Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó mezőgazdasági terület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Mezőgazdasági terület, Tura,
40 millió Ft
Alapterület: 56 412 m2
Megvételre kínálok Tura külterületi részén egy 56412 nm-es, 78,36 AK értékű mezőgazdasági telket. Az ingatlant 2 oldalán a Mérges -patak határolja. A telek megoszlása a következő: Szántó: 45.403 nm Legelő: 9.665 nm Erdő: 1344 nm Adottságaiból kifolyólag tanyának, állattartásra kifejezetten alkalmas. A terület a jelenleg hatályos HÉSZ szerint MÁ besorolású, melynek definíciója megtalálható a képek között. Jelenleg is haszonbérleményt képez, mely szerződés 2023.12.31.-én jár le. Ezen szerződés a bérlővel történő egyeztetés után hosszabbítható. Az ingatlan megközelíthető a Zsámbok-Jászfényszaru között lévő 3106-os aszfaltos útról, mely egy jó minőségű szerviz útra vezet és onnan egy földúton lehet közvetlenül elérni a helyszínt, mely a főúttól nagyjából 880 m-es távolságban fekszik. INGYENES hitel tanácsadás! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Mezőgazdasági terület, Kerekegyháza,
70 millió Ft
Alapterület: 1 000 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Major, állattartó telep tanyával eladó!
Kerekegyházán aszfaltos úton megközelithető, egykor szebb napokat látott állattartó telep, tanyával, több épületből álló komplexum, kiaknázatlan lehetőségekkel eladó. Korábban sertés, marha, baromfitelepként működött. Jellemzők: -ólak, tárolók,szín,raktárak -tanya -1.5 hektár terület -gázvezeték a közelben -fúrt kút -húsfeldolgozó üzem, füstölővel   Vásárlás esetén 32 hektár legelő bérelhető terület adott.   Ha felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal.      
Eladó Mezőgazdasági terület, Sopron,
4.99 millió Ft
Alapterület: 5 294 m2
Sopron-Balf külterületén ELADÓ egy 5294m2-es, enyhén lejtős, külterületi szántó. Több irányból szőlőültetvények határolják és megközelíthető gépkocsival is. A soproni történelmi borvidéken, a szőlőművelésből kivont, szántóvá átminősített, fertő-tavi panorámával rendelkező, jelenleg fás, bokros (pl. dió, csipke) terület bármikor visszaminősíthető, betelepíthető szőlővel, de gyümölcsösnek is ideális. A közelében lévő kerékpárútról könnyen megközelíthető. A szomszéd terület gondozott. Irányára: 4.990.000.- Ft. Azonosító ID. száma: 338763 Várom megtisztelő hívását! GDN hitelcentrumunk, 12 bankot versenyeztet és lebonyolítja a teljes ügyintézést. Számtalan variáció létezik, ezért kérje FÜGGETLEN szakértőnk személyre szabott, egyedi javaslatát! Ich spreche Deutsch. I speak English.
Eladó Mezőgazdasági terület, Etyek,
169 millió Ft
Alapterület: 460 m2
Szobák: 4 szoba
BUDAPESTTŐL 20 PERC TÁVOLSÁGRA ETYEKEN RENDEZVÉNYHÁZ ELADÓ A terület 74.000 nm, ebből 6 hektár jelenleg is mezőgazdasági művelés alatt áll, az idén kukoricával van beültetve. A 2016-ban épült, 460 nm-es, 6 méter belmagasságú felépítmény két részre van osztva. Az első része kiválóan alkalmas vendéglátásra, rendezvények szervezésére (akár esküvők), vagy előadások, koncertek, céges csapatépítők megtartására. A főbejárat előtt kb 110 nm-es terasz kb 50 fő leültetésére ad lehetőséget. A vendéglátáshoz minden azonnal a rendelkezésre áll, teljes körűen bútorozott, hang- és fénytechnika kiépítve, akár holnaptól alkalmas nagyobb társaságok fogadására. A földszinten: hatalmas vendégtér, bárpult, svédasztal, emelvény, italhűtők, dél-amerikai asztalok és székek A galérián: további vendégtér, tárolási lehetőségek Az épület másik része lakhatásra alkalmas: hatalmas, D-i tájolású amerikai konyhás nappali, előtte 80 nm-es terasszal, ami a gyönyörű tájra néz, továbbá hálószobák és fürdőszoba találhatóak. A galérián további hálószobák alakíthatóak ki. A belső udvarban 100 autó kényelmesen elfér. Elektromos vadháló, riasztó és kamerarendszer védi a területet. Vízellátás: saját kútból, tisztított vízzel Áramellátás: saját napelemrendszerrel Gázellátás: telepített gáztartályból   További információért keressen bizalommal!   169.000.000 HUF   ÜDVÖZLETTEL:   STEER ZOLTÁN   Ingatlanszakértő - Realty Specialist +36 30 815-2530 S.ZOLTAN@CITYCARTEL.HU  
Eladó Mezőgazdasági terület, Miskolc,
7.8 millió Ft
Alapterület: 3 644 m2
Eladó Miskolc, Ruzsinszőlő városrészben, a Középruzsin utcában egy 3644m2-es Zártkert. Az ingatlan művelési ága szőlő, jelenleg nincs kivonva művelés alól. A telken belül van a víz és az áram. Ajánlom olyan kertre, gazdálkodni vágyóknak, akik Miskolc szimbólumától, az Avasi kilátótól 1 perc autózásra keresnek telket, földterületet! Vevőink részére INGYENES bank semleges hiteltanácsadás és ügyintézés. Párhuzamosan a vásárlással eladná az ingatlanát, de nem tudja, hol kezdje? Hívjon bizalommal!
Eladó Mezőgazdasági terület, Pusztaszer,
9.8 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
Gazdálkodj okosan
Ópusztaszer szomszédságában a pusztaszeri tájvédelmi körzetben kínálom megvásárlásra ezt a gazdálkodásra alkalmas területet.  Az ingatlan jól megközelíthető hangulatos helyen, külterületen, Pusztaszer peremén található.  Az út köszönhetően a barna homoknak télen nyáron jól járható.    A terület közel egy hektár összesen 8755 négyzetméter.  Két HRSZ.on szerepel a Földhivatali nyílvántartásban.       1 : 5.755 m2 es rész kivett tanya, mocsár, szántó, és        2 : 3.000 m2 szántó.  A földterület rendezett gondozott, folyamatos gazdálkodásra használt.  Több mint 100 gondozott 4-5 éves gyümölcsfa (többségében őszibarack) biztosít a tulajdonosnak anyagi javakat, mely rendkívül jó kiegészítő jövedelem lehet az új tulajdonosnak is.    A területen egy kis méretű vályogból épített szoba konyhás jó állapotú ház található, mely mérete miatt inkább hétvégi pihenésre alkalmas.    A vízet fúrt kút biztosítja, áram szolgáltatása rendezett.    A területen grátiszként egy retro lakókocsit is biztosít a tulajdonos.  Az ingatlan körbekerített, vad mentes.    Ha szeretne a városból kimenekülve, friss levegőn gazdálkodni, állatot tartani, egészséges élelmiszereket termelni akkor ez egy jólehetőség jó áron, ne hagyja ki.  Hívjon a megtekintéséhez időpontért!    Barkóczi Kocsis Ágota ingatlanértékesítő     ☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣  IngatlanVlog 
Eladó Mezőgazdasági terület, Szeged,
4.9 millió Ft
Alapterület: 12 367 m2
Szeged-Kiskundorozsmán kínálom megvételre az alábbi, 12.367 négyzetméter alapterületű 15.09 aranykorona értékű, szántóként nyilvántarott, de a valóságban gyümölcsösként funkcionáló területet.   Természetesen a teljes terület körbe van kerítve, be van húzva a villany és egy fúrt kút is rendelkezésre áll.   Öt évvel ezelőtt 100 darab jól termő barackfát telepített oda a mostani tulajdonos.   Megközelítése kiváló, a Bordányi útról lekanyarodva egyből jobbkéz felől található.   Bármilyen kérdés esetén nyugodtan keressen elérhetőségeimen.
Befektetésnek

Jó közlekedéssel

Vízközeli

Eladó Mezőgazdasági terület, Kiskunmajsa,
25.9 millió Ft
Alapterület: 10 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: + 1 szoba
Kiskunmajsa külterületén eladó egy több célra alkalmas, régen állattartó telepként üzemelő terület
Bács-Kiskun megye, Kiskunmajsa külterületén eladó egy több célra alkalmas, régen állattartó telepként üzemelő terület. A 2.5 hektáros, teljesen körbekerített, szántó besorolású ingatlanon található 7 db, 8*55 méteres fólia sátor, mely vízzel, villannyal és fűtéssel ellátott. Kialakításra került egy tégla falazatú, 2020-ban épült pihenő helyiség, melyben egy konyha, fürdőszoba WC-vel és szoba található. Fűtése kályhával megoldott. Mellette található egy 57 m2-es pince. A terület vízellátása 8 db fúrt kútról megoldott, ipari áram, aggregátor és elektromos kapu van. Az ár magába foglalja a következő gépeket is: 2 db befúvós kazán, 1 db karborobot kazán, valamint 380-as szállító csiga és darálók. A telep bármikor újra engedélyeztethető. Mezőgazdasággal, növénytermesztéssel vagy állattartással foglalkozóknak kiválóan alkalmas befektetés. A vételárba munkagépet,gépjárművet beszámítanak. Bővebb információért keressen bizalommal.
Sürgős

Eladó Mezőgazdasági terület, Kerékteleki,
750 ezer Ft
Alapterület: 1 353 m2
KERÉKTELEKI MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET ELADÓ
CSAK NÁLUNK!!  A fotó csak illusztráció!! Eladó Keréktelekiben, 1353m2 szőlő megjelölésű, 5182/57558 tulajdoni hányad.  A 0286/15 HRSZ-ú terület külterület, vagyis kifüggesztés köteles. Mivel valószínű, hogy valamelyik tulajdonostárs, vagy környékbeli gazdálkodó számára lehet vonzó a vétel, az adott HRSZ alapján könnyen beazonosítható, illetve megtekinthető.    A település a Kisalföld délkeleti részén, Kisbértől 9km, Mezőörstől 10km,vBársonyostól pedig 3,5km távolságra található.  Közigazgatási területén áthalad a Székesfehérvártól Győrig vezető 81-es főút is, de lakott részein csak a 8221-es út vezet végig.  A település lakossága főként mezőgazdaságból él.  Nevezetességei:  -1746-ban barokk stílusban épült műemlék jellegű temetőkápolnáját ma a település templomának használják.  -Barokk oromfalú Rakovszky-kúria.  -Hunkár-kastély  -Madarász-kúria     Ár: 1,5Mft    Sinkóné Varga Klára  06204321227 
Eladó Mezőgazdasági terület, Kocs,
19.5 millió Ft
Alapterület: 2 903 m2
Kocs Szőlőhegyen kínálunk eladásra zártkerti ingatlant ! A terület művelési ág alól kivont szőlő és gazdasági épület besorolással szerepel a nyilvántartásban. Jelenlegi tulajdonosa remek , lakhatásra is alkalmas házat épített az ásott kúttal rendelkező telken. Az ingatlan paraméterei: - építés, felújítás éve: 2020. - könnyűszerkezetes felépítés pala- és zsindelytetővel - szigetelt oldalról , alsó gyümölcstároló felől, illetve felülről is - vízellátás a gyűrűs kútról, villanybojler szolgáltatja a melegvizet - műanyag bukó-nyíló nyílászárók szúnyoghálóval - fűtése: villanypanel , illetve fatüzelésű kályha - száraz pince és tároló A telek: - jelenleg : szőlőlugas , illetve gyümölcsfák - jó termőföld , mely biogazdálkodásra, önellátásra is alkalmas A területen egyre többen életvitelszerűen élnek, Tata 7 km-re, Kocs központja 2 km. Kocs községben a mindennapi élethez szükséges összes infrastruktúra elérhető ! Megtekintéshez, ajánlattételhez keressen bizalommal.
1
2
3
4
5
»