Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Tanya, Szolnok,
310 millió Ft
Alapterület: 300 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szolnok Tanya eladó
Szolnoktól 3 km-re, az M4 autópályától 400 m-re, eladó egy 4500 nm telken 300 nm igényes, minőségi tanya! Amit a különleges ingatlanról tudni lehet: A téglából épült főépület hasznosításának megfelelően 3 részre osztható. 1.-tágas világos rendezvényhelyiség,melyhez tartozik egy előtér,nagyméretű előkészítő konyha búbos kemence, valamint egyébb felszereltség, -kamra, -fürdő, wc 2. lakrész -nagyméretű, tágas,világos,jól felszerelt hangulatos konyha,nappalival egyben, -2 szoba, - kádas fürdőszoba,wc, - mosókonyha, 3. tetőtér - a felső tetőtéri szinten 5 szoba,fürdő wc-vel egyben, melynek hasznosítása sok lehetőséget rejt magában, A tanya fűtése : -hőszivattyús árammal működő padlófűtés, -cserépkályha, -kandalló, -a tetőtérben infra panel, valamint hűtő,-fűtő klíma, - dupla napelemes rendszer került kialakításra. Az épület végében egy 50 nm-es garázs taláható, ami méreténél fogva nagyon jó tárolási lehetőség is. Az alsó épületben állattartásra kialakított 5 helyiség, -istálló Az udvaron plusz extrák: - 60 nm fürdő tó, -8 személyes dézsa fürdő, - kis játszótér, - gyümölcsös, -2 db fúrott kút, -2 hektár szántó, -3,6 hektár legelő. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését,további információkért várom megtisztelő hívását! Tekintsük meg együtt ezt a különleges farmot,mely lehetőségek sokaságát rejti magában, önellátásra is nagyszerű lehetőséget biztosít!
Eladó Tanya, Kecskemét,
51.99 millió Ft
Alapterület: 88 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Kiváló
Szobák: 1 + 4 szoba
Kecskeméttől 10 kilométerre igényes tanya eladó!
Helvéciában 3 és fél szobás nappalis, étkezős konyhás igényesen felújított  tanya 8286 m2 telekkel eladó! Az ingatlan területén 3 garázs és parkosított sziklakerttel kiépített udvar tartozik mely körbe  kerített. A telken található egy szintén felújított melléképület, mely most tárolókén funkcionál, de akár igény esetén más célra is használható. Az ingatlan hátsó részén erdő található, mely a tanya jellegét erősíti. A nagykapu elektromosan működtetett. A házba beérve egy előtérbe érkezünk innen jobbra tálalhatóak a mellékhelyiség, balra egy félszoba. Egyenesen közelíthetjük meg a tágas és világos nappalit, mellyel a konyha-étkező egy légtérben található. A nappaliba egy kandalló lett elhelyezve, mely a téli időszakban az otthon melegét biztosítja. Innen egyenesen tudjuk megközelíteni a szülői hálót és a gyerekszobákat. Az ingatlan vegyes szerkezetű és szerkezeti állapota kiváló. A  kertben fák és gyermekjátékok találhatóak. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem, keressen bizalommal.   A hitelre se legyen gondja! Ingyenes szolgáltatásunkkal, kedvezőbb feltételekkel, sorban állás nélkül intézzük pénzügyeit! Keresse ez ügyben is kollégánkat bizalommal!  
Befektetésnek

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Szank,
239.9 millió Ft
Alapterület: 112 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Kiváló
Szobák: 4 szoba
Szank külterületén tanya eladó
Bács-Kiskun megye, Szank külterületén kiváló állapotú tanya 36 hektár földterülettel, gazdasággal eladó. A 112 m2-es vegyes falazatú ingatlanban kialakításra került 3 szoba, nappali, fürdőszoba WC-vel, konyha étkezővel, kamra és egy közlekedő. Az otthon melegét gáz-cirkó kazán biztosítja radiátoros hőleadással, a hűtésről klíma gondoskodik. Az elmúlt években felújításra került a teljes tetőszerkezet, új villany-és vízvezetékeket, új nyílászárókat és burkolatokat kapott az épület. Az ingatlant 10 cm külső és 10 cm mennyezeti szigeteléssel látták el. A 3.3 hektáros bekerített, parkosított telken helyet kapott egy 852 m2-es Uniós szabványoknak megfelelő ól, 3 istálló, karám, ólak, 2 garázs, nyári konyha, kutyakenel, valamint egy 252 m2-es takarmány-és szénatároló. Minden helyiségben van víz-és villany ellátás, a nagy ólban gáztartályról üzemelő fűtés is található. A kényelemről elektromos kapuk, napelemről üzemelő öntözőrendszer gondoskodik. Ipari áram és két fúrt kút van. A területhez tartozik egy második tanyaépület is állattartásra alkalmas több kisebb, valamint egy 456 m2-es ól. Víz, villany és ipari áram itt is van, illetve a 2 hektáros terület körbe van kerítve. A földterület javarészt szántó, de legelő, gyep és erdő is megtalálható benne, melynek legnagyobb része a tanya körül helyezkedik el. Az ingatlan saját, jó állapotú úttal rendelkezik, könnyen megközelíthető, így lovardának, állattartó telepnek, nagygazdaságnak kiválóan alkalmas. Kifüggesztési eljárás keretében kizárólag készpénzből vásárolható meg. Bővebb információért keressen bizalommal.
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Jászberény,
9.3 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
Szobák: 2 + 1 szoba
Jászberénytől 6 kilométerre az erdő közepén eladó tanya
A felsőszentgyörgyi úttól nem messze eladó egy három szobás, külön épületben található fürdőszobás, konyhás, belülről szépen rendezett ingatlan. Az ingatllan zártkert művelési ág /kivett megnevezés/ és az alábbi területek tartoznak hozzá: kivett lakóház, udvar 400m2, szőlő és út 992 m2, szőlő 1130 m2, ez mindösszesen 2522 m2. Telek méretét tekintve akár bővítésre is alkalmas illetve gazdálkodásra egyaránt. A kazán egy külön helyiségben található, a központi fűtést vegyes tüzelésű kazán látja el. A melléképületben lett kialakítva a mellékhelyiség (fürdőszoba) és a konyha. A főépületben találhatóak a szobák, melyek egymásból nyílnak. A tanya jellege megmaradt mivel mennyezete a fagerendás megoldás. Tágas és világos szobák. Környezete fákkal, bokrokkal és egy 65 éves fenyővel borított. Egy kis kerti kiülő is található  a kertben, mely szabadidős tevékenységek helyszíne lehet. Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem keressen bizalommal.   A hitelre se legyen gondja! Ingyenes szolgáltatásunkkal, kedvezőbb feltételekkel, sorban állás nélkül intézzük pénzügyeit! Keresse ez ügyben is kollégánkat bizalommal!      
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Tanya, Gödöllő,
210 millió Ft
Alapterület: 260 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 4 szoba
Gyönyörű természetközeli környezetben igényes, duplagarázsos, energiatakarékos 3 szoba + nappalis, 2 fürdőszobás, beépített teraszos ház eladó. 2022-ben a folyamatosan karbantartott ingatlan energetikai és esztétikai felújításon esett át. Új kondenzációs kazán beépítése történt, indirekt melegvíz tartállyal, hőleadás padlófűtéssel, szobákban radiátorokkal illetve nyáron hűtéssel történik. Alternatív fűtési lehetőségként vegyestüzelésű kazán, nappaliban mutatós cserépkályha, kiegészülve 2db 2020-ban felszerelt 3,5 KW -os hűtő-fűtő klímák állnak rendelkezésre. Az épület a 2000 -es évek elején 32 cm-es Porotherm téglából épült, középen 10 cm-es kőzet gyapot homlokzati szigeteléssel. A külső  nagyméretű kalapácsos tégla falburkolattal, együtt közel 52 cm vastag főfalak veszik körbe a házat, kedvező rezsiköltséget generálva ezzel. Födémen 20 cm kőzetgyapot szigetelés van. A 3 rétegű üvegezésű nyílászárókkal, és tolóajtókkal felszerelt 22 m2 téliesített teraszt infraszauna teszi hangulatossá. A tetőn 7 KW napelem termeli a jó fekvésű, benapozott háztetőn az áramot szaldó elszámolással, hálózati betáplálással. Az 6500 m2 területű telek örökzöldekkel, dísznövényekkel, valamint termő gyümölcsfákkal (24db) beültetett. (cseresznye, alma, barack, körte, füge) A gondozott impozáns kertben platánfák, nyírfák, ezüstfenyők is helyet kaptak. A telket gyertyánsövény veszi körül, a bejárat hársfasorral szegélyezett. A 43 m mély fúrt kút, második vízadó rétege kíváló vízminőséget és mennyiséget szolgáltat az öntözéshez.. Öntöző és csepegtetőrendszer, magaságyások, valamint elektromos robotfűnyíró, 100 m2-es fatároló, kutyakennel, dupla fedett beálló, tartozik még az ingatlanhoz. Gödöllő közelsége miatt, tömegközlekedés szempontjából is ideális. Busz vonat gyalog 10 percen belül, autópálya, iskola, óvoda, élelmiszerbolt autóval 8 percen belül elérhetőek. Nagy telket, farmot, nyugalmat keresőknek, lovagolni, horgászni szeretőknek ez maga a földi paradicsom! Jöjjön el és győződjen meg róla! Irányár:210 MFt.   Hivatkozási szám:2517522 Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs +36 20 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Szeged,
15 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szeged közeli tanya, teljes egészben művelési ág alól kivett terület!
Szeged közeli tanya, teljes egészben művelési ág alól kivett terület! Szeged táblától mintegy 4 km-re, a sándorfalvi út mellet 6490 m2 -es tanya terület felújítandó vagy bontandó vegyesfalazású épülettel, továbbá egy sertésistálló, valamint egy terménytároló épülettel eladó. Szegedhez való közelsége révén kivállóan alkalmas lehet telephelynek, lakóingatlan kialakítására akár önellátó gazdálkodásra is! Autóval pár perc, biciklivel kerékpárúton 15 perc alatt megközelíthető vagy akár autóbusszal is, abuszmegálló pár száz méterre található!
Alacsony rezsi

Áron alul

Jó közlekedéssel

Eladó Tanya, Soltvadkert,
10.8 millió Ft
Alapterület: 62 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Soltvadkerten tanya eladó
Bács-Kiskun megye, Soltvadkerten a városhoz közel 62,5 m2-es tanya eladó. A vegyes falazatú ingatlanban kialakításra került 2 szoba, konyha, fürdőszoba WC-vel, étkező és egy előszoba is. Az otthon melegét vegyes tüzelésű kazánról üzemelő központi fűtés biztosítja radiátoros hőleadással. A házban részben cserélték a nyílászárókat és a villanyvezetékeket. Az 1248 m2-es rendezett telken helyet kapott több tároló, pince, nyári konyha, kazánház és több ól is. Az ingatlan jelenleg is lakható állapotú, tisztasági festés után költözhető. Elhelyezkedése miatt vállalkozásra is alkalmas. Kifüggesztési eljárás keretében kizárólag készpénzből vásárolható meg. Bővebb információért keressen bizalommal!
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Domaszék,
50 millió Ft
Alapterület: 130 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 4 szoba
A ház ahol mindenki boldog lehet
Domaszék tanya világában kínálom ezt a téglából épült családi házat mely megtestesíti mindazt, ami 2023.- ban egy tanyától elvárható.  Az ingatlant az 55 ös útról lekanyarodva 1,8 km es homokos télen nyáron jól járható úton közelíthetjük meg. A szomszéd mentes területet igényes örökzöldekkel parkosított rész veszi körül.  A tanya területe 4906 m2 melyből:  Kivett lakóház és udvar és 2 db. gazdasági épület: 2147 m2  Gyümölcsös: 2759 m2  A családi ház 130 m2.es tégla építésű melyben:     -szerelő aknás garázs     -kazánház     -pince     -nappali     -3 hálószoba     -konyha     -fürdőszoba és külön Wc található.    A ház fűtése vegyes tüzelésű kazánnal radiátoros hőleadókon keresztül, a vízellátás 3 fúrt kúton keresztül házi vízerőmű segítségével történik. (a víz ivóvíz minőségű) A házban folyamatos karbantartások történtek, a nyílászárókat korszerű hőszigeteltre cserélték, a ház északi oldala külső hőszigetelést kapott. A belső kialakítása rendezett a mai igényeknek megfelelő.  A kisebb melléképületben, nyári konyha és nyitott nyári teraszos nappali lett kialakítva.  A nagyobb melléképület lóistállóval, nagy méretű műhellyel rendelkezik.  Ezeken felül kisebb-nagyobb állattartásra alkalmas ólak, kutya kennel, takarmány tároló, fatároló biztosítja a teljesség igényét.  A déli fekvésű pihenő udvar, parkosított, karbantartott, nyugalmat relaxációt biztosít.  A konyhakertben közel 20 gyümölcsfa és veteményes biztosítja az éléskamra megtöltését.    Ebben a tanyában a család apraja nagyja megtalálhatja a saját boldogságát, lehet barkácsolni, lovat tartani, kutyát tenyészteni, kertészkedni vagy egyszerűen csak élvezni a szomszédok nélküli csendet.  Hívjon és tekintse meg!    Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem ingatlanjogra szakosodott ügyvéd, független banki tanácsadó közreműködésével.  Barkóczi Ágota ingatlanértékesítő  ☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣  IngatlanVlog 
Eladó Tanya, Kemecse,
24.9 millió Ft
Alapterület: 85 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Szobák: 3 szoba
Felújított tanyás ingatlan eladó- Falusi Csok igénybe vehető
Kemecse külterületén, csendes környezetben, tégla falazatú, cseréptetős, szigetelt, szép állapotú, műanyag nyílászárós,85 nm-es,nappali+3 szobás tanyás ingatlan eladó.. Fűtése: villanykazán és hűtő- fűtő klíma. Az 1000 nm-es szépen gondozott udvaron egy kb. 50 nm-es kétállásos garázs található. Elérhető a falusi családi otthonteremtési kedvezmény (falusi csok). - akár 10 millió Ft vissza nem térítendő támogatás, sőt ez még kiegészíthető, kedvezményes, fix  3%-os kamatozású CSOK hitellel is. Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, tekintse meg! Vevőink felé minden szolgáltatásunk ingyenes.    Ha az ingatlan megvásárlásához CSOK-ot, Babaváró támogatást illetve hitelt szeretne igénybe venni, független közvetítőként több bank ajánlata közül a legkedvezőbb lehetőséget kínáljuk, egyedi kamatkedvezményekkel, teljes körű díjmentes ügyintézéssel. Ha szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant vagy bármilyen egyéb információra van szüksége keressen bizalommal! 
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Ballószög,
23.9 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújított
Eladó Ballószögön tanyás ingatlan 1.8 ha földterülettel.
Ballószögön 6000nm-es kivett tanya , 50 és 40 nm-es  karbantartott épületekkel, 1.8 ha főldterülettel eladó.   Az ingatlanhoz tartozó gazgasági épületek, tárolók, állattartásra ,gazdálkodásra alkalmasak. 0.38 ha gyümölcsös  csepegtető öntözését 2db fúrott kút, ipari áram biztosítja.   Igény szerint még 13 ha, további földterület vásárolható.   Kettő különálló épület, összeköltöző családok számára is alkalmas. Az otthon melegét kandalló- cserépkályha biztosítja.   A közelben napelempark létesítése van folyamatban, ezért a betonút kiépítése már elkezdődött, ami a tanya bejáró előtt fog elhaladni. (az épülettől kb 150 m-re)   Irodánk ügyfelei számára, teljeskörű ügyintézésben, ingyenes segítséget biztosít: CSOK, hitel. biztosítás, jogi ügyletek   Keressen minket bizalommal.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»