Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó sportlétesítmény
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Vízparti

Eladó Sportlétesítmény, Budakalász,
54.9 millió Ft
Alapterület: 1 800 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Kiváló
Diving in the town
Budakalászon, a LUPA OFFICIAL területén, 1.800 nm-es, parkosított, homokkal feltöltött, műfű borítással, 2 raktárral, 2 irodával, 11.000 nm saját, bólyával elkerített, kizárólagos használatú vízterülettel, 2 db télálló stéggel búvárbázis és vizisportok lehetőségével bérleti jog céggel, vagy cég nélkül eladó.   A terület szinte teljesen új, hiszen 2016 nyarára készült el és nyerte el jelenlegi állapotát. A Lupa tóba benyúló földnyelv, kapuval lezárt végén, strandolóktól elzártan működő hely, ahol minden adott búvároktatásra, tanfolyamok tartására valamint végzett búvárok merüléséhez. A területre lépve rendelkezésre áll 2 öltöző és 2 mosdó, valamint bérbe adható baldachinos ágyak, melyekkel forgalmunk növelhető. A terület végéhez közeledve 2 oldalon található 1-1 raktár, valamint a velük egybe épített iroda, melyeket összekötve egy VIP terasz került kialakításra. A két épület között áthaladva tárul elénk egy szintén műfűvel borított terület, ahol helyet kaptak asztalok, székek, napágyak, kerti sütő és egy csapvízzel működő zuhanyzó is. A földnyelv két oldalán található 2 stég, mely olyan formában került megépítésre, hogy télen nem szükséges bontani és szezonra pedig újból összerakni. A víz alatt a bólyákat összekötve egy kötélpálya is megépítésre került, mely mentén lehetőség van egy 30 perces túrára. A víz alatt, a kötélpálya mentén különböző tárgyakat találhatunk, mint egy YAG 2-es repülőroncs, római kori amfórák, egy Jack Sparrow csontváz a kincsesládájával, II. világháborús repülőbombák, taposóaknák, tarackok. Az oktatáshoz szükséges 3 nagy oktató vizsgáztató trepni, mely 6 méter alatt van, 2,2 méter mélyen édesvízi merüléshez megfelelő oktató trepni, ami 6x3 méteres, ahol 2 oktató és 6 tanuló kényelmesen elfér, ezáltal nincs szükség medencés oktatáshoz. 3,6 méteren található még egy oktató trepni. Tanulók részére kialakított levegőkapuk kerültek elhelyezésre különböző mélységeken, melyek 2x2 méter átmérőjűek, ahol 2 ember kényelmesen átfér.   Műszaki A 2016-os építés és kialakítás során külön figyelemmel voltak az időtállóságra és tartósságra, beleértve a 2 stéget is. A leírásban szereplő tartozékok, baldachinos ágyak, napágyak, fából készült asztalok és székek, kerti sütögető mellett minden napernyő, napvitorla víz alatti teljes kialakítást az ár tartalmazza. Az irodákban a beépített mosogató, szekrények és főzőlapok is a felszereltség része.   Környék A bázis a Lupa tavon található, mely akár Budapestről, akár a Dunakanyar felől könnyen megközelíthető.   Közlekedés Budapestről autóval 30 percen belül, gyalog pedig 1,5 órán belül érhető el. A Lupa tavon rengeteg bár, étterem és homokos part és kulturált környezet fogad bennünket.   Ajánljuk Ajánlom azoknak a búvároknak, oktatóknak, ahol ezt a sportot szeretnék széles körben tanítani, valamint olyan befektetőknek, akik egy privát helyet szeretnének maguknak.
Eladó Sportlétesítmény, Vác,
255 millió Ft
Telekméret: 12 761 m2
Vác Alsóvárosban 12 761 nm terület Eladó!    Vácon kiváló lehetőségekkel rendelkező,  vasútállomáshoz és M2-höz is közel, egyszerűen  megközelíthető helyen elterülő terület eladó!   A területen jelenleg Sportcentrum üzemel, építhető akár kereskedelmi/szálláshely célú épület,  vagy akár szolgálati lakások.   Az ingatlan besorolása lehetővé teszi az akár 40%os beépíthetőséget is, így a környék egyik legjobb besorolású ingatlana jelenleg.   A részletekért, további fotókért,  teljeskörű bemutatásért hívjon minket!          
Eladó Sportlétesítmény, Budapest, XXII. kerület,
1890 millió Ft
Alapterület: 500 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Budapest XXII. kerületében, a Belvárostól 15 percre autóval, 320.000 nm-es, kitűnő állapotú golfpálya klubházzal és fejlesztési területtel eladó. A golfpálya 296.000 nm-es, található rajta egy 500 nm-es, 2 szintes klubház étteremmel. A fejlesztési terület 24.000 nm-es, alkalmas hotel, wellness központ építésére.  Ára: 6.000.000 EUR A golfpályához és a klubházhoz tartozó gépek, eszközök, berendezési tárgyak is a vételár részét képezik. dr Vincellér Valéria:  0630-8151999
Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Sportlétesítmény, Baja,
125 millió Ft
Alapterület: 10 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Baja belvárosában, frekventált helyen komplex sport és szórakoztató központ, iroda- és raktárhelyiségekkel keresi vállalkozó szellemű, sport barát új tulajdonosát. A közel 3000 m2-en működő központ jelenleg otthont ad egy közkedvelt fitness részlegnek, vendéglátó egységnek, irodáknak. A szomszédos 600m2-es területre kezelői jog kapcsolódik. A kialakított műfüves pálya szabványos méretű, megvilágított, itt jelenleg is több rendezvényt szerveznek. Ehhez tartozik öltöző és szociális blokk is. A működő légkondicionált presszó üzlethelyiségben a fiatalok szórakoztatására discókat szerveznek. Több száz fő befogadására alkalmas helységekkel, kiszolgáló részleggel ( konyha, raktárak, hűtőkamra). Az emeleten több szoba is található, amely alkalmas panzió kialakítására is. Az épület további szárnyában irodák kerültek kialakításra, amelyek felújított állapotúak. Ebben az épületrészben helyezkedik el a garázs. Az épületben régen a városi fürdő működött. Hívjon bizalommal bármikor!