Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó műhely
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Műhely, Tárnok,
45.5 millió Ft
Alapterület: 138 m2
Eladó műhely Tárnok Pest megye 138 m2 köztes nagy telekkel
Eladó egy új építésű 138 m2-es műhely köztes nagy telekkel Tárnokon, az M7-es autópálya mellett épülő ipari társasházban. A kivitelezés 2021 szeptemberében indul, és a tervezett befejezés 2022 november. Erre a telekre 9 db nagy épületben egyenként 8-10 db egység kerül kialakításra, önálló helyrajzi számmal, közmű csatlakozásokkal, és saját használatú (MEGNÖVELT MÉLYSÉGBEN) parkoló területtel amely 200 m2. Az első három épület már elkelt, építésük folyamatban. A műhely alapterülete kb. 11,04 x 12,5 méter amely 4 méter széles ipari kapuval és személyi bejáróval lesz felszerelve. Acélvázas tartószerkezettel és szendvicspanel oldal falazattal, valamint tetőpanelekkel rendelkező ipari ingatlan belmagassága 5,3 – 7,7 m. Kamionnal az épület minden oldalról körbejárható. A létesítmény területén szinte minden ipari, kereskedelmi és szolgáltató tevékenység végezhető. Ár: nettó 45,5 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 16 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Műhely, Budapest, XVII. kerület,
239 millió Ft
Alapterület: 600 m2
Élelmiszer gyártó ipari ingatlan eladó Budapest XVII kerület 600 m2
Eladó egy élelmiszer gyártásra alkalmas önálló ipari ingatlan Budapesten a XVII kerületben a Pesti út közelében. Telek területe 926 m2 amelyen egy kb. 600 m2-es három szintes épület található. A földszint 310 m2-es gyártó terület, az első szint 250 m2 szintén a termelést szolgálja, a tetőtér beépítés 40 m2 iroda. Szintek között több teherlift lett kialakítva. Építés ideje 2000 körül, 2015-ben az ipari ingatlan részben felújításon esett át. Rendelkezik még a létesítmény több hűtőkamrával. Az ingatlan Lk-e övezetben található, 12 tonna feletti járművel,behajtási engedély mellett elérhető, de nagy hosszúságú teher gépjárművel szállítás nehezen megoldható. M0-ás körgyűrű 2 km-en belül, BKK megálló a közelben. Irányár: 239 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 16 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Műhely, Budapest, XXI. kerület,
148 millió Ft
Alapterület: 420 m2
Állapot:
Csepel Művek területén 420 m2 műhely eladó!
XXI. Csepel Művek területén 420 m2 csarnok/műhely eladó. Emeleti szintjén két külön bejáratú, 56,5 m2 napfényes iroda/tárgyaló , 363 m2 területű földszintjén konyha ,öltöző,zuhanyzó került kialakításra a nagy belmagasságú daruzott műhely mellett. Gépjavítási tevékenységre alkalmas berendezésekkel vagy anélkül is eladó. Parkolási, rakodási lehetőség adott telken belül de a műhely előtt is van szabad terület.
Eladó Műhely, Budapest, IV. kerület,
179 millió Ft
Alapterület: 788 m2
Ipari ingatlan eladó Budapest Újpest 788 m2
Eladó egy önálló ipari ingatlan Újpesten lakó övezetben, a Baross utca közelében. Telek területe 910 m2 amelyen egy 788 m2-es összes színterülettel rendelkező épület található. Ez áll egy négyszintes főépületből, (kb. 140 m2 szintenként) és egy földszintes szintén szigetelt és jó állapotban lévő épületrészből. Az eladó ipari ingatlan gyártó tevékenységre, üzemi feladatra lett kialakítva. Légkondicionált iroda terület a legfelső szinten, további részek termelő tevékenységet szolgálnak jelenleg. Belmagasság 2,7 – 3,4 méter. Parkolás belső udvaron 5-6 gépkocsi részére. Szinteket 700 kg-os teherlift köti össze. Minden közmű külön mérőórával mért. 2005-ben nagyobb felújításon esett át a létesítmény. Teherforgalom 7,5 tonnáig megoldható. Átadás, igény szerint 2022 őszétől. BKK megálló 150 méterre. Irányár: 179 Millió Ft + ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 16 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Műhely, Tatabánya,
42.99 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Eladásra kínálunk jól működő autószerelő műhelyt, teljes berendezéssel, gépekkel, felszereléssel.   Tatabánya központjában eladó, 400 nm-es telken, 100 nm-es autószerelő műhely, ahol jelenleg is működő vállalkozás üzemel.   A tulajdonos szeretné megérdemelt pihenését tölteni, ezért értékesíteni kívánja a két kocsi beállásos műhelyét teljes berendezéssel: Az ingatlan irány ára: 42.990.000 Ft   Az ár tartalmazza a gépeket, teljes berendezést: gumiszerelőgépek eszközök, csápemelő, fékpad, állványos fúró, ipari kompresszor, és egyéb kézi szerszámok. A műhely fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, igény szerint gázzal is fűthető. 380V ipari áram rendelkezésre áll, ablakok drótüvegezésűek, védőráccsal felszereltek. Az ajtók megfelelnek a tűzvédelmi szabályoknak. Az épület burkolata részben járólap és mozaik padló, a falat fehér csempe borítás védi. Az épületben kiépítésre került egy zárható iroda, egy mosdó, és külön helyiségben WC.   Bővebb információért, vagy megtekintésért keressen bizalommal, akár hétvégén is!
Eladó Műhely, Tatabánya,
140 millió Ft
Alapterület: 450 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Műhely raktárakkal együtt eladó!
Tatabányán a Fürdő utcában 450 m2-es csarnok 4500 m2-es telken eladó. Az ingatlanban iroda és öltözők is találhatóak. A telken még van egy 100 m2-es raktár, egy 40 m2-es raktár és 8 db 10 m2-es tároló. Ipari áram biztosított, víz, gáz és csatorna bekötve. A radiátorokhoz a gázfűtés biztosított. Az iroda klimatizált. A vasszerkezetes csarnokban galvanizálási munkák zajlanak, de a tevékenységi kör nem korlátozott. Az udvarban parkolás biztosított. A telken három fúrt kút található. A telek két helyrajzi számon található, megosztható, mindkét teleknek kialakítható külön utcai bejárat. További áram kapacitás lekötésére van lehetőség. Az ingatlanban a jelenlegi tevékenységi kör lezárására kb három hónapot kér a jelenlegi tulajdonos. Ideális, könnyen megközelíthető telephely vállalkozása részére, 5 perc alatt megközelíthető az autópálya feljáró. Budapest, Győr, Székesfehérvár kevesebb, mint egy óra alatt elérhető. Csendes, alacsony forgalmú utcában található, de mégis közel a városhoz. Ajánlom befektetők figyelmébe is, egyben és több részben is kiadható gyártási, raktározási célokra egyaránt. A tatabányai, tatai és az oroszlányi ipari park közelsége és sokrétűsége jelentős vonzerővel bír a további üzemek, beszállítók irányába. Tekintse meg, a személyes bejárás alapján könnyebb dönteni az ajánlatáról.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Műhely, Marcali,
180 millió Ft
Alapterület: 633 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 5 + 3 szoba
Marcaliban kiváló helyen fényező és karosszériás műhely eladó!
Befektetők, autófényezők, karosszériások figyelem! Kiváló lehetőség kínálkozik Marcali egyik legfrekventáltabb területén! Az alapterület 638 m2, melyhez tartozik egy osztatlan közös udvar, ahol lehet parkolni, vagy az épp javítás alatt álló autókat tárolni. A műhelyek teljesen felszereltek, így is kerülnek átadásra, ami hatalmas előnyt jelent, és azonnali bevételt termelhet. A fényező kamra korszerű és jelenleg is aktívan működik. Szellőztető és portalanító rendszer egyaránt megtalálható. A karosszériás műhely rész huzatópaddal és csápos emelővel van felszerelve, ezeken kívül rengeteg kézi és egyéb szerszámot tartalmaz. A jelenlegi csápos emelő mellé igény szerint telepíthet egy másikat, és még így is marad szabad hely bőséggel. Van több raktár részleg is, ahol kényelmesen tárolhat pót alkatrészeket vagy bármi egyebet. Ezen felül ebédlő, fürdő és mellékhelyiség is elérhető. Az épület elektromos kapuval és riasztóval van ellátva, illetve alul és körben is csempézett. Marcali egy közepes méretű város közel a Balatonhoz, épp ezért nagy átmenő forgalommal büszkélkedhet. A lokális vonzást elősegíti a mindössze 20 méterre található benzinkút illetve a közeli bevásárlóközpont is. A terület közvetlen környezetében működik még egy autómosó egy autó kereskedés, több műhelyrész, étterem és alkatrész üzlet is. Az utóbb felsoroltak szintén megvásárolhatók. Természetesen minden engedély és feltétel biztosított az új tulajdonosnak, hogy azonnali bevételt termeljen. Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet. Az ingatlan irányára 180.000.000 FT + ÁFA!  
Eladó Műhely, Mosonmagyaróvár,
80 millió Ft
Alapterület: 639 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 5 szoba
Ipari épület nagy méretű, hasznosított területtel eladó!
Mosonmagyaróvár Ipartelep városrészén, ipari besorolású önálló épület telekkel eladó. A körbekerített területen található 639m2 földszinti alapterületű épület emeletén is majd ekkora terület hasznosítható. Az ajánlatban szereplő 639m2 alapterületű épületrész két szintes, így összterülete meghaladja az 1000m2-t.  -A földszinti rész hasznosítható része jelenleg bérbe van adva. További bérlési szándék fenntartásával is eladó. Azonnal bevételt hozó befektetés. -Üresen is átvehető az épület néhány hónapos határidővel. -Saját hasznosításra is kiválóan alkalmas. Több bejárattal rendelkezik. A két szint külön is megközelíthető. -Több szociális rész is megvan. -Jó megoldás műhelynek, gyártásnak, logisztikai és összeszerelő tevékenység végzésére. -Rendelkezésre áll csatorna, víz, tüzi-víz rendszer, villany 20 kW-ig, de ez igény esetén bővíthető. Gázvezeték is van az épület közelében, ha szükséges a tevékenységhez ez is megoldható. -Internet és telefon is kiépítve rendelkezésre áll. -Az épület jó állapotú, jelenleg is használatban van.   Kiváló befektetés vagy azonnali tevékenység megkezdéséhez kiválóan alkalmas az épület. Kérem keressen a megadott elérhetőségeken!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Műhely, Mosonmagyaróvár,
180 millió Ft
Alapterület: 2 050 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 5 szoba
Ipari csarnok nagy belmagassággal, irodákkal, szociális részekkel!
Mosonmagyaróvár Ipartelep városrészén, ipari besorolású csarnoképület eladó. A körbekerített területen található méretes épületrész jól hasznosítható. Az ajánlatban szereplő 2050m2 alapterületű épületrész egy része kétszintes. A 2050m2 terület az épület földszinti alapterületére vonatkozik, de a teljes alapterület ennél jóval nagyobb.  -Az egybefüggő csarnok 1500m2-es, belmagassága 8.5m, gerendáig mért magasság 7.5m. -Lehetőség van belső daru kiépítésére is, az oszlopos szerkezeten ennek megfelelő kialakítások vannak. -Az épület több irodával is rendelkezik. Szociális blokk is rendlekezésre áll. Férfi- és női öltöző, zuhanyzó, wc-k. -Több bejárattal rendelkezik. Az oszlopos tartószerkezet miatt több kapu is nyitható, ahogy a tevékenységhez szükséges. -Jó megoldás gyártó, összeszerelő vagy raktározási-logisztikai feladatok elvégzésére. -Lehetőség van akár 3200m2 alapterületet is megvásárolni. Csak az épület földszinti területe akkora, a belső szintek nincsenek beleszámolva. -Rendelkezésre áll csatorna, víz, tüzivíz rendszer, villany 20 kW-ig, de ez igény esetén bővíthető. Gázvezeték is van az épületnél, ha szükséges a tevékenységhez ez is megoldható. -Internet és telefon is kiépítve rendelkezésre áll. -Az épület jó állapotú, a tető néhány éve felújításon esett át.   Kiváló befektetés vagy azonnali tevékenység megkezdéséhez kiválóan alkalmas az épület, bővítési lehetőség is rendelkezésre áll. Kérem keressen a megadott elérhetőségeken!
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Műhely, Gyönk,
15.6 millió Ft
Alapterület: 250 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 7 szoba
Gyönk központjában irodának, műhelynek, lakásnak, vagy ipari célnak is megfelelő ingatlan eladó!
Gyönk központjában irodának, műhelynek, lakásnak, vagy ipari célnak is megfelelő ingatlan eladó! Ez a fantasztikus adottságú és hatalmas méretű ingatlan, Gyönk egyik legforgalmasabb pontján található és arra használhatja majd az új tulajdonosa, amire csak szeretné. Az elhelyezkedése, a kialakítás és a méretei alapján szinte mindenre használható! Hogy ez egy vállalkozásnak mit jelent?  Ha Ön vállalkozó, a fantáziájára és üzleti érzékére bízom, milyen szolgáltatásra illetve tevékenységre használná ezt a helyiséget, bármilyen ipari tevékenységre alkalmas. Sőt, nagyszerű elrendezése miatt, nem csak üzlethelyiségnek használható, hanem lehet benne bármilyen irodai tevékenység, vagy akár társasházként is működhet a megfelelő átalakítások után. Külön vizesblokkal rendelkezik, öltözővel, WC-vel és fürdővel. Akár lakóingatlanná is átminősíthető. A környezetét tekintve minden nagyon könnyen megközelíthető. Nem messze van az autóbuszállomás, boltok, üzletek, gyógyszertár, orvosirendelő.  Ha kivenni szeretné, erre is van lehetőség 150 000 Ft/hó-bérleti díjért. Ebben az esetben 3 havi kaució megfizetése szükséges. Ez az ingatlan nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, hiszen a bérleti díjából is kiszámolhatja, hogy 9 év alatti a megtérülése! Ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
1
2
»