Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Családi ház, Kalocsa,
20.28 millió Ft
Alapterület: 290 m2
Eladó Kalocsán, a Füzér utca 2. szám alatt található családi ház. A hozzá tartozó telek 387 m2, míg a felépítmény 290 m2 nagyságú. Az 5 szobás lakóingatlanhoz tartozik még összesen 77 m2 nagyságú garázs, tároló, pince és kazánház is.   Az eladó tájékoztatja az érdeklődőket, hogy nem rendelkezik az ingatlan birtokával. Ennek megfelelően a Vevő kockázati érdekkörébe tartozik az ingatlan birtokba vétele.  Vevő az Ingatlan birtokbaadását nem jogosult követelni az Eladótól és az Ingatlan birtokbaadásával kapcsolatban nem jogosult semmilyen igénnyel fellépni az Eladóval szemben,  az Ingatlan birtokbavételét Vevő köteles saját veszélyére és költségére elvégezni.
Eladó Téglalakás, Budapest, XVI. kerület,
31.59 millió Ft
Alapterület: 92 m2
Eladásra kínálunk 16. kerületben, Újmátyásföldön, Blaha Lujza utca 15. szám alatt egy 92 nm-es, 3 szobás, közepes állapotú, cirkófűtéses lakást, villa jellegű épület alsó szintjén. A lakáshoz saját használatú kertrész is tartozik, illetve az épület alatt egy 25 nm-es pince található. Az Örs Vezér tér mind autóval, mind tömegközlekedéssel 15 perc alatt elérhető.
Eladó Téglalakás, Budapest, VIII. kerület,
36.8 millió Ft
Alapterület: 54 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Emelet: 2. emelet
Szobák: 1 + 1 szoba
VIII. kerületi panellakás eladó!
Eladó a Baross utcától 54m-re, rendezett házban 2. emeleti, napfényes lakás.   A tulajdoni lapon 54 nm-es 1 szoba hallos lakás, jelenleg 2 külön nyíló helyiséggé lett átalakítva. A ház lépcsőházát, udvarát nemrég újították fel. Rezsije nagyon alacsony, fűtése egyedi gázkonvektor. Közlekedése kiváló, 2 perc alatt több busz és villamos is elérhető. A tágas terei, jól alakíthatósága miatt családosoknak ideális lehet, de kiadásra befektetőknek is érdemes megnézni( óvoda,iskola 2 perc) Az ingatlan nem tetőtéri, belmagassága 3m feletti, a fürdő és a WC külön van, kertkapcsolattal rendelkezik. A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.
Áron alul

Csak nállunk

Eladó Téglalakás, Szombathely,
7.5 millió Ft
Alapterület: 51 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 szoba
Szombathely belvárosában 51 m2-es földszintes, felújítandó lakás eladó.
Szombathely belvárosában földszinten lévő, zártsor beépítésű, felújítandó lakás kedvező áron eladó! A lakást azoknak ajánlom, akik elég bátornak érzik magukat ahhoz, hogy felújítsák ezt az 51 nm-es lakást.  Az ingatlan a múlt század közepén épült. A felújításnak mindenre kiterjedőnek kell lennie. A lakásban 2 darab szoba találhat, melyből az egyik az utcafrontra és a másik a hátsó udvarra néz. A lakásban van még egy külön helyiség aho,l egy szép fürdőszobát lehet kalakítani. A konyha-étkező és nappalit a nagyobb szobába tervezhető meg. Jelenleg konvektorokkal lehet fűteni. A víz be van vezetve a lakásba.  A lakás előtt a parkolás fizetős. Amennyiben most keresi az első lakását és kevés pénzért tud vásárolni, akkor hívjon fel és szívesen megmutatom. Ha befektető és munkája után extra jövedelemhez szeretne jutni, akkor ez az ingatlan remek választás lehet céljai eléréséhez. Viszont, ha csak egyszerűen költözne a belvárosba és ideje is van egy lakás rendbetételéhez, szintén kedvező megoldás tudok ajánlani. Ha felkeltette érdeklődését és fantáziát lát ebben az ingatlanban, akkor kérem egyeztetssünk időpontot és megmutatom Önnek is. Irodánk teljeskörű hitelügyintézést, lakás és vagyonbiztosítást ajánl Önnek!   A tulajdonos az értékesítést kizárólagosan irodánkra bízta.
Áron alul

Csak nállunk

Eladó Téglalakás, Szombathely,
6.5 millió Ft
Alapterület: 38 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Szombathely belvárosában 38 m2-es, felújítandó földszintes tégla lakás eladó.
Szombathely belvárosában földszinten lévő, zártsor beépítésű, felújítandó lakás kedvező áron eladó! A lakást azoknak ajánlom, akik elég bátornak érzik magukat ahhoz, hogy felújítsák ezt az 38 nm-es lakást, melyhez hátul kis udvarrész is tartozik.  Az ingatlan a múlt század közepén épült. A felújításnak mindenre kiterjedőnek kell lennie. A födém betonból készült. Jelenleg konvektorokkal lehet fűteni. A víz be van vezetve a lakásba. A lakásban ki lehet alakítani egy kisebb fürdőszobát és egy nappali -konyharészt is.  A lakás előtt a parkolás fizetős. Amennyiben most keresi az első lakását és kevés pénzért tud vásárolni, akkor hívjon fel és szívesen megmutatom. Ha befektető és munkája után extra jövedelemhez szeretne jutni, akkor ez az ingatlan remek választás lehet céljai eléréséhez. Viszont ha csak egyszerűen költözne a belvárosba és ideje is van egy lakás rendbetételéhez szintén kedvező megoldás tudok ajánlani. Ha felkeltette érdeklődését és fantáziát lát ebben az ingatlanban, akkor kérem egyeztetssünk időpontot és megmutatom Önnek is. Irodánk teljeskörű hitelügyintézést, lakás és vagyonbiztosítást ajánl Önnek!   A tulajdonos az értékesítést kizárólagosan irodánkra bízta.
Eladó Téglalakás, Budapest, XI. kerület,
52.5 millió Ft
Alapterület: 77 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Emelet: 1. emelet
Szobák: 2 szoba
XI. Kelenföldön kiváló állapotú és elosztású 77 nm lakás
XI. Kelenföldön, kitűnő közlekedésnél található polgári lakástól fájnak meg fájó szívvel. Lakótere 77 nm, 2 szoba, hall, étkezőkonyha, fürdő, külön WC, terasz. Alacsony fenntartási költségek, praktikus elosztás (akár 3 szobássá is alakítható), saját (13 nm!) tároló, környező utcákban ingyenes parkolás. A lakás a teljes felújítás óta ápolt, karbantartott, megóvott, kiváló állapotú. A ház rendezett, a homlokzat szigetelése tavasszal várható.
Eladó Panellakás, Budapest, XIX. kerület,
27.5 millió Ft
Alapterület: 55 m2
Építési mód: Panel
Állapot:
Emelet: 7. emelet
Szobák: 1 + 2 szoba
Budapest 19. kerület, Dobó Katica utca Eladó a képen látható 55 m2-es 1 + 2 szobás örök lakás. Egy 11 emeletes Társasház 7.-emeletén található. Az ingatlan infrastrukturális szempontból kiváló. A nyílászárók pár évvel ezelőtt lettek kicserélve műanyagra, illetve redőnnyel felszereltek.  Az ingatlan eredeti elrendezése 1 nappali, 2 kisebb szoba, egy konyha, egy mellékhelyiség, és egy fürdőszoba.  Viszont jelenlegi elrendezése egy nappali, egy fél szoba, és a másik félszoba egybe lett nyitva a konyhával, mellékhelyiség és egy fürdőszoba. Az ingatlan környékén ingyenes parkolási lehetőség van. A közös költség 10.000.- Ft-ba merül ki, melyben felújítási alap is szerepel. Ez az Ingatlan még meg van, és megtekinthető! Tóth Krisztián
Eladó Téglalakás, Budapest, XIX. kerület,
17.7 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Emelet: Földszint
Szobák: 1 szoba
Budapest 19. kerület, Attila utca Eladó a képen látható 40 m2-es 1 szobás örök lakás. Egy 7 lakásos Társasházban található 2015-ben a villany és víz vezetékek ki lettek cserélve. Az ablakok műanyagok. Kívül 5cm-es szigetelést kapott. A tetőtér beépíthető 35m2-en. A kertben egy saját 6m2-es tároló helyiség is található. A közös költség 7.780- Ft-ba merül ki, melyben felújítási alap, és a szemétdíj is szerepel. Saját kertrész + 10 m2 tároló jár hozzá. Ez az Ingatlan még meg van, és megtekinthető! AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ!!! Tóth Krisztián
Eladó Panellakás, Budapest, XXI. kerület,
22.5 millió Ft
Alapterület: 58 m2
Építési mód: Panel
Állapot: Felújítandó
Emelet: 7. emelet
Szobák: 1 + 2 szoba
Budapest 21. kerület, József Attila utca Eladó a képen látható 58 m2-es 1 + 2 szobás panel örök lakás. Egy 10 emeletes Társasház 7. emeletén található. Tömegközlekedés szempontjából 2 megállóra található a Hév és busz megállója. Jelenleg egy nappaliból, két fél szobából, konyhából, étkezőből, fürdőszobából és egy külön álló wc-ből áll.  A nappaliban egy klíma található, mely az ár részét képezi. Az ingatlan környékén ingyenes parkolási lehetőség van. Az lakás felújításra szorul.  A közös költség 10.300- Ft-ba merül ki, melyben szemét díj és felújítási alap is szerepel. Ez az Ingatlan még meg van, és megtekinthető! Tehermentes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ !!! Tóth Krisztián
Jó közlekedéssel

Eladó Panellakás, Tatabánya,
20.5 millió Ft
Alapterület: 62 m2
Építési mód: Panel
Állapot:
Emelet: 8. emelet
Szobák: 3 szoba
Központi 3 szobás lakás eladó
Eladásra kínálunk Tatabánya központi részén, egy 8. emeleti, 3 szoba- hallos, 62 nm-es örök panorámás lakást. A lakás nagyon jó elosztású, az előszobába belépve bal oldalon találhatóak a vizes blokkok, jobb oldalon a beépített szekrények után nyílik az egyik félszoba, melyhez egy beépített erkély is tartozik, mely egy zöld terület irányába nyílik. Ahogy tovább haladunk bejutunk a hallos nappaliba, melyből nyitható a másik félszoba is, de az előszobából is megközelíthető. A lakásban korábban cserélve lettek a nyílászárók műanyagra, melyek redőnnyel felszereltek. A szobák parketta burkolatúak, a konyha és a vizesblokkok kerámia burkolattal rendelkeznek.   A lakáshoz tároló helyiség is tartozik.   Amennyiben központi elhelyezkedésű, kényelmes otthont keres mindenképpen nézze meg ezt a lakást, mert karnyújtásnyira van mind az, ami a hétköznapokat könnyebbé teszi!
«
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
»