Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó telephely
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Telephely, Pásztó,
11 millió Ft
Alapterület: 12 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Eladó telephely Pásztón! Eladásra kínálom kizárólag a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Pásztón a Fő utcában található 909nm-es használtautó kereskedésként szolgáló telephelyet.  A telken található egy 12 nm-es iroda helység, valamint egy tároló. Az ingatlanba a gáz és villany be van vezetve, víz az utcában megtalálható. A központ pár perc alatt elérhető, ahol egészségügyi és oktatási intézmények, valamint üzletek egyaránt megtalálhatók. Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon! Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig. Eladó ingatlanokat keresünk hazai, illetve külföldi ügyfeleink számára!
Eladó Telephely, Murarátka,
280 millió Ft
Alapterület: 4 350 m2
Nyugat-Dunántúli régióban elhelyezkedő állattartó telep és vágópont eladó!
Nyugat-Dunántúli régióban elhelyezkedő állattartó telep és vágópont eladó! A telep a horvát és a szlovén határ közvetlen közelében található, az M7-es autópályától 5 km távolságra, M70-es autóúttól 1 km-re. A telep sertéstelepként üzemelt. - A telep területe 1.75 ha, az épületek alapterülete 4350 nm. Ebből 3000 nm-en 6 db hizlalda található, amely 2300-2500 db sertés hizlalására alkalmas. - A telep terménytárolóval rendelkezik, 600 nm alapterületen. A takarmánytárolóban automata komplett takarmánydaráló és keverőrendszer működik, ahonnan felső pályás takarmánykiosztás zajlik a hizlaldák előtt elhelyezett 5 db 10 m3-es és 4 db 22 m3-es tárolókba. Az épületekbe Daltec és Roxell takarmánybehordók hordják az önetetőkbe a legyártott tápot. - A telep részét képezi egy 550 nm alapterületű, új építésű vasbeton fedett trágyatároló. - Minden hizlalda mögött 30, 50 és 100 m3-es vasbeton csurgalékvíz gyüjtő akna lett kialakítva és 3 db monitoring figyelőkút. - Az épületek szellőzését tetőtéri és oldalfali 20m3/h teljesítményű ventillátorok biztosítják. - Vágópont: a telep részét képezi egy 210 nm-es új vágópont, amely akár hetente 100 db sertés vágására alkalmas. A vágópont tartalmaz 2 db hűtőkamrát, felső pályát, kábítószettet box-al együtt, elektromos kopasztógépet (óránként 25 db/óra sertés kopasztása), elektromos testhasító fűrész, digitális mérleg, 3 fázisú mosogatórendszert, különálló fekete-fehér öltözővel, elektromos kés -és bárdfertőtlenítők, egyéb. Központi fűtéssel. - 40 nm-es portaszolgálati épület, amely szolgálati lakásnak is használható. Központi fűtéssel, mosdóval, mellékhelyiséggel felszerelt. Az épületek 1980-ban, illetve 2000-2015 között épültek. Infrastruktúra: 3*80 amper áramhálózat, mélyfúrású, engedéllyel rendelkező kút és hálózati víz. A telep körbekerített, a belső területen levő utak betonozottak (2800 nm). A telep az állattartás mellett más profil kialakítására is alkalmas, ipari, kereskedelmi, raktározási vagy egyéb mezőgazdasági célra. A zalai erdős területek miatt kiválóan megfelelhet fűrésztelepnek is.
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Telephely, Polgár,
210 millió Ft
Alapterület: 760 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Az eladó raktár az M3 autópálya felhajtótól 5 percre!
Eladó raktárunk ideális választás vállalkozásod számára! Az M3 autópálya felhajtótól mindössze 5 percre található, gyors és kényelmes megközelítést biztosítva Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza és Eger környékéről is. Kassa és Nagyvárad mindössze 1,5 óra távolságban vannak. Az ingatlan egy 760 m2-es épülettel büszkélkedik, mely kiválóan alkalmas kereskedelmi, logisztikai vagy gyártási tevékenység végzésére, akár műhelyként is. A 6000 m2-es telken további épületek is létesíthetők, így rugalmasan alakítható az ingatlan a vállalkozásod igényei szerint. A telephely teljes mértékben megfelel az európai uniós és nemzeti jogszabályoknak, különös tekintettel az élelmiszerek biztonságos és higiénikus előállítására és csomagolására vonatkozó követelményekre. IFS tanúsítványával 2022-ben igazoltuk minőségünket. Az ingatlan teljes közműellátással rendelkezik: vezetékes villany (3 fázisú), vezetékes víz és tartályos gázellátás áll rendelkezésre. A szennyvíz zárt tárolóba vezetve biztosított a környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés. A tűzvédelmi szempontokat is figyelembe véve, a telephely 25,3-as tűzi víz tárolóval van ellátva. Az ingatlant 24/7 kamera rendszerrel megfigyeltük, így biztosítva a maximális biztonságot. A csarnokok nagy méretű elektromos Hörmann kapuval vannak felszerelve, és a telken belül könnyedén manőverezhető teherautókkal is. A parkolás a telken belül lehetséges, és a teljes üzem területe teherautóval körbe járható. Az ingatlan besorolása Gksz-2, tehát kereskedelmi, szolgáltató és gazdasági tevékenységekre is alkalmas. A szabadon álló általános beépítési mód 3000 m2-es legkisebb alakítható telekmérettel, 40% beépíthetőséggel és 12,0 m építménymagassággal rendelkezik. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívjon minket még ma, hogy egyeztethessük az ingatlan megtekintésének részleteit, és kezdje el álmai vállalkozását ezen a kiválóan elhelyezkedő és jól felszerelt telephelyen!
Eladó Telephely, Vecsés,
199 millió Ft
Alapterület: 685 m2
Állapot:
Vecsési telephely eladó!
Vecsésen, jó elhelyezkedésű felújított 685 m2 körbekerített, zárt telephely/ raktár/hűtőház eladó. Két különálló épülete lehetővé teszi ügyfelek egyidőben történő fogadását és az egyéb munkavégzést is. Főépülete 85 m2 ahol 4 különböző méretű tárgyaló/iroda , előtér, konyha-étkező ,mellékhelyiség zuhanyzóval kialakítva. A hátsó épület alsó szintjén egy 2x300 m2 raktár ,felső szintjén 300 m2 egybefüggő hűtőkamra . Szociális helyiségek, öltözők adottak.Ezenkívül egy zárt tároló (garázs 15 m2) és egy fedett tároló 40 m2 . Elektromos targoncák rendelkezésre állnak mely mindkét szinten használható . Össztömegkorlátozás nincs, kamionbeállási lehetőség adott. Udvara nagy teherbírású benotozott aljzattal, kapuja elektromos működésű.Riasztó ,kamera bekötve. Megtekintés rugalmas időpontban.
Eladó Telephely, Nyíregyháza,
60 millió Ft
Alapterület: 800 m2
Építési mód: Szilikát
Állapot: Átlagos
Nyíregyháza-Sóstóhegy peremén 8726 nm-es telken lévő telephely eladó
Nyíregyháza-Sóstóhegy szélén, a 9-es km kőtől kb. 1 km távolságra eladásra kínálok, egy 3 helyrajzi számon nyílvántartott, összesen 8726 nm-es területen fekvő telephelyet. Az ingatlan 3 helyrajzi számon van nyílvántartva szántó, gyümölcsös és gazdasági épületként, mezőgazdasági övezetben található.  A telephely sok éve, egy része jelenleg is baromfitartó telepként működik, a rajta lévő épületkek ennek megfelelően kerültek megépítésre, a helyiségek kialakításra.  Az ingatlan aszfaltozott utca mentén található, számos tevékenység folytatására alkalmas lehet! További jellemzői:  - 500 nm-es szilikát falazatú építmény - 320 nm-es szendvicspanelből készült építmény - 2*36 nm-es hűtőkamra - 50 nm-es külön tároló amiben fúrt kút és gépház is található - elektromos hálózat kiépítése megtörtént (3 fázis), vezetékes víz is megtalálható a telek mindkét végén, de a vízellátás házi vízműről megoldott jelenleg (bevizsgált víz), 4 szennyvíz ülepítő található.   Amennyiben felkeltette érdeklődését a fenti ajánlat, keressen bizalommal és tekintsük meg együtt a fenti ajánlatot!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Martfű,
69 millió Ft
Alapterület: 320 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
***REMEK LEHETŐSÉG TELEPHELY RÉSZÉRE*** Szolnoktól 20 km-re, Martfűn eladó 320 m2-es, tégla építésű műhely / személyautó szervíz volt/ A körbekerített telek mérete 3000 m2. A kiváló helyen lévő telephely, kamionnal is könnyen megközelíthető.Az ingatlanban ipari áram, víz, gáz, szennyvíz, több iroda, műhelyrész, szociális helyiségek,valamint egy konyha is található. Kiváló lehetőség pl: mezőgazdasági telephely, kamion telephely részére, illetve térkő és betonoszlop gyártás, asztalosműhely, tüzép, felvásárlótelep, kertészeti áruda, takarmány üzlet létrehozásához, A két nagy szekcionált garázskapu magassága 6,5 m magas, így egy kamion is kényelmesen befér., I R Á N Y Á R: 69 Mft Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását!  Kun Tünde 06-70-433-3506      
Eladó Telephely, Szolnok,
99 millió Ft
Alapterület: 920 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szolnok-Szandaszőlősön telephely eladó
Szolnok-Szandaszőlősön eladó telephely. A telek mérete 4207m2, melyen 5 épületben összesen 920m2 alapterületet tud az új tulajdonos hasznosítani. Ipari áram (400V) 3 fázis rendelkezésre áll, a gázellátás tartályos rendszerben megoldott. A főépület 480 m2 tégla szerkezetű stabil vastag falakkal, tágas terekkel. Korábban egy része lakóépületként volt hasznosítva, mely funkció egy felújítással visszaállítható és lakóingatlanként is megfelelő lehet. A telken található egy irodaépület (102 m2), kettő tégla falazatú műhelynek vagy raktárnak alkalmas épület (2 x 105 m2) és egy könnyűszerkezetes raktár (130 m2). A telek lakóövezeten kívül külterület besorolásban van. Környezetében több vállalkozás hasonló telephelyei találhatók. A terület teljesen körbekerített, aszfaltozott úton jól megközelíthető. Jó lehetőség vállalkozás telephely, és akár egyben lakóingatlanként való hasznosításra is.
Eladó Telephely, Dabas,
300 millió Ft
Alapterület: 20 500 m2
5-ös számú főúton, kiemelt kiskereskedelmi fejlesztési területen (Aldi, Tesco, MOL benzinkút a szomszéd telkeken) 20500 nm terület modern irodaházzal, világos, jól felszerelt - gáz központi fűtéssel, klímával,iroda körüli parkosított területtel, öntözőrendszerrel. Ez a kereskedelmi ingatlan bármilyen kiskereskedelmi fejlesztésre alkalmas. Gksz-1 besorolás.
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Rákócziújfalu,
21.5 millió Ft
Alapterület: 64 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
*** Vállalkozásra alkalmas ingatlan Szolnoktól 14 km-re***
***KAMION TELEPHELYNEK, AUTÓMOSÓNAK, TÜZÉP TELEPHELYNEK, Mezőgazdasági telephelynek is KIVÁLÓ INGATLAN!*** Szolnoktól 14 km-re, Rákócziújfalu frekventált részén a 442-es fő út mellett 1712m2-es telephely eladó. A telephely úgy lett kialkítva, hogy kamion forgalomnak is megfeleljen!  Az ingatlan a közút által engedélyezett bejáróval rendelkezik! Jellemzők: - 5 m széles süllyesztett szegéllyel ellátott engedélyeztetett bejáró es nagy kapl(kamion biztos)+egy hátsó nagykapu - zömében új horganyzott es betonelemes kerítés - Új villany(3x20Ah)csatorna es vízbekötés+ új akna - Új fúrott kút - 40 m2-es  becsövezett betonplacc (mely alkalmas könnyűszerkezetes épület ráépítésre) - Targonca leszedő - 36 m2-es szendvics panellel fedett,új vas szerkezetes beálló - A kert fiatal díszfákkal parkosított Alkalmas mezőgazdasági tárolásra,ipari es kereskedelmi tevékenységre. A telken egy 64 m2-es felújítandó családi ház is található, ami jelenleg raktárként funkcionál. Ár:21.500.000.- Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását!  Kun Tünde 06-70-433-3506
Eladó Telephely, Komló,
29.9 millió Ft
Alapterület: 550 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Heves vármegyében Kömlő településen kb. 1000 m2-es telken 550 m2-es acélszerkezetes csarnok eladó! - a csarnok előtt van egy ingatlan, ami irodának alkalmas - a telephely saroktelken található, két bejárattal rendelkezik - a csarnok alkalmas haszongépjárművek parkolására. Ezeknek a járművek a javítása is megoldható, mert kb. 8 m magas és tehervonóhorog is van felszerelve - a falu a hátrányos helyzetű települések közé tartozik, jó lehetőség van a pályázatokra!!!! - hirdetésem felkeltette érdeklődését hívjon a 06 70/7782372 számon!!!!  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»