Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Villa, kastély, kúria, Ceglédbercel
#10822195
475 millió Ft
Alapterület 1 000 m2,  45 000 m2-es telken
Szobák száma 8 szoba + 2 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot Kiváló
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Luxus ingatlanok
  • Medencés
  • Kilátás: Tájra néző
  • Fűtés: Gázkazán
  • Komfort: Luxus
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)

Részletes leírás

Várszerű tornyokkal vidéki kúria!

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja:

 

 

Pest megyében, a Liszt Ferenc repülőtértől 45 km-re, az M4-es főúton fél óra alatt elérhető, négy és fél hektáros területen, 1000 nm-es, 8+2 szobás, 2 halastóval, lovas és teniszpályával és kinti 300 autónak alkalmas parkolóhellyel is rendelkező családi birtok eladó!

 

A település meghatározó és egyedi épülete olyan, mintha egy vár állna előttünk. Kiemelkedő sarki tornyai, terméskő és fa burkolatai, a várárok és az íves fa kapuja adja várkastély jellegét.

 

A hosszan elnyúló rusztikus stílusban épült főépület a birtok nyugati csücskében helyezkedik el, ami mellett 30 autó befogadására alkalmas belső parkoló található. A családi rezidencia az első emeleten 8 hálószobával és 4 fürdőszobával vendégek fogadására is alkalmas. A nappali közepén megépített terméskő kandalló tökéletes hangulatot teremt a kellemes esték eltöltéséhez. A főbejárattól jobbra a lovak tartására alkalmas istálló 20 bokszból áll, amihez tartozik két öltöző fürdőszobával, és mellette két hálószobás, nappalis, összkomfortos lakás, ami a lovasok, és a gondnok számára nyújtja a teljes kényelmet. A nyerges helyiség a lószerszámok tartása mellett megbeszélések részére is lehetőséget biztosít. A lovak tartásához a széles folyosó, a csendes környezet, a hideg-meleg patamosó és az infralámpás szárító is rendelkezésre áll.

 

Kint a kertben 2 kis halastó, 4 nagyobb karám a lovak mozgására, valamint a homokos és füves lovaspálya, ahol versenyek megrendezése is lebonyolítható. Az igazi érdekesség a több mint 20 méter átmérőjű jurtaszerű építmény, ahol 400 fő befogadására alkalmas rendezvények, esküvők is megtarthatóak. Kemence, sütögető, party-konyha, és a borkóstoló helyiségek lehetővé teszik a nyugodt, csendes vidéki életet kedvelőknek egy jól kihasználható falusi turizmusra épülő vállalkozás kialakítását. 

 

Irányár: 1 200 000 Euró

 

ÜDVÖZLETTEL:

ÉRMELLÉKI ZSÓKA

INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST

+3630-815-2508

ERMELLEKI@CITYCARTEL.HU


 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

 

 

 

Kapcsolat

Érmelléki Zsóka

Ingatlanszakértő - Realty Specialist

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter