Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó szántó
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Eladó Szántó, Kajárpéc,
4.5 millió Ft
Alapterület: 9 117 m2
***Kajárpéc külterületén közel 1 hektáros szántó eladó!***
*** Kajárpécen 9117m2-es szántó eladó!***   Az Aranypart Ingatlan eladásra kínálja Kajárpéc külterületén található nagyméretű szántót!   Szántó jellemzői: - 4,5 illetve 6-os minőségi osztályú - aszfaltos úton megközelíthető - Gyömöre és Lovászpatona között, Külteleki úton található   A szántó irányára: 4.500.000 Ft / 11.540 EUR   Azonnal birtokba vehető! Hívjon most a részletekért! Kovács-Sásdi Nikolett +36 30 923 3809
Azonnal költözhető

Eladó Szántó, Budapest, XVII. kerület,
19.9 millió Ft
Telekméret: 1 717 m2
A XVII. kerület egyik legolcsóbb nagytelke eladó!
Elsősorban olyan embereknek ajánlom ezt az ingatlant, akik szeretnék kihasználni ennek a teleknek az adottságait és olyan befektetést keresnek, amely akár többféle módon is képes hozamot biztosítani. A XVII. kerület külső részén, csodás panorámával, 1717 nm-en terül el ez a szántó besorolású porta, amely szabályos téglalap alakú, így akár felosztható, de további kiváló lehetőségeket is kínál, legyen szó tárolásról, hétvégi vagy életvitelszerű tartózkodásról, hiszen korábbi tulajdonosai az utóbbi módon használták. Nemrégiben napelemek, konténerház, valamint egy faház is el volt helyezve rajta, amit kiegészített egy kerti wc ciszternával, de a tereprendezésről már nem Önnek kell gondoskodnia, ugyanis a közelmúltban már megtörtént. Még medencét is elhelyeztek rajta, amit a fúrt kútból táplálhat nyugodt szerrel! Tartson rendezvényeket, élvezze hobbiját, vagy „gazdálkodjon okosan”, itt mindenre talál alternatívát. A közelben hamburgerező, pékség, LIDL és Aldi is van, de kutyaiskola, természetvédelmi terület és lovarda is rendelkezésre állnak. Ha Önnek is annyire tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem és szeretne álmait megvalósítani itt, akkor ne késlekedjen és legyen Öné mielőbb! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációját követően 12 bank ajánlata közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
CSAK NÁLUNK!

ÚJ AJÁNLAT

Eladó Szántó, Domonyvölgy,
8.5 millió Ft
Telekméret: 750 m2
Domonyvölgyben kellemes természetbarát helyen, strandtól 600m-re található hobbi telek eladó!  A 750m2 telek körbekerített, kb.15 méter széles. Villany bekötésre került, illetve a telken megtalálható egy fúrt kút is, a hátsó kerítés mögött pedig a tavat tápláló patak folyik. Közelben megtalálható több lovastanya, strand, horgászási lehetőség! Iár:8.5MFt Hivatkozási szám: 2517298. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988  sajattibor@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Eladó Szántó, Debrecen,
155 millió Ft
Telekméret: 52 000 m2
Debrecenhez közel, 52000 m2-es mezőgazdasági terület eladó!
Merjen nagyot álmodni és valósítsa meg! Debrecenben kínálom eladásra ezt az 52 000 m2-es területet. A telek a Vámospércsi és az Acsádi út között terül el, megközelíthetősége mindkét útról egyformán lehetséges. Enyhén dombos terület, gyönyörű panorámával, a környék legszebb részén van. Beépíthetősége 3%, három helyrajziszámmal rendelkezik, fákkal, bokrokkal körbehatárolt. Ajánlom mezőgazdaságban tevékenykedőknek a talaj jó minősége miatt, 10,25- 55,2 aranykorona értéket képvisel. Állattartóknak remek lehetőség kialakíthat lovardát, melyhez szervezhet táborokat. A mélyebben fekvő területre halastavat is el tudok képzelni. Kiváló adottsága és jó megközelíthetősége építkezni vágyóknak jó befektetés lehet. A város közelsége, de mégis háborítatlan környezetben teremtse meg magának a kiváltságosok luxus életét! A föld mindíg érték volt, és az is marad. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében, kérem keressen a megadott telefonszámon! Hívjon és legyen az Öné mielőbb!
Eladó Szántó, Baja,
4 millió Ft
Telekméret: 2 339 m2
Baja Szegedi út közelében szántó eladó
Bács-Kiskun megye Baja városközeli 2339 nm-es szántó eladó. A terület a Szegedi út felől jól kialakított földútúton könnyen megközelíthető, az AXIÁL telephely mögötti részen található. A külterületi ingatlan bármely gazdasági tevékenységre lehetőséget biztosít. Mezőgazdasági gépekkel is be lehet ide hajtani, így a föld megművelése sem okoz gondot. Eredeti tulajdonosa lovardát, illetve lovas futópályát tervezett, melyre kiválóan alkalmas a terület. Nem kell sokat utazni Bajáról, könnyen elérhető a városból. Jó szívvel ajánljuk hozzá a szomszédságban található szintén eladásra kerülő tanyát és akácost, mely 3687 m2 nagyságú. Bővebb információért keressen bizalommal!
Eladó Szántó, Szeged,
6.8 millió Ft
Telekméret: 4 295 m2
Állapot:
Újszegeden akár építésre is alkalmas szántó terület eladó!
Függetlenül a mindenkori közmű hálózatoktól, mégis a városban  élhet! Szeged Újszeged városrészében a Judit utcától 200 méterre,  a Lilla utca végénél, jelenleg zárt kert, művelési ág szántó besorolású 4295 m2 területű ingatlan eladó! Az ingatlan  tulajdonviszonya rendezett, osztatlan közös tulajdonú,  a saját használatú részek használati megosztásban rögzítve, a földhivatalnál bejegyezve.  A terület 10%-ban beépíthető, a szélessége kb. 27 méter a hossza pedig 160 méter. A közművek a  Judit utca végén találhatók, de az építési szabályzat szerint nem kötelező a közművesítés, csak a kulturált lakhatás megteremtése. E szerint egy teljesen önfenntartó ház  építhető. Megújuló energia, környezetbarát, olcsóbb üzemeltetés! Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!
Eladó Szántó, Mikebuda,
3.5 millió Ft
Alapterület: 21 136 m2
Eladó szántó Mikebudán 3.500.000 Huf
A Teleki és Fia Ingatlan Bt. értékesítésre kínálja Mikebuda külterületi részén ezt a 21136 nm.-es szántó ingatlant.  A fekete föld miatt kiválóan növény termesztésre, valamit állat tartásra is alkalmas. Kérem hívjon bizalommal. Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
Eladó Szántó, Dunaföldvár,
1.2 millió Ft
Telekméret: 2 090 m2
Külterületi szántóföld eladó Dunaföldváron!
Dunaföldvár külterületén, jól megközelíthető helyen kínálunk eladásra, egy 2.090 nm területű, „gyümölcsös” besorolású, mezőgazdasági művelés alatt álló területet. A korábban itt álló gyümölcsfákat - azok elöregedése miatt – a jelenlegi tulajdonos kivágta, így jelenleg a terület csak szántóföldként, illetve legelőként hasznosítható.   A mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról szóló 2013. évi CXXII. törvény értelmében az adásvételi szerződés kifüggesztése szükséges.   Irányár: 1,2 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az   ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      City Cartel Ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.   30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Szántó, Mogyoród,
13.5 millió Ft
Telekméret: 6 616 m2
Mogyoródon szántó besorolású 6616m2-es sík telek eladó!   Hivatkozási szám: 2517246. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429  sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Eladó Szántó, Szeged,
3 millió Ft
Alapterület: 632 m2
Szántó Újszeged határában
Szeged Újszeged  városrészben, az Udvarhelyi utcától  földúton  kb. 150 méter távolságra,  a Szeged külterület 0117/25 helyrajzi számon lévő 1264 m2 területű szántó terület 50%-a eladó!   A 632 m2 terület   2,965 kataszteri tiszta jövedelem értékű, osztatlan közös tulajdon, használati megosztással. Az eladó földterület  az egész szántó terület szélén helyezkedik el, kvázi " saroktelek", jól megközelíthető.   Az ingatlan irányára: 3 000 000,- Ft.   Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!  
1
2
3
4
5
»