Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó mezőgazdasági terület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

Eladó Mezőgazdasági terület, Szeged,
300 millió Ft
Telekméret: 82 733 m2
Kitűnő lehetőség az Algyői útnál 8 hektáron!
  Szegednél, Algyői út mellett 82 733 nm-es „legelő” megnevezésű ingatlan eladó. Átminősítés után több célra is hasznosítható. Az ingatlanhoz kapcsolódóan további 4 hektár terület („kivont ipartelep” megnevezésű, irányára: 1,03 milliárd Ft) vásárolható, s így egybefüggő 12 hektár terület nyerhető!   Részletekről érdeklődni nálam tud! Ha nem tudom azonnal fogadni hívását, visszahívom, türelmét előre is köszönöm! Megtekinteni kizárólag előzetesen (telefonon) egyeztetett időpontban lehetséges!!! Komoly érdeklődők jelentkezését várjuk. További tájékoztatásért forduljon hozzám bizalommal! VÁROM HÍVÁSÁT! (Ha nem tudom azt azonnal fogadni, visszahívom.)
Eladó Mezőgazdasági terület, Szomód,
9.8 millió Ft
Alapterület: 3 402 m2
Számomra is nagyon kedves helyen, Szomódon a Csengervölgyben található zártkertet ajánlom megvételre. Ez esetben nem csak egy olcsó szlogen, hogy a nyugalom szigete......, ez valóban az, amihez gyönyörű panoráma párosul.......és mindez a falu határában a faluhoz egészen közel. Zártkert besorolású terület összesen 3402 m2, ami 2467 m2 szántó egy 30 m2-es gazdasági épülettel, alma-, körte-, meggyfákkal. és pincével, a további 755 m2 pedig lankás dombtetőn, kordonos művelésű szőlő. A terület a két szomszédos területtel bekerítésre került a vadkárok megelőzésére, ez azt is jelenti, hogy bármilyen zöldség, takarmány növény biztonságosan termeszthető. Villanyáram rendelkezésre áll az épületben és a zártkert autóval jó minőségű úton megközelíthető. A présházban kialakítottak egy szobát pihenésre, hűsölésre, de akár egy kisebb kályhát is lehet üzemeltetni amihez a kémény rendelkezésre áll. Természetesen nem maradhat el a szőlő feldolgozására szolgáló helyiség sem, amiben egy szőlőprés is található és a boltíves, boros pincét is innen a présházból tudjuk megközelíteni. Stabil tégla épület, ami síkpala fedést kapott, jelenleg is használható állapotú, de némi felújítás után igazán barátságossá tehető. Ajánlom azoknak, akik nyugalomra, csendre vágynak és maguknak szeretnék megtermelni a családjuknak a friss zöldséget, gyümölcsöt, vagy aki kedvet érez a szőlő műveléshez, Jöjjön, nézze meg velem ezt a kis csoda helyet, higgye el, nagyon könnyű beleszeretni.....:)
Eladó Mezőgazdasági terület, Dunaharaszti,
25 millió Ft
Alapterület: 55 163 m2
Dunaharasztin a Kék-Tóhoz közel, a Haraszti út mentén megvételre kínálunk 55.163 nm mezőgazdasági területet. A terület szántó megnevezéssel szerepel a tulajdoni lapon, a mellékelt rajzon 056/17 hrsz- számmal jelzett. Irodánk 28 éves szakmai tapasztalattal áll ügyfelei rendelkezésére! Amivel segítjük az Ön ingatlan vásárlását: - ingyenes hitelügyintézés (CSOK és Babaváró és egyéb hitel ügyintézése is) - jogi háttér, - földhivatali ügyintézés, - energetikai tanúsítvány ügyintézése, - a vevő számára ingyenes az ingatlanközvetítés. Várom szíves megkeresését!
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Tatabánya,
35 millió Ft
Telekméret: 5 400 m2
Tatabányán 5400 nm telek eladó
Tatabánya Kertvárosi övezetében egy különlegesen szép környezetben egy jelentős nagyságú közel 5400 m 2 –es telek eladó, 10 %‐os beépíthetőséggel. A terület szomszédságában, kertvárosi oldalról lakóterületek és kisebb gazdasági területek találhatók. Északi oldalán oktatókert, melyen mezőgazdasági tevékenység folyik. Keletről a Tatabánya‐Tata kerékpárút és az Által‐ér határolja a területet (országos ökológiai hálózat ökológiai folyosó a vízfolyás mentén mintegy 80 m szélességben). Déli oldalán a Lapatári Malom, amely 1753‐ban épült az Esterházyak uradalmi építésze, Fellner Jakab tervei alapján A terület az Alkotmány utca irányából önkormányzati tulajdonú útról jól megközelíthető gépjárművel, az 1. sz. főút és az M1 autópálya – Tatabánya centrum csomópont – kb. 5 perc alatt elérhető. Az Által‐ér mentén létesült országos jelentőségű kerékpárút irányából szintén megközelíthető a terület. A legközelebbi buszmegálló alig pár perc sétára található a Lapatári úton, melyről a központ 15‐20 perc utazási idővel érhető el. A terület a belterület mellett helyezkedik el, jelenleg is használatban van, így a közművesítettsége megoldható az új tulajdonos számára ( Az Alkotmány utcáról áram, gáz, víz, internet, bekötése, csatlakozása lehetséges). A terület hordozza a város nyújtotta biztonságot, és egyben a minőségi szolgáltatások viszonylag gyors elérhetőségét. A helyi építési szabályzat szerinti A Km jelű, különleges terület – malom építési övezetben a meglévő műemlék Lapatári malom épülete szomszédságában a majorsági állattartással összefüggő gazdasági és szolgáltató rendeltetés, a kerékpáros turizmussal és az örökségvédelmi érték bemutatásával összefüggő szolgáltatások, valamint alkotóműhely, műterem építmények helyezhetők el.. A főrendeltetésű épületben kialakítható tulajdonosi lakás, szolgálati lakás, szállás jellegű rendeltetés építhető. A fentiek alapján a telek és annak környezete hosszú távon megőrzi a majorsági hangulatát. Azon embereknek, családoknak ajánlom a területet akik szeretik a természet közelségét, a madárdalt, törekszenek az önellátásra, bió termékek előállítására. Művészek, alkotók remek elvonuló helyeként szolgálhat. Irányár:35 M. Azonosító:1125/3
Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Alsónémedi,
320 millió Ft
Alapterület: 150 000 m2
Állapot: Kiváló
Eladó gazdaközpont ENGEDÉLYEKKEL, azonnal indítható építkezés, vállalkozásra alkalmas
Gazdaközpont, engedélyekkel és aszfalt útról megközelíthető! Alsónémedin remek elhelyezkedéssel az 5 út közelében eladó 15 hektár terület. A gazdaközpont engedélyekkel rendelkezik így a megvásárlást követően azonnal indítható az építkezés, vállalkozás. Új aszfalt útról közelíthető meg, 150m jó minőség föld út vezet a kapuig. Az ingatlan 3 HRSZ számból tevődik össze mely áll: 2 hektár gazdaközpont teljesen körbe kerítve 10 hektár legelő 3 hektár akácerdő (a vételár nem tartalmazza) kb 10 éves akácfákkal Az ingatlant 9 m-es úszókapun lehet megközelíteni, fúrt kút van, 3x32 amper villany a telken belül. Remek lehetőség Budapest határában. Várom hívását! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom! Hétvégén és esténként is nyugodtan kereshet bizalommal!

Független, ingyenes hitel-CSOK ügyintézéssel segítem kedves Ügyfeleimet, igen kedvező ajánlatokkal folyamatosan!
 Ha az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanját, ebben is nagyon szívesen segítek. 
Az Ingatlancorner kft. igen alacsony közvetítői díjjal, a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

 Ellenőrzött partnerként várom megtisztelő bizalmát! 
 https://partner.ingatlan.com/tarr.krisztian
Eladó Mezőgazdasági terület, Zalaegerszeg,
26 millió Ft
Alapterület: 5 119 m2
Eladóvá vált Zalaegerszeg Neszeli városrészében a GÉBÁRTI-TÓ szomszédságában, a ZALA-FOLYÓ partján ez a csendes, SZOMSZÉDMENTES!, természetközeli részen elterülő, teljesen sík terület egy kis nyaralóval. Az 5119 m2-es terület közműellátottsága már részben megvalósult, hiszen a víz telekre való bekötése megtörtént, az áram, csatorna, gáz pedig közvetlen a telek előtt található, így könnyedén közművesíthető. A sík telken számtalan bőtermésű gyümölcsfa terméseit élvezhetjük, alma, szilva, cseresznye, dió, gesztenye. A favázas FALCO gazdasági épület a kerti munkák, vagy a pihenéssel eltöltött órák alatt is kellemes élményt nyújt az ott tartózkodók számára. A házban egy konyha, előszoba, fürdőszoba tusolóval és toalettel, egy tároló, a tetőtérben pedig egy szoba található. A terület diszbokrokkal van körbe ültetve, találunk még hársfát, magasra nőtt szomorú fűzfát. A telek évtizetedek óta nem volt vegyszeres kezelés alatt, emiatt Bio termőterületnek is nyilvánítható. A birtok Má-3 besorolású, általános mezőgazdasági terület. Rét:2479 m2 Szántó:650 m2 Gyümölcsös: 1990 m2 Ajánlom azoknak: - Akiknek fontos a természet közelsége és értékelik a zalaegerszegi tó közelségét - Akik nagyobb mezőgazdasági területre vágynak - Akik jó befektetésnek találják a területet. Megtekintési időpontért keressen bizalommal! irány ár:26 000 000 Ft
Eladó Mezőgazdasági terület, Vál,
19 millió Ft
Alapterület: 7 542 m2
Kivett zártkert eladó Válban! Külterület, remek a panorámával! - aszfaltos úton megközelíthető - áram van a telek előtt - bekerítve - erdős rész közvetlen szomszédsásgában - biztonságos, állandóan lakott birtok mellett Alkalmas állattartásra, kertművelésre. Nincs elővásárlási procedúra! Kérésre e-mailben küldöm a tulajdoni lapokat! Hétévégén és ünnepnapokon is felveszem a telefont, ha nem ér el visszahívom!
Eladó Mezőgazdasági terület, Edelény,
15.99 millió Ft
Alapterület: 3 714 m2
Edelény Isten-hegyén található ez a nagyon jó adottságokkal rendelkező, szélvédett, 3.700 m2-es gyümölcsöskert. A területen 150-160 db termő fa található, amelynek 98 %-a őszibarack. De megtalálható még a nektarin-, szilva-, kajszibarackfa is, nagyszemű csemegeszőlő és málna. A tulajdonosok birtokában több mint 40 éve van a kert, akik nagyon gondosan ügyelnek arra, hogy minden évben szép terméseket, hozamot hozzanak a fák. Nem ritka, hogy egy termés eléri a 35 dkg-ot is. A területen található, egy 30 m2-es, szintes ház, amely betonblokkból lett építve. A lenti részen van egy tároló rész, fent pedig ki lehet alakítani egy kisebb lakrészt. A házba be van vezetve a villany. A tulajdonos csak helyben árulja a barackokat, mégis 2,5-3 MFt-ot tud realizálni belőle 2 hónap alatt, így aki szeret kint tevékenykedni a kertben, és keresetkiegészítésen gondolkozik, nagyon jó választás lehet ez a gyümölcsös. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon! Díjmentes, bank semleges hiteltanácsadást biztosítunk minden érdeklődő számára. Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is a segítségére lehetek, forduljon hozzám bizalommal!
Eladó Mezőgazdasági terület, Kecskemét,
19.9 millió Ft
Alapterület: 11 207 m2
Otthonok és megoldások. Kecskemét Metró áruház közelében, külterületi, sokféle hasznosításra alkalmas, precízen karbantartott ingatlan eladó. A telken, két engedéllyel készült gazdasági épület található. I: 2000-ben épített, 36 nm (konyha-étkező-tusolós fürdőszoba-tornác). Zöldség tároló pince: 62 nm II. 2012-es építésű gazdasági épület : 28 nm /betonozott aljzatú ólak, takarmány tároló/ Fólia sátor: 38x6 méter. Faház - fém garázs - kinti kemence. A terület nagy része gondozott, négy éves, termő gyümölcsfákkal van betelepítve. -Kajszibarack 300 db. -Őszibarack-kopaszbarack 50 db. -Szilva 10 db, de megtaláljuk az összes gyümölcsfát kisebb mennyiségben. A korai éréstől a késő érésig, okosan lettek ültetve. Veteményes-virágos kert. Öntözőrendszer kiépített. A tulajdonos a mai napig rengeteg munkát tesz bele, hogy ilyen szép és hasznot hozó maradjon a kert. Sok munkával ugyan, de egy család megélhetését is tudja biztosítani. A terület nagysága alkalmas lehet egy családi ház építésére. Városi víz bevezetve, gázcsonk a telken belül, vízjogi engedély, engedélyezett derítő. Amennyiben szívesen lakna a városhoz nagyon közel, nem fél a kerti munkáktól, várom megtisztelő hívását! Garantálom hogy élőben sokkal magával ragadóbb ez a mini "paradicsom", mint amennyit a képek visszaadnak. A z emberek nagy része nem csak „kiülni” szeretne az udvarra, hanem kisebb-nagyobb mértékben termelni is benne. Az első sikerek után növelik a megművelt terület nagyságát, a fajták számát, majd talán az a kérdés is felmerül, hogy megtermelhetnének-e mindent saját maguknak. Itt csak át kell venni a " staféta botot", hiszen egy gyönyörűen beállt kertet kínálunk. Az utóbbi időszakban szembesültünk már kijárási korlátozással, fertőzésveszéllyel, készlethiánnyal, rendkívüli áremelkedéssel – nem csoda, ha sokan szeretnének a külső körülményektől egyre inkább függetlenedni és amit lehet, otthon megtermelni. Emellett fontos érv lehet még a környezettudatosság és a vegyszermentességre való törekvés is. Valamint az online világhoz való nagyobb mértékű kapcsolódás után jól esik a szabadidőt a szabadban, a kertben tölteni, sikerélményt is ad, ha látjuk a saját vetésű magjainkból előbújó növényeket cseperedni. Tapasztalja meg ezt a kedvező áron kínált, nagy szabadságot nyújtó életformát!
Áron alul

Azonnal költözhető

Kirakatba

Sürgős

Eladó Mezőgazdasági terület, Dabas,
5 millió Ft
Alapterület: 3 341 m2
Dabas-Besnyőn eladó 3341m2-es terület
CSAK NÁLUNK! Eladó Dabas-Besnyőn!  Fedezze fel ezt a kiváló lehetőséget Dabas-Besnyőn, ahol egy 3341m2-es belterületi, beépítetlen terület  várja új tulajdonosát.  Ideális választás lehet azok számára, akik saját elképzeléseik szerint szeretnének befektetni.  Jellemzők: Méret: 3341m² Besorolás: Kivett művelési ágú, beépítetlen terület Telek típusa: Befektetésre alkalmas Közmű: fúrt kút Elhelyezkedés: Nyugodt, zöldövezeti részen, 5-ös főút közelében.  Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy saját otthonát vagy befektetési projektjét valósíthassa meg Dabas-Besnyőn. További információért, és megtekintésért kérem keressen!    Sinkóné Varga Klára Telefon: 06204321227 E-mail: vargaklara@adveszingatlan.hu
1
2
3
4
5
»