Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Szálloda, panzió, Nagyvázsony, Sörház utca 2/A
#676602577
219 millió Ft
Alapterület 648 m2
Szobák száma 8 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Kiváló
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Panorámás
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS KEDVEZŐ ÁRON! A MEGLÉVŐ JÓL MŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSBÓL MÉG TÖBBET TEREMTHET!

Több lábon álló, családi vállalkozást kínálok megvételre, kedvező áron.


Elhelyezkedés: A Vázsonyvölgy Vendégház-Vendéglő Nagyvázsonyban található, mindössze 200 méterre a Kinizsi vártól. Ez egy történelmi település, amely vonzó hely a turisták számára.

Közlekedés: Az üzlet jól elérhető, és a Balatontól mindössze 14 perc autóval. Emellett a kéktúra és a Szent Jakab túra útvonal is áthalad az ingatlan közelében, ami turisták számára előnyös.

Befogadóképesség: A vendéglőnek belső helyisége 40 fő számára, a reggeliző 20 fő számára, és a terasz 40 fő befogadására alkalmas. A vendégház nyolc szobája 16 fő elszállásolására lett kialakítva, mindegyik szobában tágas fürdőszoba és HD TV talál ható. A szobák pótágyazhatók.

Felszereltség: Az üzlet rendelkezik HAACP engedéllyel és komplett konyhával, valamint pizza sütő berendezéssel. A fűtést-hűtést minden szobában levegő-levegő hőszivattyú biztosítja. 
Emellett van egy különálló 55 m², összkomfortos lakóház is az ingatlanon és a személyzet részére egy négyágyams apartman, ami szintén kiadható.

Energia ellátás: Egy tetőre felszerelt 16 KW-s napelemrendszer biztosítja. Szükség esetén, egy új kondenzációs gázkazán is rendelkezésre áll.

Biztonság: Az ingatlan ki van építve biztonsági intézkedésekkel, mint például kerítés riasztóberendezés és kamera rendszer.
Az eladási ár a teljes berendezéssel együtt értendő., Budapesti lakást vagy Dunakeszi, Gödi házat beszámítok.

Kapcsolat

Vázsonyvölgy vendéglő - Fogadó

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter