Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Szarvas, Szent László u.
#714400010
11 millió Ft
Alapterület 140 m2,  1 041 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Vályog
Állapot Felújítás alatt
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Sürgős
  • Zöldövezeti
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Szarvason nagyméretű családi ház eladó!

Szarvason felújítás alatt lévő 3 szobás családi ház eladó!

 

Szarvas város csendes részén eladásra kínálunk egy nagy méretű nyeregtetős parasztházat! Kihívásokkal és lehetőségekkel teli otthon várja új tulajdonosát! Ideális választás azoknak, akik saját elképzeléseik szerint formálnák otthonukat! A részben felújított ház tégla alapra, 60 cm-es vályogból épült, cserép héjalással.

 

Az utólag beépített folyosó falazata téglából került kialakításra. Az újragondolt 108 nm hasznos alapterületű parasztházban 3 külön bejáratú szoba, konyha, fürdőszoba, wc, folyosó, és kazánház kapott helyet. Két szoba aljzata laminált parkettás, falazata gipszkartonnal kiegyenesített, a nagyobb szoba festett. A fotókon jól látható egyes helységek készenléti állapota.

Az üveges folyosó, és a wc hidegburkolatot kapott, a bejárati ajtó hőszigetelt. Az ingatlan összkomfortos, fűtése vegyes tüzelésű kazán, illetve a szobában kandalló biztosítja a meleget. Az udvarban ásott kút található. Az ingatlan 1041 nm-es szabályos alakú, rendezett, körbekerített telken helyezkedik el. A gépkocsi bejárót egy lengőkapu biztosítja.

 

A remekül megközelíthető helyen, a 44-es főút mentén a megyehatártól néhány km-re fekvő Szarvas a Kárpát medence mértani közepe. Gyalog-, és kerékpártúrázók kedvelt úti célja. a 17 ezer lakosú városban minden megtalálható, ami csak turisztikai vonzerőt jelenthet egy dél-alföldi településen. Vízpart, gyönyörű természeti környezet, kultúra, szórakozás, történelem, impozáns épületek és persze remekvendéglátás. 

Bővebb információért kérem hívjon! 

 

Az ingatlanról, a hirdetésekben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készítettük, irodánk azokért felelősséget nem vállal.

Kapcsolat

Turna Éva Katalin

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter