Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó mezőgazdasági terület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Mezőgazdasági terület, Vác,
24 millió Ft
Telekméret: 40 031 m2
Vác város külterületén - Hermányban - eladásra kínálok mezőgazdasági telket. Közúton Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval az M2-es autóúton és a 2-es főúton, a Nyugati pályaudvarról 25 perc alatt zónázó vonatokkal a MÁV Budapest–Szob vasútvonalán. Budapest határa autóúton 50 km. A telek nincs körbe kerítve és közvetlen a 2/A autóút mellett fekszik, dombos vidéken. Megközelítése a 2/A főútról és egy kisebb mellékútról lehetséges. A terület az SZT-ben mezőgazdasági övezetbe sorolt - szántó besorolású - de az ingatlan-nyilvántartásban erdőművelési ágban nyilvántartott, illetve az erdőtörvény hatálya alá tartozó 1500 m2-t meghaladó területnagyságú telek az erdészeti hatóság hozzájárulásától függően a védelmi célú erdőövezetre vonatkozó előírások szerint hasznosítható. A telek lankás terepen helyezkedik el, részben panorámás terület, közmű nélküli, de a föld burkolatú úton egy darabig az áram közmű megtalálható. Jelenleg szántóként, kaszálóként hasznosított. A telek területe összesen 40.301 m² (tehát kicsit több mint 4 hektár). A telek három egymás szomszédságában lévő területből tevődik össze, amelyeket külön is árulunk: 13.335 m²-es terület 3576 m²-es terület (ezen a telken kút is található) 23.390m²-es terület Hektáronként 6 millió forintért eladó.
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Fülöp,
4 millió Ft
Telekméret: 6 276 m2
Állapot: Átlagos
Fülöp külterületén mezőgazdasági, rét, szőllős, kivett beépítettlen területek Eladók.
Debrecentől 35 km-re Fülöp külterületén Eladó telkek.   Kivett beépítetlen terület.... 575 m2-2 000 000 Ft Elvett beépítetlen terület.....931 m2-2 800 000 Ft Rét beépítetlen terület.....6276 m2-4 000 000 Ft Szőllős terület.......1310 m2-3 000 000 Ft A tekek sürgősen Eladók.. Hívjon, külön, és egyben is eladók, Füöp közeli szomszédságában csendes, kedvelt területen, kínálom ezeket a páratlan minőségi telkeket.    
Eladó Mezőgazdasági terület, Albertirsa,
70 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Építési mód: Fa
Szobák: 7 szoba
113.808 nm szántó gazdasági épülettel eladó
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsán ezt az 113808 nm.es körbe kerített szántót a rajta álló  70 nm-es gazdasági épülettel és egy 100 nm-es nyitott csarnokkal. A gazdasági épület beton alapra épült. Fa szerkezetű, Nyeregtetős és hullámpala héjazatos. A belső térben: fürdőszoba, mosdó, közlekedő, nagy tér és 7 db helység található. A nyitott csarnok beton alapra épült. Acél szerkezetű, nyereg tetős és hullámpala héjazatos. Az épületben ipari áram van kialakítva. A vizet fúrt kút biztosítja. A szennyvíz derítőbe ürül. A föld terület kiválóan alkalmas állat tenyésztésre és növény termesztésre egyaránt.  A fővár gépjárművel 25 perc alatt elérhető.  Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.
Eladó Mezőgazdasági terület, Alcsútdoboz,
6.9 millió Ft
Alapterület: 2 361 m2
Állapot: Felújított
Szobák: 1 szoba
Alcsútdobozon a Virág utcában, zártkerti részen, PRÉSHÁZ PINCÉVEL eladó! Zártkerti művelés alól kivett terület, nincs elővásárlás! Telek: 2361 m2 Közművek: Villany a présházba be van kötve Csodás tiszta levegőjű környezet, szép növényzet, fák, illatos virágok, jó föld. Itt érdemes megtermelni a családnak valót! - Gondosan művelt szőlősorral - többféle - telepített - Gyümölcsfák vannak (dió, körte, barack, szilva, szelídgesztenye) - Részben bekerítve - A telek felső része panorámás - A présház művelt lakott nyaralók között található - Enyhén emelkedő terep - Aszfaltos később murvás úton megközelíthető - Télen is járható az út Nyaraló: 206-ban lett felújítva - Régi présház vályogból - Hullámpala tetővel - Frissen javított tetőszegély - Cirka 12 m2-es kőboltozatos borospince - Meszelve kívül-belül - Kerti árnyékszék van Kutat fúrni engedéllyel lehet, a szoszédban van is. A környék igazi kincs. Itt nincs ipari szennyezés, remek hely ha csak bográcsozni szeretne és egészséges élelmiszerekre vágyik a családjának Alcsútdoboz központ kocsival 5 perc, gyalog kb. 30 perc. Hétvégén és ünnepnapokon is felveszem a telefont, visszahívom ha nem ér el!
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Felsőlajos,
7.9 millió Ft
Telekméret: 2 996 m2
Eladó Felsőlajos külterületén 2996nm-es mezőgazdasági terület
Felsőlajos külterületén eladó 2996nm.-es mezőgazdasági terület.    A telek elhelyezkedése,zöld övezetben, a település közelsége, alkalmas mobilház elhelyezésére. Növény termesztésre,méhészkedésre, gyümölcsös telepítésére, fóliás növények nevelésére alkalmas. Öntözést fúrott kut, és 220w áram biztosítja Eszközök tárolására, 50nm-es gazdasági épület áll rendelkezésre.   Ajánlom a természetet, kertészkedést kedvelő, vállalkozó érdeklődők számára..   Hívjon minket bizalommal!
Eladó Mezőgazdasági terület, Mezőtúr,
1.5 millió Ft
Alapterület: 9 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Jász-Nagykun-Szolnok megye, Mezőtúr szántó gazdasági épülettel a város határában
Eladó zártkert Mezőtúr határában a 46-os út mellett, Gyomaendrőd felé. Az ingatlan közvetlenül az aszfaltos útról bejáratos, hátsó telekhatára öntözésre alkalmas csatorna. Területe 2934 nm, művelési ága: szántó és gazdasági épület. A terület kb 1/3 része gyümölcsfákkal telepített, rajta építési-, és fennmaradási engedéllyel rendelkező, alápincézett, 9 nm téglaépítésű gazdasági épület. A terület másik része fáktól mentes, sík terület, töltött úttal, öntöző csatornával határos A gyümölcsös rész gondozásra szorul, a szántó két éve nem művelt.  Az ingatlan a földforgalmi törvény hatálya alá tartozik, megvásárlását. a 2013. évi CXXII. törvény a mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról szabályozza.
Eladó Mezőgazdasági terület, Bakonybánk,
24.5 millió Ft
Alapterület: 62 m2
Családok - Befektetők Figyelmébe! Önellátó gazdálkodásra berendezkedők részére egy kiváló lehetőséget kínálunk. Az eladásra kínált ingatlan a közkedvelt Bakonyságban található, ahol a természet közvetlen közelségében töltheti megbecsült életét. A családi házhoz egy nagy földterület ( szántó ) tartozik, ami megfelelő mezőgazdasági termények termesztésének biztosít helyet. A szántó terület végén akácos erdő helyezkedik el, amely tökéletes tüzelő anyag ellátást biztosíthat a fűtéshez. Az ingatlan környezetében kb 4 szomszéd található, amelyből kifolyólag itt egy igazán nyugodt, kiegyensúlyozott életet élhet családjával. A telken a fő épületen kívül további mellék épületek is helyet kaptak, amelyekből több ötlet is kihozható hasznosítás céljából. Épület adatok: - Lakótér nagysága: 62,46 Nm - Épület belső állapota: felújítandó ( eredeti állapotú ) - Épület külső állapota: normál - Tető kialakítása: nyereg tető - Tető fedése: pala fedésű - Födém: fa födémes - Villany: eredeti állapotú ( alu vezetékes ) - Víz: hálózati víz ( eredeti csővezetékes) - Szennyvíz: hálózati csatorna nincs, emésztővel ellátott Terület adatok: - A telken megtalálható épületek: - Melléképület 1.: 10,94 Nm - Melléképület 2.: 13,68 Nm - Melléképület 3.: 11,35 Nm - Nyári konyha: 9,96 Nm - Pince: 8,51 Nm - Egyéb épület: 10,82 Nm - Telek nagysága: 9108 + Nm - Gázcsonk a telken belül. Tulajdoni lapon történő hivatalos bejegyzés: - Kivett lakóház, udvar, gazdasági épület: 1572 Nm - Szántó: 7536 Nm ( 3,92 aranykorona ) - A terület E-ON vezetékjoggal terhelt: 178 Nm Kiváló adottság, nagyszerű környezet, kiegyensúlyozott életvitel ami ezt az ingatlant és a hozzá tartozó területet jellemzi. Legyen Öné ez az egyedülálló vásárlási lehetőség. Újítsa fel a saját ízléseinek megfelelően és legyen független a nagyvárosi élet zajától.
Eladó Mezőgazdasági terület, Szentkirály,
30 millió Ft
Alapterület: 480 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Átlagos
Állattartó telep eladó
Kecskeméttől pár percre, Szentkirály határában állattartó telep legelővel eladó! 480nm vályog építésű akol, bekerített legelővel, lakható kisházzal. Áram, fúrott kút, kamerarendszer kiépítve Van kérdése? Nézzük meg együtt!.
Eladó Mezőgazdasági terület, Délegyháza,
350 millió Ft
Alapterület: 182 949 m2
Eladó a Majosliget Pihenő- és Horgászpark! Délegyháza belterületének közvetlen szomszédságában helyezkedik el a 18,3 ha területű ingatlan, amelyen található egy 13,3 ha területű horgásztó, amely paralelogramma formájú, a hosszanti oldalak - 550 és - 600 m, szélessége 220-240 méter között változik. A megközelítése az 51. számú főútról 1800 méternyi aszfaltozott úton történik (délegyházi bekötőút). A part kialakítása kényelmes megközelítést tesz lehetővé a horgászhelyekhez, valamennyi horgászhelyre autóval is oda lehet állni. A kialakítást 40 napnyi földmunka és 5.000 m3-nyi töltőanyag (kulé, agyagos kulé, stb.) bedolgozása biztosítja. Ezáltal a hosszanti oldalak kiváló és egyenletes versenypályák is egyben, a bal oldal 54, a jobb oldal 38 számozott (10 méteres) helyet biztosít versenyekhez. Található 10 fedett, betonozott, stéges horgászhely, amely 2-3 horgásznak is lehetőséget nyújt a pecázásra, áram vagy áramvételi lehetőség valamennyi ilyen helynél biztosított. Található továbbá 6 stéggel ellátott hely, amely partszakasz teljesen megőrizte az eredeti, természetes adottságait, áramvételi lehetőség ezeken a horgászhelyeken is biztosított, ez a hátsó rövid oldal a kempingezők, lakókocsisok helye, ide van tervezve 6 db horgászház vizesblokkal. Létesíthető továbbá egy szolgálati lakás 75 nm nagyságban, illetve 3 db WC kézmosóval. Vízbekötés, csatornázás a meglévő épületekhez kiépítésre került. A horgásztó összességében 115 számozott helyet tartalmaz, amelyen 140-150 fő is horgászhat egyszerre. Létesült egy 40 x 6 méteres épület BÜFÉ, konyha, iroda, fedett terasz funkciókkal a vendéglátás kiszolgálására, bizonyos részei befejezésre várnak. Halfaunájában a 21 éves tó gazdag, jellemző halfajta a ponty, amur, kárász és keszegfélék, harcsa, feketesügér, kisebb mértékben egyéb ragadozó halak, összességében mintegy 360 mázsa hal található a tóban, amit a fogások is bizonyítanak. Nem ritka az olyan horgász, aki egy nap alatt 80-100 db pontyot is fog. Gyakoriak a horgászversenyek és a céges rendezvények is. A horgászpark a megnyitása óta (2021. április 2.) országosan ismert tó lett. Az ingatlan a fent leírtak mellett számos üzleti lehetőséget foglal magában, melyet egy személyes megtekintés alkalmával szívesen megosztok a tisztelt érdeklődőkkel. Csak referenssel tekinthető meg, hívjon bizalommal!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Üllés,
18.5 millió Ft
Telekméret: 21 372 m2
Önellátó gazdálkodásra alkalmas föld terület
  Önellátó gazdálkodásra vagy gazdálkodásra alkalmas 1,1 Hektár területű mezőgazdálkodási területet kínálok Üllésen Szegedtől 30 perc távolságra.     Az ingatatlant közvetlenül műút mellett, rendezett tanyák, és mezőgazdasági vállalkozások szomszédságában találjuk.  A terület összetételét tekintve:  - 6 db művelési ág alól kivont zártkert (összesen 8772m2)  - Müvelési ág alól kivont 3000m2 es terület rajta egy jó állapotú 200 m2-es gazdasági épület NEM tartozik a földtörvény alá, nem kell kifüggeszteni az adás- vételt.    Az ingatlan gondos gazda módjára, körbekerített, rendezett, jó állapotú gazdasági épülettel, fúrt kutakkal, 3 fázissal  földkábelen hozva) termelőeszközökkel várja lendületes új gazdáját.  A mezőgazdasági termelőeszközök külön megállapodás részét képezik.    Lehetőségként adott még a terület szomszédságában két külön helyrajzi számon lévő szántó megvásárlása is. ( 3266m2 és 6340 m2) 2,5 millió Forintért.    Ha Ön tudja, hogy a föld érték, és gazdálkodásban gondolkozik ne habozzon mert ez egy jó vétel!  Hívjon, és tájékoztatom a részletekről!  Kocsis Ágota ingatlanértékesítő     ☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣  IngatlanVlog   
1
2
3
4
»