Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó mezőgazdasági terület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Mezőgazdasági terület, Sándorfalva,
3.49 millió Ft
Alapterület: 6 915 m2
A hazai,helyi gyümölcs az igazi
Szegedtől 15 km.re Sándorfalva külterületi részén kínálom megvásárlásra ezt a 6915 négyzetméteres mezőgazdasági területet.  Az ingatlant szinte végig aszfaltos úton közelíthetjük meg, csak az utolsó 300 méter a homokos rész.  A szomszédságban több tanyás ingatlan található, a terület hangulata igazi alföldi tanyavilág.    A földterület több évtizede gyümölcs hozamával hozzá járult egy család megélhetéséhez.    Jelenleg is gondosan össze válogatott kb. 120 db termő gyümölcsfa található az ingatlanon.  A terület kerítése rendezett, vadmentesített.  A terület közművekkel jelenleg nem rendelkezik, de villanyoszlop a kerítés mellett helyezkedik el.    Lehetőségként álmai tanyáját is megépítheti, de ha konténer házban gondolkodik az is remek megoldás, a természet közelsége csodálatos.   Jöjjön nézze meg, szeressen bele! (az áráért már egy garázst sem kapni)  Üdvözlettel:  Kocsis Ágota ingatlanértékesítő     ☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣  IngatlanVlog 
Eladó Mezőgazdasági terület, Mezőtúr,
25 millió Ft
Telekméret: 8 957 m2
Jász-Nagykun-Szolnok Megye Mezőtúr vízparti terület eladó
Eladó mezőgazdasági terület Mezőtúr. Az eladó ingatlan Mezőtúr városásához 8 km távoságra található, kb. 300 méterre az aszfaltos úttól. Az ingatlan Mezőtúr Túrtői holtág partján 55 m közvetlen vízparti területtel rendelkezik. A Hortobágy-Berettyó és a Körös holtágai az ökoturizmus egyre népszerűbb célpontjai. A csodálatos vízi világ a horgászok paradicsoma. Leggyakrabban fogható őshonos halak: a ponty, a süllő, a csuka, a harcsa, a balin és a keszegfélék, továbbá az amúr, az ezüstkárász és a törpeharcsa. A Túrtői holtágrendszer intenzíven telepített horgászvíz, mely a Mezőtúri Horgász Egyesület kezelésében van. A terület két külön helyrajzi számon, egymás mellett helyezkedik el. Művelési ág szerint szántó, az összes terület 8.955 nm.  Beépítésre szánt terület az összes területeből 3.016 nm, hétvégi házás üdülő terület övezeti besorolású, melynek beépíthetősége a Mezőtúr város helyi építési szabályzata szerint 15%. (max.330 nm alapterületű épület építhető rá). Beépítésre nem szánt terület 5.939 nm erdőterület övezeti besorolással. A terület helyi önkormányzati engedéllyel rendelkezik egy 3,70 m hosszú, 2,70 m széles viziállás (stég) építésére. Mindkét ingatlanra az áramcsatlakozás biztosított. Közvetlenül a terület előtt megy el a gericvezeték, a telekhatár előtt van egy vezeték tartóoszlop, melyre a bemenő vezetéket rá lehet kötni. A gericvezetékre való rákötés díját nem kell fizetni, mivel a csatlakozási díjat a korábbi tulajdonosok rendezték. A telekhatáron belüli villamos mérőhelyet kell saját költségen kialakítani. Tehermentes ingatlan, rendezett tulajdonosi viszonyokkal.  
Eladó Mezőgazdasági terület, Ágasegyháza,
2.49 millió Ft
Telekméret: 2 850 m2
Ágasegyháza külterületén 2850 nm-es erdős terület, házszámos tanya hellyel eladó.
Ágasegyháza erdős  részén, 2850 nm-es terület, 40nm-es  házszámos tanyahellyel eladó.   Az ingatlan újra épithető, villany a közelben. Ajánlom mindaoknak akik kikapcsolódásra, pihenésre vágynak.   Irodánk ügyfelei számára, teljeskörű ügyintézésben nyújt segitséget: CSOK, hitel, biztositás, generál kivitelezés jogi ügyletek.   Keressen minket bizalommal!      
Eladó Mezőgazdasági terület, Pécel,
3.5 millió Ft
Alapterület: 5 528 m2
Eladásra kínálok Pécelen egy Má besorolású szántót. Utcafronti szélessége 19 méter hossza 285 méter. A szántót föld úton lehet megközelíteni. Ha felkeltette érdeklődését, vagy kérdése lenne keressen bizalommal.
Kizárólagos

Eladó Mezőgazdasági terület, Felsőtárkány,
143 millió Ft
Alapterület: 174 313 m2
EGERTŐL 5 kilométerre, FELSŐTÁRKÁNYBAN, 17 hektáros legelő, szántó, erdő ELADÓ.
FELSŐTÁRKÁNY belterületének szomszédságában, bővizű patak mentén, legelő, szántó, erdő ELADÓ.   A területek hat helyrajzi számon, de egy tulajdonos birtokában vannak.   A Bükki Nemzeti Park szomszédságában található, öt helyrajzi számon nyilvántartott, 103248 négyzetméteres, összefüggő, erdőből legelőből és szántóból álló terület egy bővízű patak mentén terül el.   A hatodik helyrajzi számon nyilvántartott, 71065 négyzetméteres, páratlan panorámával rendelkező szántó a patak másik oldalán, a hegy tetején terül el. A terület megközelítése a pincesor felől, más tulajdonában lévő erdőn át vezető úton lehetséges.   A több, mint 10 hektáros terület irányára: 900.-Ft/négyzetméter. A több, mint 7 hektáros szántó irányára:  700.-Ft/négyzetméter.   A mezőgazdasági területek külön-külön is megvásárolhatók.   A patak parti, összefüggő területek irányára: 94 000 000.-Ft A hegy tetején található szántó irányára:       49 000 000.-Ft   A több, mint 17,4 hektáros terület irányára: 143 000 000.-Ft   A patak mentén elnyúló területekhez, amelyek egy lovastanya közelében vannak, a szomszédos belterületről vezethetők el a közművek.   A hegy tetején található szántó közelében villanyvezeték húzódik.   Az érdeklődőkkel készséggel megosztom a további részleteket. Kérem keressenek a következő elérhetőségeimen:   Forgács Magdolna ingatlanreferens f.magdolna@citycartel.hu +36 30 817 1551                
Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Szeged,
14 millió Ft
Telekméret: 38 779 m2
Állapot: Kiváló
A Föld érték
Irány a természet! Szőreg központjától karnyújtásnyira, gyönyörű környezetben, vegyes hasznosítású földterületek egyben eladóak. Szőreg központjától pár száz méterre, de közigazgatásilag Deszkhez tartozó, vegyes használatú mezőgazdaságilag földterületek, kizárólag egyben eladóak. A legnagyobb (023/5) helyrajzi számú terület a deszki gyepek részeként NATURA 2000-es védettséggel bír, a kijelöléskori tényleges földhasználatnak megfelelően legelőként hasznosítható.    Részletesen: - 023/5 helyrajzi számon nyilvántartott legelő besorolású 25.028 m2-es földterület Natura 2000 védettséggel; - 027/4 helyrajzi számon nyilvántartott szántó besorolású 8.338 m2-es földterület;  - 027/8 helyrajzi számon nyilvántartott gyümölcsös besorolású 5.413 m2-es földterület;   A terület  Önellátó Gazdálkodásnak kínálja magát, ne hagyja parlagon.   Kocsis Ágota ingatlanértékesítő ☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣ IngatlanVlog   
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Mezőgazdasági terület, Nyíregyháza,
58.5 millió Ft
Alapterület: 15 000 m2
Nyíregyháza központjától a Tiszavasvári 36  számú főút közelében eladásra kínálok egy 15,000 nm földterületet.   Az övezeti jele:Ge711966 7-egyéb építési zóna 1-nem kialakult 1-szabadon álló módon építhető be 9-az övezetben megengedett legkisebb építési telek nagysága 10.000 nm 6-maximális beépíthetőség 50% 6-az övezetre előírt max épületmagasság 9,5-12,5 m / (fsz+3 emelet+tetőtér)    
Eladó Mezőgazdasági terület, Tápiószentmárton,
3.9 millió Ft
Alapterület: 4 856 m2
ELADÓ SZÁNTÓ - TÁPIÓSZENTMÁRTON! Alapterület - 4856 m2 Tápiószentmárton - Attila domb közelében! A terület tovább osztható, jelenleg 5 helyrajzi számon szerepel. Besorolása Mk - Kertes mezőgazdasági terület Beépíthetőség 3% Legnagyobb megengedett épületmagasság 4,5m 1) A kertes mezőgazdasági terület a Szabályozási terven Mk jellel jelölt, a kisüzemi jellegű termelést, saját ellátást biztosító, valamint a szabadidő eltöltését szolgáló terület. 2) Kertes mezőgazdasági terület övezetében elhelyezhető fő rendeltetésű épület a) kertészeti termelés; b) szőlőtermesztéshez kapcsolódó; c) az ezekhez kapcsolódó termék feldolgozását, tárolását, árusítását biztosító; d) szabadidő eltöltését szolgáló rendeltetési egységet tartalmazhat. 3) Kertes mezőgazdasági terület övezeteinek telkein egy fő rendeltetésű épület és egy melléképület építhető. 4) Kertes mezőgazdasági terület övezeteinek telkein épület akkor helyezhető el, ha a telek közterületről, vagy közterületről nyíló magánútról megközelíthető. 5) Kertes mezőgazdasági terület övezeteiben a közművesítettség mértéke: részleges.
Eladó Mezőgazdasági terület, Debrecen,
65 millió Ft
Telekméret: 11 800 m2
Debrecenhez közel, a Vámospércsi útból nyíló, 11800 m2-es, mezőgazdasági terület eladó!
Debrecenben, a Vámospércsi útból nyíló, 11800 m2-es, mely 20000 m2-ig bővíthető mezőgazdasági területet kínálok eladásra! Átminősíthető, így befektetőknek, építkezni vágyóknak ajánlom. Ezt a területet gyönyörű házak veszik körül, kellemes látványt nyújt. Érzékelhető a friss levegő, hallható a madarak csicsergése, látható az őzek vonulása. Fás, bokros terület, itt igazán kellemes az idő eltöltése. Megvalósíthatja az új otthonával, vállalkozásával kapcsolatos álmait. Állattartásra, lovarda kialakítására, különböző üzleti tevékenységek, raktárak építésére kiváló lehetőség. Csendes, biztonságos környék, szerethető szomszédokkal. Kerékpár út, buszmegálló, étterem, aszfaltozott út mind a közelben van. Beépíthetősége 3 %, víz, villany , gáz, csatornahálózat az utcában. Engem lenyűgözött a vidék, a természet nyújtotta szabadság érzet, és az a megannyi lehetőség, ami ezen a területen megvalósítható. Engedje hát szabadjára fantáziáját és valósítsa meg magának a kiváltságosok luxus életét! Ha Önnek is annyira tetszik ez a terület, mint nekem, hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Eladó Mezőgazdasági terület, Balástya,
13 millió Ft
Alapterület: 44 277 m2
VÁLLALKOZÓK, GAZDÁLKODÓK FIGYELMÉBE ! Balástya külterületén M5-ös autópálya lehajtója mellett eladó ez a 44.277m2-nyi terület szántó és rét besorolással. A terület mellett található az autópálya mérnökség-rendőrség állomása, így a közművekre való csatlakozás könnyen megoldható. A terület hasznosítását frekventált helye és adottsága teszi előnyössé. TOVÁBBI BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT VÁROM HÍVÁSÁT !
1
2
3
4
»