minőségű, földes úton megközelíthető - 3 épületből áll a tanya. Összesen ~ 60 nm lakórésszel.  - Az egyik épületben 2 szoba egy fürdőszoba és tároló kapott helyet.  - A másik épületben 2 helyiség (szoba) található. - A harmadik épület egy tégla falazatú, beton födémes istálló, 6-8 állat befogadására is képes. - Erősen felújítandó, fűtés nincs, de a kémények kialakításra kerültek (kályha fűtéshez)  - Falak meszeltek, repedezettek, mennyezet beázott.  - Tető felújításra, cserére szorul.  - Kapcsolók, konnektorok hiányoznak.  - Az udvaron fúrt kútra kötött házi vízmű van, ez szolgáltatja a használati vizet az épületekbe.  - Villany bevezetve + 3 fázis is található.  - Nyílászárók: a meglévők fából vannak (több helyen is hiányoznak)    Ágasegyháza belterülete kb. 2,2 km-re, az Aurora Lovas Club kb. 800 méterre található.  A legelőkön is számos fa nőtt, amit ki lehet termelni, illetve értékként számít még a területen található építőiparban is felhasználható homok. 
Jó közlekedéssel

Eladó Tanya, Csengőd,
12 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Eladó felújítandó, több épületből álló tanya,  Csengőd külterületén. Kövesút mellett helyezkedik el, a főépületben 2 nagy szoba, és 2 fél szoba kapott helyet, fürdőszobával és tárolóval. Konyha toldaléképületrészben helyezkedik el. Fűtése egyedi, fa tüzelésű kályhával megoldott, kiegészítésként olajradiátorokat használnak. Használati melegvizet villanybojler szolgáltatja.  A körbekerített udvaron nyári konyha, garázs, pince és ólak találhatóak.  
Eladó Tanya, Tápiószőlős,
14.9 millió Ft
Alapterület: 54 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
Tanya eladó Tápiószőlősön csendes nyugodt részen
Irodánk eladásra kínál Tápiószőlősön 1748 nm-es telken lévő, 54 nm-es+22 nm-es családi házat. Az ingatlan 1960-ban épült, beton alapzatra, vályogtéglából. A házban 3 szoba, kamra, közlekedő található. A másik épületben található a konyha, és fürdőszoba+ egy külső kamra. A ház melegéről kályhák gondoskodnak. Van egy beépített cserépkályha is, melynek átrakása az új tulajdonos feladata. A telken ólak, tárolók, melyek jószágtartásra alkalmasak. Kertészkedésre lehetőséget ad a  konyhakert és a gyümölcsfák.  Fúrott kút is található, melyről a locsolás bisztosított.   Az ingatlan kiválóan alkalmas mindazoknak, akik önellátásban gondolkodnak. Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal, nézzük meg együtt!  
Azonnal költözhető

Eladó Tanya, Orgovány,
18 millió Ft
Alapterület: 130 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
Eladó jó állapotú, esztétikus házszámos tanya Orgovány külterületén, a település központjától kb. 3,8 km-re, tanyasi környezetben. Az ingatlan 1963-ban épült, beton alapra, földszintes kialakítással vályog falazattal. A főépület 82 m2-es, melyben található előszoba, 3 szoba, konyha, külön étkező, felújított fürdőszoba. Tetőszerkezete fa födémre épült faszerkezetű sátortető, cserépfedéssel. Homlokzata kőporozott, jó állapotú. Külső nyílászárói fa szerkezetű ablakok, 2 rétegű üvegezéssel és redőnnyel ellátva. Belső nyílászárói faszerkezetű, egyszerű ajtók, mely egy részük üvegezett. Az ingatlan fűtését egy vegyestüzelésű kazán biztosítja, a hőleadás radiátorokon keresztül történik. A használati melegvizet villanybojler szolgáltatja. A tanyán található még egy 31 m2-es toldaléképület, és egy 17 m2-es garázs is. A tanya területe 8557 m² (kivett tanya 4259 m2 + szántó: 4298 m2) és külön hrsz-en található 4434 m2-en elhelyezkedő szőlő is az ár részét képezi. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, megtekintésért és egyéb információkért keressen bizalommal.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»